Re: Απορία καρμικού τύπου
Αναμφισβήτητα πρόκειται για καρμική σχέση :nuts:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αναμφισβήτητα πρόκειται για καρμική σχέση :nuts:
Σκέψου μόνο πως δεν έβαλα κι όλες τις όψεις:cry:
Αγαπητη Κωνσταντινα(πως και μας θυμηθηκες?:nuts:)
η σχεση των 2 ατομων που μας παρεθεσες...ΜΟΝΟ καρμικη μπορει να ειναι..:toung:
Quote:
Originally Posted by
xry45
Αγαπητη Κωνσταντινα(πως και μας θυμηθηκες?:nuts:)
η σχεση των 2 ατομων που μας παρεθεσες...ΜΟΝΟ καρμικη μπορει να ειναι..:toung:
Μην ξεχνάς πως όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο του Τοξότη,που σημαίνει πως με..αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου,έχω καρμικά θέματα,φίλη χρύσπα:σφύριγμα
Μπορει επισης να ειναι καρμικο οτι σου απαντησαν Τοξοτες ........:laugh:
Χιουμορακι κανω ... :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Μην ξεχνάς πως όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο του Τοξότη,που σημαίνει πως με..αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου,έχω καρμικά θέματα,φίλη χρύσπα:σφύριγμα
Που ειπαμε οτι εχεις τον Β.Δεσμο σου?:nuts:
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της Αστρολογίας:love:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Παραθέτω κάποιες όψεις συναστρίας που κατά τη γνώμη μου δείχνουν κάποια καρμική σύνδεση μεταξύ των 2 ατόμων..
Χωρίς ίχνος διάθεσης για καυγά, απλώς με ειλικρινή απορία, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το "κατά τη γνώμη σου"; Πώς ακριβώς ελέγχεις ότι όντως μια σχέση είναι "καρμική" ή όχι; Αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, απλώς συλλέγω απαντήσεις από τους υποστηρικτές του Κάρμα.
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Χωρίς ίχνος διάθεσης για καυγά, απλώς με ειλικρινή απορία, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το "κατά τη γνώμη σου"; Πώς ακριβώς ελέγχεις ότι όντως μια σχέση είναι "καρμική" ή όχι; Αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, απλώς συλλέγω απαντήσεις από τους υποστηρικτές του Κάρμα.
Νομίζω πως ξέρεις τα σημεία ενός χάρτη που δείχνουν καρμική σύνδεση μεταξύ 2 ατόμων..Όπως και όλοι σ αυτό το site..Τώρα το "κατά τη γνώμη μου",θα πεί κατά τη δική μου άποψη ή κατά τη δική μου προσωπική εμπειρία.(κυρίως αυτήν)
Απ ότι έχω καταλάβει δεν είσαι κ πολύ ..θερμός υποστηρικτής της Καρμικής Αστρολογίας..Και καλά κάνεις,δεν αντιλέγω:love:
¶φησε όμως και τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να το ψάξουν λίγο παραπάνω!Κάντο για μένα:weird::unsure::bigsmile: