Originally Posted by
Μητσάκος
Σε προσωπικό επίπεδο και έχοντας τετράγωνο :nuts:, μπορώ να πω ότι είναι παλιοόψη:bigsmile:
Είναι βέβαια και ο συνδυασμός με άλλες παραμέτρους που δημιουργεί "μοιραίες" καταστάσεις. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά επειδή δεν θες να το βαρύνουμε φιλοσοφικά και εγώ είμαι Τοξότης, θα επιστρατεύσω τον Ερμή μου και θα σου πω ότι έχω βιώσει τη ρήση "κάνε την καταστροφή της χαράς χαρά της καταστροφής", αν και οι "επαφές" μου με άτομα εξουσίας δεν διακρίνονταν για την αβρότητά τους δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασκήσω εξουσία (λέμε και καμια πατάτα, για να περάσει η ώρα :cheesy: ), ακόμα μπορώ να σε βεβαιώσω ότι πολλά "μαθήματα" τα έχω πάρει μέσω τελείως καταστροφικών και στη συνέχεια αναγεννησιακών καταστάσεων.
Παρατηρώντας όμως όψεις συνόδου και τετραγώνου σε γυναικεία ωροσκόπια (όμως όχι τόσο πολλά ώστε να χαρακτηριστούν ως αντιπροσωπευτικό δείγμα, απλώς σαν μυρουδιά ένα πράμα) είδα ότι έπαιζε θέμα με τους συζύγους τους. Δύο χήρες, μια που έμεινε 1 φορά χήρα αλλά είχε παντρευτεί 3 φορές και άλλη μία πάλι με 3 γάμους :wacko
Ξαναλέω βέβαια ότι πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά και συδυαστικά τα πράγματα και ότι από μια μεμονωμένη όψη έχουμε κάποια στοιχεία αλλά όχι το σύνολο :bigsmile: