Originally Posted by Zondag
Μεγάλο τρίγωνο στο νερό δεν υπάρχει στο χάρτη σου σίγουρα.Η Αφροδίτη σου δεν σχηματίζει γωνία τριγώνου ούτε με τον Ποσειδώνα ούτε με τους Δεσμούς.
Οι κλήροι πάλι είναι νοητά σημεία στο χάρτη και η θέση τους καθορίζεται μέσω της εφαρμογής κάποιου είδου αριθμητικής φόρμουλας. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι κληροι και εκατοντάδες παρόμοιου τύπου νοητά σημεία μεσα σε ένα οποιοδήποτε χάρτη. Αν θεωρούσαμε ότι αυτά τα σημεία θα πρέπει να υπολογίζονται σαν υπολογίσημοι παράγοντες σε πιθανές γωνιακές διαμορφώσεις τότε κάθε χάρτης θα περιείχε καμμιά εκατοστή μεγάλα τρίγωνα,κοσμικούς σταυρούς,μυστικά παραλληλόγραμμα κλπ...
Τώρα για το μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά. Για μενα δεν υφίσταται ούτε αυτό. Εδώ θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση όμως. Υπάρχουν αστρολογοι και αστρολογικοί συγγραφείς που δίνουν μεγάλη έμφαση στην επιρροή του Χείρωνα αποδίδοντας του σημαντικότητα ανάλογη των πλανητών. Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει και δεν συμφωνώ με αυτό,αλλά ολες οι απόψεις είναι σεβαστες φυσικά. Είναι πιθανόν λοιπόν ο αστρολογος σου να ανήκει στην ομάδα αυτών που δίνουν μεγάλη σημαντικότητα στο χείρωνα,στους αστεροειδής,στους σταθερούς αστέρες κλπ Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν αναφερθηκε στο Ηλιος-Αρης-Χείρων.
Συμπερασματικά. Μεγάλο τρίγωνο στο νερό δεν υπάρχει,μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά για άλλους υπάρχει και για άλλους όχι...
Τώρα για το "υγρό πυρ" έχω μόνο μια λέξη: ανοησίες...