Originally Posted by
lizy
Τα μεσοδιαστήματα είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.κι εγώ έχω ψάξει τελευταία αρκετά γι αυτά μέσω ίντερνετ αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις πολλά πράγματα, είναι όλα πολύ γενικά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει καλά, ελιναι πως ακριβώς γίνεται η συσχέτιση ανάμεσα στο μεσοδιάστημα και στον πλανήτη που κάνει όψη με αυτό, δηλάδή είναι ο πλανήτης που θα δώσει την επιρροή του στο μεσοδιάστημα ή η φύση αυτού θα χρωματίσει τον πλανήτη; και μια πιο ιδιάιτερη απορία, μήπως γνωρίζετε για τη σημασία του μεσοδιαστήματος Δία Πλούτωνα, ή που μπορώ να βρω κάποια στοιχεία γι αυτό;
Διάβασα ότι είναι πολύ σημαντικός ο πλανήτης ή το σημείο που κάνει όψη με αυτό, ειδικά στους πιο επιτυχημένους ανθρώπους συνήθως πέφτει πάνω στον ήλιο ή τη σελήνη τους ή βρίσκεται στην πρώτη μοίρα των παρορμητικών, δηλαδή στο Aries Point και στα σημεία που κάνουν γωνία με αυτό. έχει κανείς καμιά ιδέα για τη σημασία της αφροδίτης πάνω του; θέλω να πω δηλώνει επιτυχία στα θέματα που κυβερνά η αφροδίτη, ή μήπως πρέπει να αξιοποιήσει κανεις τις αρετές της και να υιοθετήσει περισσότερο στοιχεία της φύσης της, για να έχει επιτυχία;