-
Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
Μία περίληψη του εξοστρακισμένου αστερισμού…. και γιατί τα ζώδια μπορούν να είναι και 13…Πέρασε άλλη μία «κρίση» όπου για ακόμη μία φορά οι αστρονόμοι θυμήθηκαν να μας «ενημερώσουν» ότι δεν βλέπουμε καλά τον Ουρανό και πως στην πραγματικότητα υπάρχουν 13 αστερισμοί. Από την άλλη, οι τροπικοί αστρολόγοι γρήγορα έγραψαν μεταξύ άλλων ότι Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 12 ΖΩΔΙΑ και τίποτα άλλο, ενώ οι Βεδικοί αστρολόγοι μας «υπενθύμιζαν» ότι αυτοί κοιτούν τον αστρολογικό ουρανό όπως είναι πραγματικά… παρόλο που δεν υπάρχει ούτε στη βεδική ο Οφιούχος….
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
-
Re: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
Καλησπέρα & ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό άρθρο. Ευχόμουν να μάθω & απ' το myhoroscope για τον Οφιούχο, διότι από τότε που κυκλοφόρησε η πληροφορία για το ζώδιο όλο καυγάδες, μυστικοπάθεια, απόρριψη, απόλυτες, ή μισοϋποστηριζόμενες απόψεις παραθέτονται από τις υπόλοιπες ελληνικές πηγές που έχω δει. Πρώτη φορά διαβάζω σοβαρή επιχειρηματολογία & άποψη επί του θέματος σε site της χώρας μας. Κύριε ¶ρχο, νομίζω ότι μας βγάζετε ασπροπρόσωπους:cheesy:
Απ' ότι κατάλαβα εδώ ρωτάμε το σεληνιακού ζωδιακού ζώδιό μας? Έχω γεννηθεί 10-1-81 στις 7:00, Αθήνα. Έχετε την καλωσύνη να ικανοποιήσετε την περιέργειά μου;
-
Πολύ ενδιαφέρον και αρχίζει να μου κεντρίζει την περιέργεια!
Μολονότι η Ελληνική Μυθολογία ήταν ανέκαθεν η μεγάλη αγάπη μου, το συμβάν με τον Οφιούχο και το Δία δεν το γνώριζα. Γνωρίζω πως η ύβρις (αλαζονεία) που διαπράττεται επιφέρει την ¶τη, (οργή) τη Νέμεση (απόδοση δικαιοσύνης) και στο τέλος την Τήση (τιμωρία).Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε έρχεται η κάθαρση για τον άνθρωπο που θεώρησε πως μπορεί να αναμετρηθεί με τους Θεούς.
Όλοι πανω κάτω γνωρίζουμε περιστατικά αποτυπωμένα μέσω της Ελληνικής Μυθολογίας, που συνήθως συμβολίζουν τον αγώνα του θνητού ανθρώπου να περάσει στην Αθανασία και την Αφθαρσία.
Η ίδια η Θέτιδα (ως Νηρηίδα και παντοδύναμη θεότητα της Θάλασσας) αποπειράθηκε να καταστήσει αθάνατο το -θεόμορφο-γιο της Αχιλλέα, βουτώντας τον στα νερά της Στυγός, αλλά της ξέφυγε ο "αχίλλειος τένοντας ή πτέρνα".
Ακόμη και στις Θείες παρεμβάσεις που γίνονται ώστε να επιτευχθεί η Αθανασία, σύμφωνα με το Μύθο, "κάτι" πάει στραβά πάντα και ο ήρωας, ανεβαίνει στους Ουρανούς, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στο Δωδεκάθεο,ή ένα δικό του "οικόπεδο" στον Ουρανό, δηλαδή έναν Αστερισμό.
Κύριε ¶ρχο, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
Υ.Γ: Γεννήθηκα στις 4-5-77, ώρα 23.50 Αθήνα. Σύμφωνα με το Νέο Ζωδιακό είμαι Κριός, και όχι Ταύρος. Πως γίνεται να μάθουμε το Σεληνιακό μας ζώδιο?
Ευχαριστώ.
-
Εξαιρετικό το άρθρο - ευχαριστώ κι εγώ πολύ με τη
σειρά μου. Το σεληνιακό ζώδιο με βάσει τους 13 μήνες από ότι κατάλαβα είναι διαφορετικό απο το αστρικό; Θα είμαι υπόχρεη αν μου λέγατε και το δικό μου
13-4-1983, 13:00, στην Αθήνα. Φυσικά το 13 για μένα είναι πολύ τυχερός αριθμός :bigsmile:
Και πάλι ευχαριστώ - αξίζει πολλές αναγνώσεις :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλησπέρα & ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό άρθρο. Ευχόμουν να μάθω & απ' το myhoroscope για τον Οφιούχο, διότι από τότε που κυκλοφόρησε η πληροφορία για το ζώδιο όλο καυγάδες, μυστικοπάθεια, απόρριψη, απόλυτες, ή μισοϋποστηριζόμενες απόψεις παραθέτονται από τις υπόλοιπες ελληνικές πηγές που έχω δει. Πρώτη φορά διαβάζω σοβαρή επιχειρηματολογία & άποψη επί του θέματος σε site της χώρας μας. Κύριε ¶ρχο, νομίζω ότι μας βγάζετε ασπροπρόσωπους:cheesy:
Απ' ότι κατάλαβα εδώ ρωτάμε το σεληνιακού ζωδιακού ζώδιό μας? Έχω γεννηθεί 10-1-81 στις 7:00, Αθήνα. Έχετε την καλωσύνη να ικανοποιήσετε την περιέργειά μου;
Ευχαριστώ καταρχάς για τα καλά σας λόγια.
Ο Σεληνιακός κύκλος - ζώδιο αντιστοιχεί με αυτόν του Αιγόκερω.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Πολύ ενδιαφέρον και αρχίζει να μου κεντρίζει την περιέργεια!
Μολονότι η Ελληνική Μυθολογία ήταν ανέκαθεν η μεγάλη αγάπη μου, το συμβάν με τον Οφιούχο και το Δία δεν το γνώριζα. Γνωρίζω πως η ύβρις (αλαζονεία) που διαπράττεται επιφέρει την ¶τη, (οργή) τη Νέμεση (απόδοση δικαιοσύνης) και στο τέλος την Τήση (τιμωρία).Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε έρχεται η κάθαρση για τον άνθρωπο που θεώρησε πως μπορεί να αναμετρηθεί με τους Θεούς.
Όλοι πανω κάτω γνωρίζουμε περιστατικά αποτυπωμένα μέσω της Ελληνικής Μυθολογίας, που συνήθως συμβολίζουν τον αγώνα του θνητού ανθρώπου να περάσει στην Αθανασία και την Αφθαρσία.
Η ίδια η Θέτιδα (ως Νηρηίδα και παντοδύναμη θεότητα της Θάλασσας) αποπειράθηκε να καταστήσει αθάνατο το -θεόμορφο-γιο της Αχιλλέα, βουτώντας τον στα νερά της Στυγός, αλλά της ξέφυγε ο "αχίλλειος τένοντας ή πτέρνα".
Ακόμη και στις Θείες παρεμβάσεις που γίνονται ώστε να επιτευχθεί η Αθανασία, σύμφωνα με το Μύθο, "κάτι" πάει στραβά πάντα και ο ήρωας, ανεβαίνει στους Ουρανούς, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στο Δωδεκάθεο,ή ένα δικό του "οικόπεδο" στον Ουρανό, δηλαδή έναν Αστερισμό.
Κύριε ¶ρχο, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
Υ.Γ: Γεννήθηκα στις 4-5-77, ώρα 23.50 Αθήνα. Σύμφωνα με το Νέο Ζωδιακό είμαι Κριός, και όχι Ταύρος. Πως γίνεται να μάθουμε το Σεληνιακό μας ζώδιο?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας στο άρθρο!
Ανήκετε στο Σεληνιακό μήνα του Κριού.
Καλή σας συνέχεια!
-
Quote:
Originally Posted by
Firewater
Εξαιρετικό το άρθρο - ευχαριστώ κι εγώ πολύ με τη
σειρά μου. Το σεληνιακό ζώδιο με βάσει τους 13 μήνες από ότι κατάλαβα είναι διαφορετικό απο το αστρικό; Θα είμαι υπόχρεη αν μου λέγατε και το δικό μου
13-4-1983, 13:00, στην Αθήνα. Φυσικά το 13 για μένα είναι πολύ τυχερός αριθμός :bigsmile:
Και πάλι ευχαριστώ - αξίζει πολλές αναγνώσεις :bigsmile:
Ο Σεληνιακός μήνας αντιστοιχεί σε έναν ζωδιακό διαφορετικό χωρισμένο σε 13 μέρη. Δεν έχει σχέση με τον αστρικό ζωδιακό έχει την ίδια συμβολική σημασία που έχει ο ζωδιακός κύκλος με κυρίαρχο τον Ήλιο.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια καταρχάς.
Ο Σεληνιακός μήνας σας είναι στον Κριό.
Να είσθε καλά!
-
:nuts:Πολύ ενδιαφέρον πραγματικά!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!:bigsmile:
-
οπως παντα καταπληκτικος κ.Αρχο,θαυμαζω τις απιστευτες γνωσεις σας.Γεννηθηκα 21/9/1961 11.30 πρωι στην αρτα
-
Quote:
Originally Posted by
akaronas
οπως παντα καταπληκτικος κ.Αρχο,θαυμαζω τις απιστευτες γνωσεις σας.Γεννηθηκα 21/9/1961 11.30 πρωι στην αρτα
Ευχαριστώ πολύ!
Ανήκετε στο Σεληνιακό μήνα της Παρθένου.
-
καλησπερα ! ;) πολυ ωραιο αρθρο κυριε χρηστο . μας ανοιξατε τα ματια με αυτο το αρθρο, σας συγχερω. ομως εχω και εγω την ιδια απορια , αν μπορειτε να με βοηθησετε? ειμαι γεννημενη 06.05.1987 ωρα --> 01 και 41 λεπτα ελλαδα φλωρινα
Σας ευχαριστω
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!ΓΕΝΝΗΘΗΚ Α ΣΤΙΣ 23/03/1980 23:55 ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
-
Δεν γνωρίζω ποιος ή ποιοι Βεδικοί αστρολόγοι υποστήριξαν τα παρακάτω ή αν διατύπωσαν τον λόγο τους κατά αυτόν τον τρόπο.
οι Βεδικοί αστρολόγοι μας «υπενθύμιζαν» ότι αυτοί κοιτούν τον αστρολογικό ουρανό όπως είναι πραγματικά… παρόλο που δεν υπάρχει ούτε στη βεδική ο Οφιούχος….
Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι πράγματι η Βεδική αστρολογία δεν λαμβάνει υπόψη της τον Οφιούχο, για διάφορους λόγους τους οποίους θα προσπαθήσω να εξηγήσω σε άρθρο μου μόλις βρω την ευκαιρία.
-
Ενδιαφέρον άρθρο! Μου κίνησε τη περιέργεια για μελέτη.
Αν βρείτε χρόνο πείτε μου και μένα για το σεληνιακό ζωδιακό μήνα. Γεννήθηκα 12-7-76 Αθήνα 05:45πμ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.
Καλή συνέχεια στην έρευνά σας,
-
Ευχαριστώ για το καταπληκτικό άρθρο.
Έχω γεννηθεί στις 26/11/1974 στις 6:50 το πρωί, στην Αθήνα. Ποιο είναι το σεληνιακό μου ζώδιο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Γράφεται ότι: << Ο Σεληνιακός ζωδιακός κάθε χρόνο αλλάζει. Αν θέλετε να μάθετε το ζώδιο σας με βάση το Σεληνιακό ζωδιακό μπορείτε να ρωτήσετε παρά κάτω.>>
Μία επεξήγηση παρακαλώ. Το σεληνιακό ζώδιο που έχει δοθεί στους παραπάνω ερωτώντες είναι αυτό της γέννησή τους, το γενέθλιο τους ή αυτής της χρονιάς. Κι αν είναι αυτής της χρονιάς αυτό σημαίνει ότι του χρόνου θα είναι κάτι άλλο; Και τις ερμηνείες πώς τις δίνουμε;
Δίνω και τα δικά μου: 3/8/65 16:45 Αθήνα
Ευχαριστώ
-
γεια σας, γεια σας!
εξαιρετικό άρθρο!μπορείτε να μου πειτε κ εμένα;
γεννήθηκα 16/3/1980 θεσσαλονικη!
ευχαριστώ πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
καλησπερα ! ;) πολυ ωραιο αρθρο κυριε χρηστο . μας ανοιξατε τα ματια με αυτο το αρθρο, σας συγχερω. ομως εχω και εγω την ιδια απορια , αν μπορειτε να με βοηθησετε? ειμαι γεννημενη 06.05.1987 ωρα --> 01 και 41 λεπτα ελλαδα φλωρινα
Σας ευχαριστω
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο του Ταύρου.
-
Quote:
Originally Posted by
riky
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!ΓΕΝΝΗΘΗΚ Α ΣΤΙΣ 23/03/1980 23:55 ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
Καλησπέρα σας!
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο του Ιχθυ.
-
Quote:
Originally Posted by
Lam
Ενδιαφέρον άρθρο! Μου κίνησε τη περιέργεια για μελέτη.
Αν βρείτε χρόνο πείτε μου και μένα για το σεληνιακό ζωδιακό μήνα. Γεννήθηκα 12-7-76 Αθήνα 05:45πμ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.
Καλή συνέχεια στην έρευνά σας,
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο των Διδύμων.
-
Quote:
Originally Posted by
kukuruku
Ευχαριστώ για το καταπληκτικό άρθρο.
Έχω γεννηθεί στις 26/11/1974 στις 6:50 το πρωί, στην Αθήνα. Ποιο είναι το σεληνιακό μου ζώδιο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα σας ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο του Σκορπιού
-
Quote:
Originally Posted by
parkat
Γράφεται ότι: << Ο Σεληνιακός ζωδιακός κάθε χρόνο αλλάζει. Αν θέλετε να μάθετε το ζώδιο σας με βάση το Σεληνιακό ζωδιακό μπορείτε να ρωτήσετε παρά κάτω.>>
Μία επεξήγηση παρακαλώ. Το σεληνιακό ζώδιο που έχει δοθεί στους παραπάνω ερωτώντες είναι αυτό της γέννησή τους, το γενέθλιο τους ή αυτής της χρονιάς. Κι αν είναι αυτής της χρονιάς αυτό σημαίνει ότι του χρόνου θα είναι κάτι άλλο; Και τις ερμηνείες πώς τις δίνουμε;
Δίνω και τα δικά μου: 3/8/65 16:45 Αθήνα
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας.
Είναι σε σχέση με το σεληνιακό τους ζώδιο τη χρονιά που έχουν γεννηθεί. Οι ερμηνείες που δίνονται είναι παραπλήσιες με αυτές που δίνονται στα ζώδια μόνο που αντί για προσωπικότητα τα χαρακτηριστικά τους ταιριάζουν περισσότερο σε ψυχολογικές - συναισθηματικές διεργασίες.
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο του Λέοντα.
Υγ: Οι θέσεις των πλανητών επίσης των πλανητών αλλάζουν.... καθότι τα σεληνιακά ζώδια αλλάζουν και δεν είναι τα ίδια όπως τα ζώδια που ξέρουμε του Ήλιου που είναι σταθερά.
-
Quote:
Originally Posted by
mochito
γεια σας, γεια σας!
εξαιρετικό άρθρο!μπορείτε να μου πειτε κ εμένα;
γεννήθηκα 16/3/1980 θεσσαλονικη!
ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα σας ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο των Ιχθύων
-
Εξαιρετικό το άρθρο σας. Σας παρακολουθώ πάντα .Οι αναλύσεις σας είναι ουσιαστικές πολυεπίπεδες και πραγματικά ενδιαφέρουσες. Εάν θέλετε μου απαντάτε για το σεληνιακό μου ζώδιο. Ημερομηνία γέννησης 18/9/1954 Κιλκίς. Ευχαριστώ πολύ.
-
μπορείτε να μου πείτε που έχω το σεληνιακό μου ζώδιο?έχω γεννηθεί στις 5/11/1995 στις 5:35 το πρωί στην αθήνα.ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
alogo54
Εξαιρετικό το άρθρο σας. Σας παρακολουθώ πάντα .Οι αναλύσεις σας είναι ουσιαστικές πολυεπίπεδες και πραγματικά ενδιαφέρουσες. Εάν θέλετε μου απαντάτε για το σεληνιακό μου ζώδιο. Ημερομηνία γέννησης 18/9/1954 Κιλκίς. Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα σας. Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο της Παρθένου.
-
Quote:
Originally Posted by
joandrake
μπορείτε να μου πείτε που έχω το σεληνιακό μου ζώδιο?έχω γεννηθεί στις 5/11/1995 στις 5:35 το πρωί στην αθήνα.ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:
Καλησπέρα σας.
Ανήκετε στο Σεληνιακό Ζώδιο του Σκορπιού.
-
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το άρθρο σας,μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κι εμένα το σεληνιακό ζώδιό μου 11-08-1982 Λαμία
-
Quote:
Originally Posted by
paraskeyh
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το άρθρο σας,μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κι εμένα το σεληνιακό ζώδιό μου 11-08-1982 13:40 περιπου Λαμία
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο του Καρκίνου.
-
Κυριε Αρχο καλησπερα σας.Παλι μας ανοιξατε καινουργιους πνευματικους δρομους.
Κεντρισατε ομως εντονα και την περεργεια μας.
Εχω γενηθει 2/9/62 14.40 στην Αθηνα. Ελπιζω να βρειτε το χρονο να μου απαντησετε.
Σας ευχαριστουμε για ολα, αν και δεν σας κρυβω οτι θα ηθελα να διαβασω μια αναλυση για τα σεληνιακα ζωδια
Ευχαριστουμε πολυ
-
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Κυριε Αρχο καλησπερα σας.Παλι μας ανοιξατε καινουργιους πνευματικους δρομους.
Κεντρισατε ομως εντονα και την περεργεια μας.
Εχω γενηθει 2/9/62 14.40 στην Αθηνα. Ελπιζω να βρειτε το χρονο να μου απαντησετε.
Σας ευχαριστουμε για ολα, αν και δεν σας κρυβω οτι θα ηθελα να διαβασω μια αναλυση για τα σεληνιακα ζωδια
Ευχαριστουμε πολυ
Ευχαριστώ πολύ!
Την ανάλυση για τα Σεληνιακά θα την ετοιμάσω γρήγορα ώστε να μην ξεχαστεί το θέμα και χαθεί η συνέχεια.
Προς το παρόν όμως το Σεληνιακό σας ζώδιο είναι: Παρθένος
-
πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας! θα μπορουσατε να μου πειτε το σεληνιακο μου ζωδιο? εχω γεννηθει 26-9-1983
-
Quote:
Originally Posted by
jujuth
πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας! θα μπορουσατε να μου πειτε το σεληνιακο μου ζωδιο? εχω γεννηθει 26-9-1983
Καλησπέρα σας ανήκετε στο σεληνιακό ζώδιο της Παρθένου.
-
Πολύ ωραίο το άρθρο σας!! Είμαι ζυγός με σελήνη στον καρκίνο. Αλλάζει τώρα το σεληνιακό μου ζώδιο?? Ημ. Γέννησης: 01/10/80
-
συγγνωμη μπορειτε να μου πειτε σε ποιο σεληνιακο ζωδιο ανηκω....και τελικα τι ειμαι και τι ζωδιο 9α λεω οτι ειμαι απο τη στιγμη που ειχα παρατησει την ατρολογια επειδη δεν με ε3εφραζε κα9ολου το ζωδιο που μου λενε οτι ειμαι..........γεννηθηκα 13 ιανουαριου του 1994
-
και κατι ακομα.....δεν εχω καταλαβει τη σχεση σεληνιακου ζωδιου με το νεο ασστρολογικο χαρτη που παρουσιαζεται με την προσθηκη του οφιουχου....παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας.....και ευχαριστω εκ των προτερων
-
καταπληκτικό άρθρο!!!
ελπίζω να μας διαφωτίσεται με περισσότερα άρθρα...!!
αν εχετε χρόνο θα το εκτιμούσα να μου αποκαλύπταται το σεληνιακό μου ζώδιο...
έχω γεννηθεί στις 6/11/1978....
σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο έργο σας..
-
Θερμά συγχαρητήρια και για το παραπάνω άρθρο σου περί Οφιούχου!
Πραγματικά θεωρώ ότι, μέσα από το κάθε πρωτότυπο άρθρο σου, μας δείχνεις κι ένα μονοπάτι που οδηγεί ακόμα "πιο πέρα" από τον περιορισμένο ορίζοντα μιας παραγνωρισμένης αστρολογίας η οποία ασκείται κυρίως ως "τεχνική" - ελάχιστα δε ως "Τέχνη", όπως θα έπρεπε, νομίζω...
Ας μου επιτραπεί τέλος να προσθέσω ότι τόσο ποιοτικά άρθρα τιμούν και εμάς, ως αναγνώστες σου, αλλά και το "χώρο" όπου δημοσιεύονται - για τη συνεργασία του με συντάκτες οι οποίοι κατέχουν το αντικείμενό τους σε βάθος...
Ευχαριστώ.
-
Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε το σεληνιακό ζώδιο για τις 14-08-1981 Λαμία;
-
Quote:
Originally Posted by
votka
Πολύ ωραίο το άρθρο σας!! Είμαι ζυγός με σελήνη στον καρκίνο. Αλλάζει τώρα το σεληνιακό μου ζώδιο?? Ημ. Γέννησης: 01/10/80
Έχετε λίγο μπερδευτεί.
ΤΟ Σεληνιακό σας ζώδιο όπως είναι δομημένο στον τροπικό ζωδιακό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Το Σεληνιακό ζώδιο δεν έχει να κάνει με τα 12 ζώδια που διαβάζετε.
Σε αυτή τη μέθοδο ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. (Σεληνιακά πάντα)