Originally Posted by
hattie23
Καταρχην να πω οτι αλλο να εχουμε καποια "παραπονα" με τους περιορισμους που θετει ο Κρονος και αλλο να τον δαιμονοποιουμε.Εγω ας πουμε εχω ηλιο συνοδο με κρονο και δεν ειμαι κακος ανθρωπος οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι οι ανθρωποι με δυσκολες οψεις μαζι του.Ουτε κομπλεξαρισμενη ,μαλλον ταλαιπωρημενη γιατι ακοαμ και κατω απο τις πιο ιδανικες συνθηκες να βρεθω κατι θα μου βαζει χαλιναρι για να μην ορμηξω.
Τωρα αν θεωρω τον ουρανο λιιιιιγο καλυτερο ειναι γιατι ,φανταστειτε ενα ατομο που ο κρονος καπακωνει τον ηλιο του και μια σεληνη που τριγωνιζει εναν ουρανο .Σαν αλογο που ζει περιορισμενο και που και που κανει ενα ΜΠΑΜ και τρεχει στα λιβαδια.
Γκρινιαζω ,γκρινιαζω για τον κρονο (παρα πολυ αν δειτε προηγουμενα θεματα) αλλα απο την αλλη υστερα απο καιρο κοιταω πισω και λεω "ευτυχως που κρατηθηκα και δεν εκανα αυτο που σκεφτηκα ".Γιατι οσες φορες ο ουρανος μου "ερεθιζεται" ειτε απο προγνωστικα ειτε (χειροτερα) απο συναστρια με καποιον.Πεφτω με τα μουτρα και μπορει να κανω σκανδαλιες που πολυ αρεσουν και στον ωροσκοπο μου στον λεοντα ,και στην σεληνουλα μου στον κριο και στην τοξοτισια Αφροδιτουλα μου αλλα οπως χαρηκα ετσι τρωω και το χαιρετα μου το πλατανο και νικολοκαρτερα.
Ενω οσες φορες εχω φαει κρονο ,μπορω να σου πω οτι τα πραγματα μετα στρωνουν σαν μοκετα (ενα μυστηριο πραγμα).Ζορια,ζορια αλλα μεχρι στιγμης τα εχουμε περασει αβρεχτοι .Ακομα και σε συναστρια ,η μεγαλυτερη σχεση μου νομιζω οτι σταθηκε κυριως λογο κρονου.
Ενταξει ζορια αλλα ..