-
Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τις ιδιότητες των οίκων του ζωδιακού. Οι 12 οίκοι είναι ουσιαστικά οι 12 αντιστοιχίες των 12 ζωδίων του ζωδιακού κύκλου. Οι οίκοι διαχωρίζονται σε γωνιακούς (1ος, 4ος, 7ος, 10ος,) , διάδοχους (2ος, 5ος, 8ος, 11ος) και κατιόντες (3ος, 6ος, 9ος, 12ος ). Ας δούμε λοιπόν διεξοδικά τι σημαίνει ο κάθε ένας οίκος ξεχωριστά:
1ος ΟΙΚΟΣ : Είναι ο Ωροσκόπος !! Στα αγγλικά καλείται και ως Ascedant που σημαίνει αυτά που ΄΄κληρονομώ΄΄ από τους γονείς μου. Δείχνει την προσωπικότητα, είναι ουσιαστικά η εξώπορτα μας, η μόστρα μας, αυτό που βγάζουμε προς τους άλλους. Ο τρόπος που εξωτερικευόμαστε.
2ος ΟΙΚΟΣ : Μας δείχνει τα χρήματα ( τα οποία είναι μέσα από δικό του μόχθο), την οικονομική ευχέρεια, οι συναισθηματικές απολαβές , η αυτό-εκτίμηση. Είναι ίσως άδικο να αναφέρουμε μόνο τα οικονομικά , μιας και έχει να κάνει και με τα συναισθηματικά αποκτήματα.
3ος ΟΙΚΟΣ : Σηματοδοτεί τα αδέρφια ,τους συγγενείς (εξ αίματος), την αλληληγραφια, τα φαξ, το Ιντερνετ. Την Μέση Εκπαίδευση (μέχρι το Λύκειο). Τα βιβλιοπωλεία, τις φήμες ( όχι την προσωπική φήμη), τα κουτσομπολιά. Τα τηλεφωνά ,τις ειδήσεις ,τα μηνύματα ( sms, e-mail ).
4ος ΟΙΚΟΣ : Στα προγράμματα αστρολογίας θα το βρείτε ως IC που είναι τα αρχικά από το Imum Coelum. Δείχνει την ακίνητη περιουσία , τα παιδικά χρόνια ( μιας και σημειοδοτει το πατρικό μας σπίτι) τις ρίζες, τις σχέσεις με την Πατρίδα. Ο Κλαύδιος Πτολεμαίος καλεί τον οίκο αυτό και ως Υπόγειον.
5ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ έχουμε τα φλερτ, την τύχη, τα τυχερά παιχνίδια, τα παιδιά , τις απολαύσεις, τις ερωτικές υποθέσεις γενικότερα. Τα κοσμηματοπωλεία ( λόγω αντιστοιχίας 5ος οίκος= 5ο ζώδιο που είναι ο Λέοντας). Τα στοιχήματα , ο τζόγος, Είναι γενικά ένας οίκος που είναι άρρητα συνδεδεμένος με τις απολαύσεις ( όχι τόσο τις ερωτικές). Δείχνει τον τρόπο ερωτικής προσέγγισης.
6ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ φαίνεται η υγειά μας , η καθημερινή μας ζωή, οι γιατροί, τα μικρά ζώα (κατοικίδια). Η εργασία μας ,η ατομική υγιεινή, την παροχή υπηρεσιών.
7ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ φαίνεται ο γάμος , τα συμβόλαια , οι συνεργασίες μας, τα διαζύγια, οι φανεροί μας εχθροί. Επίσης φαίνεται το Εγώ μας μέσα από τα μάτια τρίτων (δηλαδή τι εικόνα έχουν οι άλλοι για εμάς). Οι δικαστικές αποφάσεις είναι θέμα του 7ου οίκου και όχι του 9ου όπως κάποιοι ενδεχομένως νομίζουν.
8ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ έχουμε τα οικονομικά μας μέσα από άλλους (κληρονομιές κλπ).Τα χρέη , τα δάνεια, οι οικονομικές συναλλαγές με τρίτους. Είναι συνδεδεμένος με τον θάνατο και την λίμπιντο. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν τι σχέση έχει η λίμπιντο και ο θάνατος? Αστρολογικά ο 8ος οίκος αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Ας το δούμε όμως και από μια άλλη οπτική γωνιά. Ο μεγάλος ψυχίατρος Sigmund Freud είχε αναπτύξει πως ο αρχετυπικος νόμος είναι η λίμπιντο ( ευχαρίστηση) . Όταν διψάς και πίνεις νερό είναι ευχαρίστηση, όταν νυστάζεις και πέσεις για ύπνο είναι ευχαρίστηση. Όμως ο Sigmund Freud στην προ τελευταία εργασία του στα γηρατειά του με τίτλο ΄΄ το τέλος της αρχής της ηδονής ΄΄ προσδιόρισε πως αρχετυπικα ανώτερος νόμος είναι η ορμή προς τον θάνατο.
9ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ανώτερη εκπαίδευση , το εξωτερικό, την αστρολογία, τους κληρικούς, τους δικαστικούς, τα δικαστήρια, τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Τα μεγάλα ταξίδια , τα νομικά έγγραφα , διαβατήρια , βίζες κλπ.
10ος ΟΙΚΟΣ : Εδώ έχουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική μας φήμη, την επαγγελματική μας σταδιοδρομία. Είναι το σημείο που μας δείχνει μέχρι που θα φτάσουμε ( 10ος οίκος) αλλά και με ποιο μέσο. Καλείται και ως Μεσουράνημα ή αλλιώς Medium Coeli ( M.C)
11ος ΟΙΚΟΣ: Δείχνει τις γνωριμίες , τις φιλίες, τον συνδικαλισμό, τα ιδανικά ,τους στόχους. Δείχνει κατά πόσο ή όχι είμαστε αλτρουιστές.
12ος ΟΙΚΟΣ : Σηματοδοτεί τους Κρυφούς Εχθρούς, τις δοκιμασίες, τον εγκλεισμό ( ψυχικό ή σωματικό) την παραμονή σε νοσοκομεία , φυλακές, μοναστήρια.( λόγω ψυχικού και σωματικού αποκλεισμού από τα εγκόσμια) .Σε σπάνιες περιπτώσεις ( για την σημερινή εποχή με το παρών καθεστώς) δείχνει την εξορία και την ξενιτιά.
Όταν ένας οίκος είναι άδειος , ο κυβερνήτης του οίκου βρίσκεται μέσα σε ένα άλλο οίκο. Ας δούμε ένα παράδειγμα : ο κυβερνήτης του 5ου οίκου ου είναι μέσα στο ζώδιο της Παρθένου άρα κυβερνήτης είναι ο Ερμής , βρίσκεται ( ο Ερμής) μέσα στον 12ο οίκο. Άρα αν δείτε τις λέξεις που σας έχω παραθέσει σχετικά με τους οίκους θα καταλήξετε στο συμπέρασμα , τα φλερτ μου ( 5ος οίκος) θα αποτελούν για εμένα πηγή δοκιμασίας (12ος οίκος).
Αυτές είναι οι βασικές έννοιες και έχουν ως σκοπό να σας διαφωτίσουν. Θα μπορούσα να σας γράψω σελίδες επί σελίδων αλλά μάλλον θα σας μπέρδευα .
Άκης Αντωνίου
-
Re: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
Το άρθρο σας κ.Αντωνίου είναι γραμμένο με ευκρίνεια και γι'αυτό είναι αρκετά διαφωτιστικό.
Θα ήθελα ωστόσο να ρωτήσω,εάν μπορούμε να δεχτούμε ότι ο 12ος οίκος αντικατοπτρίζει τρόπον τινά και τα τελευταία χρόνια της ζωής του ατόμου ή τον ιδιαίτερο "χαρακτήρα" τους.
Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι σημαντική η αλληλεπίδραση του με τον 8ο;
Ευχαριστώ.
-
Αγαπητη βητα το εθεσες πολυ ωραια. Αλλα καλο θα ειναι να κανουμε εναν διαχωρισμο. Ο 12ος εχει να κανει ( σε συνδυασμο με τον 8ο &τον 6ο οικο) με την ποιοτητα υγειας. Τα γηρατεια , ως τελευταιο μερος της ζωης μας, ειναι θεμα 4ου οικου. Εκει εχει να κανει με την ποιοτητα ζωης που θα εχουμε ως γεροι. Ας παρουμε ενα παραδειγμα. Ο κυβερνητης του 4ου στον 5ο σημαινει τα γηρατεια(4ος) θα τα περασω με καποιο απο τα παιδια μου. Ελπιζω να ημουν κατανοητος.
Ακης Αντωνιου
-
Αναρωτήθηκα εάν ο 12ος,υποδεικνύει την κατάληξη του ατόμου σε επίπεδο ψυχολογικό ή και πνευματικό ίσως...
Με την απάντηση σας ναι,υπήρξατε κατανοητός και βοηθήσατε στην επίλυση της απορίας μου.
Ευχαριστώ πολύ,καλημέρα σας.
-
O 12ος δεν έχει και κάποια ευοίωνη πλευρά;
-
Αγαπητη Τανια ο 12ος οικος εχει να κανει , δυστυχως με τις ΄΄δοκιμασιες΄΄. Αν εξαιρεσεις οτι σηματοδοτει κατα καποιον λογω τινα τα αποκρυφα και τα μεγαλα ζωα , κατα τα αλλα δεν εχει και τοσο καλες ιδιοτητες. Βεβαια παιζει ρολο το συνολο του ωροσκοπιου αλλα και ο κυβερνητης του 12ου και οι πλανητες που ειναι μεσα τι οψεις κανουν ( εαν υπαρχουν βεβαιως). Π.χ ενας Ουρανος μεσα στον 12ο βγαζει αποκαλυψεις .
Ακης Αντωνιου
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας..
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Λέτε ότι η ακίνητη περιουσία φαίνεται στον 4ο. Δε μπορεί να φαίνεται και στον 8ο;
-
Ο 8oς Οίκος, του Σκορπιού (κυβερνήτες Πλούτων και Αρης) με βασική ερμηνεία την απώλεια και τον θάνατο, ανταποκρίνεται στα κρυμμένα πλούτη και την κληρονομικότητα (βιολογική) και κατ επέκταση στις κληρονομιές μας, τις διαθήκες, την αποταμίευση, τα κεφάλαια, αλλά και στα χρέη και τα δάνεια. Συνοπτικά λοιπόν, τις απολαβές απο κληρονομιά, τα χρήματα που θα λάβουμε μέσω τρίτων, την απώλεια των επενδύσεών μας ή την κακή διαχείριση.
Ο 4ος οίκος, του Καρκίνου (κυβερνήτης η Σελήνη) είναι ο οίκος του σπιτιού μας (πατρικού ή τωρινής κατοικίας) και κατ επέκταση των ακίνητων αγαθών. Εδώ βρίσκεται η πατρική κληρονομιά και η οικογένεια, ο πατέρας στα ανδρικά ωροσκόπια, η μητέρα στα γυναικεία, αλλα και οι κρυμμένοι θησαυροί.
Ο 2ος οίκος του Ταύρου (κυβερνήτης η Αφροδίτη) είναι ο οίκος του χρήματος, των προσωπικών αποκτημάτων, του κέρδους, του προσωπικού εισοδήματος, της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, της διαχείρισης ή τοποθέτησης των κεφαλαίων μας (πχ Τράπεζες). Συνοπτικά, αφορά τα προσωπικά μας οικονομικά και με ποιο τρόπο θα τα χρησιμοποιήσουμε.
Φιλικά
Φυλλένια
Υ.Γ. .... επειδή αστρολόγος δεν είμαι, αλλά οφείλω να αναφέρω και την πηγή μου...
Σημειώσεις από το 1ο σεμινάριο της Λίλιαν Σίμου που έγινε χθες 19-9 και διοργάνωσε το ΜyHoroscope. Τυχεροί, οι συμμετέχοντες !
-
Ευχαριστώ για την απάντηση Φυλλένια :)
Τα έσοδα από μια συνεργασία πού μπορεί να φαίνονται άραγε;
Μπορεί να το ρωτήσω με ξεχωριστο θέμα γιατι πάει μακριά
:d
-
Αγαπητέ κ. Αντωνίου,
παρακολουθώ με ξεχωριστή προσοχή κάθε γραφόμενό σας και μαθαίνω πολλά και διαφορετικά κάθε φορά..
Στο συγκεκριμένο άρθρο μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.. Αναφέρετε για το 10ο οίκο μεταξύ άλλων ότι "δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς αλλά και με πιο μέσο". Ειδικά αυτό το τελευταίο, ομολογώ, δεν το αντιλαμβάνομαι. Τι εννοείτε με τον όρο "μέσο"; Μήπως θα μπορούσατε να μας το επεξηγήσετε με ένα παράδειγμα;;
Έυχαριστώ πολύ,
:love:
-
Καλησπέρα κύριε Αντωνίου,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και μιλήσατε για κενούς οίκους.Εγώ που έχω τον 1ο,4ο,8ο,9ο,11ο και 12ο Οίκο κενό.Θα πρέπει να βλέπω ο κάθε οίκος από ποιον κυβερνήτη κυβερνάται και έτσι να κάνω την ανάλογη ανάλυση.Μπορείτε λίγο να μου το ξεκαθαρίσετε αυτό για να καταλάβω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εύα
-
Αγαπητη eva 14,
Οταν ένας οικος είναι κενός απο πλανήτες εξετάζουμε τον Κυβερνήτη του.
Πχ ακμή Χ οίκου στον Καρκίνο.Κυβερήτης η Σελήνη.Βρισκεις την Σελήνη και τις όψεις και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.Έπίσης εάν μέσα στον οικο περιλαμβάνεται και 2ο ζώδιο εξετάζεις και το κυβερνήτη αυτού του ζωδίου.
Φιλικά,
Φωτεινη
-
Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Αγαπητη Τανια ο 12ος οικος εχει να κανει , δυστυχως με τις ΄΄δοκιμασιες΄΄. Αν εξαιρεσεις οτι σηματοδοτει κατα καποιον λογω τινα τα αποκρυφα και τα μεγαλα ζωα , κατα τα αλλα δεν εχει και τοσο καλες ιδιοτητες. Βεβαια παιζει ρολο το συνολο του ωροσκοπιου αλλα και ο κυβερνητης του 12ου και οι πλανητες που ειναι μεσα τι οψεις κανουν ( εαν υπαρχουν βεβαιως). Π.χ ενας Ουρανος μεσα στον 12ο βγαζει αποκαλυψεις .
Ακης Αντωνιου
Όταν λέτε ενας Ουρανος μεσα στον 12ο βγαζει αποκαλυψεις αυτό δλδ τι μπορεί να σημαίνει? γιατί έχω και εγώ τον ουρανό στο σκορπίο στον 12 οίκο.
Ευχαριστώ
-
Απο ότι κατάλαβα,θα είμαι καταδικασμένη να μείνω στο σκοτάδι με τον Ήλιο στον 12ο οίκο:bigsmile:
-
Γιατί όχι να φωτίζετε τα σκοτάδια της ψυχής και του απόκρυφου? Κάθε τι έχει και την άλλη του πλευρά. Εξαρτάται πώς το βλέπετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
na rwthsw kati?emena o prwtos oikos ksekna apo th 15h moira tou karkinou kai teleiwnei stis arxes tou leonta! Oloklhros o oikos einai o oroskopos?tha prepei na koitaw mono thn moira pou arxizei o prwtos oikos? Egw exw kai ligo leonta wroskopo dhladh?
-
Quote:
Originally Posted by
iasonas
na rwthsw kati?emena o prwtos oikos ksekna apo th 15h moira tou karkinou kai teleiwnei stis arxes tou leonta! Oloklhros o oikos einai o oroskopos?tha prepei na koitaw mono thn moira pou arxizei o prwtos oikos? Egw exw kai ligo leonta wroskopo dhladh?
Ιάσωνα,
Ο ωροσκόπος είναι η ακμή του πρώτου οίκου(στην περίπτωσή σου η 15η μοίρα του καρκίνου).Στα συστήματα οικοθέτησης άνισων σπιτιών συμβαίνει αρκετές φορές οι ακμές δύο διαδοχικών οίκων να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο,ωστόσο συνήθως βρίσκονται σε διαφορετικά.Επομένως δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει το ότι τελειώνει στις αρχές του λέοντα.Είναι και λίγο δείγμα ποικιλίας να έχει ο κάθε οίκος ακμή σε διαφορετικό ζώδιο :toung: :toung:
ελπίζω να σε κατατόπισα
-
Καλημέρα σας κύριε Αντωνίου!
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι συμαίνει να έχεις αιγόκερω στον 1 οικο, υδροχόο στο 2, κριο στον 3 κ.τ.λ. Κατανοώ τι συμαίνουν οι οικοι καθένας ξεχωτιστα αλλα τι συμαίνουν τα ζώδια στον καθε οίκο? σας ευχαριστώ
-
Αγαπητό μέλος το ερώτημα σας έχει μεταφερθεί στην ενότητα συζητήσεις αστρολογίας.
Φιλικά,
Φωτεινή
-
πολύ απλό και διαφοτιστικό
-
ΟΤΑΝ Η ΛΙΛΙΘ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟ(Π.Χ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 5) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!
-
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕς ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ :bigsmile: :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
ΟΤΑΝ Η ΛΙΛΙΘ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟ(Π.Χ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 5) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!
Τι εννοεις λεγοντας οτι η Λιλιθ προσβαλλει τον 5ο οικο σου;
Ενας πλανητης ή πλανητοειδης δεν προσβαλλει τους οικους. Δρα συμφωνα με τις ιδιοτητες του, επηρεαζοντας τον τομεα της ζωης που "κυβερνα" ο οικος στον οποιο βρισκεται. Αν υπαρχουν κι αλλοι πλανητες στον ιδιο οικο, η δραση τροποποιειται αναλογως...
-
πολύ ενδιαφέρων άρθρο, τι συμβαίνει όμως οταν δεν εχεις κάποιο πλανήτη σε εναν οίκο? Στον 5ο για παράδειγμα που αφορά νομίζω το αν θα κάνεις παιδιά. Αν κάποιος δεν εχει εκει πλανήτη -δεν θα κάνει?
-
Quote:
Originally Posted by
paroulis
πολύ ενδιαφέρων άρθρο, τι συμβαίνει όμως οταν δεν εχεις κάποιο πλανήτη σε εναν οίκο? Στον 5ο για παράδειγμα που αφορά νομίζω το αν θα κάνεις παιδιά. Αν κάποιος δεν εχει εκει πλανήτη -δεν θα κάνει?
Και βέβαια όχι! Κανένας οίκος επειδή είναι άδειος, πρέπει να είναι και ανενεργός ή δεν παίρνουμε "μαθήματα" σχετικά με τα ζητήματα που "συναλλάσεται" αυτός ο οίκος. Κοιτάμε το ζώδιο στο οποίο είναι η ακμή του και ανάλογα με τον κυβερνήτη του ζωδίου, κοιτάμε αυτός τις όψεις κάνει.
Αλλά και πάλι το ζήτημα των παιδιών ή και του γάμου που ερωτάται αρκετές φορές είναι πολυσύνθετο και χρειαζόμαστε πολλά στοιχεία για να το σιγουρέψουμε.
Θέλει πολλή και σοβαρή έρευνα.:smile:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Και βέβαια όχι! Κανένας οίκος επειδή είναι άδειος, πρέπει να είναι και ανενεργός ή δεν παίρνουμε "μαθήματα" σχετικά με τα ζητήματα που "συναλλάσεται" αυτός ο οίκος. Κοιτάμε το ζώδιο στο οποίο είναι η ακμή του και ανάλογα με τον κυβερνήτη του ζωδίου, κοιτάμε αυτός τις όψεις κάνει.
Αλλά και πάλι το ζήτημα των παιδιών ή και του γάμου που ερωτάται αρκετές φορές είναι πολυσύνθετο και χρειαζόμαστε πολλά στοιχεία για να το σιγουρέψουμε.
Θέλει πολλή και σοβαρή έρευνα.:smile:
Συμφωνώ με την προλαλήσασα και επίσης παραθέτω αυτό
¶δειοι οίκοι
Φιλικά
Ιουλία
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Απο ότι κατάλαβα,θα είμαι καταδικασμένη να μείνω στο σκοτάδι με τον Ήλιο στον 12ο οίκο:bigsmile:
...Ο Ήλιος στον δωδέκατο , στον οικο του Ιχθύ, δεν σημαινει και οτι το άτομο μπορεί να έχει παράλληλη ζωή? ...:wacko:
Χρησιμοιησα την ερωτηση σου γιατι εχω κι εγω αυτη την απορία...
:bigsmile:...
φιλάκια..
-
H πρωτη σκεψη μπορει να ειναι οτι "εισαι καταδικασμενη μα μενεις στα σκοταδια με τον Ηλιο στον 12ο, ομως, υπαρχει και η αλλη οπτικη. Κι αυτη ειναι οτι ο Ηλιος φωτιζει τα σκοταδια και τα διωχνει. Μπορει να φωτισεις -στο μελλον- την ζωη ανθρωπων που βιωνουν σκοτεινες καταστασεις και μαλιστα με την τρυφεροτητα και την φαντασια των Ιχθυων.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
esse
...Ο Ήλιος στον δωδέκατο , στον οικο του Ιχθύ, δεν σημαινει και οτι το άτομο μπορεί να έχει παράλληλη ζωή? ...:wacko:
Χρησιμοιησα την ερωτηση σου γιατι εχω κι εγω αυτη την απορία...
:bigsmile:...
φιλάκια..
Μην απομονωνετε ενα στοιχειο απο τα δεκαδες του χαρτη σας. Παραλληλη ζωη μπορει να εχει ο καθενας, χωρις να εχει τον Ηλιο στον δωδεκατο. Αφηστε που ο ορος επιδεχεται πολλες ερμηνειες!! Σε ποιο ζωδιο ειναι ο Ηλιος?
-
οταν ο κυβερνητης του 8ου(που ειναι ο Αρης) βρισκεται στον 10ο...τι σημαινει αυτο?
-
Ακόμα και να ξέρουμε πάλι το ηλιακό ζώδιο από κοινού με το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο είναι πολύ τραβηγμένο να πούμε ότι το άτομο είναι "καταδικασμένο να ζει στο σκοτάδι" ή να έχει παράλληλη ζωή. Όσο ισχυρός και αν είναι ο Ήλιος σε ένα ωροσκόπιο, δεν είναι και ο μοναδικός παράγοντας επίδρασης. Είναι πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μην απομονωνετε ενα στοιχειο απο τα δεκαδες του χαρτη σας. Παραλληλη ζωη μπορει να εχει ο καθενας, χωρις να εχει τον Ηλιο στον δωδεκατο. Αφηστε που ο ορος επιδεχεται πολλες ερμηνειες!! Σε ποιο ζωδιο ειναι ο Ηλιος?
Οι γενικότητες ειναι ενα λάθος που κάνω συνεχεια...αλλα παντα σαν αρχη για να ξετυλιξω το κουβαρι μετα...
Ο Ηλιος ειναι στον Ζυγό καθώς και ο ωροσκόπος...και να σημειωθει μια αφροδίτη στον σκορπιο στρογγυλοκαθισμενη στον 2οικο...αααα..κι ενας κρόνος στον 8, με ταύρο μούρλια...
Όσο να πεις "κάτι" μυρίζει...χιχιχιχι
-
Ενδιαφέρον άρθρο, απλό και κατατοπιστικό. Ευχαριστούμε!
-
ισχυει οτι ο 10ος οικος δειχνει το πεπρωμενο?
τι σημαινει οτι περιγραφει τον γονεα του αντιθετου φυλου?????:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
nak
ισχυει οτι ο 10ος οικος δειχνει το πεπρωμενο?
τι σημαινει οτι περιγραφει τον γονεα του αντιθετου φυλου?????:blink:
Πρώτη φορά ακούω ότι ο δέκατος οίκος σχετίζεται με πεπρωμένο,έχω την εντύπωση ότι με παλαιό κάρμα σχετίζεται ο δωδέκατος οίκος αλλά αν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος ας βοηθήσει.
Περιγράφει το είδος των επιρροών,τα μαθήματα που μας δίνει ο γονέας του αντίθετου φύλλου (αν και περισσότερο ταυτίζεται με τον πατέρα και σε λίγες φόρες με την μητέρα) καθώς και πως τον βιώνουμε,πέρα από τις υπόλοιπες ιδιότητες του.
-
ευχαριστω! απλα ακουσα οτι σε συναστρια οταν ο ηλιος του ενος πεφτει στον 10ο οικου του αλλου δειχνει το πεπρωμενο. Απλα μου εκανε εντυπωση.. ισχυει?:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
nak
ευχαριστω! απλα ακουσα οτι σε συναστρια οταν ο ηλιος του ενος πεφτει στον 10ο οικου του αλλου δειχνει το πεπρωμενο. Απλα μου εκανε εντυπωση.. ισχυει?:embarrest
Καταρχάς σε μία συναστρία ποτέ δεν κρίνουμε από μία μεμονωμένη όψη.Γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη που να την αναιρεί αλλά και γιατί το αποτέλεσμα της συναστρίας βγαίνει από το σύνολο!(δηλαδή αν είναι καρμική ή όχι κλπ).Τώρα για αυτό και πάλι πρώτη φορά το ακούω!
Αν θές θέσε την ερώτηση σου στους εραστές της αστρολογίας και ισως κάποιο μέλος ξέρει να σου απαντήσει.
Φιλικα!:bigsmile:
-
οκ ευχαριστω πολυ:bigsmile:
-
Καλησπερα. Καποιος αστρολογος καποτε μου ειχε πει κοιτωντας το χαρτη μου, οτι θα γερασω χωρίς τα αγαπημενα μου προσωπα κοντα. Αυτό μου ακουστηκε..τρομαχτικό. Φανταζομαι εβγαλε το συμπερασμά του από τον κρονο που ειναι στον 4ο οικο μου, αναδρομος στους διδυμους. Να προσθεσω οτι ο ερμης βρισκεται στον 10ο στον τοξοτη. Και να σας ρωτησω, εχετε ποτε ακουσει κατι τοσο αθλιο να λεγεται;
-
οταν ο κυβερνητης του 5ου (σεληνη) και του 7ου (ερμης) ειναι στον 3ο οικο, τι σημαινει?