-
Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
Θα προσπαθήσουμε να "αναλύσουμε" (όσο είναι δυνατόν στα πλαίσια ενός φόρουμ τον παρακάτω χάρτη.
Μη βιαστείτε να απαντήσετε.
Παρατηρήστε προσεκτικά τον χάρτη. Σε πρώτη φάση, φέρτε το μυαλό σας τι σημειοδοτεί ο κάθε οίκος. Επίσης τι αντιπροσωπεύει κάθε πλανήτης.
Η πρώτη ερώτηση
Ποια στοιχεία μπορούμε να αντλήσουμε μελετώντας τον 1ο οίκο αυτού του άνδρα.
http://i834.photobucket.com/albums/z...m/17081960.png
-
Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
:bigsmile: Σκανδαλο! Εχουμε ακριβως την ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ. :laugh: Και αν επιτρεπεις μια ερωτηση, σε ποια πολιτεια της Νεας Υορκης εχει γεννηθει; συγνωμη αλλα δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοια οικοθεσια!
-
ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΕΜΕΛΕΙΑ . ΑΥΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑ (ΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ) ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ
Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ (ΚΡΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ) ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΥΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ Yod ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
-
Έχει Τοξοτίσιο αέρα, δηλ είναι σχετικά άνετος, έτοιμος να φύγουμε που λέμε,... αθλητικός ίσως, αισιόδοξος με φυσική περιέργεα για τα πάντα,... του αρέσει να εξερευνά και να μαθαίνει,... κ όλα αυτά ενισχύονται από το Δία στον 1ο οίκο. Η παρουσία του Κρόνου στον ίδιο οίκο ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να περιορίζει εντούτοις επειδή είναι στον Αιγόκερω, δηλ στη θέση του, πιστεύω ότι απλά λειτουργεί τα δύο αυτά χαρακτηριστικά της επέκτασης και της συγκράτησης στον βαθμό που τους αρμόζει. Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει υπερβολές και είναι πολύ δίκαιος, στοιχεία που διαθέτουν και ο Δίας αλλά κ ο Κρόνος. ¶ρα μιλάμε για μία φιγούρα σοβαρή και ευχάριστη μαζί. Τώρα το ποιό από τα δύο στοιχεία θα υπερσκελίσει το άλλο, νομίζω του Δία γιατι εκεί βρίσκεται ο ωροσκόπος του και έχει πλανήτες και δεσμό στον 9ο οίκο.
-
Quote:
Originally Posted by
John B
:bigsmile: Σκανδαλο! Εχουμε ακριβως την ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ. :laugh: Και αν επιτρεπεις μια ερωτηση, σε ποια πολιτεια της Νεας Υορκης εχει γεννηθει; συγνωμη αλλα δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοια οικοθεσια!
Καλησπέρα Γιάννη μου!
Χμ έπρεπε να το ξέρω, θα έβαζα τον δικό σου χάρτη και δεν θα ψαχνόμουν :cheesy:
Στο Λος ¶ντζελες έχει γεννηθεί.....και μην ρωτήσεις τίποτα παραπάνω!!!! :bigsmile:
-
Λοιπόν Αsc στον τοξότη και Δίας εντός δείχνουν οτι τα άμεσο περιβάλλον του ατόμου ή ακόμα και ο ιδίως σχετίζονται με θέματα Δια - τοξότη ( ανώτερη μόρφωση ,εκπαίδευση , συγγραφή διδασκαλία , δικαιοσύνη ) πόσο μάλλον που Δίας και Κρόνος είναι κυβερνήτες 3ου οίκου , πιθανότατα είχε κάποιο είδος εξουσίας ή αξιώματος σε Θέματα 3ου οίκου π.χ καταξιωμένος συγγραφέας , προπαγανδιστής κτλ .
Ο Δίας κυβερνήτης του 3ου - 1ου βρίσκετε σε ένα είδος μεικτής υποδοχής με τον Ν.Δεσμό που έχει αδυναμία στον Τοξότη αφού βρίσκετε στο σπίτι του Δια και σε κρίσιμη μοίρα , επίσης ο Αsc κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς , Τα παραπάνω( Δίας - Δεσμός - Asc) δείχνουν συνοπτικά : ¶τομο που συμμετείχε σε πολύ μεγάλες ομάδες ανθρώπων και πιθανότατα της επηρεάζει διανοητικά ή της κατευθύνει κατά κάποιο τρόπο -πλούσια άτομα στο περιβάλλον του ατόμου - Πετυχημένες σχέσεις και κοινωνικότητα στο Maximum - Οργανωτής κοινωνικών ή μαζικών εκδηλώσεων κτλ
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Καλησπέρα Γιάννη μου!
Χμ έπρεπε να το ξέρω, θα έβαζα τον δικό σου χάρτη και δεν θα ψαχνόμουν :cheesy:
Στο Λος ¶ντζελες έχει γεννηθεί.....και μην ρωτήσεις τίποτα παραπάνω!!!! :bigsmile:
Κουκλα μου οικοθεσια, και μην μου βαζεις χρονια, μολις τον ειδα επαθα,,πολυ ωραιο παντος, μ'αρεσε πολυ. :love:
-
Κατα τη γνώμη μου μπορουμε να πούμε ότι δεν εχει και πολλα οικονομικα προβλήματα.... Και λόγω του Δια που είναι στον ίδιο οικο πιστεύω πως δεν έχει κανένα σοβαρό προβλημα που δεν μπορει να αντιμετοπίσει!! Επίσης λόγω του Χιαστι Κρόνο-Αρη..... Κάποιο μόνιμο ιατρικο προβλημα.... Ισως.... Επίσης κρονος-Σεληνη αντιθεση.... Εγκλωβισμενος στον εαυτό του....... ¶λλα όλως παραδόξως φαινεται αισιοδοξο άτομο...... Με εύνοια στα ερωτικά!! Αυτό πιστευω πως μας λέει ο πρώτος!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
MrGalaxy
Κατα τη γνώμη μου μπορουμε να πούμε ότι δεν εχει και πολλα οικονομικα προβλήματα.... Και λόγω του Δια που είναι στον ίδιο οικο πιστεύω πως δεν έχει κανένα σοβαρό προβλημα που δεν μπορει να αντιμετοπίσει!! Επίσης λόγω του Χιαστι Κρόνο-Αρη..... Κάποιο μόνιμο ιατρικο προβλημα.... Ισως.... Επίσης κρονος-Σεληνη αντιθεση.... Εγκλωβισμενος στον εαυτό του....... ¶λλα όλως παραδόξως φαινεται αισιοδοξο άτομο...... Με εύνοια στα ερωτικά!! Αυτό πιστευω πως μας λέει ο πρώτος!!:bigsmile:
Νάσο μου θα έλεγα να μην προσχωρήσουμε ακόμη στην Σελήνη, ας αναλύσουμε τον Ωροσκόπο, τον Δία και τον Κρόνο στον 1ο και ύστερα μιλάμε για τις όψεις.
Έχετε ακόμη πολλά να γράψετε ..........
Όλο τον χάρτη θα αναλύσετε, δείξτε υπομονή!
-
1ος οίκος
O κάτοχος του χάρτη έχει Ωροσκόπο Τοξότη, είναι ιδεαλιστής , αισιόδοξος, χαρούμενος, τίμιος, ανθρωπιστής. Του αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία, πράγμα που ίσως του δημιουργεί διακυμάνσεις στο γάμο και στις συνεργασίες του. Ενδιαφέρεται για φιλοσοφία, ταξίδια, λογοτεχνία, μόρφωση, από τα οποία μπορεί να έχει κάποιο κέρδος, το ίδιο και από τους συγγενείς ή άτομα από μακρυά. Αγαπά τα ζώα και κυρίως τα άλογα, τα σπορ και του αρέσει να ρισκάρει . Όλα τα παραπάνω δυσκολεύεται να τα εκφράσει( Δίας κυβερν. Ωροσκόπου ανάδρομος).
Είναι τυχερός σε οικονομικά θέματα από τρίτους και σύντροφο, σε κληρονομικά, ασφαλιστικά .Κάθε φορά που αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία , κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή και την ξεπερνά ίσως και με τη βοήθεια από αδέλφια και συγγενείς δικούς του ή της συντρόφου. Κοντινά και μακρινά ταξίδια επικερδή .(Τρίγωνο με Ήλιο κυβ 9ου και Ουρανό κυβ 3ου).
Ο Κρόνος στον 1ο οίκο δηλώνει μία προσωπικότητα σοβαρή , υπεύθυνη που από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ήρθε σε επαφή με διάφορα προβλήματα σε σχέση με το περιβάλλον του, ίσως με κάποιο γονέα (πιθανή απουσία ή απομάκρυνση ή στέρηση, ίσως μία μητέρα μελαγχολική ). Από νωρίς στη ζωή του αναγκάστηκε να αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις ( Κρόνος ανάδρομος και σε πτώση από οίκο) , το ίδιο γεγονός του έδωσε την ικανότητα να αγωνίζεται για να κερδίζει τα προς το ζην (Κρόνος κυβερνήτης του 2ου οίκου στον 1ο).
Το αυστηρό πρόσωπο που βγάζει εξωτερικά στους άλλους του βρίσκεται σε αντίθεση με την γλυκιά συναισθηματική του φύση και ψάχνει να βρει ένα στήριγμα στις συνεργασίες και στις σχέσεις κυρίως στο γάμο του ( Σελήνη στον Καρκίνο στον 7ο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο) , ίσως κάποια που να μοιάζει στη μητέρα του.
Προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και στον εργασιακό του χώρο, γιατί του αρέσει να ασχολείται με πολλά αντικείμενα, είναι περίεργος και δεν μπορεί έτσι να ολοκληρώσει ένα έργο, ενώ ο Κρόνος τον πιέζει για το αντίθετο. Ο ίδιος είναι γνώστης της κατάστασης, ότι πρέπει δηλαδή να συγκεντρωθεί και να αφοσιωθεί στο σκοπό του. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί η σκέψη του να φτάνει στο βάθος των πραγμάτων, να είναι προσεκτικός αλλά από την άλλη μπορεί να γίνει πολύ συντηρητικός στις και να επιμένει στις απόψεις του. Φυσικά όλα τα παραπάνω χρειάζονται κάποια προσπάθεια ρύθμισης από τον ίδιο.(χιαστί Κρόνου με τον ¶ρη στους Διδύμους στον 6ο οίκο και Ερμή στο Λέοντα στον 8ο ).
Από τη δύσκολη θέση τον βγάζει εν μέρει η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στην Παρθένο στον 9ο (τρίγωνο) που του προσφέρουν τη δυνατότητα να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες από τη μια και να βελτιώσει την κατάσταση από την άλλη αφήνοντας πίσω κάθε τρόπο, μέσο και τεχνική που δεν είναι εφαρμόσιμα.
Η πλαισίωση του Ωροσκόπου από το Δία και τον Ποσειδώνα μας μιλά για μία τάση να ζει σΆ ένα κόσμο ρομαντικό ή φανταστικό. Μπορεί να επεκταθεί σε τομείς που έχουν σχέση με το νερό, τη διαίσθηση, τη μουσική, την τέχνη. Πολλές δυσκολίες ή αοριστία κατά την ωριμότητα .
Ο Δίας πάνω στον Lesath δείχνει κίνδυνο, απελπισία και ανηθικότητα που είναι συνδεδεμένα με δυστυχήματα, καταστροφές, εγχειρήσεις και δηλητηριάσεις από επικίνδυνα οξέα.
Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη μας δίνει μία προδιάθεση σε ηπατικές ανωμαλίες, προβλήματα με τη θρέψη και τις τοξινώσεις. Προστασία σε ατυχήματα εκτός κι αν συμβούν σε νερό. Η προσβολή του από τον ¶ρη στους Διδύμους δείχνει πιθανά προβλήματα σε πνεύμονες και νεύρα.
Ερώτηση: Προέκυψε κάποιο συνταρακτικό γεγονός στην οικογένεια του άντρα λίγο πριν τη γέννησή του ; Κάποια απώλεια (εργασίας, οικονομική, προσώπου) ή αλλαγή στην οικογενειακή κατάσταση ή μετακόμιση ; :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Νάσο μου θα έλεγα να μην προσχωρήσουμε ακόμη στην Σελήνη, ας αναλύσουμε τον Ωροσκόπο, τον Δία και τον Κρόνο στον 1ο και ύστερα μιλάμε για τις όψεις.
Έχετε ακόμη πολλά να γράψετε ..........
Όλο τον χάρτη θα αναλύσετε, δείξτε υπομονή!
Ναι όμως για να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης δεν πρεπει να δούμε απο πού επηρεάζεται.... Δηλαδή τις γωνίες.... Για παράδειγμα ένας κρόνος στον Δευτερο οίκο είναι οικονομικά προβλήματα...... Αλλά με μία καλή γωνία του Δία Ευνοείται....... Πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον πλανήτη και να τον αναλύσουμε αν δεν ξέρουμε από που επηρεάζεται και τι επηρεάζει.........
-
Quote:
Originally Posted by
vikoza
Ερώτηση: Προέκυψε κάποιο συνταρακτικό γεγονός στην οικογένεια του άντρα λίγο πριν τη γέννησή του ; Κάποια απώλεια (εργασίας, οικονομική, προσώπου) ή αλλαγή στην οικογενειακή κατάσταση ή μετακόμιση ; :unsure:
:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
MrGalaxy
Ναι όμως για να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης δεν πρεπει να δούμε απο πού επηρεάζεται.... Δηλαδή τις γωνίες.... Για παράδειγμα ένας κρόνος στον Δευτερο οίκο είναι οικονομικά προβλήματα...... Αλλά με μία καλή γωνία του Δία Ευνοείται....... Πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον πλανήτη και να τον αναλύσουμε αν δεν ξέρουμε από που επηρεάζεται και τι επηρεάζει.........
Νάσο στην πορεία θα εξετάσουμε τις όψεις........εκτός κι αν βαριέστε να περιμένετε
Μέχρι τώρα τα πηγαίνετε καλά, αρκεί να μην βιάζεστε.
Σε πρώτη φάση εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ερμηνεύσετε αυτά που αφορούν τον 1ο οίκο χωρίς όψεις.
Εννοείται πως μας ενδιαφέρει ο κάθε πλανήτης από που επηρεάζεται, επειδή όμως υπάρχουν αρχάρια μέλη θέλω να τους δώσουμε την ευκαιρία να μιλήσουν κι εκείνα χωρίς να περιπλέκουμε τα πράγματα.
Όσο πιο απλά τόσο πιο κατανοητά για όλους όσους δεν έχουν προχωρήσει στην αστρολογία.
Vikoza μου δεν θα σου απαντήσω ακόμη, όσα μουτράκια κι αν βάλεις :love:
-
Quote:
Originally Posted by
silverserfer
Λοιπόν Αsc στον τοξότη και Δίας εντός δείχνουν οτι τα άμεσο περιβάλλον του ατόμου ή ακόμα και ο ιδίως σχετίζονται με θέματα Δια - τοξότη ( ανώτερη μόρφωση ,εκπαίδευση , συγγραφή διδασκαλία , δικαιοσύνη ) πόσο μάλλον που Δίας και Κρόνος είναι κυβερνήτες 3ου οίκου , πιθανότατα είχε κάποιο είδος εξουσίας ή αξιώματος σε Θέματα 3ου οίκου π.χ καταξιωμένος συγγραφέας , προπαγανδιστής κτλ .
Ο Δίας κυβερνήτης του 3ου - 1ου βρίσκετε σε ένα είδος μεικτής υποδοχής με τον Ν.Δεσμό που έχει αδυναμία στον Τοξότη αφού βρίσκετε στο σπίτι του Δια και σε κρίσιμη μοίρα , επίσης ο Αsc κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς , Τα παραπάνω( Δίας - Δεσμός - Asc) δείχνουν συνοπτικά : ¶τομο που συμμετείχε σε πολύ μεγάλες ομάδες ανθρώπων και πιθανότατα της επηρεάζει διανοητικά ή της κατευθύνει κατά κάποιο τρόπο -πλούσια άτομα στο περιβάλλον του ατόμου - Πετυχημένες σχέσεις και κοινωνικότητα στο Maximum - Οργανωτής κοινωνικών ή μαζικών εκδηλώσεων κτλ
Καλημέρα Μανώλη!
Ο Δίας δεν είναι κυβερνήτης 3ου, ο Ουρανός είναι.
Εκτός κι αν τον μελετάς ως παραδοσιακό κυβερνήτη λόγω εμπεριεχόμενου Ιχθύ :unsure:
Κάτι για το οποίο διαφωνώ όχι γιατί δεν ισχύει όσο γιατί το θεωρώ υπερβολή να εξετάσω τους παραδοσιακούς κυβερνήτες ειδικά αφού δεν πρόκειται για χάρτη ωριαίας αστρολογίας.
-
Διας στον 1ο οικο στον τοξοτη φυσικο κυβερνητη!!![λενε ειναι ενας μκρος ηλιος οπως εχω διαβασει σε αρθρο εδω]
ειναι ατομο δικαιο,ηθικο,κολοτυχο και με ευνοια σε οτι κανει...
με φιλοσοφικη διαθεση με πνευμα που ολα αυτα θελει να τα μεταδιδει στους συναθρωπους του
θα ελεγα υπερβολικο και σπαταλο ισως ψηλο και παχυ αντρα
ομως ο Κρονος στον 1ο στον αιγωκερω στην θεση του τον συγκρατει απο τις υπερβολες και τις σπαταλες..και πιστευω οτι δεν ειναι παχυς [προσεχει ]
Επισης η δουλεια του εχει κυρος ισως επηχειρηση με υψηλους στοχους
οτι αρχιζει το τελειωνει
Ειναι δικαιος και προστατευει τα δικαιωματα των αλλων
εχει ελπιδα μεσα σου εχει σιγουρια εχει βαθεια σκεψη
εχει διαβασει πολυ η γνωση για αυτον ειναι το παν
του αρεσει πολυ ισως η ιστορια ..
Ο κρονος στον 1ο ισως μας δειχνει και τον Πατερα του
αντρας με κυρος σε ανωτερη θεση
που εδωσε στον γιο του σιγουρια και γερα πατημα
υπηρχε απολυτος σεβασμος αναμεσα τους
Τωρα ολα αυτα αγαπημενη μου Τινα μπορει να τα εκανε με δυσκολια και με εμποδια
αναλογα με τις οψεις που θα δουμε παρακατω
προχωροντας οικο-οικο σιγα- σιγα.
Υ.Γ
Θα χαρω πολυ αν καπου επεσα μεσ:bigsmile:
Με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:
-
Αντε αγαπημενα μου μελη γραψτε και εσεις κατι..
εχει τοσα αρθρα για τον Δια ,για τον 1ο οικο
διαβαστε και καποιο συμπερασμα θα βγαλετε
μην βλεπετε τον χαρτη σαν κατι το εξωπραγματικο για εσας..
ετσι θα μαθουμε σιγα σιγα ..
ετσι καπως ολοι μαθαινουν..
δεν προκειτε κανεις να γελασει μαζι μας
ισα ισα χαιρονται που συμετεχουμε
Ειναι η καλη μας αστρολογος Τινα διπλα μας να μας καθοδηγει
και να μας βοηθαει
για εμας το κανει αυτο το μαθημα!!!:bigsmile::love:
φιλικα κουκι:bigsmile::love:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Vikoza μου δεν θα σου απαντήσω ακόμη, όσα μουτράκια κι αν βάλεις :love:
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Kαλημέρα Τίνα,
μούφτιαξες το κέφι με το παραπάνω .;););)
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Διας στον 1ο οικο στον τοξοτη φυσικο κυβερνητη!!![λενε ειναι ενας μκρος ηλιος οπως εχω διαβασει σε αρθρο εδω]
ειναι ατομο δικαιο,ηθικο,κολοτυχο και με ευνοια σε οτι κανει...
με φιλοσοφικη διαθεση με πνευμα που ολα αυτα θελει να τα μεταδιδει στους συναθρωπους του
θα ελεγα υπερβολικο και σπαταλο ισως ψηλο και παχυ αντρα
ομως ο Κρονος στον 1ο στον αιγωκερω στην θεση του τον συγκρατει απο τις υπερβολες και τις σπαταλες..και πιστευω οτι δεν ειναι παχυς [προσεχει ]
Επισης η δουλεια του εχει κυρος ισως επηχειρηση με υψηλους στοχους
οτι αρχιζει το τελειωνει
Ειναι δικαιος και προστατευει τα δικαιωματα των αλλων
εχει ελπιδα μεσα σου εχει σιγουρια εχει βαθεια σκεψη
εχει διαβασει πολυ η γνωση για αυτον ειναι το παν
του αρεσει πολυ ισως η ιστορια ..
Ο κρονος στον 1ο ισως μας δειχνει και τον Πατερα του
αντρας με κυρος σε ανωτερη θεση
που εδωσε στον γιο του σιγουρια και γερα πατημα
υπηρχε απολυτος σεβασμος αναμεσα τους
Τωρα ολα αυτα αγαπημενη μου Τινα μπορει να τα εκανε με δυσκολια και με εμποδια
αναλογα με τις οψεις που θα δουμε παρακατω
προχωροντας οικο-οικο σιγα- σιγα.
Υ.Γ
Θα χαρω πολυ αν καπου επεσα μεσ:bigsmile:
Με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:
Δέσποινα μπορείς να χαρείς :love:
Επεσες σε πολλά μέσα, και ναι, δεν είναι παχύς.
Γενικά είναι γενναιοδωρος και η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει πως είναι ανοιχτοχέρης ειδικά όταν πρόκειται για την ελευθερία και τα δικαιώματα των άλλων.
-
καποιος απο την διαχειρηση δεν μπορει να κανει τιποτα μαγικα
για να βαλω καμμια 50ρια θενκς στην Τινα:bigsmile:
εγω σε ευχαριστω Τινα μου που μας μαθαινεις
και προσωπικα σε ευχαριστω που με βαζεις στο τρυπακι να σκεφτω
να συνδιασω οικο,πλανητες τι θελουν να μας πουνε..
που η επιπολαια σεληνη μου καμια φορα δεν με αφηνει να εμβαθεινω σε γραπτα ,κειμενα,αρθρα..
και κουραζομαι διπλα για να τα βαλω μεσα στο μυαλο μου[μαθησιακη δυσκολια που εχω]
Ομως τα μαθηματα αυτα οσες φορες τα ανεβασατε μου διμιουργουν μια προκληση στο μυαλο μου
και αναζητης γνωσης με υπομονη και βαθος
και το συμαντικοτερο μενουν μεσα στο μυαλο μου δεν τα ξεχναω.
και παλι σε ευχαριστω προσωπικα:love:
το κουκακι σου:love:
-
ο κρονος εχει σχεση με το παλιο
ισως αν εχει βρει μια επιχειρηση απο τον πατερα του '' αλλη κληρονομια -δουλεια-
με παλιες προδιαγραφες
αυτος να του εδωσε νεα πνοη νεες ιδεες
και την πηγε παρακατω να ανοιχτικε σε ολους τους οριζοντες της γης...
παντως νομιζω οτι κουβαλαει ονομα βαρυ και παλιο..με αξιωμα να πω...
Τινακι μου. βοηθησε με....:bigsmile:
-
Ο Διας, ο πλανητης της επεκτασης βρισκεται στον 1ο οικο (αν και αναδρομος) θα μπορουσε να δωσει πολλα απο τα δωρα του.Ο κρονος βρισκεται στο ζωδιο που κυβεραει, αναδρομος κι αυτος. Πιστευω οτι το ατομο θα ειχε να ξεπερασει πολλα προβληματα πριν βγαλει το δυναμικο του. Απωλεια πατερα ισως. Εντονη προσωπικοτητα. Μου κανει κλικ και για δημοσιογραφος με αρη στους διδυμους στον 6ο. Παντως πρεπει αυτο το ατομο να μεταδιδει ιδεες.
-
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, η τηλεοραση ειναι ενα καλο μεσο διαδοσης ιδεων. Εχει εντονα τα στοιχεια διδυμου-τοξοτη, ΒΔ και ΝΔ στον 3ο-9ο, ισως με μαζικη επικοινωνια να μην ειναι ασχετος. Γιατι οχι και τηλεοπτικος αστερας, λιονταρι ειναι εξαλλου.
-
O άντρας τον οποίο μελετάμε είναι ένας άνθρωπος, ευχάριστος με χιούμορ, αισιοδοξία, τάση για ελευθερία κι ανεξαρτησία.
Του αρέσουν τα ταξίδια κι έχει κάνει πολλά στο εξωτερικό.
Προσπαθεί να είναι δίκαιος, είναι γενναιόδωρος, κοινωνικός, ιδεαλιστής αλλά και σκληρός, άκαμπτος και δογματικός.
Έχει την εύνοια τύχης στην ζωή του, ωστόσο από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις του.
Κερδίζει με την προσωπικότητά του, έχει εύνοια στα ερωτικά, είναι της υπερβολής, έχει κύρος, προστατεύει τα δικαιώματα των άλλων και προσφέρει την βοήθεια του στους λίγότερο τυχερούς από εκείνον.
Για τον πατέρα του (Δέσποινα ) νιώθει σεβασμό, κουβαλά οικογενειακό όνομα, εντούτοις νιώθει ανασφάλεια για το αν μπορεί να τον φτάσει, ακόμη και να τον ξεπεράσει.
Κινούνται κι εργάζονται στον ίδιο χώρο, η οικόγενεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πορεία της καριέρας του, ωστόσο αν του ίδιου το άστρο δεν ήταν να λάμψει, δεν θα τα κατάφερνε.
Πράγματι Δήμητρα, είναι τηλεοπτικός αστέρας ασχολείται με πολλά πράγματα κι αν θυμάμαι καλά (αυτό πρέπει να κοιτάξω πάλι) έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία.
Αναρωτηθήκατε ποιος από τους δυο πλανήτες υπερισχύει στον 1ο οίκο.
Διααβάζοντας το βιογραφικό του κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο Δίας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, δεν έχει ιδιαίτερη αυτοκυριαρχία, η τύχη όμως τον ακουλουθεί παντού.
Κι αφού ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας, τι θα λέγατε να πάμε στις όψεις Δία/Κρόνου και κατ' επέκταση σε Ήλιο/Σελήνη.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
....................................
Πράγματι Δήμητρα, είναι τηλεοπτικός αστέρας ασχολείται με πολλά πράγματα κι αν θυμάμαι καλά (αυτό πρέπει να κοιτάξω πάλι) έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία.
Αναρωτηθήκατε ποιος από τους δυο πλανήτες υπερισχύει στον 1ο οίκο.
Διααβάζοντας το βιογραφικό του κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο Δίας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, δεν έχει ιδιαίτερη αυτοκυριαρχία, η τύχη όμως τον ακουλουθεί παντού.
..............................[/B]
Επειδή έτυχε να τον έχω ψιλομελετήσει τον χάρτη (και το συγκεκριμένο άτομο φυσικά), να σου πω ότι η δημοσιογραφική ιδιότητα έχει αναληφθεί από το άτομο αυτό περιστασιακά όμως και για άλλους λόγους, όχι κατ΄επάγγελμα.
Επιπλέον, ο Δίας πρέπει να είναι όχι απλώς ισχυρότερος του Κρόνου, αλλά να κυριαρχεί στον χάρτη, και να έπονται η Σελήνη και μετά ο ¶ρης,αν φυσικά δεν κάνω λάθος :bigsmile:
-
Τίνα έιναι αυτό ακριβώς που μου έκανε εντύπωση!!! Ο άνθρωπος έχει 4 πλανήτες σε θέση!!!!!! Ήλιο Σελήνη Δία και Κρόνο! Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, σημαίνει ότι λειτουργεί τις ενέργειες που σχετίζονται με τους πλανήτες αυτούς εύκολα? αβίαστα?,.... Με σύνοδο Ήλιου Ουρανού στον 8ο,... αποκτά μία εκκεντρικότητα ή την τάση να τα κάνει όλα με το δικό του τρόπο (Ήλιο στο Λέοντα=αρρχηγός), είναι παθιασμένος με την εξουσία με κάποιο τρόπο, θεατρικός στο φέρσιμό του (Ερμής στο Λέοντα) με υπομονή και χρειάστηκε να παλέψει πολλά πράγματα στη ζωή του. Το τρίγωνο Ήλιου Δία βέβαια τον βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση ξαφνικά (τρίγωνο Ουρανού Δία) και με τις σχέσεις του είναι λίγο ασταθής (Σελήνη στον 7ο) αν και αυτό το στοιχείο του δίνει διαλλακτικότητα και απαλύνει το άκαμπτο του Κρόνου του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να τον χαρακτηρίσουμε τελικά διότι οι 4 αυτοί πλανήτες στη θέση τους λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας δίνοντάς του διαφορετικά αντανακλαστικά στις διάφορες υποθέσεις που κυβερνούν. Γενικά ίσως να του δίνουν ένα πως να το πω, ζεν στοιχείο ισορροπίας που συνοδέυεται με μία δόση υπερβολής, ως εξέχων στοιχείο του Δία. Η επαγγελματική του ζωή συνέεται με ταξίδια,... τα θέματα τα οικονομικά θα τον απασχολήσουν αρκετα... ¶σχετο θα του πήγαινε καριέρα στην πολιτική??? Αυτά μπόρεσα να σκεφτω....
-
Ο Δίας στον τοξότη από τον πρώτο οίκο τριγωνίζει τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στον Λέοντα και στον 8ο οίκο.
Ο Δίας από θέση, όπως είπε η αγαπητή Χρυσάνθη, ευνοεί ακόμη περισσότερο τον Ήλιο από θέση, ο οποίος παίρνει ακόμη ιδιαίτερη χροιά από τον Επαναστάτη Ουρανό που επιθυμεί την ανεξαρτησία του.
Η προσωπικότητα αυτού του άνδρα είναι ανεξάρτητη, παιχνιδιάρικη, λαμπερή και ασχολείται με πολλά καινούργια πράγματα με επιτυχία θα έλεγα, αφενός λόγω καλοτυχία και θετικής διάθεσης και αφετέρου λόγω ευφυΐας. Όλο αυτό τον εξελίσσει σαν προσωπικότητα.
-
Θεωρώ ότι ο Ήλιος είναι ο πιο ισχυρός πλανήτης απ΄όλους στο χάρτη του ατόμου αυτού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το διάγραμμα των χορηγών πλανητών χωρίς βέβαια να παραβλέψουμε μία Σελήνη στον Καρκίνο , ένα Δία στον Τοξότη και ένα Κρόνο στον Αιγόκερω . :bigsmile:
-
Χρυσάνθη αυτό ακριβώς σημαίνει, ότι οι ενέργειες των πλανητών βγαίνουν αβίαστες.
Ναι, του ταιριάζει η πολιτική κι είναι έντονα πολιτικοποιήμενος άνθρωπος.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα πως αφήνει την ηθοποία για την πολιτική.
Αρκετά θεατρικός στις εκδηλώσεις του, αρχικά από Ήλιο κι εν συνεχεία από Ερμή, αγγίζει συχνά πυκνά την υπερβολή και είναι άκρως αντιδραστικός κι επαναστατικός.
Ο Ήλιος είναι πιο ισχυρός μέσα στον χάρτη.
Βρίσκεται στην κυριαρχία του, στην τριπλότητα του, στα όρια του Δία, στα πρόσωπα του ¶ρη και στην αδυναμία του Κρόνου. Η βαθμολογία του είναι +8, του Δία και του Κρόνου +7 κι ακολουθεί η Σελήνη με +5.
Αυτά ενημερωτικά και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο με τέτοιες λεπτομέρειες για να μην μπερδευτούν τα αρχάρια μέλη.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αυτά ενημερωτικά και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο με τέτοιες λεπτομέρειες για να μην μπερδευτούν τα αρχάρια μέλη.
Ευχαριστούμε Τίνα για τη διευκρίνηση, γιατί αλλιώς για ποιό λόγο να συμμετάσχουμε εμείς οι δεδηλωμένοι και όντως αρχάριοι, όταν τα προχωρημένα μέλη ή οι αστρολόγοι γράφουν πράγματα που τα καταλαβαίνουν μόνο μεταξύ τους....
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Κι αφού ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας, τι θα λέγατε να πάμε στις όψεις Δία/Κρόνου και κατ' επέκταση σε Ήλιο/Σελήνη.
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω και στον 1ο δείχνουν μια τάση του άνδρα να πετύχει στον κοινωνικό-επαγγελματικό στίβο. Κάνει αντίθεση με τη σελήνη στον καρκίνο και στον 7ο. Κάνει χιαστί με τον ¶ρη στους Διδύμους στον 6ο, χιαστί με τον Ερμή στο Λέοντα στον 8ο και τριγωνάκι με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 9ο.
Δεν έχω την εμπειρία και τις γνώσεις να το εξηγήσω με λεπτομέρειες αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι:
ότι ο Ήλιος του, η αυτοέκφρασή του, το εγώ του ενισχύονται από τον ευεργέτη Δία.
ότι η Σελήνη του, ο συναισθηματικός του κόσμος είναι σε αντίθεση με τον κακεργέτη Κρόνο άρα μπλοκάρεται….
θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ήλιος του και η Σελήνη του είναι σαν να βρίσκονται <<σε δυσαρμονία>> αν και δεν έχουν μεταξύ τους όψεις;.......
-
Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, ανήκει στην Σταθερή Τριπλότητα και στο Στοιχείο της Φωτιάς. Είναι φιλόδοξος, θαρραλέος, δραστήριος, αποφασιστικός και του αρέσει η δράση και η πολυτέλεια. Θέλει να κατέχει μια θέση εξουσίας, ένα τομέα που μπορεί να διοικεί, να εξουσιάζει τους άλλους. Έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να έχει ένα κύκλο από φίλους, οι οποίοι να τον αποδέχονται και κυρίως να τον θαυμάζουν. Φύση ευγενική, γενναιόδωρη με τα άτομα που αγαπά και κυρίως τα παιδιά του . Πετυχαίνει αρκετά χάρη στις ικανότητές του και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Τείνει να παρουσιάζει τις καταστάσεις πιο δραματικές απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα.
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ανήκει στην Παρορμητική Τριπλότητα και στο Στοιχείο του Νερού. Αυτή η θέση της Σελήνης μας δείχνει ότι έχει ευαίσθητο ψυχικό κόσμο και τρέφει βαθιά συναισθήματα για το οικογενειακό του περιβάλλον και ο,τιδήποτε θεωρεί οικογένεια . Συχνά αναπολεί το παρελθόν , την παιδική του ηλικία. Είναι φιλικός, συμπαθητικός , υπομονετικός αλλά και γκρινιάρης. Η φαντασία του μεγάλη και χρειάζεται να διοχετευτεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Φοβάται την απόρριψη και όταν θέλει να αμυνθεί κρύβεται στο καβούκι του, αλίμονο όμως αν κάποιος πάει να πειράξει την οικογένειά του.
Τα δύο Φώτα βρίσκονται στις πιο ισχυρές ζωδιακές θέσεις και δεν σχηματίζουν κάποια κύρια όψη μεταξύ τους. Βλέπουμε ότι από τη μια είναι μεγάλη η επιθυμία του να ξεχωρίσει , να διακριθεί σαν προσωπικότητα και να τον θαυμάζουν για τα κατορθώματά του. Από την άλλη όμως είναι επίσης έντονη η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής, ώστε να μπορεί να εκφράσει και να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους ανθρώπους που αγαπά.
Ανήκουν επίσης σε διαφορετικές τριπλότητες (Σταθερή και Παρορμητική). Από τη μια τάση για νέα ξεκινήματα και από την άλλη τάση για εδραίωση κα σταθεροποίηση. Διαφορές προκύπτουν και από τα στοιχεία της Φωτιάς(Ήλιος ) και Νερού ( Σελήνη).
΅Όλα αυτά πιστεύω ότι του δημιουργούν τρομερή ένταση. Η εξουσία κόντρα στο συναίσθημα .
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
........
Ο Ήλιος είναι πιο ισχυρός μέσα στον χάρτη.
Βρίσκεται στην κυριαρχία του, στην τριπλότητα του, στα όρια του Δία, στα πρόσωπα του ¶ρη και στην αδυναμία του Κρόνου. Η βαθμολογία του είναι +8, του Δία και του Κρόνου +7 κι ακολουθεί η Σελήνη με +5.
Ενδέχεται να ακολουθούμε διαφορετική μεθοδολογία για τη βαθμολόγηση . Θα βρούμε την ευκαιρία να το κουβεντιάσουμε :bigsmile:
-
O αντρας αυτος ισως παντρευτηκε σε νεαρη ηλικια ακμη 7ου δυδυμους
γιατι γυρευε συναισθηματικη ασφαλεια σεληνη στον καρκινο
πισυευω ομως οτι πηρε δυαζυγιο
επισης ο κρονος απο τον 1ο σε αντιθεση με σεληνη
μας λεει οτι στις σχεσεις του ηθελε να ειχε το πκυριαρχο λογο
σαν δασκαλος σαν καθοδηγητης ας πουμε..
αυτο ισως διμιουργουσε προβληματα με τους απεναντι -7ος-
επισης ηθελε οι αλλοι να ειναι ανθρωποι εξυπνοι με ευφιεια
η συντροφος του,οι συνεργατες του
Πιστευω οτι ηλιος και ουρανος 8ος σε οψη με δια 1ος
του εδωσε φαντασια και ισως μια μελαγχολια κλεινοταν καμμια φορα στον εαυτο του...
εκανε πιστευω αρκετες σχεσεις που οσο ξαφνικα αρχιναγαν ετσι και τελειωναν...
επισης και κρυφες σχεσεις...
ο Διας αναδρομος λενε φερνει την επυτυχια στην μεση ηλικια μετα τα 40..
πιστευω οτι ειχε εκτοξευση της καριερας του και κερδη
Με αγαπη :love:
Τινακι πες μου αν παω καλα ....:love:.
-
Εχετε περιγράψει πολύ καλά τον Ήλιο στον Λέοντα, επίσης αρκετά καλά το τρίγωνο του με τον Δία.
Αρέσκεται στο ν' ασκεί εξουσία, τον ενδιαφέρει η εξέλιξη και πρόοδος της ανθρώπινης ψυχής, έχει έντονα πάθη και ενώ, είναι γενναιόδωρος, είναι ιδιαίτερα κτητικός με τα αποκτήματα του.
Ήλιος στον 8ο σε τρίγωνο με Δία, δίνει πολύ χρήμα το οποίο διαχειρίζεται αρκετά καλά, ειδικά όταν πρόκειται μ' αυτό να χειραγωγήσει πλήθη.
Ο Ουρανός σε όψη συνόδου με τον ζωοδότη Ήλιο, του δίνει ευφυία, ευφευρετικότητα και τον κάνει να αντιδρά σε οτιδήποτε κατεστημένο/συντηρητικό κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τον Κρόνο στον 1ο που στοιχειοθετεί μια προσωπικότητα άκρως συντηρητική, στοιχείο που τονίζεται από την αντίθεση της Σελήνης.
Του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε ομοιδέατες γιατί έτσι ολοκληρώνεται ως προσωπικότητα και φυσικά πρέπει πάντα να ηγείται.
Προσωπικότητα σταθερή, απολυταρχικός άνθρωπος ο οποίος άνετα θα γινόταν δικτάτωρας προκειμένου να διατηρήσει την ελευθερία του και να υλοποιήσει τα οράματα τα δικά του και της ομάδας του.
Δυνατός και ανθεκτικός αντέχει κάτω από δύσκολες συνθήκες και λειτουργεί αρκετά δυναμικά στις κρίσιμες καταστάσεις.
Η Σελήνη τώρα, έρχεται σε σύγκρουση με τα παραπάνω στοιχεία, είναι ιδιαίτερα συνεσταλμένη και συντροφική, εξαρτημένη από τους άλλους και τις διαθέσεις τους
Δεν της αρέσει να φαίνεται, αντίθετα θέλει να κρύβεται για να νιώθει προστατευμένη.
Η αντίθεση με τον Κρόνο, θηλειά στον λαιμό της και μάλιστα από ένα Κρόνο σε κυριαρχία και πτώση ταυτόχρονα.
Θέλοντας και μη, ο Κρόνος της επιβάλλει εσωτερική μοναξιά και σκληρότητα.
Της θυμίζει τις υποχρεώσεις της, πρακτικές και κοινωνικές, αναστέλλοντας το σύναισθημα
Το εντυπωσιακό είναι πως ο άνθρωπος αυτός θεωρεί τους άλλους σκληρούς απέναντι του ( βάλλεται ο ψυχισμός ) ενώ ουσιαστικά εκείνος είναι που γίνεται σκληρός κι αυστηρός ( Κρόνος στον 1ο)τόσο με τον εαυτό του όσο και με τους άλλους.
ΥΓ Δέσποινα έχεις δίκιο, παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία και χώρισε 4 χρόνια μετά.
Έγινε γνωστός σε σχετικά νεαρή ηλικία όμως η καριέρα του εκτοξευτηκε κυρίως μετα τα 40 του χρόνια.
Έχετε να ερμηνεύσετε κι ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε σχέση με όλα τα παραπάνω κι αν δεν υπάρχει να προσθέσουμε κάτι άλλο, προχωράμε στον 2ο οίκο.
Καλή συνέχεια! :love:
-
το τριγωνο αυτο Ποσειδωνα -σεληνης
ισως του εδωσε την δυνατοτητα να ιναι αγαπητος σε οτι εκανε μ τις παρεες του
με μπολικη φανντασια και σασπενς..μαγνιτικος..
με τα κοινα τους χομπυ και σε οτι αλλο καταπιανοταν
αρκετα δημοφιλης και απαραιτητος και με μεγαλη περαση στον γυναικειο πλυθυσμο θα ελεγα
κρεμονταν απο τα χειλη του
οπως το ιδιο και αυτος με τις γυναικες..
Νομιζω επισης οτι ηταν μελος σε κοινωφελη ιδρυματα
ισως βοηθουσε κακοποιημενες γυναικες..
η'' κατι που εχει σχεση με κατι κρυφο που αυτος το ανεδειξε οτι πρεπει να μην φοβομαστε και ολοι
ενωμενοι και με καταλληλη ενημερωση να βοηθησουμε τις μαζες των ανθρωπων..
ισως ειχε και σχεση με ομαδες που ασκουσε την αρχηγια ..
περιμενω αγαπημενη μου Τινα:love:
με αγαπη παντα:love:
-
θα ηθελα να αναλυσετε και το δικο μου χαρτη...γινετε;
-
Quote:
Originally Posted by
ZOELINA
θα ηθελα να αναλυσετε και το δικο μου χαρτη...γινετε;
Αγαπητό μέλος,
δεν κανουμε αναλύσεις χαρτων. Αυτό προκειται για ασκηση, γι'αυτό αλλωστε δεν δόθηκαν και τα στοιχεία του ατόμου του χάρτη. Δεν προκειται για τον χάρτη κάποιου μέλους μας. Αν επιθυμείς ανάλυση του χάρτη σου, για τον γενέθλιο σου, παρεχεται δωρεάν ανάλυση από το forum μας, αν θες για κάποιον αλλο χάρτη εκτος γενέθλιου θα πρεπει να απευθυνθεις σε κάποιον επαγγελματια αστρολόγο.
Φιλικα
kiaRRa:bigsmile:
-
Πιστεύω πως το τρίγωνο σελήνης-Ποσειδώνα, άσχετα από την οικοθεσία, δίνει έναν ευαίσθητο και ρομαντικό συναισθηματικό κόσμο, πλούσια φαντασία, που πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν εσωτερικό αντίδοτο και αντιστάθμισμα στις πιέσεις του Κρόνου. Έμπνευση, καλλιτεχνική προδιάθεση, ιδεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Τώρα, σύμφωνα με την οικοθεσία, η σελήνη - κυβερνήτης του 7ου και στη θέση της - δηλώνει ότι το άτομο αναπτύσσει και χρειάζεται ρομαντικές σχέσεις, βαθιά συναισθηματικές και με ευαισθησία. Αναζητά δηλαδή τέτοιας ποιότητας άτομα για να σχετιστεί. Παρ'ολ'αυτά, μάλλον δυσκολεύεται τελικά στη ν αναζήτησή του και πέφτει ίσως θ'υμα αρκετές φορές της ευαισθησίας του (αντίθεση σελήνης Κρόνου). Επίσης, ίσως εύκολα λειτουργεί σε ομαδικές δραστηριότητες και ξέρει να συνεργάζεται (Ποσειδώνας στον 11ο).
-
Πολύ σωστά EPANASTATI25, το αντιστάθμισμα στην σκληρότητα του Κρόνου είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Εκτός των άλλων στοιχείων που δώσατε εσύ κι η Δέσποινα , να πούμε ότι με το τρίγωνο αυτό μαλακώνει η ψυχή του. Ωστόσο, την ευαισθησία του την βγάζει περισσότερο σε τομείς του 11ου, οι στόχοι και τα οράματα του αγγίζουν το ιδανικό και φυσικά δίνει έφεση στην καλλιτεχνία.
Δέσποινα, το άτομο που μελετάμε, έχει προσφέρει έργο, κοινωνική υπηρεσία (παρακάτω θα δούμε που και για γιατί).
Πάντως όχι σε κακοποιημένες γυναίκες, για την ακρίβεια η αντίθεση Σελήνης/Κρόνου δείχνει ότι είναι σκληρός με το γυναικείο φύλο.
-
Πάντως, με τη σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο, μια μόνιμη αίσθηση ανασφάλειας και τάση για μελαγχολική διάθεση την έχει..Ποτέ δεν κατάλαβα πως ενεργούν Δίας και Κρόνος όταν ωρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και τον ίδιο οίκο..Από τη μία ο Δίας τονίζει τα χαρακτηριστικά και τα ταλέντα του ζωδίου, από την άλλη ο Κρόνος απαιτεί προσπάθεια για την ανάπτυξή τους..Πιστέύω πως περισσότερο υπερισχύει η ανασφάλεια και ο καταθλιπτικός κάποιες φορές συναισθηματικός του κόσμος, παρόλ'αυτά διατηρεί και την αίσθηση αισιοδοξίας πως το μελλον υπόσχεται κάτι περισσότερο (τρίγωνο Ηλιου - Δία)..