Έχω διαβάσει από'δω και από'κει (περιοδικά αστρολογίας και λίγο internet) ότι η περίοδος από τον Αύγουστο του '99, και ιδιαίτερα από την έκληψη ηλίου, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012. Πολλοί συσχετίζουν την τότε έκκληψη με την συντέλεια του "παλαιού κόσμου" (βασησμένοι στην ευθυγράμμιση κάποιων πλανητών με τον σταυρό των σταθερών ζωδίων-"θεμέλια της γης") και την μετέπιτα περίοδο ως την εδραίωση της "νέας επιχής" του Υδροχόου και τον Δεκέμβριο του 2012 την... "τελική σφραγγίδα". Μερικά από αυτά τα άρθρα είχαν, ομολογώ, προφητικό χαρακτήρα (πράγμα που με πείραξε), άλλα μηλούσαν απλά για "τάσεις και επιρροές", άλλα για φυσικές καταστροφές κλπ.
Θά'θελα να ρωτίσω τα μέλη του forum (και κάπως πιο ιδιαίτερα τους αστρολόγους) την γνώμη τους για όλα αυτά.
Απ'όσο ξέρω, η "αυγή" της Εποχής του Υδροχόου έγινε το 1969 ή κάπου εκεί. Επίσης, βλέπω γύρω μου όντως μια "τρελή κούρσα" τα τελευταία χρόνια. Θα γίνουν όντως "τρομερά πράγματα" στα επόμενα 6 χρόνια; Δεν το λέω φοβισμένος, έχω εμπιστοσύνη "εκεί πάνω", απλά θέλω κάπως να μπούν λίγο οι σκέψεις μου σε μια τάξη.
Ευχαριστώ :)