-
Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Όταν τα αρχέτυπα φεύγουν από τους κανόνες.
O Ήλιος κινείται στον ζωδιακό σε πλάτος μεταξύ 23ο και 26Ά Βόρεια και Νότια του ισημερινού.
Ο Πλανήτης που βγαίνει εκτός ορίων είναι ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή ένας «αρνητής» του λόγου, είναι σαν ο πλανήτης να βγαίνει από τα σχέδια του Δημιουργού. Για μένα αυτοί οι πλανήτες ονομάζονται σε αυτή τους τη φάση και σε φάση «εωσφορική». Σαφώς δεν θα πρέπει με το που βλέπουμε μία τέτοια λέξη να δαιμονοποιούμε καταστάσεις. Όμως πιστεύω ότι οι πλανήτες που βγαίνουν εκτός από τα όρια που θέτει ο Ήλιος ουσιαστικά λειτουργούν «εκτός του σχεδίου» λειτουργούν λοιπόν εντελώς διαφορετικά από ότι θα περιμέναμε.
-
Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!
-
Καλημέρα κε ¶ρχο, ευχαριστούμε για το άρθρο...
Θα ρίξετε μια ματιά στο χάρτη μου;
Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω έχει κάποιο κοινό με αυτόν των δίδυμων πύργων :blink:
Αθήνα, 27-11-1967 στις 3:15 ξημερώματα
-
Ας δώσω κι εγω τα δικά μου στοιχεία μιας και εχω καποιες τοποθετήσεις πλανητών και σημείων στον Τοξότη(Ωροσκόπος,Αρης,Ποσε δώνας) και καποιες ακμες οίκων σε Αιγόκερω(2ος),Δίδυμο(7ος) και Καρκίνο(8ος)...παρόλο που δεν γνωρίζω αν και οι ακμες των οικων είναι δυνατόν να βγαίνουν εκτος ορίων!!Just wondering....:wacko::unsure:
Λάρισα 6/11/1980 10:05
(Το Μαρακι....:love:)
-
Quote:
Originally Posted by
stellino
Καλημέρα κε ¶ρχο, ευχαριστούμε για το άρθρο...
Θα ρίξετε μια ματιά στο χάρτη μου;
Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω έχει κάποιο κοινό με αυτόν των δίδυμων πύργων :blink:
Αθήνα, 27-11-1967 στις 3:15 ξημερώματα
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας καταρχάς.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Ας δώσω κι εγω τα δικά μου στοιχεία μιας και εχω καποιες τοποθετήσεις πλανητών και σημείων στον Τοξότη(Ωροσκόπος,Αρης,Ποσε δώνας) και καποιες ακμες οίκων σε Αιγόκερω(2ος),Δίδυμο(7ος) και Καρκίνο(8ος)...παρόλο που δεν γνωρίζω αν και οι ακμες των οικων είναι δυνατόν να βγαίνουν εκτος ορίων!!Just wondering....:wacko::unsure:
Λάρισα 6/11/1980 10:05
(Το Μαρακι....:love:)
Καλησπέρα σας.
Έχετε τον ¶ρη εκτός ορίων!
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
-
Ένας πλανήτης θεωρείται ότι βγαίνει εκτός ορίων όταν ξεπερνάει τις 23 μοιρες του ήλιου σωστα? Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφέρει νομίζω ότι η μπάντα των 21 μοιρών είναι σημαντική...ακόμα και αν δεν είναι εκτός ορίων.. Δηλαδή τα declinations ειναι το πλατος??Γιατί έχω βρει μήκος (θέση του πλανήτη κανονική) και πλάτος (latitude)αλλά τα declinations τα βλέπω σε άλλη στήλη (σε πρόγραμμα που κυκλοφορει στο internet).Η απόκλιση αυτή είναι σα να λέμε η γεωμετρική απόσταση του πλανητη έξω από τη σφαίρα που σχηματίζει η τροχιά του Ήλιου? Γεννημένη 28/11/1983 Αθήνα 12 και 5 μεσημερι.
-
AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
"Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι{βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?
-
και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη
Ένας πλανήτης θεωρείται ότι βγαίνει εκτός ορίων όταν ξεπερνάει τις 23 μοιρες του ήλιου σωστα? Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφέρει νομίζω ότι η μπάντα των 21 μοιρών είναι σημαντική...ακόμα και αν δεν είναι εκτός ορίων.. Δηλαδή τα declinations ειναι το πλατος??Γιατί έχω βρει μήκος (θέση του πλανήτη κανονική) και πλάτος (latitude)αλλά τα declinations τα βλέπω σε άλλη στήλη (σε πρόγραμμα που κυκλοφορει στο internet).Η απόκλιση αυτή είναι σα να λέμε η γεωμετρική απόσταση του πλανητη έξω από τη σφαίρα που σχηματίζει η τροχιά του Ήλιου? Γεννημένη 28/11/1983 Αθήνα 12 και 5 μεσημερι.
Καλησπέρα σας.
Στη πρώτη περίπτωση ακόμη δεν είναι εκτός ορίων αλλά είναι σημαντική καθώς πλησιάζει. Σκεφτείτε ότι κάποιος είναι στα σύνορα με του Έβρου αλλά δεν έχει περάσει ακόμη. Στη πρώτη περίπτωση λέγονται hidek που είναι σημαντική φάση αλλά όχι εωσφορική και στη δεύτερη είναι exdek και εωσφορική. Τα Declinations είναι το πλάτος σε σχέση με την ελλειπτική και όχι τον ισημερινό. Η ελλειπτική είναι η γραμμή που φαίνεται να ταξιδεύει ο Ήλιος απο τη γη στους αστερισμούς. Απο αυτή την ιδεατή γραμμή κάποιοι είναι πιο ψηλά η πιο χαμηλά.
Εσείς προσωπικά έχετε τον Ερμή σε εωσφορική φάση.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
-
Γεια σας κύριε ¶ρχο!
Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
"Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι[B]{[/B]βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?
Αγαπητή φίλη καταρχάς να σου πω ότι βλέπεις μάλλον αρνητικά το χάρτη, σαφώς και σέβομαι το προσωπικό βίωμα που μπορεί να έχεις αλλά θεωρώ ότι τέτοια είδους ανάλυση που κάνεις πιο πολύ κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό. Οι εωσφορικοί πλανήτες όπως και κάθε τι στο χάρτη είναι δώρο η κατάρα. Ανάλογα πως το βλέπεις. Η ουσία είναι πραγματικά να μπορέσετε να απελευθερωθείτε απο τα όρια έκφρασης του Ήλιου - Κρόνους - Ποσειδώνα. Όσο λειτουργείτε έναν πλανήτη με βάση αυτούς τους πλανήτες δυστυχώς θα υπάρχουν δυσκολίες. Αν όμως τους βάλετε σαν έκφραση προσωπική και ιδιαίτερη αν απελευθερωθείτε απο την αιχμαλωσία των παραπάνω πλανητών τότε θα μπορέσετε να πάρετε το κόκκινο χάπι που αναφέρουμε στο τέλος και να βρείτε μία διαφορετική οπτική. Αυτή η οπτική προσφέρει μία ελευθερία σαφώς που είναι δύσκολη, αλλά η ζωή έχει πάντα για τον καθένα τις αναγκαίες μάχες.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη
και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??
Αγαπητή Χρυσάνθη. Μία είναι η λύση... Η απελευθέρωση, η γνώση που πληγώνει αλλά ξυπνά το άτομο. Τα γεγονότα εμείς τα φέρνουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι ένα θύμα. Παρόλα αυτά όταν έχουμε ένα πλανήτη έξω απο την αιχμαλωσία του Ήλιου, Κρόνου και Ποσειδώνα είναι σαφώς μεγάλη ευθύνη και μεγάλο δώρο. Πιστεύω τελικά έχει με το να καταφέρει το άτομο
1) Να κατανοήσει τι θέλει ο πλανήτης
2) Διαλογισμός πάνω στα θέματα αυτά του πλανήτη
3) Προσπάθεια ερμηνείας και έκφρασης του πλανήτη με δραστηριότητες
4) Προσωπική ανακάλυψη μέσω ψυχολογικών μεθόδων.
Με αυτά τα βήματα πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να εκφράσει του εκτός ορίων πλανήτες ιδιαίτερα πετυχημένα.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.
-
Quote:
Originally Posted by
κρασακι
Γεια σας κύριε ¶ρχο!
Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.
Ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ!:bigsmile:
-
Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!
Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!
Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.
-
γεια σας κύριε ¶ρχο,
θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.
-
Δεν πρόκειται για το δικό μου ωροσκόπιο , αλλά συγγενικού μου ατόμου και μάλιστα οι πλανήτες εκτός ορίων είναι τρεις, οι δύο με ελάχιστη διαφορά, δεν ξέρω αν μπορούμε να εντάξουμε και τον τρίτο πλανήτη σε σύνοδο. Τα στοιχεία του μπορώ να σας στείλω με προσωπικό μήνυμα .
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !
-
Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
Φιλικα...Το Μαρακι!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
strange
γεια σας κύριε ¶ρχο,
θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.
Καλησπέρα σας
Έχετε την Αφροδίτη εκτός ορίων.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας να είσθε καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
Φιλικα...Το Μαρακι!:love:
Δυστυχώς θα διαφωνήσω εν μέρη μαζί σας αλλά όπως είπα και πιο πριν είναι δική σας η ζωή και κυρίως πρέπει να σεβαστώ τα βιώματα σας και την εντύπωση σας καθότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα απο το ίδιο το άτομο. Την ανάλυση της σκέψης μου δεν θα ήθελα να τη συνεχίσω για διάφορους λόγους, παρόλα αυτά σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία σας.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος.
-
Γεια σας κ.¶ρχο,
8/10/1979 - 22:30 - Αθήνα
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα κ.¶ρχο πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας .
Θα ήθελα αν δεν ζητάω πολλά να δείτε αυτές τις δύο ημερομηνίες¨:
18/06/1982 05:15 Αθήνα
02/07/1983 15:00 Αθήνα
-
Quote:
Originally Posted by
aktina
Γεια σας κ.¶ρχο,
8/10/1979 - 22:30 - Αθήνα
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σας.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
titiloni
Καλησπέρα κ.¶ρχο πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας .
Θα ήθελα αν δεν ζητάω πολλά να δείτε αυτές τις δύο ημερομηνίες¨:
18/06/1982 05:15 Αθήνα
02/07/1983 15:00 Αθήνα
Στο άτομο 18/06 δεν υπάρχουν πλανήτες σε εωσφορική φάση.
Στο 2ο άτομο έχουμε τον Ερμή και τον ¶ρη σε εωσφορική φάση. Αν το άτομο αυτό ενδιαφέρετε να συνομιλήσει πάνω σε αυτούς τους πλανήτες θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Καλησπέρα σας
Έχετε την Αφροδίτη εκτός ορίων.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας να είσθε καλά.
Ευχαριστώ κύριε ¶ρχο για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Αφροδιτούλα εκτός ορίων λοιπόν και μάλιστα σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα.:love:
-
Quote:
Originally Posted by
strange
Ευχαριστώ κύριε ¶ρχο για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Αφροδιτούλα εκτός ορίων λοιπόν και μάλιστα σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα.:love:
Δεν διαβάσατε όμως καλά το άρθρο μάλλον, :bigsmile:
απο τη στιγμή που είναι εκτός ορίων οι όψεις αυτές δεν υπάρχουν και τόσο καθότι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι μακριά για να τη προσεγγίσουν.
Αυτό σημαίνει ότι πιθανών μία ζωή η Αφροδίτη σας να προσπαθεί να εκφραστεί ανεξάρτητα και οι δύο θεματοφύλακες της ενσάρκωσης να προσπαθούν να τη βάλουν στα δικά τους όρια. Αλλά φανταστείτε ότι έχετε ένα άτομο που κάνει ότι θέλει στον 123 όροφο ενός ουρανοξύστη και απο κάτω στο πεζοδρόμιο να έχεις δύο αστυνομικούς που δεν μπορούν όμως να ανέβουν και να κάνουν παράπονα ώστε να συνετιστεί το άτομο εκει πάνω!
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Δεν διαβάσατε όμως καλά το άρθρο μάλλον, :bigsmile:
απο τη στιγμή που είναι εκτός ορίων οι όψεις αυτές δεν υπάρχουν και τόσο καθότι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι μακριά για να τη προσεγγίσουν.
Αυτό σημαίνει ότι πιθανών μία ζωή η Αφροδίτη σας να προσπαθεί να εκφραστεί ανεξάρτητα και οι δύο θεματοφύλακες της ενσάρκωσης να προσπαθούν να τη βάλουν στα δικά τους όρια. Αλλά φανταστείτε ότι έχετε ένα άτομο που κάνει ότι θέλει στον 123 όροφο ενός ουρανοξύστη και απο κάτω στο πεζοδρόμιο να έχεις δύο αστυνομικούς που δεν μπορούν όμως να ανέβουν και να κάνουν παράπονα ώστε να συνετιστεί το άτομο εκει πάνω!
Αυτό δεν το κατάλαβα, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά δεν το βρίσκω καθόλου κακό.
Ευχαριστώ και πάλι.:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.
Επηρεαζόμενη από αυτό που γράψατε στη strange ήθελα να διευκρινίσω ότι οι πλανήτες εκτός ορίων είναι σε όψη και στο γενέθλιο χάρτη. Τί γίνεται στην προκειμένη περίπτωση ; Ενδυναμώνεται η όψη τους ? Θα μπορούσα να σας δώσω προσωπικά πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο.
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Επηρεαζόμενη από αυτό που γράψατε στη strange ήθελα να διευκρινίσω ότι οι πλανήτες εκτός ορίων είναι σε όψη και στο γενέθλιο χάρτη. Τί γίνεται στην προκειμένη περίπτωση ; Ενδυναμώνεται η όψη τους ? Θα μπορούσα να σας δώσω προσωπικά πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο.
Αν έχουν όψη αυτή η όψη ενδυναμώνετε ακόμη περισσότερο και βέβαια έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα ρόλο αν μιλάμε για παραλληλία ή αντιπαραλληλία μαζί με την όψη.
Δεν σας είπα να μου στείλετε σε pm γιατί δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που μοιράζονται με όλη τη κοινότητα τις πληροφορίες τους. Επίσης γιατί μετέπειτα και άλλος κόσμος μπορεί να ζητήσει κάτι παρόμοιο και έτσι θα ξεφύγουμε απο την τάξη του Κρόνου :bigsmile:.
Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.
-
Συμμερίζομαι την άποψή σας . Επειδή όμως δεν πρόκειται για δικά μου στοιχεία, θα ζητήσω την άδεια του ατόμου και αν συμφωνήσει θα σας τα γράψω.
Ευχαριστώ και πάλι.
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Συμμερίζομαι την άποψή σας . Επειδή όμως δεν πρόκειται για δικά μου στοιχεία, θα ζητήσω την άδεια του ατόμου και αν συμφωνήσει θα σας τα γράψω.
Ευχαριστώ και πάλι.
Πιστεύω πως όντως αυτή είναι η καλύτερη λύση στο θέμα αυτό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση πάρα πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Αν έχουν όψη αυτή η όψη ενδυναμώνετε ακόμη περισσότερο και βέβαια έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα ρόλο αν μιλάμε για παραλληλία ή αντιπαραλληλία μαζί με την όψη.
Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για παραλληλία .
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για παραλληλία .
Αν είναι παραλληλία σε ίδιο μήκος, και όχι λόγω πχ Πλούτωνα που κάνει ακανόνιστη κίνηση να ξέρετε ότι πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το άτομο αυτό να προσεγγίσει τα 4 βήματα που αναφέραμε παραπάνω καθότι αν δεν έχει γνώση η κατανόηση του χάρτη του το πιο πιθανό να έχει περισσότερα προβλήματα. Αν είναι ο Πλούτωνας τότε θα πρέπει να το ερμηνεύσετε με βάση την όψη που κάνει στο χάρτη του μήκους.
-
Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει το στοιχείο αυτό στο χάρτη μου:
7/1/1971, 10.10 πμ, στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Αν είναι παραλληλία σε ίδιο μήκος, και όχι λόγω πχ Πλούτωνα που κάνει ακανόνιστη κίνηση να ξέρετε ότι πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το άτομο αυτό να προσεγγίσει τα 4 βήματα που αναφέραμε παραπάνω καθότι αν δεν έχει γνώση η κατανόηση του χάρτη του το πιο πιθανό να έχει περισσότερα προβλήματα. Αν είναι ο Πλούτωνας τότε θα πρέπει να το ερμηνεύσετε με βάση την όψη που κάνει στο χάρτη του μήκους.
Η declination των πλανητών είναι - 24ο κ 5΄ του ενός και -23ο 27΄του άλλου , ενώ του Πλούτωνα -3ο 11΄. ¶ρα υποθέτω απ' αυτό ότι δεν εμπλέκεται ο Πλούτωνας. Σωστά ?
Ευχαριστώ πολύ.
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει το στοιχείο αυτό στο χάρτη μου:
7/1/1971, 10.10 πμ, στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ!
Καλησπέρα σας. Έχετε τη Σελήνη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Η declination των πλανητών είναι - 24ο κ 5΄ του ενός και -23ο 27΄του άλλου , ενώ του Πλούτωνα -3ο 11΄. ¶ρα υποθέτω απ' αυτό ότι δεν εμπλέκεται ο Πλούτωνας. Σωστά ?
Ευχαριστώ πολύ.
Ακριβώς δεν υπάρχει θέμα Πλούτωνα, μιλούσα εξάλλου για το αν ήταν ένας απο τους δύο πλανήτες.
Καλή σας συνέχεια!
-
Ευχαριστώ για την απαντησή σας, φαντάζομαι οτι το άτομο με τους πλανήτες εκτός ορίων θα ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο θα σας ανημερώσω αφού επικοινωνήσω μαζί του.
Ευχαριστώ και πάλι..