Τα Πνεύματα δεν είναι όντα με ιδιαιτερότητες στην δημιουργία τους όπως φαντάζονται μερικοί άνθρωποι, αλλά οι ψυχές εκείνων που έζησαν στη γη ή σε άλλους κόσμους, απαλλαγμένες από το βάρος του σώματός τους.
Printable View
Τα Πνεύματα δεν είναι όντα με ιδιαιτερότητες στην δημιουργία τους όπως φαντάζονται μερικοί άνθρωποι, αλλά οι ψυχές εκείνων που έζησαν στη γη ή σε άλλους κόσμους, απαλλαγμένες από το βάρος του σώματός τους.
Πολύ ωραίο άρθρο, συγχαρητήρια!
Λίλιαν Σίμου
Εξαιρετικό και αρκετά ενδιαφέρον το άρθρο σου Χείρων!
Μπράβο Χείρων, εξαιρετικό το άρθρο σου κ πολύ ενδιαφέρον.
Το άρθρο είναι εξαιρετικό. Συγχαρητήρια!
Η επιβεβαίωση μιας ενδεχόμενης ανασφάλειας του ατόμου για τα γραφόμενά του μέσα από λέξεις "μπράβο" εξαιρετικό" και συγχαρητήρια" πάντα λειτουργεί σαν καταλύτης δύναμης για να μπορέσει το άτομο να συνεχίσει να γράφει και να μελετά!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Αγαπητέ Χείρωνα, ομολογουμένως εξαιρετικό άρθρο!
Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε λίγα περισσότερα πράγματα γύρω από το περίπνευμα, γιατί δεν το έχω συναντήσει ξανά.
Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον άρθρο..ομολογώ δεν το κατείχα το θεμά καθόλου πριν....Ευχαριστώ!
Πολύ καλό το άρθρο ...όντως δεν γνώριζα πράγματα
οντως πολυ ενδιαφερον το αρθρο!μπραβο!
Πολυ ωραίο άρθρο Χείρων..PerfectPerfect αν και άργησα να τα ανακαλύψω...!!!
Δλδ αν κατάλαβα καλά όλοι όταν πεθάνουμε γινόμαστε πνεύματα??ή μήπως είναι χαμένες ψυχές?:love::love:
Πολυ ενδιαφερων το αρθρο σου Χειρωνα . Εχεις δει ποτε ?Αν ναι , πως ειναι σαν να εχει μεινει μονο η αυρα ? :unsure::unsure::unsure:
Πραγματικά ενδιαφέρον το άρθρο σου chiron!!Οταν πέθανε η γιαγιά μου έβλεπα όνειρα με αυτή που διέφεραν απο τα συνηθισμένα,ένιωθα σαν να επικοινωνούσε μαζι μου κατά κάποιο τρόπο.Θέλω να μάθω αν τα πνεύματα ανέβουν το υπέρτατο σκαλοπάτι της σοφίας,γίνουν κατα καποιο τρόπο μικροί θεοί,πηγαίνουν καπου αλλού ή συνεχίζουν να ζούν αθόρυβα "ανάμεσά μας";
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο! Ευχαριστούμε
mi chiron veltiston!!! sygxaritiria
καλό τό θέμα σου
αρκετα ωραιο θεμα περι πνευματων! μου αρεσουν αυτα τα λιιιιγο περιεργα και απο ενα βαθμο και μετα ανεξηγητα. το αρθρο πολυ καλο . μπραβο!