-
Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας
λοιπόν θα ξενικήσω σιγά - σιγά και βασικά θα πρέπει να σας πω οτι γνωρίζω τα χαρτιά γύρω στα 10 χρόνια , γιατί σας το λέω αυτο γιατί για να γίνεις γνώστης των χαρτιών και να μπορείς να κάνεις σωστή ερμηνεία δεν φτάνει να γνωρίζεις τι σημασία των καρτών αλλά να τους πάρεις τον αέρα και να αφήσεις την διαίσθηση σου να σε οδηγήσει χωρίς φυσικά να παρερμηνεύσεις τα χαρτιά !!!
λοιπόν θα ξεκινησω με την ερμηνεία της κάθε κάρτας και μετά βλέπουμε μόλις κουραστω θα σταματήσω και θα συνεχίσω άλλη στιγμή...φυσικά αργοτερα μετα την ερμηνεία της κάθε κάρτας θα σας πω πως ερμηνεύονται όταν πέφτουν το ένα δίπλα στο άλλο ....και πότε χάνουν την αξία τους ή πότε αυξάνεται !!!
Ασσος κούπα = ειναι το χαρτί που δηλώνει την αγάπη και τον δεσμό , ο οποίος στηρίζεται σε συναισθήματα αυτη η ερμηνεία ειναι όταν ειναι όρθια η κούπα γιατί αν ειναι ανάποδα τότε ναι μεν έχουμε να κάνουμε με αγάπη και μια σχέση , εναν δεσμό αλλά τα πράγματα ειναι κάπως ρευστα και ο δεσμός μας υπάρχει αλλά πάσχει , ειναι λιγάκι αρρωστημένος
Άσσος καρό = ειναι το χαρτι που συμβολίζει την είδηση, το νέο που μαθαίνουμε και την αναγγελία μιας είδησης
Άσσος σπαθί = ο άσσος σπαθί ειναι το χαρτί που μας μιλά για την υπέρτατη επιτυχία, επίσης το χαρτί αυτο συμβολίζει το στεφάνι (γάμου) π.χ για να καταλάβετε πως λειτουργεί ενας άσσος καρό δίπλα σε εναν άσσο σπαθί (όρθιο) δεν μπορεί να ειναι τίποτε άλλο απο μια πρόταση γάμου ....
Άσσος μπαστούνι = δυστυχώς ειναι το άσχημο χαρτί της τράπουλας όπως ειναι άλλωστε τα περισσότερα μπαστούνια ...το χαρτί αυτο λοιπόν μας δηλώνει κάτι άσχημο μια αποτυχία , έναν χωρισμο ...και εναν θάνατο για να συμβαίνουν όμως αυτα θα πρέπει να δούμε δίπλα σε τι ειναι για να καταλάβουμε το άσχημο σε ποιον τομέα της ζωης μας θα συμβεί !!!
συνεχίζω τώρα με τα 2άρια
βασικά όλα τα δυάρια συμβολίζουν το κρεβάτι μας για όσους ξέρουν λίγο απο χαρτιά καταλαβαίνουν τι εννοούμε λέγοντας κρεβάτι !!! π.χ αν πέσουν δύο 2άρια μαζί σημαίνει σεξουαλική συνευρεση !!!
ανάλογα λοιπόν με τα χρώματα καταλαβαίνουμε και για ποιό κρεβάτι μιλάμε ..
οι κούπες συμβολίζουν το καστανόχρωμο άτομο (ανοικτό καστανό)
το σπαθί ειναι ενας καστανός (σκούρος) άνθρωπος
το καρό ειναι ενός ξανθού ατόμου και
το μπαστούνι ειναι ενός μελαχρινού ατόμου
αυτό ισχύει για κάθε χαρτι όχι μόνο για τα 2άρια ....
τα 3άρια
η κοινή τους σημασία ειναι ο δρόμος συμβολίζουν τον δρόμο μας , τι ειναι αυτο που θα βρίσκεται στην πορεία μας την άμεση ...αυτη την στιγμή ο δρόμος μας αν π.χ συναντηθούν δύο τριάρια σημαίνει οτι θα συναντηθείς με τον άλλον
τα 4άρια συμβολίζουν το σπίτι μας την φωλιά μας , τα κεκτημένα μας και φυσικά ένα απο τα κεκτημένα μας κι μια απο τις φωλιές μας ειναι και ο δεσμός μας συμβολίζει λοιπόν και τον δεσμό μας , όχι όπως ο άσσος κούπα που συμβολίζει τον δεσμό σαν ιδέα αλλά το 4 ειναι ο δεσμός σαν υπαρκτή οικογένεια ...
τα πεντάρια έχουν πιο γενική έννοια θα σας τα πώ αργότερα σαν γενική μπορούμε να πούμε οτι ειναι ο πόθος ...
τα 6αρια συμβολίζουν το ξεσήκωμά μας και τι σημαίνει αυτο?
όταν είμαστε έτοιμοι , έχουμε πάρει φόρα να κάνουμε κάτι ξεσηκωνόμαστε για κάτι π.χ αν ενα 6άρι πέσει πάνω σε ενα 3άρι σημαίνει οτι θα ξεσηκωθείς να πάς στον δρόμο του άλλου φυσικά έχουν κι άλλες έννοιες τις οποίες θα αναφέρω αργότερα ..
τα 7άρια ειναι το φτασμένο μας αυτο λοιπόν που πολύ γρήγορα θα μας συμβεί ειναι το άμεσο μέλλον μας κάτι που μας έρχεται κάτι που θα μας συμβεί...καλό ή κακό εξαρτάται απο τα άλλα χαρτιά που ειναι δίπλα
τα 8άρια σαν γενική έννοια ειναι τα ωχ! μας οι ανησυχίες μας αλλά και για αυτά θα σας πω αργότερα
τα 9άρια έχουν νά κάνουν με αυτα που έχουμε στην έννοια μας , στο νού μας να κάνουμε αλλά κι αυτα έχουν κάποιες ξεχωριστες ερμηνείες
τα 10άρια τώρα ειναι κάπως σαν τους άσσους έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία ...
10 κούπα συμβολίζει την χαρά κάτι που θα μας προκαλεσει ευχάριστο συναίσθημα
10 καρό συμβολίζει τα λεφτά , σαν λεφτά όχι σαν επένδυση π.χ σαν σπίτι ή οικόπεδο αλλά καθαρά με την έννοια του Ευρώ
10 σπαθί ειναι η προσδοκία μας για κάτι και συνήθως αυτο το κάτι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μας ...
10 μπαστούνι δυστυχώς ειναι άσχημο χαρί συμβολίζει την στεναχώρια, το πλήγωμα την κακή μας τύχη , την κακή είδηση ...π.χ. Άσσος καρό με 10 μπαστούνι σίγουρα θα μάθετε κάτι που δεν θα ειναι καθόλου ευχάριστο και θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ άσχημα
λοιπόν κουράστηκα θα συνεχίσω ή αργότερα ή άυριο με τις φιγούρες και με εκείνα τα χαρτιά που έχουν ξέχωρη ερμηνεία
φιλάκια ευχαριστω που μου επιτρέψατε να σας κουράσω ...
-
Καλησπέρα πάλι, λοιπόν θα ήθελα καταρχάς να διορθώσω ή καλύτερα να συμπληρώσω κάτι σχετικά με το 8 ..το 8 συμβολίζει τα λόγια μας σαν κουπα -σπαθί-μπαστούνι - καρό ....
θα ήθελα τώρα να συνεχίσω με τις φιγούρες και εδω ακριβώς χρειάζεται προσοχή για να κατανοήσετε τις φιγούρες γιατί απο αυτο ακριβώς το σημείο θα καταλαβαίνετε με ποιον έχετε να κάνετε μέσα στα χαρτιά σας ...
οι φιγούρες εχουν διπλή ερμηνεία την οποία και πρέπει να μην αμελούμε γιατί μας δείχνει τα άτομα με τα οποία έχουμε να κάνουμε .
1) Ντάμα κούπα !
καταρχήν η κυρία κούπα ειναι μια καστανόξανθη γυναίκα
όμως αν θέλουμε να ψυχολογήσουμε λίγο την ντάμα κουπα τότε έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα ευαίσθητη , ρομαντική , πιστή ,τυπική και μια γυναίκα που αγαπά ...μια γυναίκα που της αρέσει η οικογένεια ...
αυτά ειναι τα επιπρόσθετα στοιχεία που έχουμε για την ντάμα κούπα και ο λόγος που πρέπει να τα προσέξουμε αυτα ειναι γιατί δεν ειναι απαραίτητο να συμβολίζει μια καστανόξανθη γυναίκα ...αν ειναι όμως μια γυναίκα μελαχροινή αλλά με αυτα τα χαρακτηριστικά που σας ανέφερα΄τότε την βλέπουμε στα χαρτιά σαν ντάμα κούπα και όχι μπαστούνι ....
2) ντάμα καρό !ειναι μια γυναίκα ξανθιά ή με ανοιχτόχρωμό δερμα και μάτια συνήθως ειναι συνδυασμός ...αν όμως έχω μια γυναίκα σχετικά σκούρα μαλλιά αλλά ανοιχτόχρωμα μάτια και δέρμα τότε θα την βάλω στην κούπα όχι στην καρό ...αυτα σας τα γράφω όχι για να σας μπερδέψω αλλά για να καταλάβετε λίγο πώς κάνω την επιλογή των χρωμάτων..
τώρα ...η ντάμα καρό ειναι μια γυναίκα που στα χαρτιά συνήθως συμβολίζει την γκόμενα !!! προσέξτε ειναι ακριβώς αυτο που διαβάζετε ...ειναι η γυναίκα που μπορεί να έχει μια παράνομη σχέση με το ταίρι μας ή η γυναίκα που πολύ θα θελε να μας τον κλέψει ...
σαν χαρακτήρας ειναι υλίστρια ...λουσού ...και πατά συνήθως επι πτωμάτων με τον τρόπο ξερετε τον πονηρό ...τον μαλαγανιάρικο ...
3) ντάμα σπαθί !εδω έχουμε να κάνουμε με την καστανή γυναίκα προς το σκούρο ...
ως προς την ψυχοσύνθεση και τα χαρακτηριστικά μιλάμε για μια γυναίκα η οποία ειναι ντόμπρα , εργατική , την ενδιαφέρει το χρήμα όχι όμως για το χρήμα αλλά για την επένδυση ειναι δημιουργικός άνθρωπος και ειλικρινής , και καλή φίλη ...
4) ντάμα μπαστούνι !γυναίκα μελαχρινή ...με όλη τη σημασία της έννοιας μελαχρινη ..λοιπον αυτη η φιγούρα μπορεί να ειναι μια γυναίκα που ειναι χήρα, μπορεί να ειναι μια γυναίκα που ειναι μάγισσα , μπορεί απλά να ειναι μια σκληρή πολυ σκληρή γυναίκα ...ενας χαρακτήρας απότομος που δύσκολα πιάνεται φίλη ...
αυτα για τις γυναίκες της τράπουλας !!
ότι απορίες έχετε μέχρι τώρα μπορείτε να μου πείτε !!!
φιλάκια , φιλικά !
τα λέμε άλλη στιγμή !!!
-
λοιπόν ας μιλήσω τώρα για τους άντρες της τράπουλας ....
τους Ρηγάδες ....
λοιπόν ο διιαχωρισμός γίνεται όπως και στις γυναίκες ...
Ρήγας κουπα ...ειναι ενας άντρας καστανόξανθός ...
σαν χαρακτήρας ειναι ενας άντρας αγαπησιάρης , ενας άντρας ερωτικός, τρυφερός , ρομαντικός , καλόπιστος και ευαίσθητος ...
Ρήγας καρό ειναι ο ξανθός άντρας΄,
σαν χαρακτηριστικά έχει περίπου τον χαρακτήρα της γυναίκας δεν ειναι ο γκόμενος βέβαια (το τρίτο πρόσωπο) αλλα ειναι σχετικά ψυχρός , υλιστής , θα έλεγα και λίγο ψυχρός και πολλές φορές αντιπροσωπεύει ενα άτομο με κάμια διευθυντική θέση, ενας επιχειρηματίας, άτομο με κύρος δηλαδή!!!
Ρήγας σπαθί ειναι ο καστανός άντρας
ο άντρας αυτός ειναι συνήθως ο εργάτης , ή ο άντρας ο εργατικός γενικά ...όχι όμως με υψηλή θέση στον επαγγελματικό τομέα αλλά πολυ δουλευταράς , άξιος , ντόμπρος ειλικρινής ...
Ρήγας μπαστούνι ειναι ο άντρας ο μελαχρινός , πολλές φορές η φιγούρα αυτη αντιπροσωπεύει τον σκληρό άντρα, τον καζανόβα τον άντρα τον χαρτοπαίκλτη, τον μπεκρή ...σαν χαρακτήρας δηλαδή δεν ειναι και ο καλύτερος επίσης ειναι γνωστός σαν τον ψεύτη της τράπουλας ..ειναι πολυ εγωιστής και ισχυρογνώμον ....
αυτα για τους άντρες της παρέας !!!
-
Quote:
Originally Posted by maraki_1975
καλημέρα , δεν έχουν καμία σχέση με βιβλία ή περιοδικά ειναι οι ερμηνείες όπως μου τις έχει μάθει και τις γνωρίζω εδω και 10 χρόνια μια παλιά καλή φίλη ...η οποία με τη σειρά της είχε δασκαλα απο οτι γνωρίζω μια γιαγιά που ήξερε πολύ καλά τη γνώση της τράπουλας ...
Μαράκι, την καλημέρα μου. Να σου πω πως έχεις απόλυτο δίκηο σχετικά με την δύναμη αυτού του τρόπου ριξίματος, μου τον έχει μάθει κι εμένα παλιότερα μια καλή μου φίλη...είναι απίστευτο πόσο ακριβείς είναι οι προβλέψεις της! Μόνο μια διαφορά βρήκα ανάμεσα στις ερμηνείες, αφορά στο 10 μπαστούνι...εμένα μου είχε πει πως αυτό είναι εμπόδιο.Τι πιστεύεις γι αυτό; Πως σου βγαίνει; Επίσης και το 10 σπαθί, ενέχει αγωνία;
Περιμένω να δω αν τα στρώνεις με τον ίδιο τρόπο. Πάντως δουλεύει...
-
Quote:
Originally Posted by sagita
Μαράκι, την καλημέρα μου. Να σου πω πως έχεις απόλυτο δίκηο σχετικά με την δύναμη αυτού του τρόπου ριξίματος, μου τον έχει μάθει κι εμένα παλιότερα μια καλή μου φίλη...είναι απίστευτο πόσο ακριβείς είναι οι προβλέψεις της! Μόνο μια διαφορά βρήκα ανάμεσα στις ερμηνείες, αφορά στο 10 μπαστούνι...εμένα μου είχε πει πως αυτό είναι εμπόδιο.Τι πιστεύεις γι αυτό; Πως σου βγαίνει; Επίσης και το 10 σπαθί, ενέχει αγωνία;
Περιμένω να δω αν τα στρώνεις με τον ίδιο τρόπο. Πάντως δουλεύει...
Λένε ότι το 10 μπαστούνι σημαίνει δυσκολίες και εμπόδια και εάν πέσει μαζί 10 & άσσος μπαστούνι μπορεί να σημαίνει και (πως να το πω τώρα:sad:) θάνατος.
Βαριά λέξη. Παναγίτσα μου, φτου φτου!
-
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Ας μην χρησιμοποιούμε τόσο βαριές λέξεις παιδιά!
Ειναι λεπτά θέματα και ένα παραπάνω δεν ειμαστε επαγγελματίες/καλοί γνώστες του θέματος!
-
Quote:
Originally Posted by roadrunner
Ας μην χρησιμοποιούμε τόσο βαριές λέξεις παιδιά!
Ειναι λεπτά θέματα και ένα παραπάνω δεν ειμαστε επαγγελματίες/καλοί γνώστες του θέματος!
Συγνώμη έχεις δίκιο, αλλά όπως είδες ήμουν αρκετά διστακτική!!!
Απλά, αυτό έχω ακούσει, δεν σημαίνει ότι ισχύει. Και το έχω ακούσει από γυναίκες που το κάνουν ως επάγγελμα. Τώρα... τι να πω, δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι!
-
καλησπέρα , λοιπόν αφού αναφερθηκα στις ντάμες και στους Ρηγάδες να σας πω τώρα τι συμβολίζουν οι Βαλέδες ...
λοιπόν ακούστε ο Βαλές αντιπροσωπεύει αυτο που κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας έχει να κάνει με την ουσία μας ...
την ψυχοσύνθεσή μας και αυτο που πραγματικά θέλουμε, αυτο που πραγματικά νιώθουμε αυτο που πραγματικά έχουμε μέσα μας ...
για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ θα σας δώσω ενα παράδειγμα ...
στο στρώσιμο λοιπόν βλέπουμε εναν Ρήγα να κοιτά τα λόγια μας (8) ενω ο Βαλές πισωπλατεί τα λόγια μας (8) "δεν εννοώ απαραίτητα ταυτόχρονα οτι γίνεται αυτο"
αρχικά να εξηγήσω τι σημαίνει πισωπλατεί ...δεν κοιτά τα λόγια μας (οι φιγούρες κοιτούν προς μια μεριά) όταν λοιπόν έχει πίσω του τα λόγια μας ....
λοιπόν ακούστε τώρα ο Ρήγας σαν φιγούρα δείχνει την υπόσταση του ατόμου με το οποίο ερχόμαστε εμείς σε επαφή άμεση ...αυτο που βλέπουμε δηλαδή αυτο που εκλαμβάνουμε με τα ματάκια μας ...
βλέπουμε λοιπόν εναν άντρα (π.χ. αυτόν που μας ενδιαφέρει ) να κοιτά τα λόγια μας, αυτο σημαίνει οτι αυτός ο άνθρωπος δίνει μεγάλη σημασία στις κουβέντες μας, κρέμεται απο το στόμα μας και θεωρεί πολυ σωστο τον τρόπο που μιλάμε, τις απόψεις μας ...
όμως δεν ειναι έτσι !!! αυτο που μόλις σας προανέφερα μας το δείχνει ο Ρήγας ...τι πραγματικά όμως συμβαίνει μας το δείχνει ο Βαλές ...ο κύριος λοιπόν αφού πισωπλατεί τα λόγια μας σημαίνει οτι στην ουσία αυτα που λέμε στοίχημα ειναι αν τα ακούει κιόλας ...μας δείχνει λοιπόν οτι μας προσέχει αλλά η πραγματικότητα ειναι οτι τα λόγια μας τα έχει γραμμένα (απο την μία μπαίνουν απο την άλλη βγαίνουν) ...
Αυτη ειναι η διαφορά του Βαλέ απο τον Ρηγα , ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε πώς πρέπει να ερμηνεύουμε τις κινήσεις του Ρήγα και απο την άλλη του Βαλέ !!!
-
έχουμε και λέμε λοιπόν ας πούμε οτι έγω είμαι μια ντάμα κούπα ...ειναι μια σχετικά ρομαντική γυναίκα , με καστανόξανθα χρώματα και ανοιχτόχρωμα μάτια ...είμαι λοιπόν μια ντάμα κούπα ...
όταν λοιπόν θα ρίξω τα χαρτιά εξ αρχής ειναι κάποια χαρτιά της τράπουλας που μου ανήκουν ...
ποια ειναι αυτα και τι σημαίνει αυτο?
2 κούπα ...ειναι το κρεβάτι μου
3 κούπα ειναι ο δρόμος μου
4 >> ειναι το σπίτι μου , ο δεσμός μου
5>> ειναι η καρδιά μου , ο πόθος μου αυτό που θέλει η καρδιά μου
6>> ειναι το ξεσήκωμα μου αυτο που είμαι έτοιμη να κάνω
7 >> ειναι το φτασμένο μου αυτο που μου έρχεται αυτο που φτάνει σύντομα σε μένα
8 >> ειναι τα λόγια μου οι κουβέντες μου
9 >> ειναι η έννοια μου αυτο που υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου και με απασχολεί (εγω βέβαια δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία στο εννιάρι σαν χαρτί)
Βαλές κουπα ειναι η ψυχή μου , ο εσωτερικός μου κόσμος αυτο που γουστάρει η ψυχή μου , το πραγματικό μου θέλω το πραγματικό μου νιώθω...
αυτα λοιπόν ειναι τα δικά μου χαρτιά και κατα το ρίξιμο με αντιπροσωπεύουν ...αυτο που φέρνει την πρόβλεψη ειναι σε αυτα τα χαρτιά δίπλα -πάνω -κάτω -πίσω - μπροστά ποιά χαρτιά πέφτούν ....
-
Quote:
λοιπόν θα ξενικήσω σιγά - σιγά και βασικά θα πρέπει να σας πω οτι γνωρίζω τα χαρτιά γύρω στα 10 χρόνια
Μαρακι 1975 εγω δεν ξερω να λεω τα χαρτια. Θα ηθελα ομως...
Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αφου αχολεισαι 10 χρονια με αυτο...
Περυσι χωρισα απο δεσμο 4 χρονων και μου ειχαν πει τα χαρτια 2 επαγγελματιες και 1 φιλη που ξερει. Μου ειχαν πει ΟΛΕΣ σχεδον τα ιδια πραγματα και βασικα οτι αυτος θα ερθει πισω σε εμενα και οτι ειναι η μοιρα μου.
Τελικα αυτο που εγινε ειναι να μαθω 10 μηνες μετα τον χωρισμο μας οτι παντρευτηκε. Μαλιστα 1 μηνα πριν απο τον γαμο του, καμμια απο τις παραπανω δεν ειδε τον γαμο.
Μη βιαστεις να μου πεις οτι δεν ηξεραν να λενε καλα τα χαρτια γιατι ειχαν παει και κατι γνωστες μου σε αυτες και τους τα βρηκαν σχεδον ολα και με λεπτομεριες.
Θα ηθελα τη γνωμη σου σχετικα με αυτο.
Υπαρχει 'μοιρα'? Ειναι προκαθορισμενα τα σημαντικα γεγονοτα της ζωης μας? πχ. γαμος? συζυγος?
Πως εγινε να μου λενε ολες τα ιδια και τελικα να γινει το αντιθετο???
Περιμενω απαντηση σου
:bigsmile:
-
Maraki θα ήθελα (αν δεν σε κουράζω πολύ βέβαια) να μας πείς πώς στρώνεις τα χαρτιά. Οι επεξηγήσεις που δίνεις για κάθε φιγούρα και αριθμό μου θυμίζουν μια φίλη που μου έριχνε τα χαρτία και έπεφτε πάντα μέσα. Όμως δεν θυμάμαι καθόλου τον τρόπο που τοποθετούσε τα χαρτία ώστε σε συνδιασμό να τα διαβάσει.
-
θα σου πω κάτι σχετικά με αυτο που μου λες ...το οποίο ειναι πολυ σωστό και κάλα κάνεις και προβληματίζεσαι ...
καταρχήν δεν πιστεύω οτι ξέρουν όλοι να λένε χαρτιά ...
και το πιο βασικό για μένα ειναι οτι δεν ξέρουν όλοι να ακούν τα χαρτιά ...
λοιπόν άκου να σου πω τι πιστεύω εγω ...δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τα χαρτια (γενικά) αλλά πιστεύω οτι πραγματικά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αυτη την ικανότητα να μπορούν να προβλέπουν το μέλλον ...φυσικά με αυτη την κουβέντα μου θα κατάλαβες οτι πιστεύω στο προκαθορισμένο ...χωρίς να παραβλέπω την θέληση του ανθρώπου...
όμως πιστεύω οτι υπάρχει και ο πολυ σημαντικός παράγοντας οτι κάποιοι δεν ξέρουν να ακουν τα χαρτιά και παρερμηνεύουν αυτα που τους λένε ...
όταν πάνε σε μια που ξέρει να λέει τα χαρτιά προτιμούν να ακούσουν καλά ...πολλές φορές λοιπόν παρερμηνεύουν αυτα που τους λένε και τα φέρνουν στα μέτρα τους ...δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ...
μιλάνε και αυτες που λένε τα χαρτια με περίεργο τρόπο και το αποτέλεσμα ειναι να μην έχει βγει σωστό συμπέρασμα ...
θα σου πω με λίγα λόγια ενα παράδειγμα παρανόησης ...
λέει μια χαρτορίχτρα σε μια φίλη μου " αυτός ο αντρας σε θέλει αλλά με προβλήματα η σχέση αυτη θα κρατηθεί όσο θέλεις ...μπορείς να την κρατήσεις όσο καιρό θέλεις εσύ ...αλλά πολυ πιθανό ειναι μια μέρα να αποφασίσεις να φύγεις ...αν δεν το κάνεις αυτο μπορείς να τον έχεις όσο θες πλάι σου...
ξέρεις τι σημαίνει αυτο?
πολύ απλά αυτα η σχεση κρατιοταν επειδή παρά τα τυχόν προβλήματα η φίλη μου την κρατούσε με το ζόρι , δηλαδή έκανε τα στραβά μάτια ενω στην ουσία δεν την ικανοποιούσε αυτο που της έδινε αυτός αλλά επιεδή τον αγαπούσε καθόταν ...τελικά μετα απο 5 χρόνια (χάσιμο χρόνου) σηκώθηκε μια ωραία ημέρα και έδωσε τέλος σε αυτο που τόσο καιρό κρατούσε ...αυτός μέχρι τελευταία στιγμή δεν έδειξε και ουτε ήθελε να διαλύσει αυτο που είχε (μια χαρα περνούσε αυτός) ...
ελπίζω να σου έλυσα λίγο την απορία σου ...
φυσικά όπως σου προανέφερα υπάρχουν και αυτοί που δεν ξέρουν απλά να ερμηνεύσουν (να πούνε) τα χαρτιά !!!
-
αυτό έχω σκοπό να κάνω σήμερα να σας πώ πως στρώνουμε τα χαρτιά και θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο αναλυτικά για να το καταλάβετε γιατί δεν έχω ξαναεξηγήσει χαρτιά απο το ιντερνετ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω πάντως αν δεν καταλαβαίνετε κάτι θα ήθελα να μου λέτε για να το εξηγώ καλύτερα !!!
-
maraki_1975 πολύ καλή η προσπάθειά σου να φτιάξεις ένα κείμενο με την εμπειρική σου γνώση επάνω στις τράπουλες. Σε παρακαλώ όμως όπως και όλους αν θέλετε να κάνετε καταστρώσεις να τις κάνετε σε προσωπικά μηνύματα ή εκτός φόρουμ.
Όλα τα θέματα που προσπαθείτε να κάνετε ας μην ξεχνάμε είναι ενημερωτικά και το φόρουμ δεν προσφέρεται σε αυτή του τη μορφή ούτε για μελλοντολόγους, μάντεις ούτε για επίδοξους αστρολόγους αναλυτές επαγγελματίες ή μη.
Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
-
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες περί χαρτομαντείας. Το παράδειγμα που έφερες ταιρίαζει απόλυτα και με την δική μου περιπτοσάρα... Είναι αλήθεια οτι πολλές φορές όταν μας λένε τα χαρτία ή όταν διαβάζουμε κάποιες αστροπροβλέψεις τα παίρνουμε όλα κατά πώς μας συμφέρει και δίνουμε τις δικές μας εξηγήσεις πού μπορεί να απέχουν κατά πολύ απο αυτό πού μας λένε. Κάλη επιτυχία στην επεξήγησή σου... Εγώ είμαι εδώ για να ρωταώ:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by ScP
maraki_1975 πολύ καλή η προσπάθειά σου να φτιάξεις ένα κείμενο με την εμπειρική σου γνώση επάνω στις τράπουλες. Σε παρακαλώ όμως όπως και όλους αν θέλετε να κάνετε καταστρώσεις να τις κάνετε σε προσωπικά μηνύματα ή εκτός φόρουμ.
Όλα τα θέματα που προσπαθείτε να κάνετε ας μην ξεχνάμε είναι ενημερωτικά και το φόρουμ δεν προσφέρεται σε αυτή του τη μορφή ούτε για μελλοντολόγους, μάντεις ούτε για επίδοξους αστρολόγους αναλυτές επαγγελματίες ή μη.
Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
συγνώμη για να μην βγώ εκτός των ορίων σας δηλαδή δεν μπορώ να εξηγήσω τον τρόπο ριξίματος ; όπως ειναι ο ουράνιος κύκλος που έχει αναφερθεί σε προηγούμενη αναφορά; να μην πώ πως στρώνουμε τα χαρτιά δηλαδή ποιός ειναι ο τρόπος ριξίματος ;
-
Γεια σου Μαρία συνάδελφε :toung:
Αν κατάλαβα καλά γιατί διάβασα το ποστ λέει μην αρχίσουμε να κάνουμε προσωπικές καταστρώσεις. Παράδειγμα εμένα με άφησε ο φίλος μου θα επανασυνδεθώ; :love:
Το ποστ του ScP πουθενά δεν αναφέρει μη συνεχιστεί το άρθρο σου αρκεί να μείνει ενημερωτικό για τα μέλη και να μην προσπαθήσεις να απαντάς σε προσωπικούς τους προβληματισμούς τουλάχιστον δημόσια.
-
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Θα με ενδιεφερε και εμενα να δω τους τροπους στρωσιματος...
Σε ζηλευω που μπορεις να διαβαζεις την τραπουλα...
Φιλακια
:smile1:
-
μα ήταν δυνατόν ρε παιδιά να ρίξω χαρτιά απο το φόρουμ , πώς θα γινόταν αυτό ποιός θα έκοβε την τράπουλα το ποντίκι?
εντάξει αν εννοούσε αυτο τότε να συνεχίσω αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που ειναι εκτός των ορίων σας ...
εγω είπα οτι θα αναφέρω πώς στρώνουμε τα χαρτιά γιατί παρερμηνεύτηκε αυτο που έγραψα ?
-
Μαρακι, περιμενουμε τη συνεχεια...:)
Μη χανεις χρονο λοιπον!;)
-
Quote:
μα ήταν δυνατόν ρε παιδιά να ρίξω χαρτιά απο το φόρουμ , πώς θα γινόταν αυτό ποιός θα έκοβε την τράπουλα το ποντίκι?
Η ατάκα σου Μαράκι είναι απλά καταπληκτική ! ! ! :bigsmile:
Να σαι καλά γέλασα με την καρδιά μου ! ! !
Περιμένουμε την συνέχεια
Μαρία Ν
-
Σ'ευχαριστούμε πολύ και ανυπομωνούμε για τη συνέχεια!!!!!!
-
Ο καλός ο χαρτομάντης και ο μελλοντολόγος του μέλλοντος δεν παραβλέπει τη νέα τεχνολογία. Το κόψιμο με το ποντίκι εξάλλου εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία στην Ιαπωνία και σε άλλες εξελιγμένες τεχνολογικά χώρες.
Κάποια στιγμή θα πρέπει ο χαρτομάντης ή ο χρήστης μαντικών τεχνών να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής το οποίο προστάζει ο παγκόσμιος ιστός και να σταματήσει τις παραδοσιακές και ξεπερασμένες μεθόδους της χαρτορίχτρας ή της καφετζούς της αυλής με τον ελαφρύ γλυκό και τη σκάφη για μπαγκράουντ.
Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ στη στήλη ΜΟΥ και οι απόλυτες επιτυχίες επιβεβαιώνουν την άποψη του γράφοντος.
-
καλησπέρα, λοιπόν για να δούμε θα καταφέρω να σας εξηγήσω τον τρόπο ριξίματος , λοιπόν 1. ανακατεύει την τράπουλα αυτός που ενδιαφέρεται να δεί τα μέλλοντα ...αν ρίχνεται του εαυτού σας εσείς αν ρίχνετε για κάποιον άλλον ο άλλος ...
η φίλη μου έλεγε οτι καλό ειναι να τα φέρει μια βόλτα γυρω απο τον εαυτό του απο αριστερά προς τα δεξιά δηλαδή τα περνά πίσω απο την πλατη του και τα ξαναφέρνει μπροστά 3 φορές ...έτσι "έλεγε" η τράπουλα παίρνει την αύρα του ...ατόμου ...
αν πιστεύετε σε αυτα μπορείτε να το κάνετε (εγω το κάνω, έστω και τελετουργικά -διαδικαστικά )
καταρχήν θεωρούμε τον εαυτό μας μια απο τις φιγούρες, αναλογα με τα χρώματα και την ψυχοσύνθεσή μας ...κυρίως όμως τα χρώματα
άφού έχουμε ανακατέψει παίρνουμε τα χαρτιά τα ακουμπάμε στο τραπέζι και κόβουμε την τράπουλα στα δύο και ξαναμαζεύουμε τα χαρτιά ώστε να ειναι όχι όπως ήταν στην αρχή αλλά το τελευταίο χαρτί (με το μάζεμα) θα βρίσκετε περίπου στη μέση ...καταλάβατε πιστεύω τι εννοώ!
λοιπόν αφού η τράπουλα ξανάγινε ενα γυρνάμε όλο το σωρό ανάποδα ώστε να βλέπουμε τις φιγούρες (και όχι το πίσω μέρος της τράπουλας όπως βλέπαμε μεχρι τώρα που τα ανακατεύαμε)
ξεκινάμε ....
υπάρχουν 3 στάδια για να ολοκληρωθεί το ρίξιμο
όπως έχουμε την τράπουλα μπροστά μας βλέπουμε το πρώτο χαρτί ας πούμε οτι ειναι το 2 κούπα αν εμείς έχουμε πει οτι είμαστε μια ντάμα κούπα αυτο το χαρτί το χρειαζόμαστε τι εννοώ με αυτο ...παίρνω το πρ΄ψτο χαρτί και το βάζω κάτω δίπλα του (δεξιά του ) βαζω το δευτερο χαρτί (το αμέσως επόμενο απο αυτό που πήρα) και μετά προσέξτε παίρνω το πρώτο απο κάτω το βάζω δεξια και αυτο του δεύτερου χαρτιού και πάλι παίρνω απο κάτω και το βάζω και αυτο δεξιά απο το άλλο..
δηλαδή έχω μια σειρά μπροστά μου με 4 χαρτιά τα δύο ήταν απο πάνω και τα άλλα δυο απο κάτω...
λοιπον συνεχίζω κοιτώ το επόμενο απο πάνω χαρτί αυτο που φαίνεται αν δεν ειναι κάποιο απο τα κούπα που με αντιπροσωπεύουν τότε το πετάω μέχρι να βρώ κούπα ...για να ξανακάνω όλη τη διαδικασία που έκανα και πριν
να σας πω ποιά ειναι τα κούπα που χρειάζομαι για να ξεκινήσω τη καινούρια σειρά...
2, 3,4,5,6,7,8,ντάμα , βαλές, αυτα ειναι τα χαρτιά που αν τα δω ξεκινώ μια καινούρια σειρά ...τα υπόλοιπα τα πετάω (τα αφήνω στην ακρη ξέχωρα)
αν λοιπόν εγω είμαι μια σπαθάτη γυναίκα κρατώ τα αντίστοιχα σε σπαθί ...
κ.λ.π. καταλάβατε ελπίζω !!!
έχω λοιπον μπροστά μου κάποιες σειρές δεν μας ενδιαφέρει πόσες θα βγούν αρκεί να ξεκινούν όλες σωστά με τα δικά μας χαρτιά ...μπορεί φανταστείτε να ειναι και 3 μόνο αφου ειναι δυνατόν αυτά τα δικά μας χαρτιά να ήταν κάποια απο αυτά που τα πήραμε απο τα κάτω ή ήταν τα δεύτερα ...που τραβήξαμε...
δηλαδή μπορεί να εχω την εξής σειρά :
2 κούπα -3κούπα- άσσος μπαστούνι-δεκα καρό
6 κούπα- βαλές μπαστούνι- τρία καρό- 7 κούπα
νταμα κούπα - ρήγας μπαστούνι-ασσος καρό -δέκα κούπα
κ.λ.π.
αυτό το κάνω τρείς φορές ...χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα χαρτιά που έχουν φύγει ήδη έξω ...αφού έχω στρώσει την πρώτη φορά ...ερμηνεύω τα μαζεύω , τα ανακατεύω πάλι και ξανακάνω την ίδια διαδικασία(χωρίς να ξανακόβω) μπορεί να φύγουν και κάποια άλλα χαρτιά μέχρι την τρίτη φορά ...
γίνεται τρείς φορες για να ξεκαθαρίσει καλύτερα αυτο που έχει ήδη πέσει κάτω σαν ερμηνεία απο την πρώτη φορά ....
αυτο ειναι το πρώτο στάδιο του ριξίματος και έχει να κάνει με κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως το παρόν ή το άμεσο μέλλον
καταλαβατε ?
άπαντήστε μου για να συνεχίσω ως προς την ερμηνεία ...
περιμένω τις απορίες για να συνεχίσω ..΄να σας πω πώς γίνεται η ερμηνεία και πως περνάμε στη 2η φάση
-
Marki_1975
μπερδεύτηκα!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να κάνεις ένα σχεδιαγραμματάκι???????????? please................:wacko: :wacko:
-
Maraki_1975 καλημέρα! Αυτά που γράφεις τα βρίσκω αρκετά κατανοητά. Αλλά έχω μια μικρή απορία... Αν είμαι ντάμα κούπα, όπως αναφέρεις, για να ξεκινήσω το 1ο στρώσιμο πρέπει να βρώ υποχρεωτικά κούπα για να ρίξω κάτω σαν πρώτο χαρτι? Και αν η πρώτη κούπα που θα συναντήσω είναι 1-9-10-ρήγας τα ''πετάω''? Επίσης μέχρι να βρώ την πρώτη κούπα παίρνω χαρτί από πάνω ή ανα 2 φύλλα πάνω κάτω? Ευχαριστώ:smile1:
-
Quote:
Originally Posted by kritsinaki
Maraki_1975 καλημέρα! Αυτά που γράφεις τα βρίσκω αρκετά κατανοητά. Αλλά έχω μια μικρή απορία... Αν είμαι ντάμα κούπα, όπως αναφέρεις, για να ξεκινήσω το 1ο στρώσιμο πρέπει να βρώ υποχρεωτικά κούπα για να ρίξω κάτω σαν πρώτο χαρτι? Και αν η πρώτη κούπα που θα συναντήσω είναι 1-9-10-ρήγας τα ''πετάω''? Επίσης μέχρι να βρώ την πρώτη κούπα παίρνω χαρτί από πάνω ή ανα 2 φύλλα πάνω κάτω? Ευχαριστώ:smile1:
καλημέρα , ναι πρέπει να βρεις κούπα για να ξεκινήσεις να βαζεις κατω χαρτια , αλλιως οτι βρισκεις τα πετας μεχρι να βρεις κούπα ...μονο το 2,3,4,5,6,7,8,νταμα, βαλες γιατι αυτα αντιπροσωπευουν εσενα ...ο ασσος ειναι το χαρτι της αγαπης αν ειναι θα πεσει απο μόνο του ...δεν θα το βαλουμε με το ζορι...
καταλαβες το νοημα ? συνεχίζω πάντα απο πάνω μόνο οταν βρω τελικά τα δυο πρώτα χαρτιά που θα στρωθούν κάτω τότε θα πάω να βρώ απο την κάτω μεριά τα άλλα δύο...
-
ok maraki... Από μένα έχεις πράσινο φώς να συνεχίσεις...;)
-
Quote:
καλησπέρα, λοιπόν για να δούμε θα καταφέρω να σας εξηγήσω τον τρόπο ριξίματος
Maraki καλησπερα!
Θα προσπαθησω το Σαββατοκυριακο να κανω ο,τι μας ειπες και θα επιστρεψω Δευτερα με αποριες !!!
Πριν ξεκινησουμε
1. καθοριζουμε απο πριν το χαρτι του ατομου που μας ενδιαφερει? π.χ. Ρηγας Καρο, οποτε αν βγει μπροστα μας ξερουμε οτι αντιστοιχει στο ατομο που εχουμε στο μυαλο μας?
2. υπαρχουν καποια χαρτια - συνδυασμοι βασικοι?
3. αν πχ. αναμεσα σε δυο 2 πεσει αλλο χαρτι σημαινει οτι ακυρωνεται η σημασια των δυο 2?
4. αν εγω ειμαι σπαθι και εχω βαλει στο μυαλο μου αντρα καρο , αν πεσει 2 σπαθι με 2 μπαστουνι τι σημαινει? οτι θα ειμαι με καποιον αλλο?
5. ποιος συνδυσμος χαρτιων δειχνει σοβαρη σχεση / γαμο?
Μαρακι ελπιζω να μη σε ζαλιζω, αλλα οπως λενε 'ρωτωντας πας στην πολη'!!!
Φιλακια
;)
-
Quote:
Originally Posted by Pisces girl
Maraki καλησπερα!
Θα προσπαθησω το Σαββατοκυριακο να κανω ο,τι μας ειπες και θα επιστρεψω Δευτερα με αποριες !!!
Πριν ξεκινησουμε
1. καθοριζουμε απο πριν το χαρτι του ατομου που μας ενδιαφερει? π.χ. Ρηγας Καρο, οποτε αν βγει μπροστα μας ξερουμε οτι αντιστοιχει στο ατομο που εχουμε στο μυαλο μας?
2. υπαρχουν καποια χαρτια - συνδυασμοι βασικοι?
3. αν πχ. αναμεσα σε δυο 2 πεσει αλλο χαρτι σημαινει οτι ακυρωνεται η σημασια των δυο 2?
4. αν εγω ειμαι σπαθι και εχω βαλει στο μυαλο μου αντρα καρο , αν πεσει 2 σπαθι με 2 μπαστουνι τι σημαινει? οτι θα ειμαι με καποιον αλλο?
5. ποιος συνδυσμος χαρτιων δειχνει σοβαρη σχεση / γαμο?
Μαρακι ελπιζω να μη σε ζαλιζω, αλλα οπως λενε 'ρωτωντας πας στην πολη'!!!
Φιλακια
;)
παιδιά , μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος να σας τα εξηγήσω τα χαρτιά αυτα γιατί πραγματικά τα θεωρώ πολύ καλά ...απλά ειναι δύσκολο απο τον υπολογιστή να σας τα πω με ιδιαίτερη σαφήνεια ,όμως να ξέρετε οτι δεν με ζαλίζετε και θα σας απαντώ σε κάθε απορία ...γιατι πραγματικά θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτο που κάποτε κάποιος άλλος άνθρωπος μοιράστηκε μαζί μου ...
όταν ξεκινώ να ρίξω τα χαρτιά έχω καθορίσει ποιο χαρτι αντιπροσωπεύιε εμένα και ποιό αυτον που με ενδιαφέρει ...εκτός αν δεν έχω κάποιον υπόψιν μου και απλά θέλω να δω αν θα κάνω κάποια σχέση , αν θα γνωρίσω κάποιον ...φυσικά και σε αυτη την περίπτωση το δικό μου χαρτι το έχω καθορίσει αλλά ο άλλος (που δεν υπάρχει αυτη τη στιγμή στη ζωή μου) περιμένω να φανεί μόνος του δεν βάζω εγω φιγούρα!!!
ναι υπάρχουν συνδυασμοί συγκεκριμένοι τους οποίους και θα αναφέρω ...για αυτο είπα απο την αρχή οτι ειναι χρονοβόρα η διαδικασία και θα την κάνω σιγά-σιγά γιατί ειναι πολλά αυτα που πρέπει να σας πω...απλά προσπαθώ να ακολουθήσω μια σειρά ...για να τα καταλάβετε όσο το δυνατόν καλύτερα !!!
-
Quote:
Originally Posted by kritsinaki
ok maraki... Από μένα έχεις πράσινο φώς να συνεχίσεις...;)
συγνώμη οτάν έγραψα νωρίτερα "μετα πάω να βρώ τα χαρτια απο την κάτω μεριά του σωρού" μάλλον εγω το έγραψα λάθος και μπορεί να σας μπερδέψω τα κάτω χαρτια ειναι αυτα που ειναι δεν τα ξεχωρίζω ούτε τα πετάω οτι ειναι είναι ...δεν κάνω επιλογή στα κάτω ...
απλά διευκρινίζω γιατί δεν τοποθετήθηκα και τόσο καλά λεκτικά και δεν θέλω να σας μπερδέψω!!!
-
:bigsmile: OK Maraki ευχαριστω!!!
Θα δοκιμασω και θα σου πω.
Καλο Σαββατοκυριακο
-
Λοιπόν να κάνω μερικές ερωτήσεις για να ειμαι σίγουρη....
1. Έχω κάτω τα πρώτα τέσσερα χαρτιά. Άν κανένα από αυτά δεν είναι στα χρώματά μου (πχ σε μένα ντάμα μπαστούνι) τί κάνω? Τα πετάω και σχηματίζω άλλη τετράδα μέχρι το πρώτο κάτω χαρτί να είναι κάποιο μπαστούνι???
2. Τώρα μια ερώτηση αναφορικά με αυτο που είχες γράψει. Σου παραθέτω πιο κάτω λιγα λόγια από το κείμενο σου για να σε ρωτήσω "λοιπον συνεχίζω κοιτώ το επόμενο απο πάνω χαρτί αυτο που φαίνεται αν δεν ειναι κάποιο απο τα κούπα που με αντιπροσωπεύουν τότε το πετάω μέχρι να βρώ κούπα ...για να ξανακάνω όλη τη διαδικασία που έκανα και πριν"
Αυτά τα χαρτιά τα βάζω πάνω από την αρχική 4τράδα?
Και τα πετάω αν δεν είναι μπαστούνια (στην περίπτωση μου)??? ή σχηματίζω πάλι τετράδες???
Τα χαρτιά που παίρνω από εδω και πέρα ειναι μόνο από πάνω από την τράπουλα ή πάλι συνεχίζω να παίρνω δύο από κατω και δύο από πάνω???
Και ποιός ο σκοπός? Να κρατήσω κάτω μόνο μπαστούνια ή μαζί μ'αυτά μένουν κι άλλα χαρτιά??
Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα..... Sorry
Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο σαφής γιατι μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά!!!!!
Σ'ευχαριστω προκαταβολικά για την απάντηση σου!!!!!!!
Have a nice weekend!!!!!!!!!!!!!!:)
-
στην ουσία κάθε τετράδα σχηματίζεται με δυο χαρτιά που παίρνω απο την πάνω μερια και δύο που παίρνω απο την κάτω ...τα χαρτια απο την κάτω μεριά ειναι αυτά που ειναι χωρίς να τα πειράζω ...ενω αυτα που παιρνω απο την πάνω μεριά το πρώτο βασικά , πρέπει να ειναι το δικό μου π.χ μπαστούνι για να ξεκινήσει η τετράδα αλλιώς συνεχίζω να πετάω τα άσχετα με μένα μέχρι να βρω κάποιο απο τα δικά μου προκειμένου να ξεκινήσω τετράδα ...σκοπός δεν ειναι να εχω μόνο δικά μου σκόπός ειναι να ξεκινώ με δικά μου και στην ουσία το 2ο , το 3ο και το 4ο στη σειρά που φτιάχνω ειναι τυχαία χαρτιά δεν επεμβαίνω σε αυτα μόνο στο πρώτο που πρέπει να μου ξεκινήσει την τετράδα μου ....
-
μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω επισύναψη κάτι ...για να προσπαθήσω να σας το δείξω με σχήματα ?
-
Quote:
μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω επισύναψη κάτι ...για να προσπαθήσω να σας το δείξω με σχήματα ?
Επισύναψη κάνεις πηγαίνοντας στην επιλογή Επισύναψη και διαχείριση Συνημμένων αρχείων όταν πατήσεις το κουμπάκι απάντηση
-
συγνώμη γίνομαι κουραστική αλλά εγω δεν το βλέπω αυτο που λέτε πηγαίνοντας στην απάντηση !!!
μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε περισσότερο
ευχαριστω!
-
Λοιπον... πώς βλέπεις την μπάρα που σου είπα?
Εκεί που λέει fonts και sizes, εκεί δίπλα έχει ένα κουτάκι που έχει πάνω έναν συνδετήρα. Αυτό πάτα.
μετά φαντάζομαι κάνεις αναζήτηση, βρίσκεις τη φωτό σου και πατάς upload.
-
Quote:
συγνώμη γίνομαι κουραστική αλλά εγω δεν το βλέπω αυτο που λέτε πηγαίνοντας στην απάντηση !!!
μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε περισσότερο
ευχαριστω!
Θα το δεις από εδώ και στο εξής Μαράκι στο συγκεκριμένο φόρουμ
-
Εγω αγαπητο μου Μαρακι, θα σου προτεινα το εξης:
Γιατι δεν ξεκινας τις ερμηνειες ολων των χαρτιων ομαδοποιημενα, π.χ.
Κουπα:
Ασσος
Ρηγας
Νταμα, κλπ.
Σπαθια:
Ασσος
Ρηγας
Νταμα, κλπ
Μετα, τους πιο ενδιαφεροντες συνδυασμους μεταξυ των χαρτιων.
Και στο τελος ,τον τροπο ριξιματος.:)
Ετσι λεω εγω τωρα...δεν ξερω εαν ειναι σωστο...
Απλως να υπαρχει μια σειρα ολοκληρωμενη ομως προτου πεταχτουμε στο επομενο σκελος.
Φιλικα.:love: :love: