-
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
Τωρα που ανανεωθηκε η εικονα & οι λειτουργίες του site, νομιζω θα ήταν σκοπιμο να προτείνουμε θέματα, άρθρα ή ενότητες, που θα μας ενδιέφερε να προστεθούν στην ύλη του!
Και ξεκιναω πρωτη:
θα ήθελα να προστεθουν αρθρα σχετικά με την Κέλτικη αστρολογία και περισσοτερα στοιχεια σχετικα με την Καρμική αστρολογια!
Και επισης στην ενοτητα διασημων, θα ηθελα να γινει αναλυση για τον Ε.Cayce, μαζι με μια συντομη βιογραφια του!
-
Re: Προτάσεις μελών για νέα αρθρα & θέματα!
Aγαπητή Roadrunner,
Χμ.... Κέλτες? Πολύ ενδιαφέρον!!!! Με εμπνέει το θέμα...;) .
Ας μην μείνουμε μόνο εκεί. Περιμένουμε και άλλες προτάσεις
Φυλλένια
-
Πολύ ωραία η παρέμβαση και η εισήγηση. Αντωνίου σε πρόλαβα και είπα εγώ το πολύ ωραία πρώτος. Επειδή σίγουρα θα σχολιάσεις :P
-
Παρα πολυ ωραια τα θεσατε επι ταπητος. Εγω θα ηθελα απο ολους εμας πιο πολλα και συναμα ποιοτικα αρθρα. Αφου ειμαστε πρωτοποροι , ας κανουμε και καμια υπερβαση.
-
Ωραια το θεσαμε το θέμα,προτασεις ομως ,δεν βλεπω! :d
-
Εγώ αστρολογία δεν γνωρίζω. Με ενδιαφέρει όμως να μάθω κάποια πράγματα τουλάχιστον για να παρακολουθώ το site με μεγαλύτερη ευκολία και να καταλαβαίνω τους αστρολογικούς χάρτες και όρους.
Χρόνο για μαθήματα δεν έχω και πιστεύω ότι και πολλά μέλη μας δεν έχουν και χρήματα να διαθέσουν αυτή τη στιγμή για μαθήματα.
Πιστεύω επίσης ότι τα περισσότερα μέλη είναι σαν και μένα και φαντάζομαι ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούν με το φόβο μήπως γράψουν "βλακείες".
Για εμάς τους "άσχετους" αλλά με σχετικό ενδιαφέρον προς το παρών, που δεν κατανοούν τα ειδικά θέματα υπάρχει κάποια μέριμνα ή κάποιος οδηγός για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε πιο ενεργά; Ή είμαστε απορριπτέοι;
Θα ήθελα και θα παρακαλούσα όλους τους φίλους και τις φίλες του μεγάλου δικτυακού τόπου του λέγεται myhoroscope και που έχει τίτλο Αστρολογία για όλους να κάνουν ότι έκανα κι εγώ, δηλαδή να δηλώσουν τις γνώσεις τους και να γράφουν τις "απαιτήσεις" και τις ανάγκες τους.
-
Σας καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου με μια παράκληση:
Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μαθήματα αστρολογίας μέσω του site για εμάς τους αρχάριους θα ήταν ευχής έργον! Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ γιατί παρόλο που διαβάζω τα άρθρα με μεγάλο ενδιαφέρον δυστυχώς δεν αποκομίζω και πολλά..και είναι κρίμα..
Να μπορέσουμε και εμείς να παρακολουθήσουμε βρε παιδια!!!
-
Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
Συμφωνω με το μελος μας cristina_!:)
Να προσθέσω πως θα ηθελα να δω περισσοτερα παραδειγματα αναλυσης γενεθλιου χαρτη διασημων -νομιζω πως αυτος ειναι ενας πολυ καλος τροπος να κατανοησουμε πως λειτουργει η αστρολογια & επισης περισσοτερα αρθρα για αρχαριους..σαν εμενα! :D
-
Θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον κάποια άρθρα ή μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Και όταν εννοώ αρχάριους, εννοώ πολύ! αρχάριους. Μπορώ να καταλάβω τα άρθρα που γράφονται αλλά δεν μπορώ να τα δοκιμάσω στην πράξη γιατί πολύ απλά δεν ξέρω ούτε τα σχήματα των βασικών (Αφροδίτη, Άρης, Σελήνη κλπ.) πλανητών!!!
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν την "σύνοδο", "τετράγωνο" και εάν θυμάμαι καλά την λέξη "αντίθεση".
Συγνώμη εάν σας ζάλισα, αλλά αυτές είναι (προς το παρόν) οι ελλείψεις μου.
-
Όσον αφορά τα σύμβολα ζωδίων πλανητών όψεων δεσμεύομαι τις επόμενες ημέρες να δώσω κάποιους πίνακες. Ελπίζω κάποιοι από τους αστρολόγους μας να δώσουν, επίσης, απλά βήματα για την κατάστρωση ενός γενέθλιου χάρτη και από εκεί και πέρα μέσα στο site υπάρχουν αρκετά άρθρα για να κατανοήσει ο πολύ αρχάριος τα πρώτα βήματα. Δηλαδή τη φύση των ζωδίων των πλανητών και των όψεων σε πρώτη φάση.
-
Επειδή είμαι υπέρ των "εραστών της αστρολογίας" που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της, προτείνω άρθρα-οδηγούς για τις ερμηνείες των πλανητών στα ζώδια, τουλάχιστον για αρχή και να ακολουθήσουν αντίστοιχα για τους οίκους και τις βασικές όψεις-κλειδιά. Ετσι θα μπορούν να "διαβάζουν" τους χάρτες και να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους, στο αντίστοιχο φόρουμ ανάλυσης χαρτών, όπου συμμετέχουν ΜΟΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕΛΗ.
Φιλικά
Φυλλενια
-
Kατερχόμενο,ανερχόμενο,ενά ισι Τετράγωνο, Πεντάγωνο, Μεσουράνημα, Ναδίρ,Λίλιθ,Κλήρος της Τύχης...πως τα βρίσκουμε όλα αυτά και που;,πως σχηματίζεται ένας γενέθλιος χάρτης;πρέπει να αγοράσουμε κάποιο βιβλίο;περιοδικό;εφημερίδα ;πως κάνουμε συναστρία;βγάζουμε τους γενέθλιους χάρτες σε διαφάνεια και βάζουμε τον έναν πάνω στον άλλο για να βρούμε τις όψεις που σχηματίζονται;Νομίζω πως όλα αυτά ειναι οι βάσεις για τα απλά μαθήματα Αστρολογίας για όλους εμάς τους άσχετους που μας συνδέει το ίδιο πάθος και η ίδια λαχτάρα για την εξερεύνηση του άγνωστου αλλά και η δυναμική να βρίσκεις μόνος σου την απάντηση στην κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου χωρίς να χρειάζεται να ζητάς συμβουλη απο "φίλους".
Ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαι μέλος
Σοφία
-
Καλησπέρα σε όλους σας. Παρακολουθώ το myhoroscope εδώ και λίγο καιρό και ομολογώ ότι είναι ένα site με πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθώ και αγγλόφωνα sites και βρίσκω ότι το myhoroscope δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει. Απλά στη σημαρινή μου επικοινωνία θα προτείνω σε μέλη που ασχολούνται περισσότερο και έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις να ασχοληθούν λίγο με το θέμα της αύρας και της φωτογράφησης της.
Τώρα στο καθαρά αστρολογικό πεδίο θα πρότεινα και εγώ, όπως νομίζω και κάποιοι άλλοι φίλοι του site, κάποια μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Θα είναι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που μας αρέσει η αστρολογία, την παρακολουθούμε αλλά δεν διαθέτουμε εκείνες τις τεχνικές γνώσεις ώστε να εμβαθύνουμε στο θέμα.
Αυτά για την ώρα
Evangeline
-
Καλημέρα σε όλους!
Στην προσπάθεια μου να σας παρακολουθήσω (κυρίως στην ανάλωση γενέθλιου χαρτη), διαπιστώνω πως έχω κενά σε σχέση με τις ιδιότητες των virtual points. Επίσης δεν έχω βρει κάποιο άρθρο σχετικά με τις επιδράσεις των πλανητών στους οίκους που βρίσκονται στον γενέθλιο χάρτη. Πιστεύω ότι οι παραπάνω απορίες απασχολούν και άλλα νέα μέλη.
Ευχαριστώ για όσα μαθαίνω… και είναι πολλά!
Μαίρη
(salamandra)
-
Είμαι νέο μέλος και καθημερινά διαβάζω τα άρθρα που ήδη υπάρχουν στο myHoroscope και διαπιστώνω ότι είναι για πολύ προχωρημένους και πολύ γενικά!!!
Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα άρθρο για αρχάριους οπωσδήποτε καθώς και περισσότερα παραδείγματα!!!
Στο άρθρο με τους "Οίκους" μπερδεύτηκα αρκετά !!
Ευχαριστώ !!!!
-
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συμφωνήσω με πολλά μέλη μας που προτείνουν άρθρα για πολύ, μα πάρα πολύ αρχάριους!!!
Δεν είμαι σε θέση να κάνω υποδείξεις σχετικά με το τι θα ήταν φρόνιμο να δημοσιευθεί ώστε να μας διευκολύνει να κατανοήσουμε περισσότερα, αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχω διάθεση να μάθω αστρολογία και διαβάζω τα διάφορα άρθρα του site, δυστυχώς δυσκολεύομαι αρκετά.....!!! Και απ' ότι διαπιστώνω δεν είμαι η μοναδική!Πολλά μέλη αντιμετωπίζουν την ίδια δυσκολία...
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων των συνεργατών και μακάρι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο!
-
συμφωνω οτι πρεπει να υπαρξουν αρθρα και για μας που τωρα προσπαθουμε να μυηθουμε στον μαγικο κοσμο της αστρολογιας
-
Να ενώσω κι εγώ τη λαχτάρα μου με όλους εσάς που προτείνετε άρθρα για αρχάριους στην αστρολογία. Όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο πέρισσότερο ανακαλύπτω... την άγνοιά μου. Έν οίδα, ότι ουδέν είδα, σαν να λέμε.
Επίσης, θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ιδιαιτερότητα της γενιάς του 60-65, για την οποία έχω ακούσει από κάποιους αστρολόγους στην τηλεόραση, και δεν έχω καταλάβει. Συγχωρέστε με αν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό άρθρο, όμως είναι τόσο μεγάλη η θεματολογία που μπορεί και να μου διέφυγε.
:wondering :wondering
-
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ . Πιο πολλά για τουσ αρχάριουσ:toung:
-
γεια σας ειμαι η iliou προτεινω να βαλεται ωροσκοπια διασημων ελληνων ηθοποιων . Να βαζεται επισης ερμηνιες οψεων ατομικων ωροσκοπιων και ερμηνίες πλανητικων θεσεων στους οικους και στα ζωδια. Επισης βρητε πληροφορίες για τους εξωγιηνους που επισκεπτονται την Ελλάδα και την Λατινικη Αμερική στο Περού.
-
Κλαλημέρα σας. Θα συμφωνήσω κι εγώ με Dell Piero!!!
Σίγουρα κάποια άρθρα αστρολογίας για εμάς τους αρχάριους θα ήταν πολύ βοηθητικό. Όσο τώρα για μα8ήματ.... Αν πιστέυεται οτι μπορουν να γινουν on line ακομα καλυτερα!!!!
Ανυπομονουμε για τη συνέχεια!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον κάποια άρθρα ή μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Και όταν εννοώ αρχάριους, εννοώ πολύ! αρχάριους. Μπορώ να καταλάβω τα άρθρα που γράφονται αλλά δεν μπορώ να τα δοκιμάσω στην πράξη γιατί πολύ απλά δεν ξέρω ούτε τα σχήματα των βασικών (Αφροδίτη, Άρης, Σελήνη κλπ.) πλανητών!!!
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν την "σύνοδο", "τετράγωνο" και εάν θυμάμαι καλά την λέξη "αντίθεση".
Συγνώμη εάν σας ζάλισα, αλλά αυτές είναι (προς το παρόν) οι ελλείψεις μου.
Συμφωνω μαζι σου , ακριβως τα ιδια θα ελεγα κι εγω!
Μου αρεσει ιδιαιτερα η αστρολογια ομως μου λειπουν οι γνωσεις... πιστευω πως εδω μεσα θα μαθω αρκετα ωστε να μπορω ,αν οχι να αναλυσω τον χαρτη μου σε βαθος ,να διαβαζω με καποια ευκολια τουσ πλανητες μου και τις θεσεις τους. Για αυτο το λογο πιστευω πως ειναι βασικο να υπαρχουν μαθηματα η εστω αρθρα για πολυ αρχαριους.
-
Στο υπέροχο site σας υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα καταπληκτικά, αλλά αν δεν δοθεί η μεθοδολογία μελέτης τότε δεν μπορεί κάποιος να συνδέση όλες αυτές τις σκόρπιες γνώσεις που παρέχει το myhoroscope.gr . Χωρίς αυτήν όλα είναι σκόνη στον άνεμο για κάποιον αρχάριο
θα ήθελα να προστεθουν αρθρα με περισσοτερα στοιχεια για την πλήρη κατανόηση της ουσίας που κρύβει ένας χάρτης, σχετικα με την Καρμική αστρολογια, διαφορά Ηλιακής επιστροφής και προόδων ως προς προβλέψεις. Επιπλέον σύνδεση των διαφόρων μυστικιστικών επιστημών όπως αστρολογία δυτική κινέζικη, αριθμολογία κλπ Δεν μπορεί στο ένα σύστημα να παίρνεις Α και στο άλλο Γ ενώ είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι οι ίδιες οντότητες τα ίδια ενεργειακά πεδία, σίγουρα η πλήρης γνώση όλων αυτών των συστημάτων να οδηγούν στο ένα και μοναδικό αποτελέσμα τον ευατό μας. ¶λλωστε αυτός είναι και ο σκοπός, η γνώση του εαυτού μας και μέσω αυτού του σύμπαντος.
Όλοι προερχόμαστε από την ίδια μήτρα - τη ΓΗ
-
Γίνεται μια προσπάθεια κάποιων αστρολόγων και και 7 περίπου συντακτών μη αστρολόγων να εμπλουτίζεται το myhoroscope συνεχώς. Είναι γεγονός ότι κανένα άλλο σάιτ στην Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει την ύλη του. Οι προσπάθειες συνεχίζονται.
Όσο για τη μεθοδολογία μελέτης... Μέσα σε ένα site και μάλιστα ενημερωτικό; Δεν θα ήταν κοροϊδία να υποκατασταθούν οι σχολές και τα βιβλία από ένα ιστοχώρο που δεν είναι σχολή;
-
καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα αν είναι εύκολο περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το λίλιθ, το ζενίθ, το κατρχόμενο και το ναδίρ. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ένας πλανήτης σχηματίζει όψη με πχ το κατερχόμενο σχηματίζει όψη με τον πλανήτη που κυριαρχεί το κατερχόμενο?? και αυτό τι σημαίνει???
-
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προηγούμενους για την παροχή πληροφοριών στους αρχάριους. Νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα είδος "λεξικού" στο forum, που να συγκεντρώνει και να εξηγεί ορισμένους βασικούς όρους της αστρολογίας.
Με μια σύντομη περιήγηση στο forum, νομίζω πως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς ποιες είναι οι πιο σύνηθεις απορίες των χρηστών και ποιοί είναι οι άγνωστοι όροι.
-
Re: ΗΡΑ - Ο αστεροειδής του γάμου και της αντιζηλίας
Καλησπέρα σε όλους!Ίσως να μην γράφω σωστά εδώ γι'αυτό που θέλω να σας προτείνω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό. Έχω βρει κάτι για το ζώδιο της Ψυχής που είναι ο αστεροειδής των μεταφυσικών ικανοτήτων μας. Αν όντως δεν έχει γραφτεί κάτι γι'αυτό μπορώ να γράψω?
-
Re: ΗΡΑ - Ο αστεροειδής του γάμου και της αντιζηλίας
Quote:
Originally Posted by
matisse
Καλησπέρα σε όλους!Ίσως να μην γράφω σωστά εδώ γι'αυτό που θέλω να σας προτείνω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό. Έχω βρει κάτι για το ζώδιο της Ψυχής που είναι ο αστεροειδής των μεταφυσικών ικανοτήτων μας. Αν όντως δεν έχει γραφτεί κάτι γι'αυτό μπορώ να γράψω?
Διαβάστε αυτό παρακαλώ ;)
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2342
-
καλημερα-πιστεύω πως όποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα για την αστρολογία καλό θα ήταν να ξεκινήσει με ένα απλό βιβλίο αστρολογίας για αρχάριους που μπορεί να βρει σε αρκετά βιβλιοπωλία όπως πύρινος κόσμος,πολιτεία κλπ.Μπορεί να μάθει πρώτα τα σύμβολα,τις έννοιες,γενικά βασικά πράγματα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί πιο άνετα αυτά που διαβάζει στο site.
Αφήστε που ένα βιβλίο το διαβάζεις παντού(τρένο-λεωφόρειο-παγκάκια-καφέ-σπίτι)ενώ η πρόσβαση στο internet είναι πιο δύσκολη σχετικά.
Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφεραν άρθρα σχετικα με αστρολογία και ομοφυλοφιλία αλλά όχι γενικά.Δηλαδή οταν κοιτάς σε έναν άντρα αφροδίτη-σελήνη για έρωτα-σχέσεις σε έναν ομοφυλόφιλο τί κοιτάς?άρη-ήλιο ή πάλι αφροδίτη-σελήνη?Ή πώς φαίνεται αν κάποιος είναι εκ γενετής ή΄"το γύρισε" κλπ.
Ευχαριστώ..
-
Γειά και χαρά σας!!!
Χθές προσπάθησα να ανοίξω ένα θέμα που αφορά στα προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για download, shareware και freeware (αξιολόγισή τους απο ειδικούς), καθότι δεν υπαρχει συγκεκριμένη ενότητα (ή υπαρχεί???!!), και πολύ ορθά συνέβη και το σύστημα δεν με άφησε να το κάνω εφόσον είχα μόνο 2 posts...αλλά αυτό διορθώνεται ;)
Πιστέυετε οτι θα έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια ενότητα (δεν ξέρω αν έχει προταθεί και απο άλλο μέλος)???
-
Γειά σας,
Λοιπόν μια πρόταση θέλω να κάνω αν και δεν ξέρω κατά πόσό είναι σωστό η εφικτό αυτό που σκέφτομαι.Θα μπορούσε ίσως να γίνει γενική πρόβλεψη του ζωδίου και μετά ειδικότερη για καθένα από τα 3 δεκαήμερα του κάθε ζωδίου?Γιατί ας πούμε οι καλές ή οι κακές όψεις του κάθε πλανήτη δεν μπορώ να καταλάβω αν επηράζουν το ίδιο ας πούμε τους τοξότες του 1ου δεκαήμερου με τους τοξότες του 2ου(το ζώδιο είναι τελείως τυχαίο που έβαλα)
Γίνεται κάτι τέτοιο?
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
-
πολλά μα πολλά άρθρα για αρχάριους...και ίσως πως να διαβάσουμε έναν αστρολογικό χάρτη...δλδ κάποιες επεξηγήσεις σε σύμβολα...
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
πολλά μα πολλά άρθρα για αρχάριους...και ίσως πως να διαβάσουμε έναν αστρολογικό χάρτη...δλδ κάποιες επεξηγήσεις σε σύμβολα...
Για τις επεξηγήσεις αρχικά μπορείς να δεις εδώ
Για τα υπόλοιπα, αν ξεκινήσεις με βασικά στοιχεία και ιδιότητες πλανητών και ζωδίων, θα μπορέσεις να κάνεις μια πρώτη απόπειρα ερμηνείας. ;)
Υπάρχουν πολλά άρθρα στο φόρουμ που θα σε βοηθήσουν για τα πρώτα βασικά!
-
-
πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουν από εμας οι ερώτήσεις για τις αποροίες μας μα να πέρνουμε και απαντήσεις ή αν έχουν απαντηθεί να μας παραπέμπετε στης ανάλλωγες απαντήσεις
αν και έχοντας γνωρίσει ένα παιδι που ασχολιόνταν δώδεκα χρόνια ψάχνοντας μου είπε τη αξίζη να προσέχεις σε έναν αστρολογικό χάρτη και ότι αυτός ασχολίθηκε μόνο και μόνο για να ψυχολογή τους ανθρώπους
-
θα ελεγα και εγώ αρθρα για το πως μας επηρεαζουν στην καθημερινη ζωη τα αστρολογικά δεδομένα. Ισως και κάποια σύγκριση συστημάτων διαφόρων σχολών αστρολογίας:embarrest
-
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΥΣΕΤΕ : :idea: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΑΤΕ :sad: :nuts: :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
sexy
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΥΣΕΤΕ : :idea: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΑΤΕ :sad: :nuts: :nuts:
Προς το παρόν πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις, εσύ και όλοι όσοι έχουν απορίες, την Αναλυτική Αναζήτηση, βάζοντας τις λέξεις κλειδιά σε όσα ζητάς και δεν βρίσκεις με την πλοήγηση σου! Μπορεί η απορία που έχεις, να έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο παρόμοιο θέμα! ;)
-
Re: Ήλιος Σελήνη Ωροσκόπος. Το πνεύμα, η ψυχή και το σώμα
Πολύ κατατοπιστικό άρθρο, ειδικά για όσους (σαν και εμένα) ξεκινήσαμε πρόσφατα να ασχολούμαστε με την αστρολογία. Θα ήθελα να σας προτείνω να συντάσσετε κάποια άρθρα τα οποία να μας δίνουν σταδιακά όλες εκέινες τις γνώσεις που πρέπει να έχουμε για να καταλλήξουμε να 'διαβάζουμε΄ έναν αστρολογικό χάρτη. Νιώθω λίγο χαμένη, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.....! ευχαριστώ