-
Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Γοητευτική, λατρεμένη και κυρίως ανεξάντλητη. Η ενασχόληση μαζί της από τα πρώτα αστρολογικά μου βήματα είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω την αστρολογία. Τόσο οι κανόνες της που λειτουργούν -τις περισσότερες φορές- με μαθηματική ακρίβεια, τόσο η επιβεβαίωση που έρχεται σύντομα χρονικά είναι σημαντικοί λόγοι ώστε να την τοποθετώ πρώτη στην λίστα των κλάδων της αστρολογίας.
Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές κι αυτό με χαροποιεί ταυτόχρονα όμως με λυπεί και με προβληματίζει. Θεωρώ πως είναι από τους πιο δύσκολους κλάδους της αστρολογίας κι εκτός από τρομερή απομνημόνευση κανόνων χρειάζεται μεγάλη εμπειρία την οποία ελάχιστοι έχουμε.
-
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Γεια σας συγχαρητήρια για το άρθρο!
Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια και να πω την άποψη μου για τον χάρτη του παραδείγματος όπως μας προτρέπει και στο τέλος το άρθρο και άμα κάνω λάθη...διορθώστε με.
Λοιπόν η ακμή του 1ου οίκου είναι στον ταύρο επομένως σημειοδότης της ερωτούσας είναι η Αφροδίτη. Και τον Χ παίρνουμε ως σημειοδότη τον Άρη αφού η ακμή του 7ου είναι στον σκορπιό.
Βλέπουμε ότι οι δύο σημειοδότες σχηματίζουν αποκλίνουσα όψη αντίθεσης και ο σημειοδότης της κοπέλας είναι καμένος από τον Ήλιο.
Ο Άρης δεν έχει σε καμία από τις θεμελιώδεις του δυνάμεις ούτε την Αφροδίτη ούτε την Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκεται στο πρόσωπο της Αφροδίτης επομένως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για την ερωτούσα. Αλλά ούτε εκείνη μοιάζει να ενδιαφέρεται λίγο αφού αν και η Αφροδίτη είναι στην αδυναμία του Ήλιου, η Σελήνη είναι στα όρια του Άρη και στο πρόσωπο του Ήλιου.
Συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών δεν υπάρχει, ενδιαφέρον από τον Χ δεν υπάρχει.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν μας δίνει κάποια πληροφορία ο καμένος σημειοδότης της κοπέλας;
-
Γεια σου Ελένη, προσπαθούσα να βάλω like στο ποστ σου όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή :(.
Ο καμένος σημειοδότης δίνει κάποιες πληροφορίες όμως δεν ήθελα ακόμη να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω κι άλλα μέλη να κάνουν την προσπάθεια τους και ύστερα υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα. Εκείνο το οποίο θέλω να πω, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ εύκολο ωριαίο που δίνει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο!
-
Ναι εννοείται να γράψουν και τα άλλα μέλη τις απόψεις τους για να γίνει και εποικοδομητικός διάλογος!
Αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο για να συμπληρώσω την άποψη μου:
Πήρα τον 7ο για τον Χ και όχι τον 5ο επειδή δεν έχουν σχέση και είναι απλά γνωστοί, οπότε σκέφτηκα πως δεν θα έπρεπε να πάρω τον 5ο που θα δήλωνε πως υπάρχει κάτι ανάμεσα τους αφού αυτό δεν το ξέρουμε. Έτσι είπα να πάρω τον 7ο που δηλώνει τον ''άλλον'' πιο γενικά.
Και ακόμη θα ήθελα προσθέσω και κάτι άλλο πάνω στο χάρτη που δεν αφορά τον Χ.
Βλέπουμε πως η Αφροδίτη κάνει αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο με τον οποίο και θα σχηματίσουν με τον οποίο είχαν σχηματίσει και όψη τριγώνου και η Αφροδίτη είναι και στην έξαρση του Κρόνου. Οπότε ίσως η ερωτούσα ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον.
-
Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.
-
Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας! :love:
Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω! ;)
Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη;)
Ο τύπος είναι ο 5ος της-θέλει να ξεκινήσει ένα ρομάντζο μαζί του, είναι όλα στο ροζ συννεφάκι της αρχής... :rolleyes: Άρα, είναι Ήλιος στον Υδροχόο, στον 10ο κι αυτός. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου κι αυτός και μόνο στο πρόσωπο της Αφροδίτης, δηλαδή δεν τρελλαίνεται και πολύ για την κοπελιά μας. :mad:
Ο Κρόνος στο χάρτη κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο.
Επειδή βρήκα το ζευγαράκι μας μέσα στον 10ο, υπέθεσα αρχικά ότι η κοπελιά έχει το νου της και στη δουλειά της (και καλά κάνει μέρες που'ναι).
Όμως, τώρα που θέλω να καταλάβω τι είναι ο Κρόνος για τον φίλο μας και είναι στην κυριαρχία του, κόλλησα...
-ο 9ος είναι ο 5ος του 5ου:έχει κι άλλη ερωτική σύντροφο.
-ο 10ος είναι ο 6ος του 5ου:η καθημερινότητά του είναι τόσο φορτωμένη, που δεν έχει διάθεση για έρωτες. (χλωμό μου φαίνεται αυτό)
-ο 11ος είναι ο 7ος του 5ου!!!!!!!!!!!!!Είναι παντρεμένος!!!!!!!!!!!!!!
Αν ισχύει το τελευταίο, το ότι η Αφροδίτη είναι στην κυριαρχία του Κρόνου, μήπως σημαίνει ότι είναι ανήμπορη να δράσει γιατί ο Κρόνος (η σύζυγος) έχει το πάνω χέρι (Κρόνος στην έξαρσή του); Τότε όμως, πώς εξηγείται το ότι ο Κρόνος είναι επίσης στην κυριαρχία της Αφροδίτης;
Κι οι 2 δείκτες είναι περιπλανώμενοι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Η κοπελιά μας δε, είναι και καμμένη απ'τον Ήλιο (ευτυχώς το πολύ καψάλισμα πέρασε....θα της περάσει σε λίγο καιρό κι αυτηνής...)
Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες. Αν την θεωρήσουμε ως δείκτη εξέλιξης των γεγονότων, αυτό μας δείχνει ότι ό,τι είναι να γίνει, έχει ήδη αποφασιστεί.
Για όψεις δεν κοιτάζω, γιατί το ερώτημα δεν αφορούσε στο τι θα γίνει.
:) :) :)
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.
Ε τότε μάλλον είπα γκάφα....:o
Θα περιμένω να δω τι είναι η αμοιβαία υποδοχή όταν σχολιαστεί το θέμα και από τα υπόλοιπα μέλη.
Ευχαριστώ!:)
-
Σημειοδότες της λεγάμενης υιοθετούμε την Αφροδίτη και τη Σελήνη. Σελήνη στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων - το θέμα έχει πάρει την τροπή του ήδη και η κατάσταση σε λίγο διάστημα θα αλλάξει, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Η ίδια εκπροσωπείται από την Αφροδίτη - ερωτική, αισθησιακή και αναζητά ασφάλεια, ενώ έχει και έντονο ενδιαφέρον/ συζητήσεις για οικονομικά θέματα την περίοδο αυτή (?) (σελήνη στους Διδύμους και το 2ο οίκο).
Aυτόν πάλι τον τοποθετούμε στον 5ο με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (άτομο που ενδιαφέρεται για την καριέρα του στην παρούσα φάση?).
Η σύνοδός τους πραγματοποιήθηκε και η Αφροδίτη απομακρύνθηκε (σα να της έχει φύγει το ενδιαφέρον τώρα πια?) . Επίσης, η σύνοδος στο 10ο υπονοεί και τη συνάντηση σε κοινωνική εκδήλωση (μήπως και οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες σχετίζονται?). Επίσης, η σελήνη έφυγε από τρίγωνο με Ποσειδώνα, που ίσως δείχνει τη ρομαντική της διάθεση προς αυτόν και τις ελπίδες που έτρεφε για κάτι περισσότερο.
Αυτά για αρχή και αν είμαι μέσα, συνεχίζω!
-
Η επόμενη όψη της Αφροδίτης είναι με τον ποσεοδώνα και αρκετά μακριά. Ο Ήλιος όμως ετοιμάζεται να κάνει μια αντίθεση με τον Άρη -κυβερνήτη 12ου - στον 4ο. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν κινήθηκε τελικά αυτός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σενάρια: ή απασχολείται έντονα με οικογενειακά θέματα (η οικογένεια στέκεται εμπόδιο στη σχέση σε παρασκηνιακό επίπεδο?) ή (που το πιστεύω περισσότερο αυτό), άτομο από το αισθηματικό παρελθόν (κυβερνήτης 12ου Άρης) επιστρέφει (ανάδρομος) και θα τον ταλαιπωρήσει σε σύντομο διάστημα. Αυτές τις σκέψεις είχα γενικά, περιμένουμε ανατροφοδότηση, Τίνα.
-
Παιδιά ας το κάνουμε λίγο πιο απλό και λίγο πιο συγκεκριμένο...
Είτε επιλέξετε να πάρετε τον "σύντροφο" 5ο είτε 7ο το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε είναι αν του αρέσει. Αν καταλήξετε πως δεν του αρέσει δεν χρειάζεται καν να μπείτε στη δοκιμασία να ψάξετε το 2ο σκέλος της ερώτησης αφού το ωριαίο έχει απαντηθεί.
Αν καταλήξετε στο αντίθετο αποτέλεσμα τότε ψάχνετε τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε ο τύπος καμία κίνηση, επομένως το ερώτημα παραμένει. Του αρέσει ή, η κοπέλα έκανε λάθος και νόμιζε πως του αρέσει;
-
(Πολύ-)Αγαπημένη μου Τίνα,
ξέρω ότι θα με σκοτώσεις [ :) ] διαβάζοντας την δική μου ανάλυση και αυτό επειδή θα πάρω ως σημειοδότη του Χ, τον κυβερνήτη του 7ου.
Η ερωτούσα λοιπόν σημειοδοτείται από την Αφροδίτη και ο Χ από τον ανάδρομο Άρη. Η όψη της αντίθεσης έχει ήδη γίνει οπότε η απάντηση θα ήταν πως " Όχι, ο Χ δεν ενδιαφέρεται ". Αυτό βέβαια μπορούμε να το τεκμηριώσουμε μέσα από 3 ακόμα στοιχεία που μας δίνει ο χάρτης. Το πρώτο είναι το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του. Ο Χ κάνει πίσω. Το δεύτερο στοιχείο είναι πως ο Άρης δεν "βλέπει" από πουθενά την Αφροδίτη. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη. Με βάση αυτά τα δεδομένα θα έλεγα πως ούτε εκείνη ενδιαφέρεται πραγματικά. Και το 3ο είναι πως και οι δυο πλανήτες είναι περιπλανώμενοι. Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του. Επομένως αυτό θα μπορούσα να το εκλάβω περισσότερο ως μια επιβεβαίωση της γυναικείας της πλευράς και όχι σαν πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνον.
Βέβαια η ερώτηση περιέχει και ένα " ...που κολλάει και δεν κάνει κίνηση. " Ας το δούμε και αυτό. Τα κίνητρα θα φανούν στον Πίνακα των Θεμελιωδών. Ας δούμε τι μας λέει.
Μου κάνει πολύ εντύπωση κάτι. Κοιτώντας την Αφροδίτη στον Πίνακα την βλέπουμε να βρίσκεται στην κυβέρνηση και την τριπλότητα του Κρόνου. Προφανώς είναι κάποιος για τον οποίο είναι ξετρελαμένη. Το πραγματικό της ενδιαφέρον είναι ο Κρόνος και όχι ο Άρης. Το ίδιο συμβαίνει και με την Σελήνη της. Ο Κρόνος βρίσκεται σε καλύτερη δύναμη από τον Άρη.
Κοιτώντας τώρα τον Κρόνο, τον βλέπουμε επίσης να βρίσκεται υπό την κυβέρνηση της Αφροδίτης. Χμ... Αυτός ο Κρόνος για τον οποίο η Αφροδίτη κάνει σαν τρελή, έχει την ίδια "διάθεση" απέναντι στην Αφροδίτη.
Και τώρα το περίεργο : O Κρόνος και ο Άρης βρίσκονται ο ένας στην αδυναμία του άλλου. Ο Κρόνος μισεί τον Άρη όσο ο Άρης τον Κρόνο.
Νομίζω πως πρόκειται για σύντομο ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο Χ κάνει πίσω γιατί βλέπει πως η ερωτούσα είναι με κάποιον άλλο.
Ελπίζω να έχω πέσει μέσα τουλάχιστο σε κάτι.... :p
-
apo τα λιγα που ξερω κ να με συγχωρεετε που παιρνω μεροσ στη συζητηση γιατι ετυχε να προσπαθω να μαθαινω μονη μου αστρολογια κ εχω παρει ενα βιβλιο κ διαβαζω μονη μου βλεπω οτι ο κυβερνητησ 7ου αρησ βρισκετε στην αδυναμια τησ αφροδιτησ κυβερνητησ 1ου τησ κοπελασ το λιγοτερο που μπορω να πω δεν ενδιαφερετε για να μην πω αποστρεφετε αλλα κ οηλιοσ απτον πεμπτο δεν μου δειχνει κατι αρα ο κυριοσ δεν ενδιαφερετε καν αν το εψαχνα για μενα ουτε καν θα απασχολουσε γιατι θα καταλαβαινα οτι δεν ενδιαφερετε ετσι λιγο που διαβαζω απο το βιβλιο που εχω παρει του john frawley εχω καταφερει να βοηθαω τον εαυτο μου σε καθημερινα μου προβληματα αν κανω λαθοσ ζητω συγνωμη εγω ομωσ θα συνεχισω να διαβαζω για να μπορεσω να μαθω περισσοτερα:rolleyes:
-
κα τινα θα ηθελα να σασ ρωτησω κατι θελω να δω αν θα νοικιαστει ενα σπιτι που εχω ξενοικιαστω πολυ καιρο ποιουσ οικουσ θα κοιταξω 1ο δικο μου κ 7ο και την απαντηση θα την παρω απο τον 2ο η τον 4ο αν θελετε μου απαντατε ευχαριστω πολυ :o
-
Κυρια Ζαχαριαδου θα ηθελα κι εγω να προσπαθησω να δωσω απαντηση στο ερωτημα! Εχοντας ηδη μια ιδεα απο τις υπολοιπες απαντησεις περι των σημειοδοτων θελω να προσθεσω πως παιρνω τον 5ο οικο για τον Χ(η κοπελα ρωτα γι'αυτον αρα "καποιο" ενδιαφερον τρεφει) ο Κρονος κυβερνα 9ο 10ο και 11ο οικο(σπουδες-καριερα-στοχοι)και βρισκεταιστον 6ο οικο σε τετραγωνο με τον σημειοδοτη της κοπελας(παιρνω την σεληνη) αρα και τριγωνο με τον σημειοδοτη του Χ.. αρα η κοπελα οντως κοιτα την δουλεια της και ο Χ εχει σχεση με αυτη(αφεντικο; πολλα υποσχομενη θεση εργασιας/κοινωνικη θεση;) σε τετραγωνο με την σεληνη συναισθηματικη πιεση(επιβαλλομενη;) , η οποια σεληνη(στον 2ο -χρηματα ,ασφαλεια) εχει αντιθεση με τον πλουτωνα (διογκωνει εμμονες, υπογεια σχεδια) και τριγωνο με την συνοδο ποσειδωνα/δια(ονειρα, ευκολα χρηματα, κοιμαται ορθια) , ο κυβερνητης του Χ -Ηλιος δειχνει οτι ο Χ κανει εφημερες (αρης αναδρομος) ερωτικες(αντιθεση αφροδιτη(συνοδος ηλιος)) κρυφες σχεσεις(κριος εμπεριεχομενος στον 12ο) αλλα για την συγκεκριμενη αφου 0 9ος ειναι ο 5ος του 5ου και εκει μεσα ειναι ο Ερμης με το βορειο δεσμο την βλεπει μονο φιλικα και ως μια πρακτικα(αιγοκερως)κοινωνι κη γνωριμια! Πως τα πηγα;;;;;
-
Γιάννη μου, δεν κινδυνεύεις να σε σκοτώσω, άλλωστε σου έχω αδυναμία και το ξέρεις, θα σε περιλάβω στο τέλος όμως :p.
λίλλιαν ο Άρης δεν βρίσκεται στην αδυναμία της Αφροδίτης αλλά στην κυριαρχία του Ήλιου.
Το σπίτι που θέλεις να νοικιάσεις θα το δεις από τον 4ο, πρόκειται για ακίνητο και τον ενοικιαστή θα τον δεις είτε από τον 6ο που σχετίζεται με τα ενοικιοστάσια είτε από τον 7ο.
bully το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δεν ισχύει, είναι ασύμβατο, για να το λαμβάναμε υπόψη μας ο Κρόνος θα έπρεπε να βρίσκεται στις 3 πρώτες μοίρες του Ζυγού, το ίδιο ισχύει για τον Πλούτωνα, η μόνη όψη που ισχύει είναι το τρίγωνο που θα γίνει με τον Δία που βρίσκεται στις 2 μοίρες των Ιχθύων. Έχεις μπερδέψει λίγο τις όψεις που εξετάζουμε στη γενέθλια αστρολογία, στην ωριαία τα μελετάμε λίγο διαφορετικά :D.
-
ευχαριστω πολυ για την απαντηση μαλλον μπερδευω το συνειρμο των σκεψεων που πρεπει να ψαχνω τι θα πρεπει να διαβασω κι αλλο :lost:
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω το χάρτη παίρνοντας υπόψην όλους τους κανόνες της Ωριαίας αφού δεν τους γνωρίζω. Μένοντας όμως στα απλά, όπως είπε και η Τίνα, η απάντηση που έδωσα τείνει αρνητική. Δεν ενδιαφέρεται.
Επειδή δεν έχουμε σχέση αλλά γνωριμία και φλερτ, πήρα τον Χ ως 5ο οίκο.
Η Αφροδίτη, δείκτης της κοπέλας, είναι στην πτώση του Ήλιου και καμένη από τον Ήλιο. Είναι σε δύσκολη θέση.Έχει κάνει αντίθεση με Άρη κυ 12ου ( μυστικά, κρυφά θεματα?)
Ο Ήλιος , δείκτης του Χ, είναι στην πτώση του και η πρώτη όψη που θα κάνει είναι η αντίθεση με τον Άρη στον 4ο, κυ.12ου της κοπέλας ,( δικό του 8ο) ενώ είπαμε ότι καίει την Αφροδίτη ( κοπέλα).
Έχει ήδη σχηματίσει ( παρελθόν) τρίγωνο με Κρόνο, στην πτώση του Ηλίου και κυ. της Αφροδίτης ενώ κυ. δικό του 5ο,6ο,7ο.
Με τον Ήλιο να καίει την Αφροδίτη δεν θα έλεγα ότι είναι θετικό σημάδι , ενώ το ίδιο θα έλεγα με τους δεικτες στα ζώδια που είναι .
-
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα για να γνωρίζουμε και καλύτερα την ωριαία και τους κανόνες της.
Εγώ θα'παιρνα σαν σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο σαν κυβερνήτη του 5ου είπαμε σύμφωνα με το άρθρο σας αφού δεν έχουν καν σχέση!
Και βλέπω σε οίκο αδυναμίας στον 10ο σε εργασιακό χώρο βρίσκονται το ζευγάρι στην κυριαρχία του Κρόνου πιθανόν κανένας εργοδότης και των δύο!
Ενδιαφέρον υπήρχε αλλά η Αφροδίτη απομακρύνεται και καμένη απ'τον Ηλιο το ίδιο και η Σελήνη αν την πάρουμε σαν συν-σηματοδότη χωρίς όψη με Αφροδίτη άρα αρνητικά τα αποτελέσματα.
Ενα ερώτημα που μου γεννήθηκε διαβάζοντας και τις άλλες απαντήσεις των παιδιών είναι του cancerian
Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του.
Αυτό από που το βλέπουμε γιατί εγώ βλέπω ότι είναι σε ασύνδετα ζώδια Δίδυμοι και Λέων??
-
Ξαναδιαwάζοντας το post του cancerian παρατήρησα και πάλι τον χάρτη. Πράγματι ο Κρόνος στο χάρτη παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι με τον Άρη στα ζώδια πτώσης ο ένας του άλλου, και η Αφροδίτη (κοπέλα) στο ζώδιο του Κρόνου/ Κρόνος στο ζώδιο Αφροδίτης. Μήπως η κοπέλα είχε κάποια σχέση με κάποιο μεγαλύτερο της άντρα ( Κρόνος), γιατί το τρίγωνο μεταξύ τους έχει γίνει ήδη. Μου μοιάζει μάλιστα σχετιζόμενος με τον επαγγελματικό της χώρο ( κυ,9ου,10ου και στον 6ο)
Επίσης, στον Άρη, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε την έννοια της φυσικής έλξης μιας και η ερώτηση είναι '' με θέλει"? Ή μπορούμε να του αποδώσουμε τον ρόλο ενός νεότερου άνδρα και να τον πάρουμε συγκυwερνήτη του Ήλιου? Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ( δεν ξέρω, έχω πολλές απορίες), νομίζω ότι ισχύει η αντίθεση Αφροδίτης/Άρη και ο Άρης κυ.12ο που δείχνει πολλά.
Ήθελε κάτι κρυφό η κοπέλα λόγω άλλης σχέσης?
Στα πολλά λάθη μου παρακαλώ , μήν δώσετε σημασία. Μιλάμε για πολύυυ αρχάρια...
-
Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.
Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;
Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.
Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;
-
Quote:
Originally Posted by
laparisienne
Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας! :love:
Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω! ;)
Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη;)
Με αφορμή αυτό το ποστ και την ανάλυση της laparisienne θα ήθελα να ρωτήσω μια απορία που έχω και έχω.
Όταν ο σημειοδότης του ερωτώντα βρίσκεται στην αδυναμία του σημειοδότη του άλλου δείχνει πως ο ερωτών είναι ερωτευμένος με το άλλο άτομο; Γιατί εγώ νόμιζα ακριβώς το αντίθετο...Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι ακριβώς δείχνει η αδυναμία, γιατί έχω μπερδευτεί!:confused:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.
Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;
Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.
Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;
Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα και σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο οτι υπήρχε ενδιαφέρον νομίζω φαίνεται απ'την σύνοδο Αφροδίτης Ηλιου που έχουμε.
Η Σελήνη σαφώς μας λέει άλλα για το μέλλον εφ'οσον δείχνει να μην έχει κύρια όψη με την Αφροδίτη.
Ο χάρτης με τις θεμελιώδεις πράγματι δίνει αυτές τις πληροφορίες που πρίν δεν πρόσεξα έχετε δίκιο.
-
Ελένη η αδυναμία δείχνει διάφορα πράγματα ανάλογα την περίπτωση. Στη συγκεκριμένη η laparisienne έχει δίκιο....διάβασε λίγο τις πληροφορίες που έδωσε η κοπέλα αλλά και μόνο που έθεσε το ερώτημα "που κολλάει και δεν..." σημαίνει ότι την έχει πειράξει γιατί εκείνης της αρέσει.
Η αδυναμία θα μπορούσε να δείξει (όπως και δείχνει σ' αυτόν χάρτη) ότι η ερωτούσα μας νιώθει πως δεν μπορεί να κινηθεί γιατί αυτός δεν της δίνει τα περιθώρια, κάτι που ούτως ή άλλως φαίνεται από τη Σελήνη στις τελευταίες μοίρες, δεν έχει επιλογή....Παρ' ότι η Σελήνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση στους Διδύμους δεν βρίσκεται σε κενό πορείας. Αυτό μας λέει πως θα αλλάξουν τα δεδομένα.....
Κάποιος που βρίσκεται στην αδυναμία του άλλου μπορεί να νιώθει ερωτευμένος αλλά ολόκληρη η εξέλιξη να μην είναι θετική και στο συγκεκριμένο ωριαίο μην ξεχνάτε πως και ο ίδιος βρίσκεται σε αδυναμία που σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχει αισθήματα δεν νιώθει έτοιμος να τα εκδηλώσει, αν φυσικά τον πάρουμε ως 5ο και όχι 7ο :p.
-
Είτε πάρουμε τον 5ο είτε τον 7ο ως σημειοδότη του κυρίου βλέπουμε ότι δεν έχουμε συγκλίνουσες όψεις, οπότε αν ο σημειοδότης είναι ο άρης ισως να του άρεσε αλλα πια όχι, αν ο σημειοδότης είναι ο ερμής δεν του αρεσει. Βεβαια ο ηλιος που ειναι του 4ου κανει συνοδο συγκλίνουσα με την άφρο αλλα την καίει. Η σεληνη δεν κανει καμια οψη με ολους τους παραπανω, αρα η απαντηση για μενα ειναι οχι
-
Dora ο σημειοδότης του 5ου είναι ο Ήλιος και όχι ο Ερμής και του 4ου είναι η Σελήνη και όχι ο Ήλιος. Συγκλίνουσα όψη μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης δεν πρόκειται να υπάρξει διότι μέχρι να αλλάξει ζώδιο η Αφροδίτη δεν την προλαβαίνει ο Ήλιος, αν θέλεις ρίξε ακόμη μια ματιά στον χάρτη και στις πληροφορίες που μου έδωσε η κοπέλα. Δεν ρωτά αν θα γίνει κάτι, αυτό ουσιαστικά που ρωτά είναι γιατί δεν έγινε όταν συναντήθηκαν.
-
Τίνα σ ευχαριστούμε, με τα παραδείγματα μαθαίνουμε κι εξασκούμαστε. Να πω κάτι, συγχωρηστε με αν είναι βλακεία γιατί είμαι πολύ πρωτάρα.
Απ΄οτι καταλαβα η Τίνα έθεσε το ερώτημα για την κοπέλα, άρα ο 1ος (Αφροδίτη) δεν σηματοδοτεί τον ερωτώντα κι όχι την κοπέλα; Οπότε σ αυτή την περιπτωση η κοπέλα μόνο Σελήνη μπορεί να είναι! Και για να μεινουμε στα απλά όπως είπε η Τίνα, δηλ "με θέλει ο Χ;" κι όχι γιατί δε με θέλει, τι δειχνουν οι δείκτες; Είτε παρουμε για τον άντρα ως δεικτη τον Ήλιο (5ος) είτε τον Άρη (7ος) με βαση τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πώς όχι, δεν ενδιαφερεται!
-
H Σεληνη, επίσης, βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα αλλάξει σε σχέση με την κοπέλα. Λόγω απειρίας δεν μπορώ να πω με σιγουριά... θα πάψει η ίδια να ενδιαφερεται για τον Χ οπότε δε θα τη νοιάζει αν ενδιαφερεται ή όχι; Θα γνωρίσει κάποιον άλλο ενδεχομένως; Η εξέλιξη πάντως μάλλον θα είναι θετική γιατί η Σελήνη θα μπει στον Καρκίνο, τον κυβερνήτη της, ενώ στους Διδυμους δεν είναι σε φιλικό περιβάλλον.
Πέτυχα τίποτα;
Να ρωτήσω και κατι σχετικό; Όταν η Σελήνη είναι στις τελευταιες μοιρες, σε ανάλογο ερώτημα αλλά είναι δείκτης του άντρα και σε via combusta και φευγει από το Ζυγό για να μπει στο Σκορπιό, αυτό σημαίνει αρνητική απάντηση για το ερώτημα, έτσι δεν είναι; Παρόλο που η Σελήνη (Ζυγός) βρίσκεται σε έξαρση και στην τριπλότητα του Κρόνου που στη συγκεκριμενη ωριαία ήταν δείκτης της κοπέλας;
-
Ουπς ηρθα!!:love::)
Τινα μου η κοπελα ειναι η Αφροδιτη 1ος
και ο κυριος Χ ειναι ο Ηλιος 5ος
εγω δεν θεωρω οτι καιγεται απο τον Ηλιο στην συνοδο που παει να γινει
γιατι τα δυο ατομα εδω εκπροσωπουνται απο αυτους τους κυβερνητες
ισα ισα που ο Ηλιος θελει πολυ
Το προβλημα του ειναι πιθανον ενα προβλημα υγειας που τον απασχολουσε εκεινο τον καιρο
η'' νομικο μια διαμαχη που εχει για αυτο και δεν ξεκινησε η σχεση τοτε.
Εχει και αλλη ευκαιρια παντως η κοπελα λιγο αργοτερα
με την Σεληνη να αλλαζει ζωδιο με θετικο αποτελεσμα σε σιγκλινουσα οψη με τον Δια
στην τριπλοτητα του Νερου
Αντε να δουμε τι εκανα και εγω ...:lost::rolleyes:;)
σε ευχαριστω !!!
:love::)
-
Amarige μου, δεν έθεσα εγώ το ερώτημα, σε επαγγλεματικό ραντεβού μου τέθηκε το ερώτημα. Αν το έθετα εγώ την κοπέλα θα την έπαιρνα 7ο.
Για την απορία που έχεις με τη Σελήνη δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω τον χάρτη. Η Σελήνη έχει κάνει όψη με τον Κρόνο;
Δέσποινα μου, δεν θα γίνει σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης, η Αφροδίτη τρέχει και δεν την προφταίνει ο Ήλιος, όμως έχεις δίκιο, βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο υπό την κυβερνησία του Κρόνου κι αυτό δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον.
Παιδιά όταν είστε έτοιμοι να το πάρει το ποτάμι, μου λέτε.
-
πολυ καλησπερα σας :)
1)για θεματα σπουδων, στην ωριαια κοιταζουμε τον 9 οικο...?, εξεταζουμε τον Δια στην ωριαια για θεματα σπουδων, για θεματα σπουδων που σχετιζονται με το εξωτερικο...? κοιταζουμε και τον 4, γιατι αν οι σπουδες ειναι στο εξωτερικο αναγκαστικα θα πρεπει να φαινεται και η μετακομιση...?
Και, 2) για θεματα εγκυμοσυνης τι εξεταζουμε και για ποσο χρονικο διαστημα μπορει η ωριαια να μας απαντησει..? μετα απο ποσο χρονο θα πρεπει να ρωτησουμε ξανα...?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Κλαη συνεχεια σε ολους!
-
Quote:
Originally Posted by
toniateddybear
πολυ καλησπερα σας :)
1)για θεματα σπουδων, στην ωριαια κοιταζουμε τον 9 οικο...?, εξεταζουμε τον Δια στην ωριαια για θεματα σπουδων, για θεματα σπουδων που σχετιζονται με το εξωτερικο...? κοιταζουμε και τον 4, γιατι αν οι σπουδες ειναι στο εξωτερικο αναγκαστικα θα πρεπει να φαινεται και η μετακομιση...?
Και, 2) για θεματα εγκυμοσυνης τι εξεταζουμε και για ποσο χρονικο διαστημα μπορει η ωριαια να μας απαντησει..? μετα απο ποσο χρονο θα πρεπει να ρωτησουμε ξανα...?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Κλαη συνεχεια σε ολους!
Γεια σου Τόνια!
Για θέματα σπουδών, θα κοίταζα 3ο-9ο, ίσως ανάλογα με το επίπεδο των σπουδών-βασική και ανώτερη, ανώτατη εκπαίδευση δηλαδή αντίστοιχα.
Ο 9ος από μόνος του έχει να κάνει με το εξωτερικό.Δεν νομίζω να πρέπει να δεις χωριστά τον Δία.
Ο 4ος στην ωριαία δείχνει την τελική έκβαση του θέματος.
Είναι επίσης το τωρινό σου σπίτι, εκεί που είναι η οικογένειά σου.
Για την μετακόμισή σου, θα δεις πάλι τον άξονα 3/9.
Και πάντα θα βλέπεις και τη Σελήνη, έτσι;
Τώρα, για εγκυμοσύνη θα δεις τον 5ο και τη σχέση του δείκτη σου με τον κυβερνήτη και την ακμή του 5ου, καθώς και τη Σελήνη.
Δεν ξέρω αν πρέπει να εμπλέξουμε τον 8ο εδώ, όπως στο τόξο π.χ. Θα μας πει η Τίνα καλύτερα.
Το χρονικό διάστημα το θέτεις εσύ όταν κάνεις την ερώτηση. Απ'όσο ξέρω, δεν είναι ασφαλές να ρωτάς για πάντα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις για το επόμενο 3μηνο, 6μηνο...κάτι τέτοιο.
Επίσης, παρόμοιο ερώτημα μπορούμε να βάλουμε 2,5 με 3 μήνες μετά.
-
Ας το πάρει το ποτάμι, αγαπημένη, ναι...:) (για να πάμε στο επόμενο δηλαδή, γιατί μας άρεσε!) :D
-
Α! Νομισα ότι εσύ έθεσες το ερώτημα! Εντάξει τότε. Ας το πάρει το ποτάμι να δούμε τι πετύχαμε!
Σχετικά μ αυτό που ρωτησα, ναι τη συγκεκριμενη στιγμή υπήρχε όψη συνόδου: Κρόνος στο Ζυγό στις 28ο2 και Σελήνη στις 28ο58
-
Nαι ναι... Ας το πάρει το ποτάμι... :D
-
Καλημέρα κι από μενα. Τίνα σ ευχαριστούμε πολύ για το μάθημα. Πριν το πάρει το ποτάμι και αφου διάβασα ολους όσους συμμετείχαν στην συζήτηση καταθέτω την ημιμαθή :wacko::lost: γνώμη μου. Συμφωνώ με την Δέσποινα ότι υπήρχε και μάλλον υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον λόγω της συνόδου των δεικτών και της κοινής κυριαρχίας των υπό τον Κρόνο. Πιστεύω ότι η γνωριμία έγινε στην καθημερινή εργασία της κοπέλας και μου δόθηκε η εντύπωση από την θέση των δεικτών στον 10ο ότι ο κυριούλης μάλλον είναι προϊστάμενος (λόγω του αποκλ. τριγώνου Ηλιου με Κρόνου) ο οποίος τοποθετήθηκε αλλά ο κυρίαρχος του Κρόνου είναι ο Ερμής στον 9ο. Μετακίνηση λόγω δουλειάς; Αλλαγή πόστου , άρα και δεν μπορούσε να δώσει συνέχεια (σοβαρός γαρ μεσα στη δουλειά) μιας που γνώριζε την μετακινηση; Θέματα υγείας που είπε και η Δέσποινα;. Θα σας γελάσω μάλλον στα πρώτα κλείνω:o. Η Σελήνη όμως στις τελευταίες μοίρες δείχνει ότι αλλάζει το σκηνικό και σε λίγ καιρό , που θα κάνει ένα ωραιότατο τριγωνάκι με τον Δία (που είναι και ο πιο δυνατός - θεμελιώδεις- ) δείχνει ότι θα υπάρξει εκ νέου ευκαιρία με καλυτερες προδιαγραφες μιας που ο κυριουλης μάλλον ενδιαφερεται ....:confused: πιο πολύ από την κοπέλα..:o....Τίνα μου αυτα για "βάπτισμα του πυρος"...ζητώ επιείκεια και αναμένω για διορθώσεις και την δική σου τελική τοποθέτηση...
Και πάλι ευχαριστούμε...(θέλουμε κι αλλο ;):rolleyes:)
-
Παιδιά,δεν συνδέονται με επαγγελματική σχέση. Η κοπέλα είπε στην Τίνα ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση, μέσα από φιλικό περιβάλλον.
-
Βλέπω πως συμφωνείτε να το πάρει το ποτάμι επομένως ξεκινώ.
Οι περισσότεροι στη συγκεκριμένη ερώτηση θα τοποθετούσαν τον κύριο που μας ενδιαφέρει στον 7ο, πάμε λοιπόν να δούμε την ανάλυση με σημειοδότες 1ου την Αφροδίτη και του 7ου τον ανάδρομο Άρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου και του Ουρανού, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, αυτό παιδιά σημαίνει πως η Αφροδίτη είναι και Κρόνος, ανταλλάσσει και διατηρεί τίτλους και ιδιότητες μαζί του, επίσης, στην τριπλότητα του, ταυτόχρονα στην αδυναμία του Ήλιου. Καμία σχέση δηλαδή με Άρη, η μόνη σχέση που έχουν είναι η αντίθεση που έχει κλείσει σε γωνιακούς οίκους, μόλις 18 δεύτερα πριν. Συμπέρασμα; ήρθαν σε ρήξη και γεια σας....
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
Όλα αυτά όμως δεν συμβαδίζουν με τα στοιχεία που έδωσε η ερωτούσα, πράγμα που σημαίνει πως αν ανέλυα με αυτό τον τρόπο τον χάρτη όχι μόνο είχα χάσει το ωριαίο αλλά και την πελάτισσα αφού θα είχα κάνει μια ωραία και χοντροκομμένη πατάτα.
Πάμε τώρα να δούμε τον 5ο ως ζητούμενο. Ήλιος και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αυτό παιδιά όπως έγραψα και παραπάνω είναι αμοιβαίο ενδιαφέρον, είτε έχουν σύνοδο είτε δεν έχουν, υπάρχει ενδιαφέρον, ίδια αιτήματα που δεν είναι άλλα από αυτά του Κρόνου/Ουρανού των κυβερνητών δηλαδή του Υδροχόου. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ζυγό άρα επιθυμεί σχέση. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ιχθύ συνεπώς επιθυμεί να παραδοθεί και να ζήσει το όνειρο.
Ο Ήλιος βρίσκεται στην αδυναμία του με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην εκδηλώνεται, έχει κρατήματα και κολλήματα που ενδεχομένως βασίζονται σε δικές του προσωπικές ανασφάλειες, στην κοπέλα συμβαίνει το ίδιο δεν εκδηλώνεται δηλαδή γιατί της προκαλεί εκείνος όμως ανασφάλειες και της δένει τα χέρια (βρίσκεται στην αδυναμία του).
Η Αφροδίτη δεν έχει μπροστά της όψη ο Ήλιος όμως έχει μπροστά του την αντίθεση με τον Άρη. Ο Άρης δεν κυβερνά παιδιά μόνο τον 12ο αλλά και τον 7ο κι απορώ πως σας ξέφυγε. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν αν βγήκε από χωρισμό κάτι που είναι εμφανές από την αντίθεση 1ου/7ου και βεβαίως μου είπε το κορίτσι πvw μόλις λίγο καιρό πριν χώρισε από μια μακρόχρονη σχέση. Τότε την ρώτησα αν ο πρώην σύντροφος γνώριζε τον νέο που της άρεσε, (ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ήλιου) και μου απάντησε πως τον γνώριζε γιατί όλοι μαζί είναι συνάδελφοι χωρίς όμως να εργάζονται στον ίδιο χώρο.
Η εκτίμηση μου ήταν πως ο λόγος που εκείνος δεν είχε κινηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν οι προσωπικές του ανασφάλειες και ότι ενδεχομένως του φάνηκε απόμακρη, συντηρητική, φιλική κρονιο-ουράνια, δηλαδή και ότι δεν αποκλείεται να σκέφτεται πως έχει πρόσφατα χωρίσει. Της είπα επίσης πως άμεσα μεταξύ των δυο συντρόφων θα υπάρξει ένταση, ενδεχομένως όταν ο πρώην μάθει για τον νυν, ότι θα κινηθεί περισσότερο ύπουλα (ανάδρομος ενώ λίγο αργότερα ο ωροσκόπος θα έφτανε την αντισκιά του Άρη στις 20 μοίρες του Ταύρου) όχι γιατί την θέλει ο πίσω αλλά γιατί είναι εγωκεντρικός και δεν μπορεί διανοηθεί πως δεν θα περάσει το δικό του.
Όταν με ρώτησε τι πρέπει να κάνει της είπα να μην κάνει τίποτα απολύτως (Σελήνη τελευταίες μοίρες και η ίδια ακόμη καμμένη από την μη εκδήλωση του συντρόφου) κι απλώς να περιμένει γιατί τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους.
Μπαίνοντας η Σελήνη στον Καρκίνο θα αποκτούσε τίτλους και ταυτοχρονα θα έπιανε τρίγωνο με τον Δία από τη θέση κυριαρχίας του.
Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν. Ο πρώην δημιούργησε προβλήματα, κυρίως λόγια και κατηγόριες δεξιά και αριστερά, στα χέρια δεν πιαστηκε με τον νυν, όμως σε κάποια άλλη συγκέντρωση που έτυχε να βρεθούν μαζί και οι τρεις προσπάθησε να τον μειώσει με ειρωνείες και κακιούλες χωρίς επιτυχία όμως.
-
Επομένως δεν τοποθετούμε ποτέ το άτομο για το οποίο ρωτάμε στον 7ο, αλλά πάντα στον 5ο;:cry:
-
Ελένη μου δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε λίγο το άρθρο για να καταλάβεις ποιον τοποθετούμε στον 5ο και ποιον στον 7ο ώστε να μην μπερδεύεσαι.
-
Quote:
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
κ. Ζαχαριάδου, όταν λέτε ''να έφαγε χυλόπιτα'' λόγω αδυναμίας Κρόνου εννοείτε ο Άρης από τον Κρόνο; Και αυτό επειδή ο Άρης βρίσκεται στο Λέοντα δηλαδή εκεί που έχει αδυναμία ο Κρόνος; Έτσι είναι; Νόμιζα τόσο καιρό που προσπάθω να διαβάσω ωριαία ότι το αντίθετο συμβαίνει. Ότι δηλαδή ο Κρόνος τρώει χυλόπιτα απο τον Άρη σε τέτοια περίπτωση.