Quote:
Originally Posted by
sag_femme
........
Απλά να ρωτήσω 2 πραγματάκια σχετικά με την απάντηση σου αν βρεις χρόνο να μου απαντήσεις…
1. Όταν λές πισωγυρίσματα του Κρόνου, εννοείς ανάδρομο;
Ναι
Quote:
2. Γενικά στις διελεύσεις να παρακολουθώ τους βαρεις διελαύνοντες (πλανήτες που έχουν αργή πορεία μάλλον εννοείς) και όχι τους υπόλοιπους;
Έχοντας στο μυαλό μας ότι μόνο από τις διελεύσεις είναι αρκετά επισφαλές να περιμένουμε καλά ή κακά πράγματα, σκέψου ότι οι όψεις που σου ανέφερα κρατάνε περίπου ένα 20ήμερο, με σχετικά μικρή ανοχή. Αν είναι γρήγορος ο πλανήτης η όψη κρατάει κάνα 3ήμερο, άντε βδομάδα. Θα σου έλεγα να βλέπεις αρχικά τη διέλευση των γρήγορων από τους Οίκους και παράλληλα τις όψεις που ενδεχομένως να κάνουν με γενέθλιους. Οι ...αργοκίνητοι μπορεί να κάνουν και χρόνια (πολλά χρόνια) μέχρι να ξεκουμπιστούν από κάποιον Οίκο. Χοντρά - χοντρά, κοιτάς διέλευση από Οίκους, όψεις, διελεύσεις αργών για το κλίμα που θα διαμορφωθεί σε θέματα Οίκου και διελεύσεις γρήγορων για "αρπαχτές".
Quote:
3. Οσον αφορά στην ερώτηση μου για την ερμηνεία των οίκων απλά θα ήθελα να καταλάβω αυτό που έχω δει να γράφεται πολλές φορές δηλ. α) πχ. σύνοδος Ηλιου-Κρόνου στον 3ο οίκο (ποιος πλανήτης είναι στον 3ο; )
Σύνοδος σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόσταση του ενός πλανήτη από τον άλλο. Τουτέστιν, είναι και οι δύο στον 3ο. Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια, λόγω της ανοχής, μπορεί να είναι σε διαφορετικούς Οίκους, αλλά αυτό πρέπει να αναφέρεται ότι συμβαίνει. Εκεί παίζει, αν είναι γωνιακοί, διάδοχοι ή κατιόντες, η ισχύς της συνόδου σε συνάρτηση με το ποιοι πλανήτες εμπλέκονται.
Quote:
και β) επειδή λένε ότι παίζει ρόλο και ο οίκος που γίνεται η όψη για να ξέρουμε ποιος τομέας επηρεάζεται, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα και την ερώτηση για να ξέρω ποιον οίκο να κοιτάζω…
Τυπικά ενεργοποιούνται θέματα των Οίκων που αφορούν την όψη.
Quote:
4. Οσον αφορά στην περίπτωση του Πλούτωνα, γενικά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι απίστευτα χτυπημένος αυτή την περίοδο (δ. Κρόνος στον 8 τετράγωνο με Ηλιο και Δία, δ. Πλούτωνας στο 12ο χιαστί με Κρόνο και άλλες όψεις που εμένα που φαίνονται δύσκολες), ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή για το άτομο αλλά απλά η συγκεκριμένη όψη με προβλημάτισε... Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω στοιχεία να κοιτάξεις αλλά μετά μάλλον θα θεωρείται εκμετάλλευση εκ μέρους μου!!!
Πρέπει να κοιτάμε στο σύνολο το χάρτη και, όπως σου λέω και πιο πάνω, τις διελεύσεις σε συνδυασμό με άλλα προγνωστικά συστήματα, διαφορετικά όψεις που υποδεικνύουν πχ κάτι άσχημο απλώς να φέρουν ψυχολογική αναστάτωση και όχι κάποιο γεγονός.
Quote:
Πάντως έχεις δίκιο και το ξέρω. Καμία όψη δεν μπορεί να ερμηνευτεί από μόνη της αλλά λόγω του ότι δεν έχω τις γνώσεις να ερμηνεύσω τις όψεις σε όλο τους το μεγαλείο πρέπει να ξεκινήσω από κάπου μέχρι να βρω τη σειρά... :embarrest
Καλά κάνεις. Καλή συνέχεια.
Quote:
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ερμηνείες και τη βοήθεια!!!
Παρακαλώ, τι "παιδί του Δία" θα ήμουν αλλιώς :embarrest:bigsmile:
[/QUOTE]Τελικά είσαι πολύ γλυκός αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο!!! :toung:
:bigsmile::bigsmile:[/QUOTE]
Εεεε, το ξέρω, μου το λένε συνέχεια πολλές :toung: