Re: Αιγόκερως (1988-1993)
Να σου πω την αληθεια ημουν 15 χρονων το 1988 που εγινε αυτη η συνοδος αλλα απο οτι θυμαμαι ημουν τρελα ερωτευμενη,γεννηθηκε η αδερφη μου και ειχε και μια ανοδο στην πολιτικη ο πατερας μου!Μαλλον λοιπον με επηρεασε.. καλες χρονιες αυτες.Λες να ξαναερθουν?χαχα
Ε ολα ερχονται, φευγουν και ξανάρχονται!!
Αντε να μπει ο Πλουτωνάκος σον Αιγόκερω! Τοσο καιρο το πέθανε το φεγγαράκι μου στην Παρθένο...:sad:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα ενημερωσω γιατι γεννηθηκα στις 21/04....
Και εγώ έχω γεννηθεί 21/04..Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι πολλά από τα χρόνια αυτά διότι ήμουν αρκετά μικρή..
Κοιτα φιλη Μπισκοτο και Χρονια μας πολλα.....και εγω ημουνα 20 το 1993 αλλα μου εμεινε...χαχα.Αντε τωρα στα 34 να δω τι θα μου μεινει! Να ρωτησω απο γκαλοπ:πως περασες τα τελευταια δυο χρονια?
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και απο τα πιο εύκολα της ζωής μου....Πριν 2 χρόνια είχα μόλις χωρίσει από μια σχέση 1 έτους όπου είχα επενδύσει αρκετά και βρίσκομουν ακόμα στον αέρα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου και τα των σπουδών μου..
Να περιμένω καλύτερες μέρες από δω και πέρα?!?Η αλήθεια είναι πως έχω δει ήδη κάποιες καλές μέρες στα επαγγελματικά μου αλλά συνεχίζω να έχω λίγο μαύρα χάλια στα προσωπικά μου...
Και μετα σου λενε οι ασχετοι οτι οι αστρολογικες προβλεψεις δεν βγαινουν....Λοιπον εγω χωρισα το καλοκαιρι του 2006 απο μια σοβαρη σχεση δυο χρονων και επιτελους πηρα το πτυχιο μου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλα επαγγελματικα mpiskoto!Λεω να ενημερωσω η εγω εσενα η εσυ εμενα μολις φτιαξει και το αισθηματικο τι λες????:bigsmile: