Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;;
Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας. Σας επισημαίνω οτι, τα παρακάτω είναι αντικείμενο ανάλυσης και οχι επικριτικής.
Είπε ο Καρατζαφέρης από το Βήμα της Βουλής: «3,500 άτομα διαδήλωσαν για τα σκληρά μέτρα και 150,000 έτρεξαν να αγοράσουν το γνωστό DVD». Δίκιο είχε, μήπως όμως αυτός ήταν ο στόχος;
Και μην κρυβόμαστε, όλοι ή σχεδόν όλοι το είδαμε. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους μεν, το είδαμε δε. Πρωταγωνίστρια, η – αναμφίβολα - κουκλάρα που γεννήθηκε στις 24-11-1985. Ώρα δεν ξέρω. Η πρώτη εικόνα που παρατηρούμε είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πλανητών, είναι μαζεμένοι μεταξύ της 17ης μοίρας του Ζυγού και την 2η μοίρα του Αιγόκερω. Συνωστισμός!!! Και αν τοποθετήσουμε τον Ποσειδώνα ή την Αφροδίτη στον Ωροσκόπο (κάτι τέτοιο μου κάνει), βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του χάρτη, που δείχνει να εξαρτάται η ζωή της από τις δικές της κινήσεις. Και στην απέναντι πλευρά, μια Σελήνη μόνη στις τελευταίες μοίρες του Κριού (αν έχει γεννηθεί έως τις 15:00) ή στις πρώτες του Ταύρου (αν έχει γεννηθεί μετά). Ο Ήλιος της στον Τοξότη βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με τον Κρόνο. Στόχοι ζωής – πειθαρχία, περιορισμός. Εδώ σίγουρα υπάρχουν άγχη, ανασφάλειες ή δύσκολη σχέση με τον πατέρα, αλλά πείτε μου: Παρασύρεται;;; Ή μήπως ξέρει τι κάνει; Με τον ¶ρη στον Ζυγό, καρατσεκάρει, ζυγίζει και βλέπει τις δύο όψεις του νομίσματος προτού δράσει. Απλά της αρέσει να σοκάρει (Ερμής-Ουρανός). Και η Σελήνη – που μάλλον βρίσκεται στον Κριό – τα χώνει κανονικά, δεν χαρίζεται, "είμαι πρώτη" λέει.
Το μυστικό θεωρώ ότι βρίσκεται στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη της είναι μυστικοπαθής, εξουσιαστική, σεξουαλική, σκοτεινή. Αγαπάει τα λεφτά και τον απόλυτο έλεγχο. Η Αφροδίτη της βρίσκεται στο μεσοδιάστημα ¶ρη-Ουρανού (ημι-εξάγωνα μεταξύ τους). Το σημείο αυτό δείχνει μεγάλη ενέργεια, έκφραση της ενέργειας με αντισυμβατικό τρόπο, παρόρμηση και ρίσκο. Τώρα, αν το ξεχειλώσουμε λίγο (7 μοίρες), κάνει τετράγωνο με το Δία. Και γιατί την υπολογίζω σαν όψη; Λόγω του τετράγωνου Πλούτωνα στο Σκορπιό (Αμάν, Παναγία μου) και τον Δία στον Υδροχόο (αυτό είμαστε εμείς, ο απλός λαός). Φιλοδοξία, εξουσία, χειραγώγηση της μάζας. Αγάπη για τον εαυτό, υπερεκτίμηση του εαυτού, και φυσικά κρυφή ανασφάλεια και πιθανότητα αυτοκαταστροφής.
Ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση ήταν η φράση που "παρακινούσε για εγρήγορση". Μου έκανε ΤΕΤΟΙΑ απαξίωση στον ακέφαλο παρτενέρ (ανύπαρκτος, απλά ως εργαλείο χρήσης), και κατΆ επέκταση σε όλο τον αντρικό πληθυσμό, του τύπου «άχρηστε». Την ώρα που ο ανήρ παρακολουθεί δεν αντιλαμβάνεται ότι τον βρίζει κατάμουτρα. Αυτή λοιπόν είναι η εξουσία της, σε χειραγωγεί, σε χρησιμοποιεί και δεν το παίρνεις χαμπάρι. «Βαριέμαι», μας λέει συνεχώς, είμαστε ανιαροί και ανούσιοι δηλαδή και κανείς μας δεν μπορεί να διασκεδάσει την ανία της Αυτού Μεγαλειότης. Και προτού την μισήσουμε, κλαίει και ποντάρει στην συμπόνια μας, για να μας φέρει πίσω στην αυλή της. Αν αυτό σας φαίνεται παρατραβηγμένο, σκεφτείτε ότι πρόκειται για γυναικείο ψυχισμό. Μήπως τελικά εμπλέκεται σε υψηλότερα κυκλώματα ως άλλη Μονρόε; Μήπως μας ρίξανε το κοκαλάκι από την άλλη μεριά και τρέξαμε σαν τα σκυλάκια; Δεν θα κάνω παραπολιτική ανάλυση, απλά σκεφτείτε…
Για μένα Julia σημαίνει Sex, Money and Power!!! Και όλα αυτά σε ένα κουκλίστικο περιτύλιγμα...
Re: Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;;
Να' σαι καλά, δεν το είχα δει. Απλά η προσέγγιση μου ήταν και για το αν μας δουλεύει ή όχι. Ευχαριστώ πάντως!!!
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
Να' σαι καλά, δεν το είχα δει. Απλά η προσέγγιση μου ήταν και για το αν μας δουλεύει ή όχι. Ευχαριστώ πάντως!!!
Και με την ευκαιρία, ΔΕΝ ήταν 3.500 αυτοί που διαδήλωσαν κατά των μέτρων για την οικονομία... Ήταν δεκάδες χιλιάδες :bigsmile:
Και εύχομαι να γίνουν εκατοντάδες!!!
Πάντως εστιάστηκα στο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα γιατί το έχω βιώσει από αρκετά οικεία άτομα, όπου τους έχω δει να θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίους και αδικημένους από την κοινωνία. Και οπόταν τους δοθεί η ευκαιρία σε εκμεταλλεύονται. Ειδικά ο γαμπρός μου, λέει : κάθε μου λεπτό αξίζει ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή, δεν ασχολούμαι με κάποιον εάν δεν έχω όφελος.
Αυτά. Παρεκτράπηκα του θέματος...
¶ντζελα μου,
εμένα την αντίθετη άποψη μου δημιούργησε το βίντεο αυτό. Δεν νομίζω ότι έκανε η ίδια την σκηνοθεσία ( με 3 κάμερες) για να εισπράξουμε το μήνυμα της χρησιμοποιήσης του "ακέφαλου" άντρα. Αντίθετα, μου έδωσε την αίσθηση ότι αυτή είναι το αντικείμενο κάθε άντρα, έστω κι αν φαινόταν ότι αυτή είχε τον έλεγχο.
Στον χάρτη της, αν είναι σωστός, ο ¶ρης είναι στο 10ο της στον Ζυγό και η Αφροδίτη κυβερνήτης του 10ου στον Σκορπιό. Δυο ερωτικοί πλανήτες σε δυο ερωτικά ζώδια κυβερνούν τον οίκο του πατέρα της ενώ ο Ήλιος της είναι στο 12ο σε ακριβή σύνοδο με τον Κρόνο. Πιστεύω ότι από την παιδική της ηλικία είχε άμεση ή έμμεση παρακίνηση του πατέρα της που την οδήγησαν στις τωρινές επιλογές της. Η σχέση της με τον πατέρα της χρήζει ψυχανάλυσης. Δεν πιστεύω ότι η εικόνα που δίνει στον κόσμο είναι η πραγματική.
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
Ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση ήταν η φράση που "παρακινούσε για εγρήγορση".
Για λόγους ευπρέπειας δεν μετέφερα τα ακριβή λόγια της. Αυτό το σημείο είπα οτι μου έδωσε την εντύπωση (faster re m...). Και επειδή γνωρίζω τους γονείς της (δεν είμαστε κολλητοί) εδώ και πολλά χρόνια, εκείνοι την έτρεχαν απο μικρή αλλά στο τέλος έχασαν τον έλεγχο. Μεχρι εδώ δεν λέω περισσότερα.
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
Για λόγους ευπρέπειας δεν μετέφερα τα ακριβή λόγια της. Αυτό το σημείο είπα οτι μου έδωσε την εντύπωση (faster re m...). Και επειδή γνωρίζω τους γονείς της (δεν είμαστε κολλητοί) εδώ και πολλά χρόνια, εκείνοι την έτρεχαν απο μικρή αλλά στο τέλος έχασαν τον έλεγχο. Μεχρι εδώ δεν λέω περισσότερα.
Γεια σου, ¶ντζελα μου.
Την άκουσα την φράση που λες αλλά δεν μπορεί κανείς να κρίνει έτσι. Υπάρχει το χρησιμοποιώ τους άλλους γιατί με χρησιμοποίησαν κι εμένα, υπάρχει το χρησιμοποιώ γιατί πιστεύω ότι όλος ο κόσμος μου χρωστάει, υπάρχει το χρησιμοποιώ γιατί....
Οι γονείς συχνά δημιουργούν με την στάση τους προβλήματα και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν ή χάνουν και τον έλεγχο τελείως. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζουν κιόλας ότι έχουν και οι ίδιοι ευθύνη.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις δυσκολεύομαι να μιλήσω δημόσια για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή πιστεύω ότι ο χάρτης ενός ατόμου αποτελεί προσωπικό και ιδιωτικό δεδομένο. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι να αναρτούμε ένα χάρτη χωρίς την θέληση και την άδεια ενός ατόμου και να συζητούμε πολύ προσωπικές και ιδιωτικές πτυχές της ζωής του. Φαντάσου ένα άτομο με ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα να του βγάζει κανείς απροκάλυπτα τα σώψυχα δημόσια και να το διαβάσει ξαφνικά. Το λιγότερο μπορεί να σοκαριστεί αλλά μπορεί όμως και να έχει σοβαρότερες επιπτώσεις πάνω του. Όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα καλύτερα οι αστρολογικές αναλύσεις να περιορίζονται στην δημόσια ζωή του.
Ένας δεύτερος λόγος που δυσκολεύομαι συχνά να μιλήσω δημόσια στο σάιτ είναι γιατί τα περισσότερα μέλη τώρα μαθαίνουν αστρολογία. Αν αναλύσει κανείς αστρολογικά στοιχεία ενός συγκεκριμένου χάρτη και τυγχαίνει να έχουν παρόμοια στοιχεία στον δικό τους χάρτη επειδή δεν γνωρίζουν ακόμα ότι κάθε στοιχείο μπορεί να διαφοροποιηθεί στην σύνθεση ενός χάρτη και κάθε στοιχείο έχει πολλά επίπεδα ερμηνείας μπορεί να επηρεαστούν προσωπικά. Και δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή του άλλου. Αυτός είναι ο λόγος που ενώ έχουν γίνει πολλές συζητήσεις εδώ στο σάιτ, και μάλιστα κάποιες απ' αυτές ήταν πολύ έντονες, περιορίζομαι σε θεωρητικές θέσεις κυρίως χωρίς να μπαίνω σε συγκεκριμένες τοποθετήσεις.
Καλησπερα :bigsmile:
Θα συμφωνησω με την αποψη της Κυριας Μοζορα.Αν υποθεσουμε πως καποιο ατομο π.χ. απο αυτο το σαιτ εχει τις ιδιες οψεις η την ιδια οικοθεσια με τον γενεθλιο χαρτη της Κυριας Αλεξανδρατου,δεν θα πρεπει αυτοματα να πανικοβληθει η ν'αναρωτηθει... ''μα τι ειναι αυτα που γραφουν?εχω και εγω τις ιδιες οψεις αλλα δεν λειτουργω ετσι''...
Εκτος του οτι καθε γενεθλιος χαρτης ειναι μοναδικος,μην ξεχναμε και την παραμετρο της οικογενειας του εκαστοτε ατομου,τις εμπειρειες,αλλα και την ελευθερη βουλιση του.
Οπως παραδειγμα δυο διδυμα μωρακια που γενιουντε με διαφορα 3 λεπτων (με την προυποθεση πως δεν αλλαζει ο ωροσκοπος σε αυτα τα 3 λεπτα),θα εχουν παρομοιο γενεθλιο χαρτη.Αν για τον αλφα η βητα λογο αυτα τα μωρακια μεγαλωσουν σε διαφορετικο οικογενειακο περιβαλλον,ειναι σαφες πως θα υπαρξει μια διαφοροποιηση στον χαρακτηρα τους και στις επιλογες τους.
Φιλικα:bigsmile:
Κοραλλία μου...
έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες...και στο απόρρητο που πρέπει να συνοδεύει την όλη διαδικασία, και στο τακτ που πρέπει να έχει κάποιος όταν ασχολείται με τέτοια πράγματα είτε από τη δική σου τη θέση είτε από τη θέση κάποιου άλλου με άλλη ιδιότητα...και προπαντώς συμφωνώ ότι καμία σύγκριση μεμονωμένων όψεων δε μπορεί να γίνει ανάμεσα στον εν λόγω χάρτη και σε κάποιον άλλον (και αυτό περισσότερο το επισημαίνω για τα νέα μας μέλη). Δεν πάμε να υποστηρίξουμε ότι άτομο με τον ίδιο, ολόιδιο χάρτη (πόσο μάλλον με κάποιον άλλον με τον οποίο μοιράζεται απλά κάποιες κοινές όψεις) θα λειτουργήσει ντε και καλά έτσι...εδώ το κοιτάμε αντίστροφα...δηλαδή ένα άτομο το οποίο λειτουργεί έτσι...ποιός είναι ο χάρτης ο οποίος τον συνοδεύει στη ζωή και την πορεία του........ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κάποιον εντελώς διαφορετικό χάρτη..
Θα ήθελα όμως να πω το εξής...
λες προσωπικό και ιδιωτικό δεδομένο...ξέρουμε καλά ότι αυτό τείνει (για να μη πω οτι έχει γίνει ήδη) να εξαλειφθεί όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα γενικότερα...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το υποστηρίζω.
ειδικότερα τώρα για το συγκεκριμένο άτομο, χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως ιδιωτικό δεδομένο, προσωπικές και ιδιωτικές πτυχές της ζωής του, μπορεί να σοκαριστεί, δημόσια ζωή του...
ε πόσο πιο δημόσιο να γίνει από αυτό που ήδη εχει συμβεί...?
πόσο πιο δημόσιες και γνωστές να γίνουν πτυχές που όντως θα έπρεπε να παραμένουν προσωπικές και ιδιωτικές...? πιστεύεις ότι θα την απασχολούσε ή θα σοκάρονταν από αυτό το οποίο ενδεχομένως γίνεται εδώ...? (που βέβαια καλό θα ήταν να σημειωθεί ότι γίνεται με σεβασμό και χωρίς να υπερβαίνουμε τα όρια βεβαίως και χωρίς επιπλέον να θίγουμε τίποτα παραπάνω από το οφθαλμοφανές το οποίο θίγεται από μόνο του στην τελική)
τέλος πάντων, για να μη μακρυγορώ (γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει που πάει το πράγμα)
είναι πολύ σωστά τα όσα λες...απλά πιστεύω ότι ίσως στην προκειμένη, δεν έχει παραβιαστεί τίποτα...το οποίο δεν έχει "παραβιάσει" τουλάχιστον πρώτα η ίδια.......δίνοντας το δικαίωμα σε όλη την Ελλάδα να μιλάει για πολύ διαφορετικά και χειρότερα πράγματα από ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ο αστρολογικός της χάρτης......