-
Οψεις προοδευτικου χαρτη
.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την προοδευτικη σεληνη.Η γενεθλια σεληνη μου ειναι στον 8ο στους ιχθυεις και κυβερνα τον 12ο.Στον προοδευτικο χαρτη σε λιγο καιρο θα κανει τετραγωνο με β.δεσμο 11ο διδυμους και τετραγωνο με ν.δεσμο 5ο τοξοτη.Εχω διαβασει αναλογο αρθρο εδω οσον αφορα τις οψεις σεληνης σε προοδευτικο χαρτη,αλλα δεν αναφερει οψεις με τους δεσμους.Τι θα μπορουσε να σημαινουν αυτα τα τετραγωνα που αναφερω;
-
Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη
Η προοδευτική Σελήνη σε τετράγωνο με τους Δεσμούς αναφέρεται σε κάποια εμπόδια, προβλήματα σε σχέσεις με άλλα άτομα. Οι Δεσμοί βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων και Τοξότη. Αναφέρεται πολύ πιθανόν σε θέματα μάθησης, επικοινωνίας, αδελφών,...(Ερμής) από απόσταση, με μακρινούς συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση...(Τοξότης). Μπορούμε να κάνουμε κάποιους τέτοιους συνδυασμούς.
-
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για τον προοδευτικο ωροσκοπο.Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας;
-
Είναι όψη ακριβείας αν η ώρα γέννησής σου είναι τόσο ακριβής. Αν ισχύει αυτή η όψη, θα φέρει θέματα που σημειοδοτεί ο Ουρανός ή/και θέματα του άξονα 1ου/7ου και θέματα του οίκου που κυβερνά ο Ουρανός στον γενέθλιο χάρτη σου.
-
Από τη στιγμή που στο γενέθλιο χάρτη υπάρχει τρίγωνο Ωρ.και Ουρανού και το προοδευτικό είναι τετράγωνο, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? Μήπως μέσα από δυσκολίες (προοδ) θα έχει κάποια εύνοια (γεν. τρίγωνο) ?
-
alkmini, από την στιγμή που στο γενέθλιο υπάρχει τρίγωνο μεταξύ ωροσκόπου και Ουρανού αυτό θα ενεργοποιηθεί, το τρίγωνο. Το γεγονός θα είναι θετικό. Το αν θα υπάρξουν δυσκολίες ή όχι για την πραγματοποίησή του θα φανεί από την συνολική εικόνα του Ουρανού και του ωροσκόπου μέσα στον γενέθλιο χάρτη και όχι από το τρίγωνο αυτό από μόνο του.
-
Οταν ο προοδευτικος ηλιος κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο και διελαυνει στον 1ο οικο τοτε τι συμβαινει?Επεισης εκτος του προοδευτικου στο χαρτη ηλιακου τοξο εκτος απο την συνοδο ηλιου ωροσκοπου εχω και την αντιθεση Πλουτωνα ωροσκοπου?
-
θελω να ρωτησω σχετικα με προοδευτικο χαρτη και δεν ξερω εαν εδω μπορω μπορειτε να με βοηθησετε
-
Quote:
Originally Posted by
osfp
θελω να ρωτησω σχετικα με προοδευτικο χαρτη και δεν ξερω εαν εδω μπορω μπορειτε να με βοηθησετε
Αν αναφερθείτε στο συγκεκριμένο θέμα, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό.
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Οταν ο προοδευτικος ηλιος κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο και διελαυνει στον 1ο οικο τοτε τι συμβαινει?Επεισης εκτος του προοδευτικου στο χαρτη ηλιακου τοξο εκτος απο την συνοδο ηλιου ωροσκοπου εχω και την αντιθεση Πλουτωνα ωροσκοπου?
Για να έχουμε σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο, ο Ήλιος σας βρισκόταν στο 12ο οίκο. Έχει αλλάξει και ζώδιο ή μόνο οίκο, γιατί και η αλλαγή του ζωδίου είναι σημαντική.
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Αρχικά θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη σου σοβαρά τις τυχών γενέθλιες όψεις που κάνει ο ωροσκόπος σου με κάποιους γενέθλιους πλανήτες. Αυτό θα σήμαινε ότι η θέση του προοδευμένου Ήλιου θα ενεργοποιούσε αυτές τις γενέθλιες όψεις Ωροσκόπου \γενέθλιων πλανητών. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον οίκο που κυβερνά ο Ήλιος και τον οίκο από όπου έρχεται (την γενέθλια θέση του).
Πολύ γενικά, η στιγμή που ο προοδευμένος Ήλιος είναι πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο, τείνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές μας και να εκφράζουμε όλη την γκάμα της προσωπικότητάς μας. Γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και μία εσωτερική αποδοχή του τι θέλουμε να εκφράζουμε και τι όχι. Μία ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας, ανεξάρτητα αν αυτό ξεβολεύει τους άλλους ή όχι. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που λαμβάνει χώρα όσο ο προοδευμένος Ήλιος περνά μέσα από τον 12ο .
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν στην ζωή τους την εμπειρία της συνόδου του προοδευμένου Ήλιου με τον ωροσκόπο τους. Δεν είναι καθόλου απλή μετακίνηση αυτή , δεδομένου ότι μιλάμε για φώτα και ωροσκόπο, θεμελιώδεις αξίες ενός ωροσκοπίου. Πρακτικά σημαίνει ότι αν μια τέτοια όψη συμβαίνει σε έναν ενήλικο άνθρωπο, το άτομο έχει περάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια από την ζωή του με τον Ήλιο στον 12ο οίκο του. Για κάποιους μπορεί να είναι και περίπου 30 χρόνια.
Υπάρχει ένα τραγούδι που τους στίχους τους έχει γράψει ο Γκανάς και κάπου λέει «…το δράκο να σκοτώσεις και να ‘ρθεις να με σώσεις, απ’ τη ζωή μου την κλειστή…» Κάπως έτσι νιώθει ο άνθρωπος που ο προοδευμένος Ήλιος του περνά στον Ωροσκόπο μετά από αρκετά χρόνια «ζωής κλειστής». Ψυχικά κλειστής. Ακόμα κι αν πρακτικά μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό άτομο, υπάρχει πάντα η αίσθηση και η ανάγκη της απόσυρσης. Ότι έχει μάθει, ότι έχει δουλέψει και ότι έχει καταλάβει ή θεραπεύσει το άτομο με τον προοδευμένο Ήλιο στον 12ο, έρχεται η ώρα να το εκφράσει από την θέση συνόδου με τον ωροσκόπο. Αν τύχει να συναντά κάποιον πλανήτη απέναντι, ίσως και η αντιπαράθεση να είναι κάτι αναμενόμενο όταν ξεδιπλώνεται αυτοδύναμα ένας καινούργιος εαυτός, απέναντι σε όσους είχαν συνηθίσει κάτι άλλο, λιγότερο από την αυθόρμητη προσωπικότητα. Ίσως να συναντήσει κάποιου είδους αντίσταση από το περιβάλλον ή τον σύντροφο\συνεργάτες.
Η συγκυρία του τονισμένου άξονα 1ου\7ου και από τα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα, δείχνουν ότι η ζωή σου θα έχει εξελίξεις στον τομέα αυτό, που είναι πιθανό να απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.
-
Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας; Aυτη η οψη που ανεφερα αφορουσε το ηλιακο τοξο.Μπερδευτηκα με τους χαρτες..Υπαρχει καποια διαφορα ως προς την ερμηνεια η ειναι το ιδιο πραγμα;
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας; Aυτη η οψη που ανεφερα αφορουσε το ηλιακο τοξο.Μπερδευτηκα με τους χαρτες..Υπαρχει καποια διαφορα ως προς την ερμηνεια η ειναι το ιδιο πραγμα;
Μυρσίνη, νομίζω ότι το ερώτημά σου έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Όποιο προγνωστικό σύστημα κι αν κοιτάζουμε, αυτό που παίζει τον πρωταρχικό ρόλο, είναι η γενέθλια υπόσχεση. Αφού εσύ έχεις τους κυβερνήτες του 1ου και του 7ου σε τρίγωνο από γενέθλια θέση, αυτό θα πει ότι ο ωροσκόπος του Ηλιακού Τόξου θα ενεργοποιήσει τον Ουρανό και αυτός με την σειρά του, τον τομέα που βρίσκεται και τον τομέα που κυβερνά , όπως και τον τομέα που επηρεάζει.
Αν δεχτούμε ότι ο Ουρανός σου είναι καλοβαλμένος στην γενέθλια θέση του, τα γεγονότα θα είναι θετικά. Έχει ήδη ειπωθεί ότι η όψη είναι ακριβείας και αν θες να είσαι ακόμα πιο ακριβής, κάνε μια αναζήτηση στην βιβλιοθήκη του site και θα βρεις σχετικό άρθρο για το Ηλιακό Τόξο , που θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις ακριβώς την στιγμή που η όψη είναι ακριβείας. Αυτή είναι και η στιγμή που υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης του γεγονότος. Ωστόσο, η ανοχή που θα βρεις από τους εύκολους υπολογισμούς , ισχύει τόσο όσο η όψη είναι συγκλίνουσα, όσο και όταν είναι αποκλίνουσα. Στην πραγματικότητα η εκδήλωση σχετίζεται και με τις διελεύσεις και την γενηκότερη κατάσταση του ωροσκοπίου για την χρονική στιγμή που εξετάζεται.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Για να έχουμε σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο, ο Ήλιος σας βρισκόταν στο 12ο οίκο. Έχει αλλάξει και ζώδιο ή μόνο οίκο, γιατί και η αλλαγή του ζωδίου είναι σημαντική.
Ναι ναι εχει μπει πλεον στους διδυμους ,αν και εχει αλλαξει ζωδιο εδω και καποια χρονια απλα τωρα αγγιζει τον γεννεθλιο ωροσκοπο μου..!
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Αρχικά θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη σου σοβαρά τις τυχών γενέθλιες όψεις που κάνει ο ωροσκόπος σου με κάποιους γενέθλιους πλανήτες. Αυτό θα σήμαινε ότι η θέση του προοδευμένου Ήλιου θα ενεργοποιούσε αυτές τις γενέθλιες όψεις Ωροσκόπου \γενέθλιων πλανητών. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον οίκο που κυβερνά ο Ήλιος και τον οίκο από όπου έρχεται (την γενέθλια θέση του).
Πολύ γενικά, η στιγμή που ο προοδευμένος Ήλιος είναι πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο, τείνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές μας και να εκφράζουμε όλη την γκάμα της προσωπικότητάς μας. Γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και μία εσωτερική αποδοχή του τι θέλουμε να εκφράζουμε και τι όχι. Μία ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας, ανεξάρτητα αν αυτό ξεβολεύει τους άλλους ή όχι. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που λαμβάνει χώρα όσο ο προοδευμένος Ήλιος περνά μέσα από τον 12ο .
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν στην ζωή τους την εμπειρία της συνόδου του προοδευμένου Ήλιου με τον ωροσκόπο τους. Δεν είναι καθόλου απλή μετακίνηση αυτή , δεδομένου ότι μιλάμε για φώτα και ωροσκόπο, θεμελιώδεις αξίες ενός ωροσκοπίου. Πρακτικά σημαίνει ότι αν μια τέτοια όψη συμβαίνει σε έναν ενήλικο άνθρωπο, το άτομο έχει περάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια από την ζωή του με τον Ήλιο στον 12ο οίκο του. Για κάποιους μπορεί να είναι και περίπου 30 χρόνια.
Υπάρχει ένα τραγούδι που τους στίχους τους έχει γράψει ο Γκανάς και κάπου λέει «…το δράκο να σκοτώσεις και να ‘ρθεις να με σώσεις, απ’ τη ζωή μου την κλειστή…» Κάπως έτσι νιώθει ο άνθρωπος που ο προοδευμένος Ήλιος του περνά στον Ωροσκόπο μετά από αρκετά χρόνια «ζωής κλειστής». Ψυχικά κλειστής. Ακόμα κι αν πρακτικά μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό άτομο, υπάρχει πάντα η αίσθηση και η ανάγκη της απόσυρσης. Ότι έχει μάθει, ότι έχει δουλέψει και ότι έχει καταλάβει ή θεραπεύσει το άτομο με τον προοδευμένο Ήλιο στον 12ο, έρχεται η ώρα να το εκφράσει από την θέση συνόδου με τον ωροσκόπο. Αν τύχει να συναντά κάποιον πλανήτη απέναντι, ίσως και η αντιπαράθεση να είναι κάτι αναμενόμενο όταν ξεδιπλώνεται αυτοδύναμα ένας καινούργιος εαυτός, απέναντι σε όσους είχαν συνηθίσει κάτι άλλο, λιγότερο από την αυθόρμητη προσωπικότητα. Ίσως να συναντήσει κάποιου είδους αντίσταση από το περιβάλλον ή τον σύντροφο\συνεργάτες.
Η συγκυρία του τονισμένου άξονα 1ου\7ου και από τα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα, δείχνουν ότι η ζωή σου θα έχει εξελίξεις στον τομέα αυτό, που είναι πιθανό να απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.
Και ναι τωρα οντως αισθανομαι οτι εχω καταλαβει πραγματικα ποια ειμαι!Οτι εκφραζω το εαυτο μου οπως θελω , ειμαι σνομπ, δεν ειμαι καθολου ταπεινη οπως ημουν, ειμαι πολυ εγωιστρια,και δεν μπορω να καταλαβω πως εκανα καποια πραγματα η πως τα ανεχομουν στο παρελθον.Βεβαια ημουν και μικρη και χρονο με τον χρονο αλλαζεις απλα συνεπεσε ολο αυτο με αυτην την οψη..Ισως αυτη η αλλαγη να γινοταν και αργοτερα αλλα λογω τον αστρολογικων συγκιριων να εγινε τωρα.Αλλα εχω πει και σε αλλο ποστ μου οτι νιωθω οτι μεσα σε 4 χρονια και αφου σενεπεσαν και αλλες διελευσεις απο το ωροσκοπιο μου αλλαξα ριζικα!Τωρα οσων αφορα τις οψεις του ωροσκοπου ο ωροσκοπος μου κανει εξαγωνο με την Αφροδιτη οποτε πριν καποια χρονια εγινε οψει εξαγωνου Ηλιου αφροδιτης αλλα και στο ηλιακο τοξο τριγωνου Πλουτωνα αφροδιτης και εκει ειχα μια πολυ εντονη ερωτικη εμπειρια.Τωρα σε μερικα χρονια θα γινει τετραγωνο Ηλιου Αρη ,την φοβαμαι λιγο αυτη την οψη και θα ενεργοποιησει φυσικα πολλα μεσοδιαστηματα που εχω σ αυτες τις μοιρες των μεταβλητων. Ηδη προοδευτικος ηλιος και Πλουτωνας ηλιακου τοξου ενεργοποιουν το μεσοδιαστημα Αφροδιτης Β.Δεσμου αλλα και στο Σεληνης/κρονου..
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Ναι ναι εχει μπει πλεον στους διδυμους ,αν και εχει αλλαξει ζωδιο εδω και καποια χρονια απλα τωρα αγγιζει τον γεννεθλιο ωροσκοπο μου..!
Το ζώδιο του Ταύρου είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην σταθερή τριπλότητα. Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι ότι ξεχνά όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Ταύρου, απλά κάποια στοιχεία του παραμερίζονται και εμφανίζονται κάποια άλλα, αυτά των Διδύμων, όπως ομιλητικότητας, περιέργειας, τέλος στη στασιμότητα, αρκετές μετακινήσεις, χιούμορ, νευρικότητας, προσαρμοστικότητας κ.ά.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο 12ο οίκο και στο ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά δεν είναι τόσο φανερά, σαν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο. Μόλις πλησιάζει τον Ωροσκόπο, γίνονται περισσότερο εμφανή προς τους άλλους τα στοιχεία που προανέφερα. Οι πρώτες 10 μοίρες έχουν έντονα τα στοιχεία του Ερμή, στις επόμενες 10 μοίρες υπεισέρχονται και στοιχεία της Αφροδίτης και οι τελευταίες 10 περιέχουν και στοιχεία του Ουρανού.
Σημαντικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τη θέση της προοδευτικής Σελήνης σε σχέση με τον προοδευτικό σας Ήλιο. Σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται καθώς και τι όψεις σχηματίζει με γενέθλιους και προοδευτικούς πλανήτες.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Το ζώδιο του Ταύρου είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην σταθερή τριπλότητα. Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι ότι ξεχνά όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Ταύρου, απλά κάποια στοιχεία του παραμερίζονται και εμφανίζονται κάποια άλλα, αυτά των Διδύμων, όπως ομιλητικότητας, περιέργειας, τέλος στη στασιμότητα, αρκετές μετακινήσεις, χιούμορ, νευρικότητας, προσαρμοστικότητας κ.ά.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο 12ο οίκο και στο ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά δεν είναι τόσο φανερά, σαν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο. Μόλις πλησιάζει τον Ωροσκόπο, γίνονται περισσότερο εμφανή προς τους άλλους τα στοιχεία που προανέφερα. Οι πρώτες 10 μοίρες έχουν έντονα τα στοιχεία του Ερμή, στις επόμενες 10 μοίρες υπεισέρχονται και στοιχεία της Αφροδίτης και οι τελευταίες 10 περιέχουν και στοιχεία του Ουρανού.
Σημαντικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τη θέση της προοδευτικής Σελήνης σε σχέση με τον προοδευτικό σας Ήλιο. Σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται καθώς και τι όψεις σχηματίζει με γενέθλιους και προοδευτικούς πλανήτες.
Ναι σε λιγο καιρο θα σχηματισουν εξαγωνο μεταξυ τους η Προοδευτικη σεληνη στον Λεοντα με τον προοδευτικο ηλιο!Να ρωτησω κατι θα εχουν σημασια τα οικογενειακα μου τωρα που ο ηλιος κανει συνοδο με τον ωροσκοπο αφου ο Λεοντας και ο συνεπως ο ηλιος κυβερναει τον 4ο οικο μου?Επισης σε καποια χρονια θα κανει και ο ερμης συνοδο με τον ωροσκοπο
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Και ναι τωρα οντως αισθανομαι οτι εχω καταλαβει πραγματικα ποια ειμαι!Οτι εκφραζω το εαυτο μου οπως θελω , ειμαι σνομπ, δεν ειμαι καθολου ταπεινη οπως ημουν, ειμαι πολυ εγωιστρια,και δεν μπορω να καταλαβω πως εκανα καποια πραγματα η πως τα ανεχομουν στο παρελθον.Βεβαια ημουν και μικρη και χρονο με τον χρονο αλλαζεις απλα συνεπεσε ολο αυτο με αυτην την οψη..Ισως αυτη η αλλαγη να γινοταν και αργοτερα αλλα λογω τον αστρολογικων συγκιριων να εγινε τωρα.Αλλα εχω πει και σε αλλο ποστ μου οτι νιωθω οτι μεσα σε 4 χρονια και αφου σενεπεσαν και αλλες διελευσεις απο το ωροσκοπιο μου αλλαξα ριζικα!...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με τα ανωτέρω διακρίνω (και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος ) μία έπαρση. Η υπερβολική επικέντρωση στον εαυτό μας , όταν ο Ήλιος περνά από τον 1ο οίκο είναι μια μεγάλη παγίδα για εμάς τους ίδιους . Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση στα άτομα που μας περιβάλλουν. Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε το κέντρο της Γης, αλλά η αλήθεια απέχει μακράν της πραγματικότητας. Κρατήστε μόνο τα θετικά ενός Ήλιου στον 1ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Ναι σε λιγο καιρο θα σχηματισουν εξαγωνο μεταξυ τους η Προοδευτικη σεληνη στον Λεοντα με τον προοδευτικο ηλιο!Να ρωτησω κατι θα εχουν σημασια τα οικογενειακα μου τωρα που ο ηλιος κανει συνοδο με τον ωροσκοπο αφου ο Λεοντας και ο συνεπως ο ηλιος κυβερναει τον 4ο οικο μου?Επισης σε καποια χρονια θα κανει και ο ερμης συνοδο με τον ωροσκοπο
Η προοδευτική σας Σελήνη στο Λέοντα ενισχύει το στοιχείο του προοδευτικού Ήλιου στον 1ο. Βρίσκεται στον 3ο ή 4ο γενέθλιο η προοδευτική Σελήνη ? Στην πρώτη περίπτωση ενισχύει το στοιχείο των Διδύμων, στη δεύτερη τα θέματα του 4ου οίκου, αφού και ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του 4ου γενέθλιου.
Για τον Ερμή σας νομίζω το έχουμε συζητήσει και άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά ήταν ανάδρομος στο 12ο και θα αργήσει να φτάσει στον Ωροσκόπο.
Να συμπληρώσω ότι σε ένα χρόνο θα βρίσκεται ο Δίας στον Ωροσκόπο πολύ κοντά στον Ήλιο σας. Ο δε Κρόνος στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη Γιόντ και θα σας πιέζουν με τον τρόπο τους να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον Ήλιο σας.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Κατά την ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με τα ανωτέρω διακρίνω (και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος ) μία έπαρση. Η υπερβολική επικέντρωση στον εαυτό μας , όταν ο Ήλιος περνά από τον 1ο οίκο είναι μια μεγάλη παγίδα για εμάς τους ίδιους . Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση στα άτομα που μας περιβάλλουν. Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε το κέντρο της Γης, αλλά η αλήθεια απέχει μακράν της πραγματικότητας. Κρατήστε μόνο τα θετικά ενός Ήλιου στον 1ο οίκο.
Ναι ισχυουν αυτα που λετε ,αλλα εγω το βλεπω και διαφορετικα οτι γινομαι πιο ευκολα επικεντρο της προσοχης οπου πηγαινω ενω παλια οχι..Ο Ηλιος στον 1ο ειναι μια καλη ευκαιρια για νεο ξεκινημα ετσι και επαγγελματικο (τι ζηταω τετοια εποχη) και στα προσωπικα μου?
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Η προοδευτική σας Σελήνη στο Λέοντα ενισχύει το στοιχείο του προοδευτικού Ήλιου στον 1ο. Βρίσκεται στον 3ο ή 4ο γενέθλιο η προοδευτική Σελήνη ? Στην πρώτη περίπτωση ενισχύει το στοιχείο των Διδύμων, στη δεύτερη τα θέματα του 4ου οίκου, αφού και ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του 4ου γενέθλιου.
Για τον Ερμή σας νομίζω το έχουμε συζητήσει και άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά ήταν ανάδρομος στο 12ο και θα αργήσει να φτάσει στον Ωροσκόπο.
Ναι ναι στον 3ο ειναι ακομα μολις φτασει ομως στις 14.23 του Λεοντα θα κανει συνοδο με τον Ναδιρ
Ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει οχι ο προοδευτικος του Ηλιακου τοξου ο Ερμης εννοουσα
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Να συμπληρώσω ότι σε ένα χρόνο θα βρίσκεται ο Δίας στον Ωροσκόπο πολύ κοντά στον Ήλιο σας. Ο δε Κρόνος στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη Γιόντ και θα σας πιέζουν με τον τρόπο τους να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον Ήλιο σας.
Ναι ο Πλουτωνας ηδη κανει χιαστι με τον Ωροσκοπο μου και ο Ουρανος μολις φτασει στις 6 του Κριου θα κανει εξαγωνο με τον ωροσκοπο μου..Ο κρονος τον ειχα ξεχασει δεν φτανει που θα βρεθει απεναντι μου και θα με γ@@@@@ για ακομα μια φορα θα επηρεασει και τον ωροσκοπο μου? αρχικα δηλ αυτον θα επηρεασει και μετα απο καιρο θα περασει απεναντι απ τις μοιρες Ηλιου και Ερμη μου.Τεσ πα ας αδραξω τις ευκαιριες και την ευνοια του Δια και της Αφροδιτης (αναδρομης) στον 1ο οικο μου και του Αρη στον 5ο για το 2012 και μετα βλεπουμε
-
Στο ηλιακο τοξο εχω την οψη δια εξαγωνο με κρονο.Ο διας βρισκεται στον 5ο οικο τοξου 28΄΄17 και ο κρονος 28΄΄18. στο 4ο γενεθλιο με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.01.Ο διας κυβερνητης του 5ου οικου μου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο και ο κρονος κυβερνητης του 6ου γενεθλιου στον 4ο γενεθλιο επισης.Δηλαδη θα με επηρεασει ως προς θεματα του 4ου σπιτιου,οικογενειας (περιοριστικα παντα):mad: ,κai o διας στο τελος θα ριξει και μια αχτιδα φωτος για να με γλιτωσει καπως απο τον κρονο;_:o
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Ναι ισχυουν αυτα που λετε ,αλλα εγω το βλεπω και διαφορετικα οτι γινομαι πιο ευκολα επικεντρο της προσοχης οπου πηγαινω ενω παλια οχι..Ο Ηλιος στον 1ο ειναι μια καλη ευκαιρια για νεο ξεκινημα ετσι και επαγγελματικο (τι ζηταω τετοια εποχη) και στα προσωπικα μου?
Είναι γόνιμο και θετικό να αναζητάτε κάποια θέση στον κόσμο, λίγο ναρκισσιστικό να είστε το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη δική μου άποψη που δεν χρειάζεται να την υπολογίσετε καν.
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Ναι ο Πλουτωνας ηδη κανει χιαστι με τον Ωροσκοπο μου και ο Ουρανος μολις φτασει στις 6 του Κριου θα κανει εξαγωνο με τον ωροσκοπο μου..Ο κρονος τον ειχα ξεχασει δεν φτανει που θα βρεθει απεναντι μου και θα με γ@@@@@ για ακομα μια φορα θα επηρεασει και τον ωροσκοπο μου? αρχικα δηλ αυτον θα επηρεασει και μετα απο καιρο θα περασει απεναντι απ τις μοιρες Ηλιου και Ερμη μου.Τεσ πα ας αδραξω τις ευκαιριες και την ευνοια του Δια και της Αφροδιτης (αναδρομης) στον 1ο οικο μου και του Αρη στον 5ο για το 2012 και μετα βλεπουμε
Αυτό προσπαθώ να σας πω. Σκεφτείτε από πριν τις επιπτώσεις μιας άκρως εγωκεντρικής συμπεριφοράς.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Είναι γόνιμο και θετικό να αναζητάτε κάποια θέση στον κόσμο, λίγο ναρκισσιστικό να είστε το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη δική μου άποψη που δεν χρειάζεται να την υπολογίσετε καν.
Αυτό προσπαθώ να σας πω. Σκεφτείτε από πριν τις επιπτώσεις μιας άκρως εγωκεντρικής συμπεριφοράς.
''Επικεντρο'' οχι μονο λογω εμφανισης αλλα και προσωπικοτητας εννοω επειδη εκφραζω αβιαστα τον εαυτο μου και κανω αυτο που θελω (μου βγαινει πολυ ο σαρκασμος και το χιουμορ και αυτο το παιχνιδιαρικο του Διδυμου :rolleyes:)..Εχετε δικιο σ' αυτο που λετε οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω την γνωμη των αλλων αλλα εγω επειδη εχω σεληνη στον Ζυγο και στον 5ο παντα ηθελα να ειμαι αρεστη ,και αποδεκτη απο τους αλλους και συνεπως το επικεντρο της προσοχης.. Πολλες φορες προσεχα ,τι θα εκανα ,τι θα ελεγα ,γενικως ημουν λιγο μπλοκαρισμενη ''παλευα''με τον εαυτο μου με τους αλλου, και τωρα αισθανομαι πιο ελευθερη στο να κανω αυτο που θελω χωρις να μην νοιαζει η γνωμη των αλλων τουλαχιστον τοσο εντονα οσο παλιοτερα!
Ναι ξερω ισως βρηκα τον εαυτο μου αλλα μπορει να τα χαλασω με τους αλλους, θελει μια ισορροπια ολο αυτο πως θα το χειριστω ;)
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
''Επικεντρο'' οχι μονο λογω εμφανισης αλλα και προσωπικοτητας εννοω επειδη εκφραζω αβιαστα τον εαυτο μου και κανω αυτο που θελω (μου βγαινει πολυ ο σαρκασμος και το χιουμορ και αυτο το παιχνιδιαρικο του Διδυμου :rolleyes:)..Εχετε δικιο σ' αυτο που λετε οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω την γνωμη των αλλων αλλα εγω επειδη εχω σεληνη στον Ζυγο και στον 5ο παντα ηθελα να ειμαι αρεστη ,και αποδεκτη απο τους αλλους και συνεπως το επικεντρο της προσοχης.. Πολλες φορες προσεχα ,τι θα εκανα ,τι θα ελεγα ,γενικως ημουν λιγο μπλοκαρισμενη ''παλευα''με τον εαυτο μου με τους αλλου, και τωρα αισθανομαι πιο ελευθερη στο να κανω αυτο που θελω χωρις να μην νοιαζει η γνωμη των αλλων τουλαχιστον τοσο εντονα οσο παλιοτερα!
Ναι ξερω ισως βρηκα τον εαυτο μου αλλα μπορει να τα χαλασω με τους αλλους, θελει μια ισορροπια ολο αυτο πως θα το χειριστω ;)
Το υπερβολικό με χαλάει εμένα προσωπικά.
Φανταστείτε ότι κάποιος γνωστός ή φίλος σας συμπεριφέρεται σαν και σας. Τί συμβουλή θα του/της δίνατε ?
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
...
Ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει οχι ο προοδευτικος του Ηλιακου τοξου ο Ερμης εννοουσα
...
Θέλει λίγα χρόνια για να φτάσει και ο Ερμής του Ηλιακού Τόξου στον Ωροσκόπο.
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Στο ηλιακο τοξο εχω την οψη δια εξαγωνο με κρονο.Ο διας βρισκεται στον 5ο οικο τοξου 28΄΄17 και ο κρονος 28΄΄18. στο 4ο γενεθλιο με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.01.Ο διας κυβερνητης του 5ου οικου μου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο και ο κρονος κυβερνητης του 6ου γενεθλιου στον 4ο γενεθλιο επισης.Δηλαδη θα με επηρεασει ως προς θεματα του 4ου σπιτιου,οικογενειας (περιοριστικα παντα):mad: ,κai o διας στο τελος θα ριξει και μια αχτιδα φωτος για να με γλιτωσει καπως απο τον κρονο;_:o
Το Ηλιακό Τόξο δεν λειτουργεί σαν τις διελεύσεις. Δίνει γεγονότα σημαντικά στη ζωή του ατόμου.
Πρώτα-πρώτα έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο.
Βρίσκονται σε όψη στο γενέθλιο ? Αν όχι, τότε ισχύει το εξάγωνο μεταξύ τους.
Τί κυβερνά ο Δίας (5ος) που θα ευνοήσει τον Κρόνο (6ος) ? Σε ποια ζώδια βρίσκονται στο γενέθλιο ο Δίας και ο Κρόνος ?
Μπορούμε να συνδυάσουμε στοιχεία του 5ου με του 6ου και να βρούμε κάποια πιθανά γεγονότα ευχάριστα(εξάγωνο), αρκεί να είμαστε σίγουροι για την ώρα γέννησης.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Το υπερβολικό με χαλάει εμένα προσωπικά.
Φανταστείτε ότι κάποιος γνωστός ή φίλος σας συμπεριφέρεται σαν και σας. Τί συμβουλή θα του/της δίνατε ?
Eπειδη εχω πολλα ψωνια στον κυκλο μου και τωρα ξυπνησα και εγω, τοσα χρονια κομπλαρα ,εχω δεχτει και τετοιες συμπεριφορες..Και αν καποιος φιλος μου μου ελεγε ολα αυτα ,θα του ελεγα να συμπεριφερετε οπως του αρεσει και τον εκφραζει, και οπως θεωρει εκεινος καλυτερα ,με αξιοπρεπεια και οχι να ναι δουλοπρεπης ,ουτε να προσβαλει τους αλλους με την συμπεριφορα του εκτος και αν τον προκαλουν..!
Αλλα απο μικρη το συζηταγα και με την μαμα μου οτι εχω την εντυπωση οτι αυτοι οι ανθρωποι που το παιζουν καπως ,παραδοξως εχουν περαση..! Μπορει να τους αντιπαθουν αλλα τους εχουν σε εκτιμιση δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
Eπειδη εχω πολλα ψωνια στον κυκλο μου και τωρα ξυπνησα και εγω, τοσα χρονια κομπλαρα ,εχω δεχτει και τετοιες συμπεριφορες..Και αν καποιος φιλος μου μου ελεγε ολα αυτα ,θα του ελεγα να συμπεριφερετε οπως του αρεσει και τον εκφραζει, και οπως θεωρει εκεινος καλυτερα ,με αξιοπρεπεια και οχι να ναι δουλοπρεπης ,ουτε να προσβαλει τους αλλους με την συμπεριφορα του εκτος και αν τον προκαλουν..!
Αλλα απο μικρη το συζηταγα και με την μαμα μου οτι εχω την εντυπωση οτι αυτοι οι ανθρωποι που το παιζουν καπως ,παραδοξως εχουν περαση..! Μπορει να τους αντιπαθουν αλλα τους εχουν σε εκτιμιση δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου :wacko:
Προσωπικά θα άφηνα τα ψώνια να συγχρωτίζονται μεταξύ τους και θα έψαχνα για άλλους ορίζοντες. Κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσουμε, γιατί έχουμε βγει off-topic.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Πρώτα-πρώτα έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο.
Βρίσκονται σε όψη στο γενέθλιο ? Αν όχι, τότε ισχύει το εξάγωνο μεταξύ τους.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εμένα πως γίνεται δύο πλανήτες να είναι σε όψη στο Ηλιακό τόξο χωρίς να είναι στο γενέθλιο χάρτη;
Από τα λίγα που γνωρίζω, στο Ηλιακό τόξο οι πλανήτες μετακινούνται με την ίδια ταχύτητα (αυτήν της προόδου του Ήλιου). Συνεπώς αν έχουμε ένα εξάγωνο ακριβείας στο γενέθλιο, αυτό θα παραμείνει εξάγωνο όσο κι αν τους μετακινήσουμε. Αν δεν έχουμε εξάγωνο στο γενέθλιο, δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ στο Ηλιακό τόξο.
Εκτός κι αν μιλάτε για κάτι άλλο.
-
Quote:
Originally Posted by
Atrapos
Μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εμένα πως γίνεται δύο πλανήτες να είναι σε όψη στο Ηλιακό τόξο χωρίς να είναι στο γενέθλιο χάρτη;
Από τα λίγα που γνωρίζω, στο Ηλιακό τόξο οι πλανήτες μετακινούνται με την ίδια ταχύτητα (αυτήν της προόδου του Ήλιου). Συνεπώς αν έχουμε ένα εξάγωνο ακριβείας στο γενέθλιο, αυτό θα παραμείνει εξάγωνο όσο κι αν τους μετακινήσουμε. Αν δεν έχουμε εξάγωνο στο γενέθλιο, δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ στο Ηλιακό τόξο.
Εκτός κι αν μιλάτε για κάτι άλλο.
Πολύ ευχαρίστως ! Όταν η Μυρσίνη έγραψε τις όψεις της ανέφερε ότι ο Δίας είναι του Ηλιακού Τόξου και ο Κρόνος στο γενέθλιο.
Δεν ωφελεί να ελέγχουμε τις όψεις στο Ηλιακό μεταξύ των πλανητών του Ηλιακού, γιατί δεν παίρνουμε καμία απάντηση, απλά μια επανάληψη των γενέθλιων όψεων.
-
Δημήτρη, αν έχω καταλάβει καλά, η Αλκμήνη προφανώς μπερδεύτηκε και από κεκτημένη ταχύτητα απάντησε σαν να πρόκειται για όψεις προόδου , ενώ το ερώτημα ήταν για Ηλιακό Τόξο.
Αν μιλούσαμε για όψεις προόδου, κατά τα άλλα η παρατήρησή της ήταν σωστή. Πράγματι όταν υπάρχει μια όψη στον γενέθλιο και τονίζεται από κάποια επανάληψη στις προόδους, τότε σαφώς και περιμένουμε ενεργοποίηση της εν λόγω όψης (την διευκρίνιση την έκανα μόνο για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τους αρχάριους).:)
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Πολύ ευχαρίστως ! Όταν η Μυρσίνη έγραψε τις όψεις της ανέφερε ότι ο Δίας είναι του Ηλιακού Τόξου και ο Κρόνος στο γενέθλιο.
Συγνώμη alkmini αλλά αν αυτό έγραψε η Μυρσίνη (που για μένα δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως διαβάζω το ποστ της) εσύ γιατί συμπέρανες ότι
«έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο»;
Εκτός αν αυτό εννοούσες κι εσύ έτσι όπως το έγραψες οπότε μάλλον εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης.
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Δημήτρη, αν έχω καταλάβει καλά, η Αλκμήνη προφανώς μπερδεύτηκε και από κεκτημένη ταχύτητα απάντησε σαν να πρόκειται για όψεις προόδου , ενώ το ερώτημα ήταν για Ηλιακό Τόξο.
Αν μιλούσαμε για όψεις προόδου, κατά τα άλλα η παρατήρησή της ήταν σωστή. Πράγματι όταν υπάρχει μια όψη στον γενέθλιο και τονίζεται από κάποια επανάληψη στις προόδους, τότε σαφώς και περιμένουμε ενεργοποίηση της εν λόγω όψης (την διευκρίνιση την έκανα μόνο για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τους αρχάριους).:)
Δεν νομίζω Κάτια,
Η Αλκμήνη και η Μυρσίνη αναφέρουν ρητά για Ηλιακό Τόξο (παρόλο που το θέμα εδώ είναι οι όψεις προοδευτικού χάρτη).
Παρεμπιπτόντως, Δίας και Κρόνος δεν μπορούν να έχουν όψη στο γενέθλιο και να σχηματίσουν εξάγωνο από πρόοδο. Κινούνται πολύ αργά για κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν έχουν εξάγωνο στο γενέθλιο και με την πρόοδο γίνει περισσότερο ακριβείας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Απλά υπάρχει ένα γενέθλιο εξάγωνο που με τον καιρό ισχυροποιείται. Δεν νομίζω ότι τα κορίτσια αναφέρονται σε κάτι τέτοιο.
-
Quote:
Originally Posted by
Atrapos
Παρεμπιπτόντως, Δίας και Κρόνος δεν μπορούν να έχουν όψη στο γενέθλιο και να σχηματίσουν εξάγωνο από πρόοδο. Κινούνται πολύ αργά για κάτι τέτοιο.
Το ξέρω Δημήτρη, γι’ αυτό αν δεις το ποστ μου, δεν επαναλαμβάνω την όψη Δία\Κρόνου. Μιλώ για τον γενικό κανόνα που αφορά στα φώτα και τους προσωπικούς πλανήτες, οι μετακινήσεις των οποίων μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες όψεις.
Στην πραγματικότητα, ήταν μια προσπάθεια να πω ότι η Αλκμήνη έχει τόσο μεγάλη πρόθεση να βοηθήσει, που είναι πολύ πιθανό να μπερδευτεί μετά από τόσες πολλές απαντήσεις.
Ευτυχώς που έχουμε εσένα που δεν σου ξεφεύγει τίποτα...:lol:
-
Συγνωμη για την συγχυση που προκαλεσα γραφοντας εδω:o Η οψη ατην οποια αναφερομουν αφορουσε το ηλιακο τοξο και οχι προοδο.Ο διας ηταν του ηλιακου τοξου 5ο οικος και ο κρονος του γενεθλιου χαρτη 4ος οικος σε εξαγωνο μεταξυ τους.Αυτη η οψη δεν υπαρχει σε γενεθλιο χαρτη.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που αμεριστα μας δινετε!:)
-
Διαβάζοντας το ποστ της Μυρσίνης πρόσεξα ότι ο ένας πλανήτης είναι γενέθλιος και ο άλλος του Ηλιακού Τόξου, γιατί το λέει ξεκάθαρα.
Το θέμα αναφέρεται σε όψεις προοδευτικού χάρτη. Το ότι αφορούσε το Ηλιακό Τόξο , για μένα ήταν μια διευκρίνηση για ποιο προοδευτικό σύστημα πρόκειται.
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Συγνωμη για την συγχυση που προκαλεσα γραφοντας εδω:o Η οψη ατην οποια αναφερομουν αφορουσε το ηλιακο τοξο και οχι προοδο.Ο διας ηταν του ηλιακου τοξου 5ο οικος και ο κρονος του γενεθλιου χαρτη 4ος οικος σε εξαγωνο μεταξυ τους.Αυτη η οψη δεν υπαρχει σε γενεθλιο χαρτη.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που αμεριστα μας δινετε!:)
Οπότε Μυρσίνη, οι γενέθλιοι Δίας και Κρόνος βρίσκονται στον 4ο οίκο, ο Δίας Ηλιακού Τόξου έχει προχωρήσει στον 5ο και σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο Κρόνο.
Με τους δύο αυτούς πλανήτες στον 4ο οίκο του γενέθλιου χάρτη θα πρέπει συχνά να σε απασχολούν τα θέματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι σου. Η ενεργοποίηση από Ηλιακό τόξο στην προκειμένη περίπτωση είναι μια υπενθύμιση αλλά δεν χρειάζεται να δυσανασχετείς με ένα εξάγωνο από τον Δία. Για να σχηματίζεται όψη εξαγώνου σε δύο διαδοχικούς οίκους (4ος και 5ος) θα πρέπει αυτοί να είναι αρκετά μεγάλοι και ο Κρόνος μάλλον θα είναι στην αρχή του 4ου, άρα σε σύνοδο με το Ναδίρ. Είναι μια κεντρική θέση στο Ωροσκόπιο και θα πρέπει να συμφιλιωθείς μαζί του αντί να θυμώνεις κάθε φορά που σχηματίζεται μια όψη πάνω του. Συνεπώς δες το εξάγωνο σαν μια ευκαιρία να προσπαθήσεις το κάτι παραπάνω όχι μόνο στο σπίτι σου αλλά και στη θέση σου στην κοινωνία (αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές και ο γενέθλιος Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με το Μεσουράνημα).
Πάντως να εξαφανίσεις τον Κρόνο δεν το μπορείς.
-
Σας ευχαριστω πολυ κ.ατραπε!Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λετε.Ο 4ος γενεθλιος οικος μου στο ζυγο ειναι αρκετα εντυπωσιακος....Περιεχει τον κρονο τον πλουτωνα και το δια .Κ
ρονος και πλουτωνας με εχουν τσακισει κυριολεκτικα σε καθε επιπεδο:(.Ειναι και οι 2 τους σε τετραγωνο με ηλιο του 1ου,και σε αντιθεση με mc.Και να μην θελω να τον υπολογισω,εκ των αστρολογικων πραγματων και μη οντως δεν μπορω!
-
Καλησπερα..Στον προοδευτικο μου χαρτη εχω την προοδευμενη αφροδιτη σε τετραγωνο με τον δια(4os γενεθλιος) με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.13. H γενεθλια αφροδιτη βρισκεται στον 2ο γενεθλιο οικο.Σε λιγο διαστημα πανω στον χαρτη των δευτερευουσων,ο δειλαυνων ποσειδωνας θα ερθει σε αντιθεση με την προοδευμενη αφροδιτη.Αν καταλαβα επιτελους σωστα ενεργοποειται η συγκεκριμενη οψη του προοδευτικου.Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν υπολογιζουμε και την ιδιοτητα -φυση του πλανητη και σε ποιον γενεθλιο οικο ειναι τοποθετημενος ο πλανητης που ενεργοποιει την παραπανω οψη,και αν αυτος ο πλανητης θα μας δωσει περαιτερω στοιχεια ως προς το γεγονος.(Αν εχει σημασια ο ποσειδωνας βρισκεται στον 5ο γενεθλιο και διελαυνει αυτη τη στιγμη τον 7ο)
-
Quote:
Originally Posted by
mersini1
Καλησπερα..Στον προοδευτικο μου χαρτη εχω την προοδευμενη αφροδιτη σε τετραγωνο με τον δια(4os γενεθλιος) με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.13. H γενεθλια αφροδιτη βρισκεται στον 2ο γενεθλιο οικο.Σε λιγο διαστημα πανω στον χαρτη των δευτερευουσων,ο δειλαυνων ποσειδωνας θα ερθει σε αντιθεση με την προοδευμενη αφροδιτη.Αν καταλαβα επιτελους σωστα ενεργοποειται η συγκεκριμενη οψη του προοδευτικου.Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν υπολογιζουμε και την ιδιοτητα -φυση του πλανητη και σε ποιον γενεθλιο οικο ειναι τοποθετημενος ο πλανητης που ενεργοποιει την παραπανω οψη,και αν αυτος ο πλανητης θα μας δωσει περαιτερω στοιχεια ως προς το γεγονος.(Αν εχει σημασια ο ποσειδωνας βρισκεται στον 5ο γενεθλιο και διελαυνει αυτη τη στιγμη τον 7ο)
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη ? Αν ναι, η όψη θα γίνει ακριβείας και θα ενεργοποιηθεί σχετικά με τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες (δηλ.τους 2ο και 4ο) και τους οίκους που κυβερνούν.
Με τη διέλευση του Ποσειδώνα παίζει ρόλο ο πλανήτης που διελαύνει, η γενέθλια θέση του, ο οίκος που κυβερνά καθώς και οι όψεις που σχηματίζει στο γενέθλιο κυρίως όταν η προοδευτική όψη γίνει ακριβής.
Ερευνήστε τη θέση της Αφροδίτης σε ζώδιο, οίκο, ευθύδρομη ή ανάδρομη και αν υπάρχει ημερομηνία που να είναι ακριβές το προοδευτικό τετράγωνο και η διέλευση του Ποσειδώνα.
-
Όταν στον προοδευμένο χάρτη ήλιος και αφροδίτη είναι σε σύνοδο
στο 2ο γενέθλιο οίκο και στο 1ο προοδευμένο οίκο,
με βάση ποιον οίκο θα πρέπει να γίνει η ερμηνεία?
Επίσης, η σύνοδος αυτή από πρόοδο κάνει τρίγωνο με το γενέθλιο μεσουράνημα.
Η ευνοική αυτή όψη ισχύει ?
-
Ερμηνευεται με το υπο το πρισμα και των δυο .
Δηλαδη ,εχει μια συνοδο ηλιου-αφροδιτη στο 2ο γενεθλιο το οποιο φερνει αυξηση στα οικονομικα σου με τα οποια θα μπορουσες να βελτιωσεις και την εξωτερικη σου εικονα .Το τριγωνο με το μεσουρανημα μπορει να δειχνει επισης ανοδο επαγγελματικη πιθανον προαγωγη ,αυξηση εισοδηματων,κοινωνικη ανοδο.
Για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να δεις τι κυβερνα ο ηλιος και η αφροδιτη .Παντως ειναι ευνοικη οψη για τα οικονομικα επαγγελματικα κυριως.