Originally Posted by Zondag
Τις ευχαριστίες μου για τα καλά σας λόγια και τις συγνώμες μου για τις καθυστερημένες απαντήσεις.Θα προσπαθήσω να βρώ λίγο περισσότερο χρόνο για τις on-line δραστηριότητες μου στο μελλον.Λοιπόν ξεκινάω με την
αγαπητή May,
Μια τόσο κλειστή σύζευξη και μάλιστα όταν περιλαμβάνει τρείς προσωπικούς πλανήτες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα στην αστρολογία.
Δεν έχω να σου προτείνω μια μέθοδο αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποίησα εγώ, σου προτείνω ακριβώς την ίδια. Αν όπως λες η σύνοδος των τριών πλανητών στο χάρτη σου καταλαμβάνει την 12η μοίρα του Κριού,τότε αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να διελευκάνεις τον τρόπο με τον οποίο η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης πλανητικής διαμόρφωσης εκδηλώνεται στη ζωή σου, είτε με τη μορφή κάποιας ψυχολογικής διάθεσης, είτε πιο απτά με την εκδήλωση κάποιου πραγματικού περιστατικού ή γεγονότος. Σαν γενικός κανόνας αυτό που ενεργοποιεί την συγκεκριμένη σύνοδο είναι κυρίως η ταυτόχρονη παρουσιά προοδευμένων και διελαυνόντων πλανητών και σημείων στην 12η μοίρα των Κυριαρχικών και στην 27η των Μεταβλητών ζωδίων. Απο εκεί και πέρα όμως η όλη διαδικασία προυποθέτει όχι μόνο άψογες γνώσεις αποσυμβολισμού, αλλά και αντίστοιχη ικανότητα στη χρήση των "συστημάτων πρόβλεψης" (κατευθύνσεις-πρόοδοι-διελευσεις κλπ) Στην αστρολογία για να αποκτήσεις την ακριβή και πλήρη εικόνα του οποιουδήποτε επιμέρους παράγοντα θα πρέπει ως απαραίτητη προυπόθεση να έχεις ήδη μια πολύ καλή εικόνα του "όλου",δηλ μια εικόνα του συνόλου των αλληλεπιδράσεων.