Ποιες αστρολογικες οψεις θεωρειτε πως δειχνουν ανθρωπους, των οποιων οι σχεσεις βασιζονται στο συμφερον; :blink:
Πιστευετε πως καποιο/α απο τα ζωδια ειναι πιο επιρρεπη;
Printable View
Ποιες αστρολογικες οψεις θεωρειτε πως δειχνουν ανθρωπους, των οποιων οι σχεσεις βασιζονται στο συμφερον; :blink:
Πιστευετε πως καποιο/α απο τα ζωδια ειναι πιο επιρρεπη;
χμμμ Ταυρος με ωροσκόπο Παρθένο ,σεληνη Παρθενο αφροδίτη χμμ Αιγόκερο;;;;:wondering
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω ή Καρκίνο ή Ταύρο.
Γενικά, οι Παρθένοι είναι του συμφέροντος!!!
Επίσης, Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο ή Αιγόκερω!!!
(Μόλις κατηγόρησα το ζώδιο μου :cry::cry::cry::cry:)
Ο,τι κυκλοφορει και εχει αρωμα Αιγοκερω!!! :laugh:
Βρε Αγγελική μου μας παρεξήγησες. Εγώ και ωροσκόπο και ηλιακό έχω αιγόκερω. Αλλά προς το παρόν δεν έχω δει δείγματα συμφεροντολογίας, ουτε σεQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
γνωστούς μου, ούτε στον εαυτό μου.
Οι γνωρίζοντες έστω και λίγο αστρολογία βάζετε και κανένα χαμογελάκι για να φαίνεται ότι το τόπικ είναι ανάλογο γιατί θα μας πάρουν με τις κοτρώνες όταν φαίνεται ντεφάκτο μια άποψη. :toung:
Θα συμφωνησω μαζι σουQuote:
Originally Posted by panther
Επισης οσοι εχουν πολλους πλανητες στον αιγοκερο:)
Quote:
Originally Posted by ScP
:idea: :idea: :idea: :idea: :cry: :cry: :cry: :embarrest :embarrest :embarrest
Συγνωμη kiara μπορει καποια αλλα στοιχεια του ωροσκοπιου σου να το εξισσοροπουν:embarrestQuote:
Originally Posted by kiaRRa
Ξεκινησα αυτο το θεμα φιλοι και φιλες, επειδη ανακαλυψα εκπληκτη οτι ατομα που γνωριζω πολυ καλα οτι δρουν ετσι, ειναι Υδροχόοι!!! Δεν ξερω περισσοτερα αστρολογικα στοιχεια γι αυτους, εκτος απο την σοβαρη πιθανοτητα να εχουν σημαντικη επιρροη απο Καρκινο....Και δεν ξερω αν εχει σχεση, το οτι ειναι γυναικες! :smile1: :weird:
Αμφότεροι οι θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού! :cheesy:
Επίσης, και όσοι Ζυγοί έχουν έντονο το στοιχείο του Παρθένου στο ωροσκόπιό τους! :toung:
Απίστευτο! Συμφωνούμε! :)Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... :) τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Δεν ξέρω πολλές καρκίνες που να είναι φραγκοφονιάδες ... αντίθετα είναι σπάταλες!!!! :toung::toung::toung:Το ίδιο και εγώ.Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Αχ! η τσεπούλα μου το ξέρει:wacko::wacko::wacko:
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο (αυτό το έχω διαβάσει κάπου), ή γενικώς μια πολύ τονισμένη Αφροδίτη κάνει το άτομο να υπολογίζει και το συμφέρον του γιατί αυτά τα άτομα αγαπάνε τις ανέσεις - και καλά κάνουν ίσως;) Perfect
ολοι λιγο?- πολυ?:
τα καλα και συμφεροντα
Εννοω το να κανεις γνωριμιες και να διατηρεις σχεσεις -δεν εστιαζω στις ερωτικες- με γνωμονα το τι μπορεις να κερδισεις απο τον αλλο, το σε τι σου «χρησιμευει».Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Εγώ θα έλεγα ότι ο Καρκίνος διεκδικεί βραβείο όχι ακριβώς του τσιγγούνη αλλά σίγουρα του φιλοχρήματου Verneigung και μια σελήνη στον Αιγόκερω συμπληρώνει το πακετάκι. Τους Παρθένους επίσης έχω για σφιχτοχέρηδες. Ο Αιγόκερως (σε Ήλιο) θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή ούτε σπάταλος ούτε τσιγγούνης (αυτό που δεν έχω εγώ δηλαδή ως Δίδυμοι) αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να είναι συμφεροντολόγος στο γάμο στην επιλογή νύφης δηλαδή να κάνει πέρα το συναίσθημα που μπορεί να έχει για κάποια άλλη. Ο Υδροχοός δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει. Σίγουρα και κάτι άλλο (πλανητικά) συμβαίνει αγαπητή strafish
Αχ καλή μου Κασσιόπη να ήξερες πόσο θα ήθελα να ήταν αλήθεια αυτό που λες:cry: να ήξερες πόσο θα προτιμούσα να με λέγανε τσιγγούνα (70% στο μεταβλητό σταυρό είναι οι πλανήτες μου και είμαι θηλυκό) από το να είμαι έτοιμη για οικονομική καταστροφή από τις σπατάλες μου. Όνειρο μου να με φωνάζουν .... Σκρούτζ!!!!Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Καλησπέρα,
κατά την ταπεινή μου άποψη ο τίτλος χαρακτηρίζει καθαρά όσους ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων. Τους Αιγόκερους νομίζω ότι τους έχετε αδικήσει.
Η Αφροδίτη (οικονομικά θέματα) στον δεύτερο οίκο (ανάγκη υλικής και συναισθηματικής καβάντζας) και σε ζώδια της γης πχ παρθένος(μπορώ να βάλω χέρι στο οτιδήποτε δικό σου) ή αιγόκερως (θα με βοηθήσεις να εξελιχτώ κοινωνικά/επαγγελματικά).Οι δυνατές όψεις του Κρόνου πιθανόν να επιδεινώσουν την κατάσταση.
........:suspiciou
νομίδω πωθ είδα μια πθιπθίνα...
:toung: :toung:
Η Σεληνη κολλαει πουθενα;
Ο Ζυγός σε αγαπά και σε λατρεύει όσο έχει να πάρει κάτι απο σένα. Μόλις θα πάψεις να του είσαι χρήσιμος θα κάνει πως δεν σε βλέπει... :weird: :weird:
Νομίζω πως οι Ζυγοί κινούνται σε μεγάλο βαθμό με βάση το συμφέρον τους. :toung: :toung: :toung:
σαν ζυγός γυναίκα θα διαφωνήσω!
θα ρίξω την πέτρα στους παρθένους και συγκεκριμένα στις γυναίκες του ζωδίου αυτού!:scared:
πόσες θα μαζεψω όμως δεν ξέρω?:cheesy:
Δύο περιπτώσεις Ζυγών (άντρα και γυναίκας) που έχω υπ' όψιν μου αν και δεν είναι αρκετά, είναι αρκετά χαρακτηριστικά. :bigsmile:Quote:
Originally Posted by dungarees
Τουλάχιστον θα συμφωνήσεις πως εσείς οι Ζυγοί δεν θέλετε να σας χαλάνε την ησυχία. Στο πλαίσιο αυτό κοιτάτε τον εαυτούλη σας... και το συμφέρον σας. :toung: :toung: :toung:
Για τις γυναίκες Παρθένους, δεν έχω τέτοια άποψη... αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... :σφύριγμα :σφύριγμα
Οι γυναίκες Παρθένοι είναι χειρότερες από τους άνδρες!!!Quote:
Originally Posted by blueyes
Συνήθως, είναι ειλικρινή άτομα και ντόμπρες αλλά είναι εγωϊστριες και κοιτάνε πάντα να περνάνε εκείνες καλά (πάντα την βολή τους) για τους άλλους δεν τις πολύ ενδιαφέρει!!! 5 πάνω - 10 κάτω:wacko::wacko::wacko:
Ακριβώς ότι λέει ο τίτλος: τα καλά και συμφέροντα;)
Aααααα πέστα πέστα :nuts: :laugh: :blink: :cry:Quote:
Originally Posted by panther
Eίναι φοβερό αυτό που συμβαίνει!!Βλέπω ότι όλοι "λατρεύετε¨" τους Παρθένους..Νόμιζα οτι μόνο οι Κριοι είχαν αυτό το πλεονέκτημα...Όσο για τους Ζυγους θα διαφωνήσω..είναι οι καλύτεροι φίλοι και πιστεύω οι καλύτεροι του ζωδιακού γενικότερα.
Ακουσα κατι καλο για μας;;;:bigsmile: :bigsmile:
Πω πω!!!
Με τοσο νερο που διαβασα κοντεψα να πνιγω!!:cheesy: :cheesy:
Τα λέω ... αλλά ποιός με ακούει:wacko::wacko::wacko:Quote:
Originally Posted by Marlene
Όχι βρε, "θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού" ονομάζονται οι ιχθείς και οι παρθένοι! Εσύ ανήκεις στους "αρσενικούς" του μεταβλητού σταυρού. ;)Quote:
Originally Posted by magikadespell
Λοιπόν! Θα δώσω μια νέα οπτική στο θέμα: οι Λέοντες!:w00t: Ενώ έχουν τη φήμη γενναιόδωρου, στην ουσία σπαταλούν τα χρήματα για την πάρτη τους και αααν θυμηθούν και εσένα, σου κάνουν και κανένα δωράκι, κατώτερο βέβαια από αυτά που προορίζονται για την αφεντιά τους.Verneigung. Μιλάω εκ πείρας πολύχρονης. Επίσης την έχουν δει τόσο άρχοντες, που όντως κοιτάζουν το συμφέρον τους και πώς θα τους εξυπηρετήσει κάποιος άλλος, ώστε οι ίδιοι να μην κουραστούν και πάθουν τίποτα.
Αντίθετα, οι Τοξότες ήταν από τους πιο γενναιόδωρους άντρες που έχω γνωρίσει, (για να μην πω σπάταλους). Έξω καρδιά βρε παιδί μου..
Quote:
Originally Posted by levi
Αναλόγως τα λιοντάρια, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ωροσκόποι, πλανήτες κλπ). Έχω γνωρίσει Λέοντες που είναι απίστευτα τσιγγούνηδες και Λέοντες που είναι απίστευτα γενναιόδωροι με όλους. Είναι καθαρά στον χαρακτήρα του ανθρώπου;)
Συμφωνώ απολύτα για τους Ζυγούς. Δεν είναι τσιγγούνιδες, είναι σπάταλοι αλλά με τα λεφτά των άλλων. Πάντως άμα μιλήσουμε για καθαρό συμφέρον στις σχέσεις, προσωπικά πιστεύω εκτός από το Ζυγό, άμα υπάρχει στη μέση Ταύρος ή Παρθένος, κάπου σίγουρα παίζει και το συμφέρον στις επιλογές.Quote:
Originally Posted by blueyes
Τι ειναι αυτα που διαβαζω επιτελους!!!!
Σοφες απαντησεις για σοφους ανθρωπους!!!:bigsmile: :bigsmile:
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να συνδέουν το ζώδιο του Αιγόκερω με το συμφέρον. Μπορεί η απάντησή μου να είναι λίγο υποκειμενική επειδή είμαι Αιγόκερως, όμως νομίζω ότι το συμφέρον μπορεί να βρεθεί σε όλα τα ζώδια μιας και κίνητρο όλων των ανθρώπων για οποιαδήποτε πράξη τους είναι η άντληση ικανοποίησης, η ευχαρίστηση από την πράξη που κάνουν. Ο καθένας αντλεί ικανοποίηση από διαφορετικά πράγματα και οι άνθρωποι κρίνουν τις πράξεις και όχι τα κίνητρα. Ε, το ότι ο Αιγόκερως είναι στις πράξεις του ορθολογικός και μεθοδικός δεν σημαίνει ότι ωθείται από το συμφέρον περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Κατά προσωπική εμπειρία Υδροχόοι και Ταύροι!:nuts: Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...και οι Παρθένοι δεν πάνε πίσω.... (για ηλιακό ζώδιο πάντα!)
Ωπα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!1
Να πω κάτι γιατί βλέπω κάποια πράγματα λίγο περίεργα
Οταν ένας άνθρωπος έχει ήλιο στο Ταύρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει αφροδίτη στον Αιγόκερω(γιατί οι βασικές πιθανότητες είναι ταύρος διδυμος κριος καρκίνος και ιχθυς...δύο ζώδια πριν δύο μετά) και ερμή(κριος δίδυμος ταυρος ...ένα ζώδιο πριν ένα μετά),είναι οι κινήσεις των πλανητών σε σχέση με τον ήλιο αυτές.Αυτό είναι νόμος παιδιά οπότε μην κάνετε σενάρια μη πραγματικά.
Τώρα εγώ έχω μια εντύπωση πως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι περισσότερο βλέπουν την οικονομική άνεση σαν ασφάλεια παρά σαν κριτήριο επιλογής.Δηλαδή ένας Ταύρος άντρας πχ θα ήθελε η γυναίκα του να έχει προίκα αλλά κάλιστα θα μπορούσε να ερωτευθεί και μια τραγουδίστρια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα,επειδή εντυπωσιάστηκε απο την φωνή της ας πούμε.Μία δίδυμος θα δει τον παράγοντα συμφέρον αλλά θα τον παραβλέψει αν ο άλλος την φτιάξει εγκεφαλικά και μπορεί να επικοινωνήσει.
Πιστεύω οτι το ζώδιο που πραγματικά είναι πολύ του συμφέροντος σε σημείο εμετικό αλλά που το καλύπτουν έυκολα μέσα απο την κλαψο...μπιπ μπιπ ειναι οι ΙΧΘΥΣ.