Re: Δίας στην 29η μοίρα....είναι πρόβλημα?
Quote:
Originally Posted by
water
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάποιος...
Δια Rx στην 29,11 του Καρκίνου στον έβδομο οίκο.
Η μόνες όψεις που κάνει είναι:
A) με Ηλιο αλλά με ανοχή 5,59 μοιρες
B) Αντίθεση με AC ανοχή 6,95
Τι σημαίνει αυτό?
Ειναι προβληματικός αυτός ο Δίας?
Επίσης ότι στην ηλικία 29,11 ακριβώς όπως η μοίρα 29,11 συνέβει η καλύτερη σχέση του ατόμου, είναι τυχαίο??
:bigsmile:
Με ...κάμποσους προσωπικούς στον Αιγόκερω δεν θα μπορούσα παρά να ακολουθώ ...παραδοσιακές προσεγγίσεις.
Έτσι λοιπόν, θα σου πω ότι υιοθετώ την άποψη που λέει ότι επειδή ο πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του δεν χάνει από το γεγονός ότι βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα.
Το γεγονός βέβαια ότι ήταν ανάδρομος όταν γεννήθηκες διορθώνεται, αφού προοδευτικά κάποια στιγμή θα γίνει ορθόδρομος. Φυσικά, επειδή η κίνησή του είναι σχετικά αργή, αν είσαι 8 χρονών περίπου (που δεν το νομίζω) θα πρέπει να περιμένεις καμιά 25αριά χρόνια μέχρι να γίνει αυτό. Αν είσαι γύρω στα 20 (που είναι πιθανό) θα περιμένεις καμιά 15αρια και αν είσαι γύρω στα 32 (που είναι και το πιο πιθανό) θα πρέπει να περιμένεις 3-4 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Αν είσαι γύρω στα 44, μην ανησυχείς, έχει ορθοδρομήσει :cheesy:
Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που δεν λαμβάνουν υπόψιν τους ούτε την θεώρηση των θέσεων κυριαρχίας και αδυναμίας, ούτε τις αναιρετικές μοίρες. Αυτοί όμως παραείναι σύγχρονοι για το αιγοκερίσιο μου μυαλό και δεν τους λαμβάνω και εγώ υπόψιν :nuts: