Είπα να ανοίξω ένα νέο θεματάκι για να πούμε την άποψή μας για το νέο φόρουμ γιατί δεν άλλαξε μόνο εμφάνιση, αλλά έχω την αίσθηση ότι εξελίχθηκε για τα καλά!
Εσείς τι λέτε?
Printable View
Είπα να ανοίξω ένα νέο θεματάκι για να πούμε την άποψή μας για το νέο φόρουμ γιατί δεν άλλαξε μόνο εμφάνιση, αλλά έχω την αίσθηση ότι εξελίχθηκε για τα καλά!
Εσείς τι λέτε?
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΧΙΧΙ....
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η "ΠΛΟΗΓΗΣΗ" (ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΡΩΤΑ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ 1 ΛΕΞΗ: ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!
Λυπάμαι που σου πήρα την ιδέα :sad:. Συμφωνώ για το θετικό αποτέλεσμα! Βέβαια, και τα χρωματάκια (ειδικά το κοκκινάκι) μου άρεσαν, αλλά και αυτό μου αρέσει!Quote:
Originally Posted by ζουζούνα1977
(ζουζούνα, γράφε σε παρακαλώ με πεζοκαφαλαία;))
Φιλικά
Ιουλία
Εννοώ με πεζά!!!!Quote:
Originally Posted by panther
Μπορω να πω οτι με εξεπληξε ευχαριστα αυτη η αλλαγη του site.Εγινε πιστευω ακομα πιο ευχρηστο και θελκτικο.Συγχαρητηρια σε οσους βοηθησαν
Μπράβο :bigsmile: μου αρέσει πάρα πολύ!
Είναι ποιο χαρούμενο σε χρώματα και σε τραβάει πολύ περισσότερο..
Χαίρομαι που ανοίξατε αυτο το θέμα....Λόγς φόρτου εργασίας ειχα πολύ καίρό να μπς στο Φορουμ. Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω, ότι η αλλαγή ήταν πολυ θετική και εντυπωσιακή. Συγχαρητήρια στουσ αρμόδιους.
Εγώ πάλι όταν άνοιξα να μπώ στο σάιτ, έπαθα πλάκα:sick:,
νόμιζα ότι είχα γράψει λάθος την διεύθυνση, μέτα είδα επάνω που έγραφε το όνομα και είπα εδώ είμαστε και μάλιστα ανανεωμένοι & ωραίοι!!!:blink1:
Πολύ καλή :idea: !!!!
Όσον αφορά στα θέματα του forum γεννικότερα, θα μπορούσα να πω πως δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω!!! Εύγε σε όλη την ομάδα :cheesy:
Μόνο ένα πράγμα θα προτιμούσα όπως ήταν στην πρώτη προσπάθεια ανανέωσης της εμφάνισης. Τα σημαδάκια δίπλα στο θέμα. τα προηγούμενα φακελλάκια ήταν πιο κατανοητά.
Όπως λέμε τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις σε μια γυναίκα και σου απαντάει ένα κοκκινο :toung: Όποια από τις συντονίστριες καταλάβει τι σημαίνει σημαδάκια και φακελάκια και που δίπλα και μετά μου το εξηγήσει ευχαρίστως να τα αλλάξουμε καλή μας Νόρα.
Όσον αφορά τα θέματα του φόρουμ ακόμη δεν είδες τίποτα. Υπάρχει τόσο υλικό που δίνουμε και στα άλλα έλληνικά σάιτ που μας έχουν κατακλέψει. Τουλάχιστον να είναι νόμιμοι :toung:
Quote:
Originally Posted by ScP
Ευχαριστώ για την κακία. Θα τη θυμάμαι πάντα...
Και τώρα ας διευκρινήσω... πράγμα που μπορούσε να μου ζητηθεί... παρά που ένοιωσα να γίνομαι χώμα... Ξανά ευχαριστώ...
Μίλησα για την εμφάνιση του site -> forum. Μπαίνοντας λοιπόν εκεί κανείς, στο πλάι του κάθε τίτλου ή θέματος ή θεματικής ενότητας αν το προτιμάτε... υπάρχει ένα σύμβολο (κακώς έγραψα σημαδάκι) που δηλώνει αν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις... αν ειναι κλειδωμένο κ.λπ. Το σύμβολο λοιπόν αυτό ή εικονίδο αν το θέλετε έτσι... είναι (ήταν) συνήθως ένα φακελλάκι... απο αυτό παρασύρθηκα και χρησιμοποίησα τη λέξη..."φακελλάκι".
Ελπίζω να ήμουν σαφής...
Υ.Γ. Ξέρω να ξεχωρίζω τη μάρκα ενός αυτοκινήτου, το χρώμα του, αν έχει δισκόφρενα μπρος - πίσω.... κι άλλα πολλά...
Υπαρχει ακομη γλυκεια μου!!
Μην τον παρεξηγεις τον ScP, χιουμορ κανει :bigsmile: :bigsmile:
Ελπιζω να μην μας θυμωσες και να σερφαρεις ανετα μαζι μας!!!:love: :love:
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Δεν θύμωσα... πληγωμένη ένοιωσα... :sad2:
Νόρα τι ζώδιο είσαι;
Quote:
Originally Posted by ScP
Κριός, (με έντονα στοιχεία νερού) γεννημένη στις 16.4.1966 στις 10:45 (πρωί) στη Φραγκφούρτη, Δ. Γερμανία
Νομίζω ότι σου αξίζει ένα δώρο μια γενέθλια ανάλυση αφού σε έφερα σε δύσκολη θέση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με προσωπικό μήνυμα σύντομα για τα υπόλοιπα.
θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον σχεδιαστή αυτού του site. Δεν λέω να ξεκολλήσω απο προχθες που το ανακάλυψα. Μου αρέσει που είναι εύχριστο, γρήγορο και ανανεώνεται διαρκώς. Μπράβο...:cheesy:
Οτι ανανεωνεται διαρκως ειναι κατι παραπανω απο αληθεια.Το αφηνω το βραδυ,μπαινω στo site το πρωι και παλι εχει αλλαξει!Τι καλυτερο απο αυτο?Συνεχης ανανεωση :idea:Quote:
Originally Posted by blueyes
Εσυ πρεπει να μου μοιαζεις...:bigsmile: :toung:
Βρε τι έπαθα η γυναίκα! Εχω να παραδώσω ένα κείμενο, κι όλο κάνω maximize στο site και περιδιαβαίνω τα φόρα... Πήρα φόρα που λένε... Κι έχω κι αυτό το ρημαδο-deadline...
Δεν υπαρχει σωτηρια!:blink1:Quote:
να ξεκολλησω δε μπορω:weird:
τι πραγμα ειναι αυτο :blink:
εχω παθει εθισμο:wacko:
ω myhoroscope εισαι τρελο:nuts:
και στην καρδια μου το πρωτο και μοναδικο:amuse:
ο ο ο οο εισαι το σάιτ που αγαπω!!!!!!!!!!!!
ο ο ο οο εισαι το σάιτ π΄αγαπω:love: :love: :love: :love: :love:
τελικα γιναμε πολλοι!:wacko: Οι myhoroscope-μανεις εννοω.:cheesy: Και οσο εξελισσεται το site θα πολλαπλασιαστουμε σαν τον ιο της γριπης(sorry αυτο ειναι απο αλλου)!:love: :love: :love: :love:
Ανακάλυψα με μεγάλη μου χαρά -στην αρχή- ένα φόρουμ όπου θα μπορώ να εκφέρω ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την άποψή μου, όπου θα μπορώ να κάνω χιούμορ και να σατηρίζω ό,τι θεωρώ αστείο, περίεργο, εκτός πραγματικότητας, σχεδόν σουρεαλιστικό.
Όμως διαπίστωσα πως μόλις αστειεύτηκα με έναν συνομιλιτή μου, μού απαγορεύτηκε η είσοδος στο τόπικ. Μπράβο σας! Το τόπικ κινδυνεύει απο το χιούμορ.... :suspiciou :suspiciou :suspiciou
Μαρίνα
Συμβαίνουν αυτά μέσα στα φόρουμς. Οι όροι χρήσης μιλάμε καθαρά για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μελών μιας μεγάλης και σοβαρής κοινότητας. Προτρέπουν μάλιστα όσους διαφωνούν να μην κάνουν εγγραφή.Quote:
Επίσης σε ένα σωστά δομημένο φόρουμ υπάρχουν οι θεματικές του ενότητες. Για παράδειγμα υπάρχει η χιουμοριστική. Το τόπικ που αποκλειστήκατε αγαπητή μας φίλη είναι από φόρουμ μη χιουμοριστικό αλλά αρθογραφίας.
Τι λάθη κάνατε
1. Δεν σεβαστήκατε το συγγραφέα του κειμένου.
2. Δεν σεβαστήκατε τον ιδιοκτήτη του σάιτ που ζήτησε μετριοπάθεια όταν το "χιούμορ" άρχισε να γίνεται ανοησία και κατινιά.
3. Δεν σεβαστήκατε διαχειριστή που έγραψε όποιος συνεχίσει θα αποκλείεται από το θέμα συζήτησης.
4. Δεν σεβαστήκατε μέλος με διαφορετικότητα απόψεων από τη δικιά σας.
Με την ίδια λογική σας επιστρέφω το ΜΠΡΑΒΟ και με κεφαλαία.
Για το τέλος, διαβάστε τους όρους χρήσης προσεκτικά. Αν διαφωνείτε με αυτούς ζητήστε αδρανοποίηση του λογαριασμού σας πριν γίνει αυτό ως ποινή. Είστε μέλος μια ελεύθερης αστρολογικής κοινότητας εμπλουτισμένης και με άλλα θέματα και όχι πελάτισσα κομμωτηρίου.
Υ.Γ. Μαζί σας αποκλείστηκαν και άλλοι. Ζήτησαν συγγνώμη από την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ σε προσωπικά μηνύματα και το θέμα έληξε. Εσείς πράξατε διαφορετικά.
Δεν εχεις δικιο Μαρινα.Quote:
Αυτο το φορουμ, εχει θεματα με χιουμοριστικο υφος. Απλως σχολιασαμε σε ακαταλληλο τοπικ.
Κι εγω εχω παρεκτραπει αρκετες φορες και μαλιστα εχω αποκλειστει (οπως και αυτη τη στιγμη).
Προσπαθω ομως να θυμαμαι το λογο που συμμετεχω. Ο λογος αυτος ειναι να διδαχτω Αστρολογια (κατι που εδω που ζω δεν εχω τη δυνατοτητα να το κανω) και μεσω αυτης της γνωσης, να κατανοησω και οποιες καταστασεις μου συμβαινουν.
Δεν περιμενω ετοιμες απαντησεις.
Έχω την αίσθηση πως ό,τι και να γράψω τώρα, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, θα βρεθούν κι άλλοι να μου πουν πως έχω άδικο.
Τέλος πάντων. Λυπάμαι που έγινε όλη αυτή η φασαρία. Επίσης λυπάμαι που εξέφρασα δημοσίως και όχι σε προσωπικό μήνυμα την απορία και έκπληξή μου για τον αποκλεισμό μου απο τόπικ, καθώς κάτι τέτοιο μού συνέβη για πρώτη φορά. Όσο για τον χαρακτηρισμό "πελάτισσα κομμωτηρίου" τον αγνοώ.
Μαρίνα
Εγώ παιδιά δεν ξέρω πως ήταν πριν αλλά προσωπικά μου αρέσει και ανακαλύπτω διάφορα πράγματα!!!
Φτου ρε !
Tα Χαλια του τα μαυρα εχει αυτο το φορουμ
Πλακα κανω :toung: :toung: :toung:
Δεν ξέρω αν έχει τα χάλια του σχεδιαστικά. Εξάλλου όλα τα φόρουμς ίδια εμφάνιση έχουν αλλά σίγουρα δεν τα έχει από άποψη θεμάτων και αυτό που εκτιμώ και φι' αυτό το επισκέπτομαι είναι η σοβαρότητα που αντιμετωπίζονται κάποιες καταστάσεις.
Διάβασα σήμερα αστρολόγο σε φόρουμ να "μαντεύει - προφητεύει - προβλέπει ; - το αποτέλεσμα της εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ ως σίγουρη νίκη και κατόπιν να ζητάει συγγνώμη γιατί πρώτον δεν είχε τα σωστά αστρολογικά στοιχεία και δεύτερον έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο ή κάτι παρόμοιο. Φαντάζομαι αν ψάξω περισσότερο τι θα διαβάσουν τα ματάκια μου;
Σε αυτές τις περιπτώσεις (που ευτυχώς δεν έχω δει εδώ μέσα) αν και ότι άρθρο διάβασα λίγο πολύ πάντα είναι μέσα στα γεγονότα έστω και κατά προσέγγιση επαγγελματίας που ονομάζεται αστρολόγος καλό θα είναι να τσεκάρει διπλά και τριπλά τα δεδομένα του γιατί ένα συγγνώμη και μια ελαφρύτητα αστεϊσμών κατόπιν με κάποια ποστ συμπάθειας από μέλη ή φίλους δεν "σώζουν".
Αυτή τη σημερινή διαφορά διακρίνω εδώ μέσα και την καταθέτω. Υπάρχουν και άλλες αλλά όταν θα βρω την κατάλληλη πλανητική ώρα θα τις γράψω :toung:
Ούτε για αστείο δεν θα μπορούσα να κάνω αστείο για το φόρουμ αυτό. Είναι τόσο προσεγμένο, σοβαρό και έγκυρο και η εικόνα που βγαζει έξω είναι η καλύτερη. Δεν τολμώ να το συγκρινω με άλλα ίδιου περιεχομένου φόρουμ. Είναι Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Ο :love:
Θα ηταν καλυτερα να κοιταμε και να κρινουμε τα δικα μας σχολια και οχι τον αλλωνων και του τι θα καναμε εμεις ... που δεν ειναι και του θεματος εξαλλου
Τωρα αμα θα το εφερνε καποιος στο αστειο (οπως εκανα εγω) η οχι ειναι παντελως δικο του θεμα...ας κοιταμε λιγακι τη δικια μας τη φωλια παρα να αφηνουμε υπονοουμενα στους αλλους μεσω της γνωμης μας
Εμένα πάντως μου αρέσει το site. Προσωπικά δυσκολεύομαι με τις πολλές ενότητες που έχει αλλά φαντάζομαι ότι αφού τόσες χιλιάδες μέλη έχει λογικό είναι να έχει και πολλές ενότητες και θέματα. Εγώ δεν είμαι τόσο της αστρολογίας όσο του μεταφυσικού. Εχει και τέτοια. Πολύ μου αρέσαν τα άρθρα του Χείρωνα. Με τα αστρολογικά όσα είναι απλά τα πιάνω, κατί άλλα μου φαίνονται κινέζικα :wacko: . Ενπάση περιπτώση, νέοι είμαστε, χρόνο έχουμε θα μάθουμε :bigsmile:
Το παρακολούθησα λίγες μέρες σαν επισκέπτης και για αρχή μου έχετε αφήσει πολύ καλή εντύπωση! Η πρώτη εντύπωση μετράει, λένε. Που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και αυτό έχει σημασία!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....Έτσι ξεκίνησα κι' εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το site είναι άκρως ενδιαφέρον και κατατοπιστικότατο αν και δεν πολυκαταλαβαίνω:embarrest :wacko: τα πολύ εξειδικευμένα αστρολογικά κείμενα, αλλά που θα μου πάνε.... το 'χω ρίξει στη μελέτη και θα τα βολέψω (ούτε πανελλήνιες να έδινα στην ηλικία μου!!).
Όπως λέει και ο λαός "Νιά εισ' ακόμ... θα μάθς" :laugh:
Συγχαρητήρια φυσικά σε όλη τη δημιουργική ομάδα:love: :love:
Τα καλά κόποις κτώνται λέει η παροιμία!
Οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει από τα πολύ βασικά και κάθε τόσο προσθέτουμε ένα ακόμη λιθαράκι στις γνώσεις μας γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο. :clapping: Επεκτείνουμε τις γνώσεις μας σιγά σιγά (τώρα και με τον Δία στον Τοξότη θα πέσει πολύ μελέτη και θα αποκτήσουμε πολλές γνώσεις :bigsmile: )
Καλή συνέχεια και καλή μελέτη! Περιμένουμε την συμμετοχή σου, τα σχόλια και τις απορίες σου ;)
όμορφο smouth και στα σωστά χρώματα... περισσότερα με τον καιρό
Από τα καλύτερα που υπάρχουν. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη της ομάδα του My Horoscope για το επίπεδο που έχουν διατηρήσει. Συγχαρητήρια και στα μέλη που σέβονται αυτόν τον χώρο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων και ιδεών :bigsmile:
Μπορεί να μην έχω κάνει πολλές δημοσιεύσεις αν και έχω γραφτεί εδώ και μήνες στο site αλλά παρακολουθώ συχνά την κίνηση στο φόρουμ και τα ενδιαφέροντα άρθρα... Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά! Θα συνεχίζω να παρακολουθώ το σοβαρό κι αξιόλογο έργο σας!!!