-
Παρόντες και παρούσες...
Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικά ποιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα!
-
Re: Παρόντες και παρούσες...
Αγαπητε del pierro,
μου θυμισες τα σχολικα μου χρονια!
Θα γινεις ο πρωτος απουσιολογος σε forum!
Ευπειθως αναφερω :p (σταση προσοχης)...φωτεινη...οχι λαθος...χμμ,παρουσα!
Λετε να βελτιωθει το ηθικο στο forum;;; :D ... :eek:
-
Αφού έχεις υπηρετήσει και στο ναυτικό απ' ότι γράφεις (Ευπειθως αναφερω) καιρός είναι να δηλώσεις και μέλος στις ομάδες βοήθειας που την προσφέρεις μεν αλλά ανεπίσημα μέχρι στιγμής. Για περάστε από το γραφείο.
-
Ti έγινε παιδιά ????
Πήραμε φωτιά???? Toν κουβά....που είναι ο κουβάς.... ένα κουβάααααααααα
Βοήθεια!!!!
.... ε??? To ξυπνητήρι ήταν ????
Aει στο καλό, και εβλεπα στον ύπνο μου πως μας κήρυξαν τον πόλεμο κάτι περίεργοι Ινδιάνοι με πανοπλίες που έβαζαν φωτιά στους ανεμόμυλους του Δον Κιχώτη... οι αγριάνθρωποι !
Ε μην φωνάζετε, ντε ! Παρούσα, παρούσα ! Το ξέρω πως άνοιξαν τα σχολεία!
Αμάν, λύσσα κακιά!
Τι νέα Dell Piero? Σε μεγάλες φόρμες σε βρίσκω... ξεκίνησε και το Πρωτάθλημα....
Με γειά την καινούργια γκλίτσα της συλλογής σου!
-
Αν οι του team νεότερες και παλιότερες με λένε η μια del pierro και η άλλη γράφει με κόκκινα ..... ψηλά κι αγντάντευε που λένε.
-
Αγαπητε κηπουρε των ψυχων,
αντε τωρα να ανεβει το ηθικο στο forum!
Ενα ορθρογραφικο λαθακι καναμε :D ,λιγο κοκκιναδι χρησιμοποιησαμε(κοριτσακι γαρ ;) ) κι αμεσως αρχισες τις "ξυλιες"!
-
Kόκκινο για την εγρήγορση!!!! :rolleyes:
Φυλλένια
-
:emb παρούσα....κύριε dell pierro (ελπίζω να το έγραψα σωστα)
-
Ειδα φως και μπηκα :d παρων ειμαι διπλα σας.
-
Εδώ είμαι κι εγώ παιδιά!!! Παρούσα και στις επάλξεις :)
-
Φιλλενάδα Φυλλένια , κάνε μαρή στην άκρη , δεν βλέπεις ότι με κρύβεις από τον
απουσιολόγο ??? (εδώ γελάμε αν δεν καταλάβατε).
Παρούσααααα , ελπίζοντας να καταφέρω να κάνω κάτι για το πιο αγαπημένο μου
site
-
προλαβαίνω την δεύτερη ώρα? παρούσα! :emb
-
Dungarees!!!
Απουσία μιας ώρας δεν σημαίνει τίποτα για την αρχή, αλλά να μην
επαναληφθεί και χάσεις τη χρονιά.... Θα διαβάζεις το καλοκαίρι, άρθρα και posts!
Sagimoon!!!
Mε τέτοια θωριά και προσωπικότητα, :D φυσικά και σε κρύβω... τι νόμιζες, μόνο εσύ έχεις τη χάρη? Αφησε τα λόγια και πιάσε τα έργα γιατί θα τελειώσει το τρίμηνο!
-
Ωπα ρε παιδια εδω πρεπει να υπαρχει αξιοκρατια. Ο απουσιολογος πρεπει να βγαινει με βαση το σωματικο βαρος :eek: ... Λοιπον ειναι ολοι εδω??? :D
Ακης Αντωνιου
-
Θα ξεφύγουμε πάλι, αλλά δεν κρατιέμαι.....ΑΚΗ,,,, με βάση το πρώτο σκέλος του μηνύματός σου, εγώ βγαίνω απουσιολόγος ..χεχε...ρώτα και την καρέκλα της κυρίας Σίμου αν θες, να δείς τι τράβηξε στο σεμινάριο....
smoots
-
Σιγα ρε Αντωνια τι να τραβηξε η καρεκλα?? Ειμαι απουσιολογος σου λεω!!! Και προς πιστοποιηση αυτου σου λεω πως οταν ανεβαινω στην ζυγαρια ο δισκος της ζυγαριας για κανενα 20λεπτο εχει τετοια κινητικη ενεργεια που το χρησιμοποιουμε ως μπλεντερ ή εξτρα αναμνηστηρα ( σε καιρους καυσωνα)!!! Παντως να εισαστε ολοι και ολες παρουσες. Θα υπαρξουν μεσα στον κρυο χειμωνα , τοσο καυτα αρθρα που δεν θα χρειαστειτε πετρελαιο για θερμανση :eek: !!!
Ακης Αντωνιου
-
"Παντως να εισαστε ολοι και ολες παρουσες. Θα υπαρξουν μεσα στον κρυο χειμωνα , τοσο καυτα αρθρα που δεν θα χρειαστειτε πετρελαιο για θερμανση !!! "
εκτακτα τα νέα !! :d
-
Και εγώ παρούσα δηλώνω ρε παιδιά και στηρίζω και το site αλλά τι κάνουμε τώρα εδώ; Δεν έχω καταλάβει...!!! :confused:
Έγινε κάτι και έχασα επεισόδιο;;
Κύριε dell pierro γιατί μας ξυλοφορτώνετε εντέλει; Ούτε αυτό το έχω καταλάβει :emb
-
Να προτείνω και ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο αρθράκι; Μη με ξυλοκοπήσετε όμως.... :emb
Από τον Ιούλιο έχει μπει ο Κρόνος στο Λέοντα. Σε ποιούς τομείς θα "χτυπήσει" το κάθε ζώδιο η νέα του θέση και τι πρέπει να προσέχουμε ή τι μαθήματα καλούμαστε να πάρουμε μια και ο Κρόνος είναι ο αυστηρός δάσκαλος. :D Επίσης και ο Δίας αλλάζει θέση σε λίγο και θα παραμείνει για ένα χρόνο στο Σκορπιό. Πως ευννοεί από τη νέα του θέση κάθε ζώδιο χωριστά και τι πρέπει να εκμεταλευτούμε; :rolleyes:
-
Γίνεται μικρή "δημοσκόπιση" στο θέμα αυτό για να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν περισσότεροι άντρες οι γυναίκες όπως και τις ενεργές συμμετοχές. Μη φεύγετε από το θέμα και μη κάνετε chat!
-
Παρόλο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται, κύριε Dell Piero, δηλώνω παρούσα.
Επίσης, να δηλώσω παρούσα και την "jennoula" που για λίγο καιρό θα απουσιάζει, αλλά ελπίζω να επανέλθει δρυμήτερη.
-
Το αντρικο στοιχειο εκλειπει! Ειναι πραγματα αυτα;;; :confused: Δηλωνω 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΩΝ, ετσι για την ισορροπια! :rolleyes:
-
Kαλησπερα σας!παρουσα..ειμαι στα πισω θρανια...υπαρχουν και εκει καλοι μαθητες!!soniaD
-
Καλέ ....και εγώ παρούσα είμαι!!!!
Θα είχα έρθει νωρίτερα αλλά άργησε το σχολικό!!! ;)
-
Παρούσααααααααααααααααααα και γω!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
-
Είμαι κι εγώ εδώ. Και μ' αρέσει!
-
παρουσα ....! αν και λόγω το οτι ήμουν αρρωστούλα έκανα 3 απουσίες αυτέσ τις μέρες ...
-
Παιδιά παρούσα και γώ!Ελπίζω να μην έφαγα καμιά απουσία!:)
-
Παρούσα Δάσκαλε!! Μέχρι πόσες αδικαιολόγητες μπορώ να κάνω; Γιατί άτομο να μου τις δικαιολογήσει δεν υπάρχει!!
-
Π α ρ ο ύ σ α και αδιάβαστη:cool:
-
ολοι εδώ είμαστε μη μας πιανει ανασφάλεια
παρακολουθούμε στενά και σιωπηρά
(ο πληθυντικός είναι της μεγαλοπρέπειας)
:p
-
χμ! Παρουσα..... Μια απορια κυριε: το ¨το ξυλο βγηκε απ τον Παραδεισο¨ [ξυλοφορτωνω για να... ανεβει το ηθικο!] , αστρολογικα, τι συντεταγμενες εχει;
-
Quote:
Originally Posted by starfish
αστρολογικα, τι συντεταγμενες εχει;
Συντεταγμένες παράλληλες του Γεωγραφικού Πλάτους που διατρέχουν τη γη παράλληλα προς τον Ισημερινό και τις μετράμε βορείως ή νοτίως του Ισημερινού. Γενικά κοντά στην πεντηκοστή παράλληλο του γεωγραφικού πλάτους.
Ή κάπου εκεί δίπλα τέλως πάντων :p
-
Επειδη, απο την προηγουμενη ζωη μου, που ημουν σοφος γεωγραφος και θαλασσοπορος, εχουν περασει αιωνες, θα θεσω το ερωτημα διαφορετικα: ποια στοιχεια σε εναν αστρολογικο χαρτη, δηλωνουν σαδιστικες τασεις του υψους ενος Χιτλερ, ενος Μενγκελε, ενος Πινοσετ κλπ. κλπ. κλπ.;...
Θετω θεμα προς συζητηση!!
-
Quote:
Originally Posted by starfish
Επειδη, απο την προηγουμενη ζωη μου, που ημουν σοφος γεωγραφος και θαλασσοπορος, εχουν περασει αιωνες, θα θεσω το ερωτημα διαφορετικα: ποια στοιχεια σε εναν αστρολογικο χαρτη, δηλωνουν σαδιστικες τασεις του υψους ενος Χιτλερ, ενος Μενγκελε, ενος Πινοσετ κλπ. κλπ. κλπ.;...
Θετω θεμα προς συζητηση!!
Καλημερα starfish!
Ειναι λαθος ενοτητα βεβαια για το θεμα που θετεις,αλλα υπαρχει αρθρο για τον Χιτλερ ,
που ισως σου λυσει καποιες αποριες! :p
Φωτεινή!
-
Καλημέρα!
Ειπα να δηλώσω παρουσία κι εγώ!
Οχι τιποτε άλλο μην βρεθώ και στο...ποινολόγιο ξαφνικά! :p
Και μην αμφιβάλλετε οτι ενοπλες δυνάμεις είναι...εδώ :cool:
-
Καλημερα Roadrunner!
Ευχαριστω για την πληροφορια.:p
Η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να κανω χιουμορ στην απαντηση του Dell Pierro, αλλα μου βγηκε μαλλον μουρτζουφλικο και στριμμενο :D
-
-
Κύριε Dell Piero καλησπέρα σας! Παρουυυυυυυυύσα!!!!
Με το Ευπειθώς αναφέρω γέλασα πολύ. Στη συνέχεια, μετά το χτύπημα προσοχής θα πρέπει να πούμε και το "είσαι ο ...και λέγεσαι..."?
-
καλημέρα και από εμένα,
αν και πολύ νέα στο forum..να δηλώσω και εγώ την παρουσία μου:)
φιλικά,
bian