Διαβάζοντας το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
Printable View
Διαβάζοντας το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
Τέλεια!Λυπάμαι που τώρα το διάβασα αλλά για τον Ζυγό και τον Ταύρο σε ωροσκόπο είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται.
Χαίρομαι πολύ που μπήκε ένα τέτοιο θέμα.Ηξερα απο καιρό τον ωροσκόπο μου αλλα ήθελα μια πιο εξειδικευμένη ανάλυση.Αλλα κ γενικά για τους υπόλοιπους ωροσκόπους, το θέμα είναι αρκετα κατατοπιστικό.Ευχαριστούμ !:bigsmile:
Και εγώ με τη σειρά μου δεν χαίρομαι καθόλου που το σάιτ το ξεφυλλίζεις μόνο από την κεντρική σελίδα και δεν έχεις μπει παραμέσα στα φόρουμς όπου υπάρχει και όλη η αθρογραφία.Quote:
Originally Posted by leila
Το άρθρο που λες μπήκε τώρα υπάρχει από τις 11-11-2004
Δυστυχώς πολλοί φίλοι δεν έχουν ανακαλύψει τον πλούτο των άρθρων που υπάρχουν γιατί κοιτάνε μόνο "τα προϊόντα της βιτρίνας"
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
Καλησπέρα!
Δες για σχέση Ηλίου-Ωροσκόπου εδω
Επίσης εδω (Ηλιακο ζώδιο) και ωροσκόπος Τοξότης εδώ.
Οσο για την Σελήνη(αρθρο) σου θα σου πώ οτι η φύση της είναι "ασύμβατη"με το ζώδιο του Αιγοκερου.Πρεπει να εξετασεις και οικους και οψεις για να μπορεσεις να συνδυασεις καποια στοιχεια ωστε να βγαλεις συμπεράσματα.
Φιλικα,
Φωτεινή
Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να μάθω κ εγώ μερικά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είναι κ αυτός ένας τρόπος καλύτερης γνώσης των επιθυμιών μας και των δυνατοτήτων μας. Έχω γεννηθεί 2/11/1982 με ήλιο στον σκορπιό, ωροσκόπο παρθένο κ σελήνη στον ταύρο και θα χαιρόμουν να με διαφωτίζαται σχετικά με το τι σημαίνουν!
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Αγαπητή φίλη,Quote:
Originally Posted by lisa
Στην απορία σου έχει ήδη απαντήσει η Φωτεινή (Roadrunner).
Δες παραπάνω!
Φιλικά
Ιουλία
Ο Ωροσκόπος μου διαφέρει λίγο απο τον χαρακτήρα μου..:sad:
Συμφωνώ μαζί σου Σόνια για τον ωροσκόπο στον ζυγό. :)Quote:
Originally Posted by SONIA64