-
Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
Συχνά διαβάζουμε στα αστρολογικά βιβλία ότι τα μεγάλα τρίγωνα, ιδιαίτερα αν δεν δέχονται άλλες πιο δύσκολες όψεις, φέρνουν τύχη, εύνοια και ευκαιρίες στη ζωή αλλά… το άτομο πρέπει να προσέξει, να μην επαναπαυτεί, να μην βολευτεί στην ευκολία γιατί δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι στην ζωή του. Πάντα συνδέαμε την πρόοδο στην ζωή και την προσωπική ανάπτυξη με τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις προκλήσεις. Έτσι, όταν άρχισα να κάνω ωροσκόπια και να βλέπω τα πρώτα μεγάλα τρίγωνα, τα έβλεπα με επιφύλαξη, μερικές φορές και με καχυποψία. Σαν ένα πλούσιο γεύμα που το απολαμβάνεις μεν αλλά σου δημιουργεί και ενοχές για την υγεία ή το βάρος σου. Αργότερα, γνωρίζοντας την ιστορία της ζωής δεκάδων ατόμων με μεγάλο τρίγωνο στον χάρτη τους, αναθεώρησα τις απόψεις μου. Ένα μεγάλο τρίγωνο δεν είναι ολόκληρος ο χάρτης και η ζωή δεν είναι ολόκληρη ένα άνετο και βολεμένο ταξίδι.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
-
Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
καλησπερα!!!εχω ακουσει οτι το τριγωνο και ειδικα στα ζωδια τις φωτιας μπορει να σημαινει μεχρι και μακροζωια...βεβαια θα υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες για να βγει αυτο το πορισμα..εχω ενα μεγαλο τριγωνο στον χαρτη μου,αφροδιτη-κρονο -ποσειδωνα,9ος-12ος-5ος αντιστοιχα,κριος-λεων-τοξοτης...σιγουρα δεν εχω τυχη στα συναισθηματικα..με την υγεια μου μεχρι στιγμης δεν εχει συμβει τιποτα το σοβαρο περα απ τα ψυχολογικα(κρονος στον 12ο)..ενα τετοιο τριγωνο περιλιπτικα σε τι θα μπορουσε να φερει τυχη??το τριγωνο ειναι διπλο γιατι ι αφροδιτη ειναι σε συνοδο με τον αρη και ο κρονος σε συνοδο με τον ωροσκοπο......αρα μιλαμε για διπλο τριγωνο σε ζωδια τις φωτιας..!!!??
-
Αν κατάλαβα σωστά τις θέσεις των πλανητών σου, αυτό το μεγάλο τρίγωνο χάνει ένα μέρος από την δύναμη του επειδή η Αφροδίτη και ο Κρόνος είναι στα ζώδια της αδυναμίας τους. Οι θέσεις των πλανητών είναι εξίσου σημαντικές με τις όψεις που κάνουν. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ¶ρη δεν την βοηθά γιατί την κάνει ακόμα πιο άρεια.
Το πιο δύσκολο όμως είναι το ότι ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της αδυναμίας του και πάνω στον ωροσκόπο. Αυτό από μόνο του δείχνει αρκετές δυσκολίες στην ζωή. Αυτό το μεγάλο τρίγωνο θα λειτουργήσει πιο ευνοϊκά για σένα σε πιο μεγάλη ηλικία, στα ζώδια και στους τομείς που βρίσκεται.
-
Υπάρχουν διττές απόψεις σχετικά με τις ανοχές των μεγάλων σχηματισμών. Η μία για παράδειγμα δίνει υπερβολικά μεγάλες, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν τις 10 μοίρες και η άλλη πολύ σφιχτές.
Εσύ Κοραλλία τι προτείνεις για τις ανοχές
και 2. δίνεις "βαρύτητα" σε αυτούς τους σχηματισμούς;
-
εχω και εγω ενα μεγαλο τριγωνο Χειρωνας(ταυρος , 1ος οικος) - Ηλιος (παρθενος, 5ος οικος) - ceres( αιγοκερος , 9ος οικος) πως ακριβως με επηρεαζει θετικα αυτο το τριγωνο; σε ποιους τομεις γιατι εγω ολαμαυρα τα βλεπω...
-
ευχαριστω παρα πολυ κυρια κοραλλια!!!οι δυσκολιες ηταν πολλες στη ζωη μου και συνεχιζονται...αλλα παντα ειχα τη δυναμη και τις ξεπερναγα ευκολα ...ας ειμαστε καλα,γεροι και δυνατοι και ολα ξεπερνιουνται,οι δυσκολιες υπαρχουν για να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος!!!
...ειμαι 33!ελπιζω να πλησιαζει το τελος των δυσκολιων :cheesy:
ευχαριστω πολυ καλη σας μερα!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Υπάρχουν διττές απόψεις σχετικά με τις ανοχές των μεγάλων σχηματισμών. Η μία για παράδειγμα δίνει υπερβολικά μεγάλες, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν τις 10 μοίρες και η άλλη πολύ σφιχτές.
Εσύ Κοραλλία τι προτείνεις για τις ανοχές
και 2. δίνεις "βαρύτητα" σε αυτούς τους σχηματισμούς;
Όταν μια σύνθετη όψη όπως το μεγάλο τρίγωνο γίνεται μόνο με πλανήτες από τον Δία και μετά δίνω μικρότερη ανοχή, μέχρι 5 μοίρες το πολύ. Όταν μετέχουν προσωπικοί πλανήτες δίνω μέχρι και 12 μοίρες.
Οι σύνθετες όψεις είναι "κυκλώματα" μεγάλης ενέργειας και σίγουρα είναι σημαντικές μέσα σ' ένα χάρτη χωρίς όμως να μονοπωλούν και το ενδιαφέρον.
-
Κυρία Μόζορρα,
Έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στη φωτιάς, ΄Αρη/Αφροδίτη σε Κριό και 3ο, Κρόνο σε Λιοντάρι και 8ο, και Σελήνη σε Τοξότη και 11ο.
Οι ανοχές ποικίλουν σε εύρος από 1 έως 4 μοίρες.
Μέχρι ενός σημείου, μπορούν να δώσουν μία εύνοια, αλλά πιστεύω πως η παρουσία του Κρόνου είναι σαν να μου λέει πως αν δεν φτύσω αίμα, δεν μου δίνει τίποτε.:( Κυριολεκτικά,νιώθω να με 'στεγνώνουν" από κούραση ώρες ώρες.
Υπάρχει κι ένα τρίγωνο Δία σε Διδύμους και 5ο με Πλούτωνα σε Ζυγό και 9ο με ανοχή 4 μοιρών. Μπορούν να θεωρηθούν τρίγωνα?
-
Quote:
Originally Posted by
angeo
εχω και εγω ενα μεγαλο τριγωνο Χειρωνας(ταυρος , 1ος οικος) - Ηλιος (παρθενος, 5ος οικος) - ceres( αιγοκερος , 9ος οικος) πως ακριβως με επηρεαζει θετικα αυτο το τριγωνο; σε ποιους τομεις γιατι εγω ολαμαυρα τα βλεπω...
Τον Χείρωνα και την Δήμητρα προσωπικά δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου οπότε δεν παίρνω υπόψη μου ούτε τις όψεις που κάνουν.
-
Quote:
Originally Posted by
roubini
ευχαριστω παρα πολυ κυρια κοραλλια!!!οι δυσκολιες ηταν πολλες στη ζωη μου και συνεχιζονται...αλλα παντα ειχα τη δυναμη και τις ξεπερναγα ευκολα ...ας ειμαστε καλα,γεροι και δυνατοι και ολα ξεπερνιουνται,οι δυσκολιες υπαρχουν για να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος!!!
...ειμαι 33!ελπιζω να πλησιαζει το τελος των δυσκολιων :cheesy:
ευχαριστω πολυ καλη σας μερα!!!!
Ακόμα και η δύναμη να ξεπερνάς εύκολα τις δυσκολίες της ζωής σου μπορεί να είναι μια εύνοια που δίνει το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς.
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Κυρία Μόζορρα,
Έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στη φωτιάς, ΄Αρη/Αφροδίτη σε Κριό και 3ο, Κρόνο σε Λιοντάρι και 8ο, και Σελήνη σε Τοξότη και 11ο.
Οι ανοχές ποικίλουν σε εύρος από 1 έως 4 μοίρες.
Μέχρι ενός σημείου, μπορούν να δώσουν μία εύνοια, αλλά πιστεύω πως η παρουσία του Κρόνου είναι σαν να μου λέει πως αν δεν φτύσω αίμα, δεν μου δίνει τίποτε.:( Κυριολεκτικά,νιώθω να με 'στεγνώνουν" από κούραση ώρες ώρες.
Υπάρχει κι ένα τρίγωνο Δία σε Διδύμους και 5ο με Πλούτωνα σε Ζυγό και 9ο με ανοχή 4 μοιρών. Μπορούν να θεωρηθούν τρίγωνα?
Ο Κρόνος είναι σε αδυναμία στον Λέοντα και στο 8ο σπίτι δεν είναι εύκολος πλανήτης. Όμως πιστεύω ότι η κούραση που αισθάνεσαι δεν οφείλεται τόσο στο μεγάλο αυτό τρίγωνο αλλά σε άλλα στοιχεία του χάρτη σου.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Ο Κρόνος είναι σε αδυναμία στον Λέοντα και στο 8ο σπίτι δεν είναι εύκολος πλανήτης. Όμως πιστεύω ότι η κούραση που αισθάνεσαι δεν οφείλεται τόσο στο μεγάλο αυτό τρίγωνο αλλά σε άλλα στοιχεία του χάρτη σου.
Είχα την εντύπωση πως η ένταση στην καθημερινότητά μου φαινεται από την όψη τριγώνου που κάνει η Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο με τον ¶ρη στον Κριό και στον 3ο.
Όσο για τον Κρόνο στον 8ο, περισσότερο εποικοδομητικός μου φαίνεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον 4ο, παρά στα τρίγωνα με 'Αρη-Αφροδίτη-Σελήνη στις φωτιές.
Σας ευχαριστώ Κα Μόζορρα.
-
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Κυρία Μόζορα εγώ έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού.
3ος στον Καρκίνο (Δίας 29 & 5')
6ος στον Σκορπιό (Ουρανός Rx 20o)
11ος Ιχθύες (Σύνοδος Ερμή Rx' 26 & 50' /¶ρη 26 & 17')
Αν έχετε την καλοσύνη σχολιάστε το ...μιας που είμαι αρχάρια και δεν έχω απαραίτητη γνώση ώστε να το κρίνω εγώ....
Επίσης...αφού υπάρχουν τα μεγάλα τρίγωνα, θα υπάρχουν και τα μεγάλα τετράγωνα ε?!...Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω ένα μπαστακωμένο από άκρη σ'άκρη στον χάρτη μου...:blink:
xoxo:love:
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Είχα την εντύπωση πως η ένταση στην καθημερινότητά μου φαινεται από την όψη τριγώνου που κάνει η Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο με τον ¶ρη στον Κριό και στον 3ο.
Όσο για τον Κρόνο στον 8ο, περισσότερο εποικοδομητικός μου φαίνεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον 4ο, παρά στα τρίγωνα με 'Αρη-Αφροδίτη-Σελήνη στις φωτιές.
Σας ευχαριστώ Κα Μόζορρα.
Γεια σου, taurine.
Το τρίγωνο Σελήνης/¶ρη στον Τοξότη/Κριό και στους οίκους που το έχεις δίνουν ένταση στην καθημερινότητα αλλά το άτομο δεν την αισθάνεται ως δυσάρεστη. Αντίθετα, είναι "εθισμένο" στην ένταση και την αισθάνεται ως ζωή και ζωντάνια. Η ηρεμία και η ρουτίνα είναι που κουράζει αυτό το άτομο. Η ψυχική κούραση που ανάφερες σε προηγούμενο ποστ σου πιστεύω ότι οφείλεται στο τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου.
-
Quote:
Originally Posted by
Ariete79
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Κυρία Μόζορα εγώ έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού.
3ος στον Καρκίνο (Δίας 29 & 5')
6ος στον Σκορπιό (Ουρανός Rx 20o)
11ος Ιχθύες (Σύνοδος Ερμή Rx' 26 & 50' /¶ρη 26 & 17')
Αν έχετε την καλοσύνη σχολιάστε το ...μιας που είμαι αρχάρια και δεν έχω απαραίτητη γνώση ώστε να το κρίνω εγώ....
Επίσης...αφού υπάρχουν τα μεγάλα τρίγωνα, θα υπάρχουν και τα μεγάλα τετράγωνα ε?!...Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω ένα μπαστακωμένο από άκρη σ'άκρη στον χάρτη μου...:blink:
xoxo:love:
Γενικά μιλώντας, ένα μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια του νερού δείχνει άτομα που στις δυσκολίες της ζωής αντλούν από μέσα τους μεγάλα ψυχικά αποθέματα δύναμης. Είναι άτομα που μπορούν να βασιστούν στην διαίσθηση τους, η οποία συχνά τους γλυτώνει από κακοτοπιές. Επίσης, έχουν μια άνεση στην διαχείρηση και έκφραση του συναισθήματος και είναι άτομα που μπορούν να κατανοήσουν και να συμπαρασταθούν συναισθηματικά σε άλλους ανθρώπους που περνούν προβλήματα. Συνήθως διαθέτουν φαντασία που μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική.
-
Κα Μόζορα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο & την ανταπόκρισή σας!:bigsmile:
Νόμίζω ότι η απάντησή σας με προσεγγίζει απόλυτα.
Καλή σας μέρα!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Γεια σου, taurine.
Το τρίγωνο Σελήνης/¶ρη στον Τοξότη/Κριό και στους οίκους που το έχεις δίνουν ένταση στην καθημερινότητα αλλά το άτομο δεν την αισθάνεται ως δυσάρεστη. Αντίθετα, είναι "εθισμένο" στην ένταση και την αισθάνεται ως ζωή και ζωντάνια. Η ηρεμία και η ρουτίνα είναι που κουράζει αυτό το άτομο. Η ψυχική κούραση που ανάφερες σε προηγούμενο ποστ σου πιστεύω ότι οφείλεται στο τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου.
Σας ευχαριστώ πολύ Κα Μόζορρα!:love:
-
Βλέπω τώρα ότι υπάρχουν δυο ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησα.
taurine, το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα που έχεις κατά την γνώμη μου ισχύει.
Ariete79, η όψη που ονόμασες "μεγάλο τετράγωνο" ονομάζεται σταυρός. Σταυρό έχουμε όταν 2 πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους, μετά άλλοι δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους και οι 4 αυτοί πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνα μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα τετράπλευρο σχήμα μέσα στον χάρτη.
-
Κυρία Μόζορα,
Μιάς που πρώτη φορά ακούω για τον Σταυρό στο Γενέθλιο Χάρτη θα ενημερωθώ και θα επανέλθω σε κάποιο ανάλογο ¶ρθρο ή Post.
Σας ευχαριστώ πολύ!:love:
-
Γεια σου Κοραλλία!
Θα ζητήσω κι εγώ τα φώτα σου.:bigsmile:
Έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στον αέρα, με Σελήνη στους Διδύμους στον 10ο, Ερμή στον Υδροχόο στον 6ο και Πλούτωνα στον Ζυγό μάααλλον στον 3ο με κάποιες πιθανότητες για 2ο, λόγω απόκλισης της ώρας μου. Για 3ο με έχω περισσότερο όμως.. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τη γνώμη σου??
Πάντα ένιωθα ότι το μυαλό μου ήταν υπεραναλυτικό, αναλύοντας τα πάντα σε βάθος, με ικανότητα να συγκρατεί ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και να υπερλειτουργεί σε κουραστικό βαθμό μερικές φορές.. μήπως αυτά όμως έχουν να κάνουν μόνο με τον ερμή στον υδροχόο και το τρίγωνο του με πλούτωνα ή και με τον ωροσκόπο μου στην παρθένο? Κάποια εξτρα πληροφορία για αυτό το αεράτο τριγωνάκι?
Καλό βραδάκι!
-
Καλημέρα, κρασάκι!
Το προσόν του μεγάλου τριγώνου στον αέρα είναι ότι βοηθά το άτομο να στηρίζεται στην λογική του όταν αντιμετωπίζει προκλήσεις ή δυσκολίες στην ζωή του. Βοηθά το άτομο να αποστασιοποιείται και να μπορεί να δει έτσι τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Αν θυμάμαι καλά είσαι Ιχθύς στο ζώδιο κι έτσι το μεγάλο τρίγωνο στον αέρα σου δίνει και μια άλλη διάσταση και προοπτική των πραγμάτων. Σε βοηθά να μην χάνεσαι στην αμφιβολία ή την ασάφεια του συναισθήματος.
Ο Ερμής στον Υδροχόο δεν είναι και τόσο αναλυτικός. Ο ωροσκόπος στην Παρθένο και η Σελήνη στους Διδύμους κάνουν το "μηχανάκι" να δουλεύει πολύ και να... υπερθερμαίνεται! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενισχύει πολύ την μνήμη και την παρατηρητικότητα, αυτό που είπες ότι συγκρατείς και την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ ο Πλούτωνας προσθέτει το βάθος. Το μεγάλο τρίγωνο σου έχει και μια... έξτρα ενίσχυση επειδή ο Ερμής είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου σου.
-
Καλησπέρα κ. Μόζορα και καλησπέρα σε όλους τους υπόλοιπους!Ευχαριστήθηκα πολύ το κείμενο σας! Και θα ήθελα να ξέρω και γω ,αν γίνεται, τι σημαίνει το τρίγωνο ωροσκόπου-ποσειδώνα-σεληνης στα ζωδια: παρθένος,αιγόκερως και ταύρος στους 1ο,4ο και 8ο οίκο αντίστοιχα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Το μεγάλο τρίγωνο στην γη βοηθά το άτομο να είναι προσγειωμένο, ρεαλιστικό και να έχει επαφή με τις πρακτικές ανάγκες της ζωής. Εδώ ο Ποσειδώνας (κι επειδή είναι και η Σελήνη στον Ταύρο) δίνει μια ανάγκη για ομορφιά και αισθητική στα υλικά πράγματα. Αυτό βέβαια αν είναι σωστή η ώρα γέννησης σου αφού συμμετέχει ο ωροσκόπος σ' αυτό. Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου αλλά γενικά μιλώνας ένα μεγάλο τρίγωνο στους οίκους που αναφέρεις δίνει εύνοια σε θέματα οικονομικά και ακινήτων.
-
Κοραλλία σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
Ναι τη λογική την έχω είναι η αλήθεια και όσο μεγαλώνω νομίζω ότι τα καταφέρνω να αποστασιοποιούμαι και να χειρίζομαι καλύτερα τα προβλήματα έτσι.. αν είναι να μου προσφέρει αυτό μάλλον καλό μου κάνει, γιατί και με κάμποσο ιχθύ στο χάρτη το συναίσθημα κυριαρχεί επίσης.. απλώς ο αέρας και η παρθένος μου καλύπτει τη διαίσθηση μου κάποιες φορές, έτσι αισθάνομαι.. θέλει δουλειά αυτό όμως..
όσο για το το ότι υπερθερμαίνεται το μηχανάκι..δεν μπορούσες να βρεις καλύτερη ατάκα! :bigsmile: άστα να πάνε, κάποιες φορές, ειδικά πιο παλιά, ένιωθα ότι απο την πολλή ανάλυση πρέπει να αρχίσω να γράφω σενάρια.. σαν το μυαλό να παραμένει ξύπνιο παραπάνω απο το κανονικό..
Να σαι καλά!
Bonne nuit!:bigsmile:
-
Κα Μόζορα σας ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας! Η ώρα γέννησης μου είναι σίγουρο ότι είναι ακριβής. Οπότε καλή τύχη και εύνοια σε όλους μας!!
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Βλέπω τώρα ότι υπάρχουν δυο ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησα.
taurine, το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα που έχεις κατά την γνώμη μου ισχύει.
Ariete79, η όψη που ονόμασες "μεγάλο τετράγωνο" ονομάζεται σταυρός. Σταυρό έχουμε όταν 2 πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους, μετά άλλοι δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους και οι 4 αυτοί πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνα μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα τετράπλευρο σχήμα μέσα στον χάρτη.
Ευχαριστω πολύ (και πάλι) Κα Μόζορρα!:love:
Απλά,νομίζω πως το άρθρο σας ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο του.
Τουλάχιστον για τη δική μου περίπτωση, μόνο μύθος μου φαίνεται....
Την περίοδο που ο Δίας ήταν στους Διδύμους, (κάπου στο 2001) και ενεργοποίησε τον γενέθλιό μου Πλούτωνα στο Ζυγό, τότε ένιωσα ένα ελαφρύ άγγιγμα της τύχης. Το γενέθλιο τρίγωνο στις φωτιές (το ξαναλέω) είναι αρκετά μπελαλίδικο.;)
-
γεια σας! πολύ ενδιαφέρον άρθρο.. ! μια χαρά το μεγάλο τρίγωνο..αλλά τι κάνουμε όταν έχουμε ταυ-τετράγωνο ? μήπως υπάρχει κάποιο άρθρο σχετικά ? βλέπω 2 ταυ τετράγωνα στο χάρτη μου και ανησυχώ.:blink:
-
Κάλησπέρα και πάλι κ. Μόζορα! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε για ένα μεγάλο τρίγωνο που έχει ο σύντροφος μου στον χάρτη του. Είναι Δίας, Αφροδίτη, Ουρανός στα ζώδια τοξότης- κριός- τοξότης στους 12ο, 3ο, 12ο οίκους αντιστοίχως.΄Επίσης, ο ¶ρης στον κριό και τον 3ο οίκο κάνει ένα ακόμα τρίγωνο με τον Ουρανό του. Συγγνώμη αν το τελευταίο στοιχείο είναι άσχετο απλά ακόμα είμαι στην αρχή και προσπαθώ να πώ ότι μαθαίνω!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Υπέροχο άρθρο με πολύ δυνατά παραδείγματα. :love:
Έχω δει σε χάρτη ένα τέτοιο τρίγωνο με Δία στον Κριό στον 12ο, Σελήνη στο Λιοντάρι στον 5ο και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 8ο.
Πραγματικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω ξεκάθαρα.
Αν μπορέσετε κάποια στιμγή δώστε μου μερικά στοιχεία για την όψη.
Θέλω να μάθω πως μπορεί να ερμηνευθεί.
Ευχαριστώ.
-
Κοραλλία,
Σ' ευχαριστούμε για το άρθρο ! Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου. Πολλές φορές
το μεγάλο τρίγωνο δημιουργείται από πλανήτες που δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο
στοιχείο, επειδή κάποιος πλανήτης είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, ενώ οι
υπόλοιποι στις πρώτες. Το δεχόμαστε σαν μεγάλο τρίγωνο σ΄αυτή την περίπτωση;
:love:
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΧΩ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΟΥΡΑΝΟ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3ο
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ??
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!:bigsmile:
-
καλησπέρα διαβάζοντας το άρθρο σας έχω συγκλονιστεί. Στο χάρτη του αδερφού μου υπάρχει ένα Μεγάλο τρίγωνο Ωροσκόπου(Υδροχόος - 1ος οίκος)-Σελήνης(Ζυγός 8ος οίκος)-Αφροδίτης(Δίδυμοι- 4ος οίκος) που βγάζει μάτι. Παιδί διαμάντι, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όλους...Τυχερός? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
Τον χάσαμε σε τραγικό τροχαίο 3 ημέρες πριν τα 3Οα του γενέθλια! Υπάρχει βέβαια και μια Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα στο Ζυγό που δεν ξέρω αν αλλάζει τα πράγματα...προφανώς ΚΑΤΙ αλλάζει...
-
Quote:
Originally Posted by
viviana
Κάλησπέρα και πάλι κ. Μόζορα! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε για ένα μεγάλο τρίγωνο που έχει ο σύντροφος μου στον χάρτη του. Είναι Δίας, Αφροδίτη, Ουρανός στα ζώδια τοξότης- κριός- τοξότης στους 12ο, 3ο, 12ο οίκους αντιστοίχως.΄Επίσης, ο ¶ρης στον κριό και τον 3ο οίκο κάνει ένα ακόμα τρίγωνο με τον Ουρανό του. Συγγνώμη αν το τελευταίο στοιχείο είναι άσχετο απλά ακόμα είμαι στην αρχή και προσπαθώ να πώ ότι μαθαίνω!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σου, viviana.
Για να έχουμε μεγάλο τρίγωνο πρέπει τρεις τουλάχιστο πλανήτες να σχηματίζουν τρίγωνα μεταξύ τους από τρία διαφορετικά ζώδια. Αυτά που αναφέρεις είναι απλά τρίγωνα πλανητών σε δύο ζώδια.
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Υπέροχο άρθρο με πολύ δυνατά παραδείγματα. :love:
Έχω δει σε χάρτη ένα τέτοιο τρίγωνο με Δία στον Κριό στον 12ο, Σελήνη στο Λιοντάρι στον 5ο και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 8ο.
Πραγματικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω ξεκάθαρα.
Αν μπορέσετε κάποια στιμγή δώστε μου μερικά στοιχεία για την όψη.
Θέλω να μάθω πως μπορεί να ερμηνευθεί.
Ευχαριστώ.
Αυτό το μεγάλο τρίγωνο βοηθά το άτομο σε ότι κάνει να έχει όραμα και σχέδια για το μέλλον, καθώς και μια θετική στάση προς την ζωή. Δίνει καλοπροαίρετα στοιχεία στον χαρακτήρα, ευαισθησία και ανθρωπισμό.
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Κοραλλία,
Σ' ευχαριστούμε για το άρθρο ! Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου. Πολλές φορές
το μεγάλο τρίγωνο δημιουργείται από πλανήτες που δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο
στοιχείο, επειδή κάποιος πλανήτης είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, ενώ οι
υπόλοιποι στις πρώτες. Το δεχόμαστε σαν μεγάλο τρίγωνο σ΄αυτή την περίπτωση;
:love:
Το δεχόμαστε ως μεγάλο τρίγωνο αλλά παίρνουμε υπόψη μας το κράμα των στοιχείων που δημιουργείται. Το άτομο θα έχει μια ευκολία στο να συνδυάσει αυτά τα στοιχεία στην έκφραση του μεγάλου τριγώνου.
-
Quote:
Originally Posted by
dimosasoee
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΧΩ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΟΥΡΑΝΟ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3ο
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ??
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!:bigsmile:
Είναι πολύ δύσκολο να ερμηνεύει κανείς ξεκομμένα μια όψη από τον υπόλοιπο χάρτη. Είναι μεγάλα τρίγωνα σε ζώδια της γης και σε οίκους του αέρα. Γενικά μιλώντας, το άτομο μπορεί να αξιοποιήσει (για παράδειγμα στην δουλειά του) επικοινωνιακές ικανότητες και μια ικανότητα να έρχεται σε επαφή με πολλή κόσμο.
-
Quote:
Originally Posted by
vicky_l
καλησπέρα διαβάζοντας το άρθρο σας έχω συγκλονιστεί. Στο χάρτη του αδερφού μου υπάρχει ένα Μεγάλο τρίγωνο Ωροσκόπου(Υδροχόος - 1ος οίκος)-Σελήνης(Ζυγός 8ος οίκος)-Αφροδίτης(Δίδυμοι- 4ος οίκος) που βγάζει μάτι. Παιδί διαμάντι, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όλους...Τυχερός? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
Τον χάσαμε σε τραγικό τροχαίο 3 ημέρες πριν τα 3Οα του γενέθλια! Υπάρχει βέβαια και μια Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα στο Ζυγό που δεν ξέρω αν αλλάζει τα πράγματα...προφανώς ΚΑΤΙ αλλάζει...
Λυπάμαι για τον αδερφό σου και σας εύχομαι ψυχική δύναμη. Ναι, έτσι είναι όπως το λες. Το μεγάλο τρίγωνο μπορεί να δώσει στοιχεία στον χαρακτήρα, κάποια ταλέντα και μια εύνοια σε κάποιους τομείς αλλά δεν προστατεύει το άτομο με ένα μανδύα τύχης γενικά στην ζωή του. Συχνά τα άτομα αυτά έχουν πολύ δύσκολη ζωή. Και το τελευταίο που χρειάζονται είναι να τους πει κάποιος να μην επαναπαύονται γιατί δεν θα καταφέρουν τίποτε στην ζωή τους.
-
Γεια σας!!
εδω και λιγο καιρο ξεκίνησα να διαβαζω αστρολογια και ειναι τοσα πολλα αυτα που προσπαθω να καταλαβω....
υπάρχει και στο δικό μου χάρτη ένα τρίγωνο του ήλιου με τον ουρανό και του ερμή με το δία. για το πρώτο διάβασα ότι εχει να κανει με διαισθηση και γενικα είδα στο χάρτη μου διαισθηση και ενόραση... προς το παρόν δεν συμβαινει αυτο...
το τρίγωνο που σχηματίζει ο ήλιος είναι κακο;;:worried:
-
Όπως το λες δεν πρόκειται για μεγάλο τρίγωνο αλλά για ένα απλό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και ένα άλλο με τον Ερμή και Δία. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό γιατί να είναι κακό; Συνήθως δείχνει ένα άτομο που έχει ανάγκη από περιθώρια ελευθερίας για να προστατεύει την μοναδικότητα και την διαφορετικότητά του. Επίσης μπορεί να δείξει ένα ενδιαφέρον για ιδέες περισσότερο κοινωνικές.
-
πως ξεχωρίζουμε ένα τρίγωνο από ένα "μεγάλο" τρίγωνο;
δώσατε ένα παράδειγμα με ένα ωροσκόπιο, με εικόνα!
Με εκτίμηση