Originally Posted by
astrotrella
Mε συγχωρειτε αλλα διαφωνω με αυτο.
ΟΠΩΣ και να το κανουμε , οταν βλεπεις στον χαρτη καποιου χτυπημενο 12ο με πολλους πλανητες εκει δεν του λες οτι εχει ενα θειο δωρο γιατι πολυ απλα και στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ περιπτωσεις, αυτο το δωρο δεν προκειται ποτε ουτε να το αντιληφθει για να το αξιοποιησει αλλα ουτε και να το αναγνωρισει συνειδητα, ακομα κ αν το χρησιμοποιει στην ζωη του.
Με λιγα λογια , και θα μιλησω πολυ απλα και βαση της παραδοσιακης αστρολογιας. Ο 12ος ειναι οντως μια φυλακη και ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ δυσκολος σκοτεινος οικος και αυτη ειναι και το βασικο που πρεπει να ξερει καποιος γι αυτον . Ειναι απλα το δυσκολοτερο κομματι - ασχετα αν μπορει να δωσει και τα μεγαλυτερα δωρα. Γιατι ποτε δεν τα δινει ετσι απλοχερα, τα δινει μετα απο ΠΟΛΥ επιπονες και ψυχοφθορες καταστασεις που το ατομο εχει τραβηξει κ εγω δεν ξερω τι ( και αν κανω λαθος διορθωστε με και δειξτε μου ενα ατομο με σκληρο 12ο που να εχει περασει ζωη χαρισαμενη στην παιδικη του ηλικια ).
Θελω να πω λοιπον , οτι ΝΑΙ υπαρχει ευλογια και δωρο και μπλα μπλα μπλα πισω απο εναν πλουσιο 12ο ΑΛΛΑ ειναι δικοπο μαχαιρι. Και εκει ερχεται και ο υπολοιπος χαρτης και ξεκαθαριζει η κατασταση.
Και για να μην μιλαω στον αερα, κυβερνητης του χαρτη μου ο ηλιος, στον 12ο, σε μακρυνη αντιθεση με ουρανο και ποσειδωνα. Θεωρω οτι αν δεν ειχα τον γωνιακο κρονο στον υδροχοο να ειναι σε τριγωνο με τη σεληνη μου (η οποια ειναι κυβερνητης του 12ου μου) δεν θα ειχα ΙΧΝΟΣ, ισορροπιας και ψυχικης υγειας και στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση, θα ημουν σε κανενα πεζοδρομιο στην ομονοια . Οκ πειτε το μπακαλιστικη σκεψη και χαζομαρα, εγω παντως ετσι το βλεπω.
Αν δεν εχεις τα καταληλα εφοδια για να διαχειριστεις κατι τοσο σκληρο (και κυριως ασυνειδητο) οσο τον 12ο , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να σου ερθει ΚΑΝΕΝΑ δωρο.
Το δωρο , ερχεται παντα μετα απο κοπο, συνειδητη προσπαθεια και απλα ειναι αρκετα μεγαλο γιατι τα μεγαλα κακα φερνουν και μεγαλα καλα οταν τα ξεπερναμε. Οποτε ο 12ος ειναι περισσοτερο καλος για το κακο που μας κανει και τα εμποδια που μας βαζει ( που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με τον κρονο ) τα οποια ΑΝ τελικα καταφερουμε ποτε να ξεπερασουμε, τοτε οκ παω πασο.