-
Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial
Μέρος της μελέτης πηγών της αστρολογίας
Ο Sepharial είναι ίσως από τους πιο σπουδαίους αστρολόγους που έζησαν μεταξύ του 19ου και 20ου αιώνα. Ο ίδιος, σαφώς κατά τις επιταγές της εποχής του δεν ήταν απλά ένας αστρολόγος. Είχε σπουδάσει φαρμακευτική αλλά ασχολήθηκε με την αριθμολογία, ψυχολογία, ανατολικές γλώσσες, τη μεταφυσική και ιδιαίτερα με τα αστρικά ταξίδια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Θεοσοφίας στην Αγγλία και στενός φίλος της Μπλαβάτσκυ. Αργότερα σαφώς και επηρέασε τον Alan Leo και την Αλίκη Μπέιλυ και θεωρείται ο πρώτος που χρησιμοποίησε τη Μαύρη Σελήνη ή αλλιώς Λίλιθ στο χάρτη. Πέρα από τα πολλά βιβλία του αστρολογίας ασχολήθηκε και με άλλα θέματα όπως η αστρονομία και τα μαθηματικά. Σε αυτό το άρθρο, καλούμαστε να αναλύσουμε τις απόψεις του Sepharial για το γάμο.
-
Re: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial
30/12/1959 Aθηνα ωρα 21,10
''Ένας Ουρανός στον 7ο μπορεί να φέρει με κακές όψεις ένα δύσκολο σύντροφο και ένα γρήγορο διαζύγιο. ''εχω ακμη 7 οικου υδροχοο και ενα διαζυγιο στα 23 μου χρονια
-
Γενέθλια 5/4/1966
Ώρα Γέννησης 05:20:00
GMT 1.00
Τόπος Γέννησης Germany Bad Cannstadt Stuttgart
Γ.Μήκος 9 E 09
Γ.Πλάτος 48 N 46
1ος γάμος 21 ετών διαζύγιο στα 25
2ος γάμος 27 ετών διαζύγιο 29
3ος γάμος 32 ετών σε αναμονή διαζυγίου, σε διάσταση από πέρσι (2009)) τον Αύγουστο.
-
Αγαπητή Ριναμα
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω σε σύνοδο
ο Ήλιος όμως είναι σε σύνοδο με Κρόνο -
2) ο 7<sup>ος</sup> οίκος δεν έχει πλανήτες
3) Στον 4<sup>ο</sup> έχουμε την Αφροδίτη στο Σκορπιό , τον Δία τον ¶ρη και τον Ερμή σε σύνοδο και τον Ήλιο - Κρόνο σε σύνοδο και εξάγωνο με Ποσειδώνα. Η Σελήνη κάνει χιαστί με ουρανό. 2+ και 1 –
4) Ο ¶ρης είναι στον Τοξότη Σύνοδο με το Δία και τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ουρανό +1
+3 -2 (εάν θεωρήσουμε ότι τα φώτα και τα δύο επηρεάζονται λόγω ζωδίου με τον κρόνο τότε έχουμε +3 και -3)
Εδώ η Ερμηνεία του χάρτη με βάση τον Sepharial αποτυγχάνει αν και υπάρχουν επιρροές για διαζύγιο παρόλα αυτά δεν θα λέγαμε ότι τελικά βγήκε σίγουρα.
Για την αγαπητή μας Binational
1) Ο Ήλιος είναι σε αντίθεση με Σελήνη –
2) Ο Ουρανός με βάση και τους αρχαίους και τα όρια των οίκων είναι στον 7<sup>ο</sup> κάνοντας χιαστί με Ήλιο -
3) Στον 4<sup>ο</sup> έχουμε το Δία σε τετράγωνο με Κρόνο και Ωροσκόπο και Ερμή -
4) Ο ¶ρης είναι Σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη. –
4 -
Εδώ φαίνεται εμφανώς η ατυχία στους γάμους.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Για την αγαπητή μας Binational
1) Ο Ήλιος είναι σε αντίθεση με Σελήνη –
2) Ο Ουρανός με βάση και τους αρχαίους και τα όρια των οίκων είναι στον 7<sup>ο</sup> κάνοντας χιαστί με Ήλιο -
3) Στον 4<sup>ο</sup> έχουμε το Δία σε τετράγωνο με Κρόνο και Ωροσκόπο και Ερμή -
4) Ο ¶ρης είναι Σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη. –
4 -
Εδώ φαίνεται εμφανώς η ατυχία στους γάμους.
Να μην το ξαναεπιδιώξω δηλαδη? :cheesy:
Ερώτηση!
Μια σχέση συμβίωσης θεωρείτε γάμος η όχι?
Υπάρχει κάποια ένδειξη για κάποιας μορφής επιτυχημένης σχέσης η θα πρέπει να συμβιβάσω με την ιδέα της μοναχικοτητας? (Λίγο δύσκολο με την σελήνη στον 7ο ... )
-
Quote:
Originally Posted by
LEDIONA
Εχω γεννηθει 4-3-71 και 9.50 πμ.Ειχα ενα δυσκολο γαμο και μετα απο 12 χρονια αποφασισα να χωρισω.Θα μπορουσατε να με συμβουλευσετε¨
lediona
Αγαπητή lediona
Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε τετράγωνο -
Στον 7ο ο Κρόνος σε χωρίς όψεις( τετράγωνο με Βόρειο) -
Στον 4ο η Αφροδίτη Τρίγωνο με πλούτωνα( δεν υπήρχε τότε), Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο στον 5ο χιαστί με Ουρανό - . -
Ο ¶ρης σε αντίθεση με τη Σελήνη -
4 -
Εδώ επίσης φαίνεται ότι υπάρχει διαζύγιο. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας!
-
Quote:
Originally Posted by
Binational
Να μην το ξαναεπιδιώξω δηλαδη? :cheesy:
Ερώτηση!
Μια σχέση συμβίωσης θεωρείτε γάμος η όχι?
Υπάρχει κάποια ένδειξη για κάποιας μορφής επιτυχημένης σχέσης η θα πρέπει να συμβιβάσω με την ιδέα της μοναχικοτητας? (Λίγο δύσκολο με την σελήνη στον 7ο ... )
Σίγουρα δεν θα σου πρότεινα να παντρευτείς. Αυτό που μπορεί να κάνεις είναια αυτό που ήδη υποψιάζεσαι, να έχεις μία σχέση απλά με συμβίωση, αλλά προς θεού πάντα να υπάρχει λόγο χώρος.
Να ξέρεις ότι κανένας χάρτης δεν καταδικάζει τον άλλο στη μοναξιά απλά μερικές φορές μερικοί δεν είναι για γάμο.
Εύχομαι η μοίρα σύντομα να σου βρει τον άνθρωπο για να μοιραστείς τη ζωή σου.
Να είσαι πάντα καλα!
-
Συγχαρητηρια για την μελετη σας, σιγουρα θα ηταν αρκετα κοπιαστικη!
Οσον αφορα τους αφορισμους του Sepharial ακουγονται σημερα καπως παλιομοδιτικοι και θυμιζουν λιγο τεχνικες horary προηγουμενων αιωνων. Επισης ειναι αληθεια οτι η εννοια Γαμος και η εννοια Διαζυγιο στη σημερινη εποχη δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τα δεδομενα της εποχης του Sepharial. Τοτε τα πραγματα ηταν πιο ξεκαθαρα ενω τωρα ειναι πιο συγκεγχυμενα...
Τωρα ο κοσμος παντρευεται και χωριζει για ασημαντες αφορμες. Τα διαζυγια ειναι σχεδον καθημερινη πρακτικη. Πιο σπανιο ειναι να κρατησει ο γαμος παρα να διαλυθει! Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος πλεον που να μην εχει περασει απο ενα διαζυγιο ή εστω εναν μεγαλο χωρισμο πολυχρονης σχεσης (η οποια επισης εντασσεται στα πλαισια του 7ου οικου και αρα ισοδυναμει με γαμο και ας μην εχει επικυρωθει απο νομικα εγγραφα....) Σε αντιθεση, την εποχη εκεινη δεν τολμουσες να ξεστομισεις τη λεξη διαζυγιο -ιδιως σε κοινωνιες συντηρητικες οπως η ελληνικη....
Εμπασει περιπτωσει θα ηθελα να σχολιασω οτι οι αφορισμοι τετοιου ειδους (οπως και αυτοι του w. Lilly σε περιπτωσεις horary) θεωρω οτι ειναι παρακινδυνευμενοι και ενιοτε καταντουν γραφικοι. Το ωροσκοπιο λειτουργει ως συνολο και δεν μπορουμε να απομονωσουμε καποια κομματια του για να βγαλουμε συμπερασματα. Για παραδειγμα στο δικο μου ωροσκοπιο εχω τα φωτα σε τετραγωνο και Κρονο στον 7ο οικο (αντιθεση απο Ηλιο τετραγωνο απο Σεληνη!). Συμφωνα με τους αφορισμους οχι μονο γαμο δεν θα εχω αλλα ουτε καν σχεση!... Η αληθεια ειναι οτι ο γαμος δεν με συγκινει καθολου, ωστοσο εχω περασει απο 2 σχεσεις μακροχρονιες με συμβιωση που ειχαν την δυναμικη του γαμου και μπορω να τις χαρακτηρισω ευτυχισμενες δοξα τω θεω! Σε αυτο βοηθα φανταζομαι η συνοδος Αφροδιτης/Δια που εχω -μαλιστα σε ανοιχτο τριγωνο με Σεληνη.... Κατι για το οποιο ο Sepharial δεν ειδα να κανει λογο. Ειναι πολυ πολυ περιορισμενοι οι αφορισμοι του και δειχνει να αγνοει αλλες σημαντικες παραμετρους. Δεν κανει λογο ας πουμε για τη θεση του κυβερνητη του 7ου, ουτε για τις οψεις ή τη ζωδιακη θεση της Αφροδιτης κλπ. Σημαντικοτατες παραληψεις εκ μερους του νομιζω....
Επισης στο ωροσκοπιο της Elizabeth Taylor η οποια ειναι αντιπροσωπευτικη περιπτωση πολλαπλων γαμων εχω να τους αιτιολογησω ως εξης:
1. η Σεληνη χτυπιεται απο τετραγωνο Δια ο οποιος φερνει πολλαπλοτητα, αφθονια, υπερβολη
2. ο κυβενητης του 7ου Ερμης καμμενος απο τον ηλιο και χτυπιεται απο αντιθεση Ποσειδωνα ο οποιος φερνει ενα αδιακοπο κυνηγι του Mr. perfect. Ισως η Ταιηλορ μεσα απο τους απανωτους γαμους εψαχνε απεγνωσμενα να βρει τον ενα και μοναδικο πριγκηπα της...
-
Αγαπητέ jupiterie
Σαφώς και ο Σεφαριάλ λειτουργούσε με αυτούς τους αφορισμούς όμως θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι δυστυχώς και η μοντέρνα αστρολογία στο θέμα της πρόβλεψης του γάμου δεν έχει κάνει ιδιαίτερη εξέλιξη, ουσιαστικά όλα τα γνωστά βιβλία που υπάρχουν βασίζονται και αναμασούν τον τελευταίο καιρό τους παλιούς με εξαίρεση κάποια λαμπερά παραδείγματα. Σε αυτό φταίει στο ότι η αστρολογία έγινε πιο ψυχολογική και δεν είχε το χρόνο και τα "κότσια" να πει οτι όντως μπορεί να προβλέψει.
Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι με τον Σεφαριάλ μπορείς να πας μπροστά είναι όμως για μένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πως με τόσο προιστορικά εργαλεία οι παλιοί έκαναν τόσο καλή δουλειά σε σχέση με κάποιους σήμερα...
Παρόλα αυτά μεχρι να παντευτείτε θα μου επιτρέψετε να πω ότι και σε εσάς ο Σεφαριάλ είχε δίκιο :) . Εξάλλου όπως έγραψα και στο κείμενο που παραπέμπω στο γάμος και επίτευξη άλλο ο γάμος, άλλο η συμβίωση που μπορεί να είναι και σοβαρότερη απο το γάμο και άλλο ο αρραβώνας.
Για την Taylor έχετε δίκιο αλλά σαφώς για τον Sepharial αυτά τότε ήταν πράγματα που δεν τα καταλάβαιναν αν και να πω ότι ξέρω αρκετό κόσμο με Δία - Σελήνη που έχει κάνει ένα γάμο και αυτόν με το ζόρυ.
Σας ευχαριστώ όμως πολύ για το χρόνο σας το feedback σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
.....δυστυχώς και η μοντέρνα αστρολογία στο θέμα της πρόβλεψης του γάμου δεν έχει κάνει ιδιαίτερη εξέλιξη....... Σε αυτό φταίει στο ότι η αστρολογία έγινε πιο ψυχολογική και δεν είχε το χρόνο και τα "κότσια" να πει οτι όντως μπορεί να προβλέψει.
Συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σας αυτη...
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
είναι όμως για μένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πως με τόσο προιστορικά εργαλεία οι παλιοί έκαναν τόσο καλή δουλειά σε σχέση με κάποιους σήμερα...
Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε με ακριβεια. Εχουμε μοναχα ελαχιστα σωσμενα δειγματα επιτυχημενων προβλεψεων των παλιών. Αραγε ποσες και ποσες αποτυχιες τους δεν εχουν καταφερει να φτασουν στα αυτια μας απλως και μονο επειδη δεν υπηρχαν ντοκουμεντα. Αλλωστε προσωπικα εχω την υποψια οτι πολλοι απο αυτους χρησιμοποιουσαν ταυτοχρονα και αλλες τεχνικες προβλεψης λιγοτερο θεμιτες πχ μαντεια, αποκρυφιστικες τεχνικες κλπ...
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Εξάλλου όπως έγραψα και στο κείμενο που παραπέμπω στο γάμος και επίτευξη άλλο ο γάμος, άλλο η συμβίωση που μπορεί να είναι και σοβαρότερη απο το γάμο και άλλο ο αρραβώνας.
Ποια η αποψη σας? μια μακροχρονη σχεση δεκαετιας χωρις να εχει καταληξει σε "γαμο" δεν ανηκει στον 7ο οικο? Δεν εχει τη δυναμικη του Γαμου? Μιλαμε παντα για τα δεδομενα της σημερινης εποχης. Μηπως εντασσεται στον 5ο οικο?
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
ξέρω αρκετό κόσμο με Δία - Σελήνη που έχει κάνει ένα γάμο και αυτόν με το ζόρυ.
Αναφερεστε σε αρνητικη οψη Δια/Σεληνη? γιατι η συνοδος και το τριγωνο σαφως δινει νομιμοτητα στη σχεση και αποκλειει θα ελεγα τα διαζυγια γιατι το ατομο θελει να συμβαδιζει με τους ηθικους κανονες της κοινωνιας. Αλλιως ομως ειναι οταν εχουμε τετραγωνα ή αντιθεσεις οπως η Ταιηλορ....
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σας αυτη...
Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε με ακριβεια. Εχουμε μοναχα ελαχιστα σωσμενα δειγματα επιτυχημενων προβλεψεων των παλιών. Αραγε ποσες και ποσες αποτυχιες τους δεν εχουν καταφερει να φτασουν στα αυτια μας απλως και μονο επειδη δεν υπηρχαν ντοκουμεντα. Αλλωστε προσωπικα εχω την υποψια οτι πολλοι απο αυτους χρησιμοποιουσαν ταυτοχρονα και αλλες τεχνικες προβλεψης λιγοτερο θεμιτες πχ μαντεια, αποκρυφιστικες τεχνικες κλπ...
Ποια η αποψη σας? μια μακροχρονη σχεση δεκαετιας χωρις να εχει καταληξει σε "γαμο" δεν ανηκει στον 7ο οικο? Δεν εχει τη δυναμικη του Γαμου? Μιλαμε παντα για τα δεδομενα της σημερινης εποχης. Μηπως εντασσεται στον 5ο οικο?
Αναφερεστε σε αρνητικη οψη Δια/Σεληνη? γιατι η συνοδος και το τριγωνο σαφως δινει νομιμοτητα στη σχεση και αποκλειει θα ελεγα τα διαζυγια γιατι το ατομο θελει να συμβαδιζει με τους ηθικους κανονες της κοινωνιας. Αλλιως ομως ειναι οταν εχουμε τετραγωνα ή αντιθεσεις οπως η Ταιηλορ....
Σαφώς και υπήρχαν αποτυχίες στις προβλέψεις, καταρχάς ο ίδιος ο Sepharial στο βιβλίο του για το γάμο σε ένα του παράδειγμα έχει μετρήσει λάθος τη Σελήνη και την έχει βάλει 10 μοίρες μετά και το λέω με σιγουριά 100% γιατί καθώς πήγαινα να αξιολογήσω τα παραδειγματά του η Σελήνη κάπου στην 12ο Υδροχόου δεν έβγαινε με τίποτα. Αυτό όμως δεν αντικρούει ότι δυστυχώς οι αστρολόγοι του παρελθόντος ήταν πιο σπουδαγμένοι απο τους τώρα σε σύνολο πάντα, πιο "αστρολόγοι" και τουλ πίστευαν αυτό που έλεγαν ότι είναι, θα γνωρίζετε το κλίμα που επικρατεί στην αστρολογία αυτό το καιρό.
Για μένα ο 7ος οίκος έχει να κάνει με το συμβόλαιο περισσότερο και οτιδήποτε είναι που λέμε "formal" τα πραγματικά συναισθήματα αγάπης και δημιουργίας όπως αναφέρατε πολύ σωστά είναι στον 5ο. Το ότι η σχέση με έρωτα είναι στον 7ο είναι μία ψευδαίσθηση της κοινωνίας μας που θέλει τα ερωτευμένα ζευγάρια να παντρεύονται.
Για το Θέμα Δία/Σελήνη ακόμη και σε τετράγωνα υπάρχουν πρόσωπα που έχουν μείνει σε ένα γάμο. Εξάλλου και εσείς ο ίδιος αναφέρατε ότι πρέπει να κοιτάμε το ωροσκόπιο σαν σύνολο και δεν θα πρέπει να πιανόμαστε απο 2-3 πράγματα και συμφωνώ απόλυτα.
-
καλησπέρα σας,
γεννήθηκα 11/07/1965 13.00 Αθήνα και ο σύζυγος μου 23/07/1965 Γύθειο Λακωνίας 21.00 (είμαι ο δεύτερος γάμος του)
ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
οι αστρολόγοι του παρελθόντος ήταν πιο σπουδαγμένοι απο τους τώρα σε σύνολο πάντα,
Χμμμ.... διατηρω επιφυλαξεις ως προς αυτο... Υπαρχουν πραγματικα πολυ ψαγμενοι αστρολογοι σημερα και ιδιως στο εξωτερικο. Αλλα και στην Ελλαδα καποιοι κανουν καταπληκτικη δουλεια. Δεν αναφερομαι βεβαια στα Μεντιουμ-Αστρολογοι Τουλα, Σουλα, Κουλα.....:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Για μένα ο 7ος οίκος έχει να κάνει με το συμβόλαιο περισσότερο και οτιδήποτε είναι που λέμε "formal" τα πραγματικά συναισθήματα αγάπης και δημιουργίας όπως αναφέρατε πολύ σωστά είναι στον 5ο.
Αν πουμε λοιπον οτι ο 7ος δειχνει μονο την επισημη εννοια του Γαμου (δηλ. χαρτια+παπας/δημαρχος+κουμπαρος) τοτε εγω με τετραγωνα Φωτων και Κρονο στον 7ο να χτυπιεται απο τα φωτα, μαλλον θα μεινω αιωνιος εργενης! :toung: Δεν με χαλαει καθολου!...:laugh: Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Ρεμος και ο Αρναουτογλου (με τον τελευταιο γεννηθηκαμε την ιδια μερα, παρεπιμπτοντως!!!....)
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Για το Θέμα Δία/Σελήνη ακόμη και σε τετράγωνα υπάρχουν πρόσωπα που έχουν μείνει σε ένα γάμο. Εξάλλου και εσείς ο ίδιος αναφέρατε ότι πρέπει να κοιτάμε το ωροσκόπιο σαν σύνολο και δεν θα πρέπει να πιανόμαστε απο 2-3 πράγματα και συμφωνώ απόλυτα.
Σαφως! Η οψη Σεληνης/Δια ειναι απλως μια ενδειξη. Πιστευω οτι για να ειμαστε σιγουροι για ενα αποτελεσμα πρεπει το ωροσκοπιο να το επιβεβαιωνει με τουλαχιστον 3 τετοιες ενδειξεις και ταυτοχρονα να μην υπαρχουν αλλες αντιθετες ενδειξεις αρκετες για να το αναιρουν.
-
Quote:
Originally Posted by
vogue
καλησπέρα σας,
γεννήθηκα 11/07/1965 13.00 Αθήνα και ο σύζυγος μου 23/07/1965 Γύθειο Λακωνίας 21.00 (είμαι ο δεύτερος γάμος του)
ευχαριστώ
vogue για εσένα έχουμε τα εξής
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη σε χιαστί ( - ? )
2) Στον 7ο δεν έχουμε κάτι
3) Στον 5ο έχουμε τον κρόνο σε τετράγωνα με Δία και αντίθεση με Ουρανό ( και Πλούτωνα) -
4) Ο ¶ρης είναι στον Ζυγό μόνος του
Εδώ έχουμε πιο πολύ ζητήματα δυσκολιών μέσα στο σπίτι και στο πόσο ζεστή είναι μία σχέση παρά διαζύγιο.
για τον σύζυγο
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε τετράγωνο
2) Στον 7ο έχουμε Σελήνη με Ερμή σε σύνοδο σε τετράγωνο με Σελήνη (-)
και Ουρανό στον 7ο αντίθεση με Κρόνο (-)
3) Στον 4ο έχουμε τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο και στον 5ο τον Ήλιο σε ενάμιση τετράγωνο με Κρόνο ( - )
4) Η Αφροδίτη του στον Λέοντα σε σύνοδο με Ερμή και τετράγωνο με Σελήνη (-)
Το διαζύγιο είναι εμφανές
Στη συναστρία τώρα
Οι Δύο Σελήνες είναι σε χιαστί που δεν βοηθά στη συναισθηματική κατανόηση και η Αφροδίτη με ¶ρη δεν κάνουν όψεις
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου :)
-
Καλησπέρα σας!!
Συγχαρητήρια κ. ¶ρχο, πολύ κατατοπιστικό άρθρο. Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η διερεύνηση στα ωροσκόπιά μας. :love:
Έχω ήδη έναν αποτυχημένο γάμο που περιμένει την έκδοση διαζυγίου :embarrest.
Πιστεύω με Δία στον 9ο ο χάρτης υπόσχεται και δεύτερο γάμο πιο σταθερό;; Τί λέτε εσείς;
Έχω γεννηθεί 8/9/1974 και ώρα 02:00 τα ξημερώματα στην Φλώρινα.
Ο τωρινός μου σύντροφος 23/12/1961 και ώρα 01:00 τα ξημ. στο Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ θερμά
Δήμητρα Q
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Χμμμ.... διατηρω επιφυλαξεις ως προς αυτο... Υπαρχουν πραγματικα πολυ ψαγμενοι αστρολογοι σημερα και ιδιως στο εξωτερικο. Αλλα και στην Ελλαδα καποιοι κανουν καταπληκτικη δουλεια. Δεν αναφερομαι βεβαια στα Μεντιουμ-Αστρολογοι Τουλα, Σουλα, Κουλα.....:cheesy:
Αν πουμε λοιπον οτι ο 7ος δειχνει μονο την επισημη εννοια του Γαμου (δηλ. χαρτια+παπας/δημαρχος+κουμπαρος) τοτε εγω με τετραγωνα Φωτων και Κρονο στον 7ο να χτυπιεται απο τα φωτα, μαλλον θα μεινω αιωνιος εργενης! :toung: Δεν με χαλαει καθολου!...:laugh: Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Ρεμος και ο Αρναουτογλου (με τον τελευταιο γεννηθηκαμε την ιδια μερα, παρεπιμπτοντως!!!....)
Σαφως! Η οψη Σεληνης/Δια ειναι απλως μια ενδειξη. Πιστευω οτι για να ειμαστε σιγουροι για ενα αποτελεσμα πρεπει το ωροσκοπιο να το επιβεβαιωνει με τουλαχιστον 3 τετοιες ενδειξεις και ταυτοχρονα να μην υπαρχουν αλλες αντιθετες ενδειξεις αρκετες για να το αναιρουν.
Το κακό αγαπητέ jupiterie είναι ότι οι Τούλες είναι πολλες :)
Για τα υπόλοιπα δεν έχω να διαφωνήσω κάτι συμφωνώ και επαυξάνω
-
Quote:
Originally Posted by
Dimitraq
Καλησπέρα σας!!
Συγχαρητήρια κ. ¶ρχο, πολύ κατατοπιστικό άρθρο. Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η διερεύνηση στα ωροσκόπιά μας. :love:
Έχω ήδη έναν αποτυχημένο γάμο που περιμένει την έκδοση διαζυγίου :embarrest.
Πιστεύω με Δία στον 9ο ο χάρτης υπόσχεται και δεύτερο γάμο πιο σταθερό;; Τί λέτε εσείς;
Έχω γεννηθεί 8/9/1974 και ώρα 02:00 τα ξημερώματα στην Φλώρινα.
Ο τωρινός μου σύντροφος 23/12/1961 και ώρα 01:00 τα ξημ. στο Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ θερμά
Δήμητρα Q
:love:
Αγαπητή Δήμητρα O Raphael δεν είχε πει κάτι για 9ο και εδώ ακριβώς αναλύουμε τα λεγόμενα του.
Σε ότι αφορά το χάρτη σας:
1) Ο ήλιος και η Σελήνη είναι σε Τρίγωνο +
2) Ο 7ος είναι κενός
3) Στον 4ο έχουμε Ουρανό χιαστί Σελήνη και Ενάμιση τετράγωνο Δία, και Ποσειδώνα τετράγωνο με Δία και τετράγωνο Ποσειδών ( 2 - )
4) Ο ¶ρης Σε τρίγωνο με τη Σελήνη +
2+ και 2 - αν όντως χωρίσετε αυτό θα φαινόταν απο Sepharial πολύ δύσκολα μόνο ίσως το ότι ο Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο με Ήλιο στον 5ο οπότε δηλώνει έρωτα κεραυνοβόλο χωρίς γάμο θα μπορούσαμε να το δικαιολογήσουμε. Αλλά σύμφωνα με Σεφαριαλ θα αποτύγχανε μαλλον να προβλέψει σωστά
Ο Σύντροφος :
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη σε αντίθεση (-)
2) Ο 7ος είναι κενός
3) Ο 4ος έχει Κρόνο χιαστί με Ουρανό και Δία τετράγωνο Ποσειδώνα (-)
4) Η Αφροδίτη Σε Σύνοδο με ¶ρη και τρίγωνο με Ουρανό (+)
Εδώ υπάρχουν ζητήματα με γάμο και διαζύγιο.
Στη συναστρία :
Ο Ήλιος κάνει Εξάγωνο με τη Σελήνη +
Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με ¶ρη και ο ¶ρης ο ¶λλος τρίγωνο με την Αφροδίτη άρα 1 + και 1 -
σχετικά καλή συναστρία μόνο ποιος θα βάλει τον ¶ρη του πίσω ουσιαστικά για να είναι ένας μπροστά χρειάζεται.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και για τη συμμετοχή σου
-
Να σας δώσω και στα στοιχεία μιας φίλης μου?
Τα στοιχεία της είναι τα ακόλουθα
Γενέθλια 21/3/1960
Ώρα Γέννησης 01:00:00
Τόπος Γέννησης
Γ.Μήκος 36 E 07
Γ.Πλάτος 36 N 37
ένα διαζύγιο και συζεί εδώ και 22 χρόνια
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
Binational
Να σας δώσω και στα στοιχεία μιας φίλης μου?
Τα στοιχεία της είναι τα ακόλουθα
Γενέθλια 21/3/1960
Ώρα Γέννησης 01:00:00
Τόπος Γέννησης
Γ.Μήκος 36 E 07
Γ.Πλάτος 36 N 37
ένα διαζύγιο και συζεί εδώ και 22 χρόνια
Ευχαριστώ πολύ!!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία
Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε τετράγωνο -
Ο 7ος είναι κενός
Ο 4ος - 5ος - 6ος είναι κενός
Ο ¶ρης είναι σε αντίθεση με Ουρανό -
2-
Υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν διαζύγιο.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!
-
Kυριε Αρχο σας ευχαριστουμε :bigsmile:
αν μπορειτε δειτε της αδελφης μου
08-06-1959 ωρα 00,40
τοπος Ξανθη
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Kυριε Αρχο σας ευχαριστουμε :bigsmile:
αν μπορειτε δειτε της αδελφης μου
08-06-1959 ωρα 00,40
τοπος Ξανθη
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη σε ημιεξάγωνο ( - ; )
2) Ο 7ος κενός
3) Στον 4ο ο Ήλιος με μισό τετράγωνο ¶ρη Αφροδίτη -
Ερμής Χιαστί Δία -
Σελήνη Αντίθεση Κρόνο -
Αφροδίτη ¶ρησ Τετράγωνο Ποσειδώνας
Ουρανός χωρίς όψεις
4) Ο ¶ρης της είναι σε σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Ποσειδώνα -
3-
Εδώ αγαπητή Δέσποινα πιο έντονο είναι το κομμάτι του "δεν θα περάσω καλά στο γάμο" και μπορεί να υπάρξει απιστία.
Τα στοιχεία όμως για διαζύγιο επίσης είναι αρκετά
Να είσθε και οι δύο καλά!
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη σε ημιεξάγωνο ( - ; )
2) Ο 7ος κενός
3) Στον 4ο ο Ήλιος με μισό τετράγωνο ¶ρη Αφροδίτη -
Ερμής Χιαστί Δία -
Σελήνη Αντίθεση Κρόνο -
Αφροδίτη ¶ρησ Τετράγωνο Ποσειδώνας
Ουρανός χωρίς όψεις
4) Ο ¶ρης της είναι σε σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Ποσειδώνα -
3-
Εδώ αγαπητή Δέσποινα πιο έντονο είναι το κομμάτι του "δεν θα περάσω καλά στο γάμο" και μπορεί να υπάρξει απιστία.
Τα στοιχεία όμως για διαζύγιο επίσης είναι αρκετά
Να είσθε και οι δύο καλά!
ευχαριστω παρα πολυ!!!:bigsmile::bigsmile:
πραγματι πηραν δυαζυγιο
και το κερατο δουλευε στο κεφαλι της αδελφης μου αρκετα !
οπως και λεκτικη βια
και το χερι το σηκωνε [ασχημος γαμος οπως ειπατε]
ευχαριστωωωωωω!!!!!:bigsmile:
-
Καλησπέρα κ.¶ρχο,
απλά ήθελα να επιβεβαιώσω, αν όντως είναι τόσο αρνητικά
ακμή 7ου Ιχθύες ?ποσειδώνας Αντίθεση με Ερ΄μη και Δία?προκύπτει?
17-6-77,Αθήνα τα στοιχεία
-
17/09/1974,Κατερίνη,8:45π.μ..Ηδη υπάρχουν 2 γάμοι στο ενεργητικό,προβλέπεται χωρισμός και απο τον 2ο γάμο?ή ακόμα και 3ος?
-
Καλημέρα κ. ¶ρχο, αν έχετε την καλοσύνη μπορείτε να δείτε ενός φίλου μου σας παρακαλώ! Είναι γεννημένος 18/03/1966, στην Βενετία Ιταλίας, ώρα 10:55 π.μ έχει ήδη ένα διαζύγιο και είναι ξαναπαντρεμένος πως θα πάνε τα πράγματα; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
γεννηση 21/9/1961 ωρα 11.30πμ αρτα γαμος 1986 διαζυγιο 1989.εκτοτε ουτε δευτερος γαμος ουτε καν νορμαλ σχεση.μαλλον επαληθευεται.
-
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και η Ελληνική αστρολογία επίσης.
Για αυτό και είμαστε έτσι.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σκοπός αυτής της προσπάθειας δεν είναι για να γίνει online πρόβλεψη. Απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν την αστρολογία και όχι να βοηθηθούν προς το παρόν απο αυτή.
Δεν χρειάζεται να ευτελίζουμε όλα τα πράγματα. Σκοπός αυτής της προσπάθειας λοιπόν δεν είναι να σας προβλέψουμε αλλά να δούμε αν ο Sepharial έχει δίκιο η άδικο οπότε θα πρέπει σε κάθε σας μήνυμα να μας λέτε αν έχετε χωρίσει η όχι. Τώρα αν θα χωρίσετε η όχι, όσο και αν κατανοώ τον πόνο σας πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό δεν βοηθά την έρευνα.
Απο εδώ και πέρα θα απαντώνται κείμενα που έχουν γεγονότα ήδη επάνω τους και δεν έχουν μελλοντικό χαρακτήρα.
Σκοπό έχουμε να επιβεβαιώσουμε η να ακυρώσουμε τα λεγόμενα του Sepharial αυτό όμως προβλέποντας δεν μας βοηθά καθότι δεν ξέρουμε αν θα βγει άρα δεν θα μπορούμε να προσθέσουμε τα δεδομένα στην έρευνα.
Θα απαντηθούν όσοι έχουν ρωτήσει όπως πρέπει: να δώσουν ημερομηνία γέννησης και να δηλώσουν τι έχει γίνει πχ (1 διαζύγιο, 2 διαζύγια, η άμα ξέρετε την ηλικία ενός μεγάλου ατόμου που έμεινε με ενα γάμο).
Το αν θα χωρίσετε η όχι εκτός του ότι δεν είναι κομμάτι της έρευνας δεν προστατεύει και εσάς τους ίδιους καθότι είναι μία formula που στο κάτω κάτω μπορεί να μην βγει, και εγώ κανέναν δεν θα πάρω στο λαιμό μου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος
-
Mαλλον δεν προσέχουμε τις απαντήσεις και τα σχόλια...
(ούτε και τους όρους σχετικά με τα κεφαλαία...)
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Θα απαντηθούν όσοι έχουν ρωτήσει όπως πρέπει: να δώσουν ημερομηνία γέννησης και να δηλώσουν τι έχει γίνει πχ (1 διαζύγιο, 2 διαζύγια, η άμα ξέρετε την ηλικία ενός μεγάλου ατόμου που έμεινε με ενα γάμο).
Το αν θα χωρίσετε η όχι εκτός του ότι δεν είναι κομμάτι της έρευνας δεν προστατεύει και εσάς τους ίδιους καθότι είναι μία formula που στο κάτω κάτω μπορεί να μην βγει, και εγώ κανέναν δεν θα πάρω στο λαιμό μου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος
-
Quote:
Originally Posted by
mink
Καλησπέρα κ.¶ρχο,
απλά ήθελα να επιβεβαιώσω, αν όντως είναι τόσο αρνητικά
ακμή 7ου Ιχθύες ?ποσειδώνας Αντίθεση με Ερ΄μη και Δία?προκύπτει?
17-6-77,Αθήνα τα στοιχεία
Καλησπέρα σας.
Για να μπορέσω να σας απαντήσω πρέπει αν μπορείτε να μου απαντήσετε, αν έχετε κάνει κάποιο διαζύγιο η αν έχετε αποφασίσει να μεινετε μόνη?
-
Quote:
Originally Posted by
ΜΙ_ΚΑ
17/09/1974,Κατερίνη,8:45π.μ..Ηδη υπάρχουν 2 γάμοι στο ενεργητικό,προβλέπεται χωρισμός και απο τον 2ο γάμο?ή ακόμα και 3ος?
Δεν μπορώ να προβλέψω για αυτό που μου ζητάτε αλλά θα εξετάσω το χάρτη του για το 1 διαζύγιο που μου λέτε
1) Ο Ήλιος και η Σελήνη σε ημιεξάγωνο ( - ? )
2) Στον 7ο κανείς
3) Στον 5ο ο Δίας αντίθεση με Αφροδίτη και τετράγωνο με Ποσειδώνα
4) Μι_κΑ σε έβαλα γυναίκα αν κάνω λάθος σου γράφω πιο κάτω
¶ρης Χιαστί Δία - ,
2- άρα φαίνεται ο χωρισμός
αν είσαι άνδρας
Αφροδίτη αντίθεση με Δία και τετράγωνο ποσειδώνα 2-
δηλαδή 3- άρα πάλι φαίνεται ο χωρισμός.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου να είσαι πάντα καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
nausika
Καλημέρα κ. ¶ρχο, αν έχετε την καλοσύνη μπορείτε να δείτε ενός φίλου μου σας παρακαλώ! Είναι γεννημένος 18/03/1966, στην Βενετία Ιταλίας, ώρα 10:55 π.μ έχει ήδη ένα διαζύγιο και είναι ξαναπαντρεμένος πως θα πάνε τα πράγματα; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δυστυχώς σκοπός του άρθρου δεν είναι για να κάνουμε πρόβλεψη:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μου δώσατε θα δούμε αν το ένα διαζύγιο που έχει δικαιολογείτε.
1) Ήλιος και η Σελήνη σε ημιεξάγωνο ( - ; )
2) 7ος κενός
3) Πλούτωνας και Ουρανός στον 4ο σε σύνοδο - αντίθεση Ήλιο -
4) Η Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας σύνοδο με Σελήνη - και +
3- 1 +
¶ρα φαίνεται το διαζύγιο.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.
-
Quote:
Originally Posted by
akaronas
γεννηση 21/9/1961 ωρα 11.30πμ αρτα γαμος 1986 διαζυγιο 1989.εκτοτε ουτε δευτερος γαμος ουτε καν νορμαλ σχεση.μαλλον επαληθευεται.
1) Ήλιος χιαστί Σελήνη -
2) Στον 7ο κενός
3) 4ος, 5ος, 6ος κενός
4) Αφροσίτη σύνοδο με Ουρανό -
2 - οπότε φαίνεται το διαζύγιο σας.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας να είσθε καλά
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλημερα Κυριε Αρχο:bigsmile:
Να σας δωσω και τα δικα μου στοιχεια...9/2/1982....ωρα 15 και 45 Θεσσαλονικη.
Χωρισα πριν 2 χρονια μετα απο πολυχρονη σχεση (12 ετων)....(θεωρειτε διαζυγιο με τα σημερινα δεδομενα)?
Τωρα ειμαι σε σχεση εδω και ενα χρονο.
Η Αφροδιτη μου εχει ασχημες οψεις...Δεν εχω πλανητες στους οικους 9 και 11...Κυβερνητης 7ου οικου (Κρονος) στον 4 οικο με καλες (Ηλιος) και κακες (Αφροδιτη) οψεις.....Χμ μαλλον σαν κακο μου ακουγετε...
Φιλικα:bigsmile:
Αγαπητή Ναταλία με τη μορφή που μιλά ο Sepharial δεν είχατε διαζύγιο οπότε δεν μπορούμε να το εξετάσουμε.
Σας ευχαριστώ όμως για το χρόνο σας.
-
Quote:
Originally Posted by
maroy
7/10/1971 stuttgart germany 16.10.....δεν εχω παντρευτει ποτε (αν και θελω πολυ), δεν εχω κανει καμια σχεση στη ζωη μου μεχρι σημερα και βιωσα πολυ εντονα 3 πλατωνικους ερωτες , χωρις ανταποκριση,και εχω πληγωθει πολυ να με απορριπτουν....κουραστικα να ειμαι μονη μου ¨(...αυτα!
Αγαπητή Maroy καταρχάς εύχομαι σύντομα να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο σας. Αλλά αυτό που μου ζητάτε είναι πρόβλεψη και όχι σε ένα υπάρχον γεγονός να σας απαντήσω για να δοκιμάσουμε αν η τεχνική όντως βγαίνει αληθινή.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι πραγματικά να βρεθεί στο δρόμο σας το άτομο που θα μοιραστείτε για πάντα τη ζωή σας.
-
Τίτλος θέματος: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial.
Ζητούμενο θέματος: Θέλετε να δούμε μαζί εάν η μέθοδος του Sepharial ισχύει ή έχει πρακτική εφαρμογή στη σημερινή αστρολογική πραγματικότητα; Γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας, την ώρα και τον τόπο.
Επεξήγηση: Στην έρευνα συμμετέχουμε ΜΟΝΟ εάν έχουμε κάνει τουλάχιστον έναν γάμο ή και έχουμε περάσει ένα διαζύγιο στη ζωή μας. Δεν ρωτάμε τι ΘΑ γίνει στη ζωή μας στο μέλλον. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ούτε ο κύριος ¶ρχος θα απαντήσει πλέον (τα ίδια τα επανέλαβε αρκετές φορές προς τιμήν του), και οι διαχειριστές χωρίς ειδοποίηση θα απομακρύνουν τα άτοπα μηνύματα ώστε να κρατηθεί ο χώρος των δεδομένων λειτουργικός.
Περιμένοντας τη συμμετοχή σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή σας στην επιστημονική αστρολογία.
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Τίτλος θέματος: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial.
Ζητούμενο θέματος: Θέλετε να δούμε μαζί εάν η μέθοδος του Sepharial ισχύει ή έχει πρακτική εφαρμογή στη σημερινή αστρολογική πραγματικότητα; Γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας, την ώρα και τον τόπο.
Επεξήγηση: Στην έρευνα συμμετέχουμε ΜΟΝΟ εάν έχουμε κάνει τουλάχιστον έναν γάμο ή και έχουμε περάσει ένα διαζύγιο στη ζωή μας. Δεν ρωτάμε τι ΘΑ γίνει στη ζωή μας στο μέλλον. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ούτε ο κύριος ¶ρχος θα απαντήσει πλέον (τα ίδια τα επανέλαβε αρκετές φορές προς τιμήν του), και οι διαχειριστές χωρίς ειδοποίηση θα απομακρύνουν τα άτοπα μηνύματα ώστε να κρατηθεί ο χώρος των δεδομένων λειτουργικός.
Περιμένοντας τη συμμετοχή σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή σας στην επιστημονική αστρολογία.
Σε ευχαριστώ πολύ Δείμων. Να προσθέσουμε μόνο ότι μπορεί να πουν και ημερομηνίες ζευγαριών πχ γονιών που ξέρουμε ότι έμειναν μαζί για πάντα.
Να είσθε όλοι καλά!
-
Κυριε Αρχο,
σας ευχαριστουμε παρα πολυ.
Αντρας 12/9/1973 , 33Ε2-34Ν40 , 15.00μμ
Ενα διαζυγιο!
-
Καλημέρα
Μια και ζητήσατε στοιχεία γάμων που "κράτησαν" σας παραθέτω τις ημερομηνίες των γονιών μου.
5/11/42 Νιρεμβέργη Γερμανίας (μητέρα)
26/6/38 Δράμα (πατέρας)
Είναι ακόμα παντρεμένοι. ( μάλλον το πως κύλησε αυτός ο γάμος και η ποιότητα της σχέσης τους δεν έχουν θέση εδώ)
-
Καλημέρα και από μένα και τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία του θέματος!
Αν μπορείτε να κρίνετε και χωρίς ώρα γέννησης σας δίνω τα στοιχεία των γονιών μου που είναι παντρεμμένοι <<διαρκείας>> (1ος γάμος και για τους δύο).
Πατέρας: 9/5/1938 Πειραιάς
Μητέρα: 7/5/1938 Αθήνα
Ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
johnnyb
ημερομηνια 20/8/1971 5:30 πρωί Αθηνα
Έχετε χωρίσει? σκοπεύετε να μείνετε μόνος χωρίς να παντρευτείτε;
Θα πρέπει να μου αναφέρετε ένα υπάρχον γεγονός.
Σας ευχαριστώ πολύ να είσθε καλά!
Αναφέρεται σε γυναίκα εχει κανει ενα αρραβωνα και χωρισε το 1992 και ενα γαμο το 1996 τον 11ο μηνα
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, τον 11ο μήνα του 1996 παντρεύτηκε η τον 11ο μήνα μετά το γάμο που έγινε το 1996 χώρισαν;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.