Ποιό ζώδιο έχει τάσεις παρθενίας και γενικά το χαρακτηρίζει η αγνότητα, η εγκράτεια κλπ;:bigsmile: :toung:
Εγώ λέω Ταύρος..
Printable View
Ποιό ζώδιο έχει τάσεις παρθενίας και γενικά το χαρακτηρίζει η αγνότητα, η εγκράτεια κλπ;:bigsmile: :toung:
Εγώ λέω Ταύρος..
ταυρος;;;;;;:laugh:
μπααααα τα σιγανα ποταμια να φοβασαι!!!!!!
προσωπικη αποψη!
ωστοσο δεν νομιζω πως είναι καποιο ζωδιο που βγαζει κατι τετοιο...
Εεεμμμμ..κάπως ο Καρκίνος?:embarrest :unsure:
Θεωρώ ότι ο "παρθένος" του ζωδιακού είναι ο καρκίνος και συνεχίζουμε με παρθένο (ιδιαίτερα σε άνδρα). Φιλιά...
Πιθανόν να έχετε δίκιο. Από προσωπική πείρα και από βιβλία που έχω διαβάσει πάντως καταγράφεται ότι μετά τα 30 η κατάσταση αλλάζει τελείως. Οι Καρκίνοι γίνονται πολύ θερμοί και έμπειροι άνδρες. Από προσωπική μου πείρα μπορώ να πω ότι "παρθένος" μπορεί να είναι συχνά και ο Ιχθύς αλλά καμιά φορά και ο Ζυγός, που επιμένει περισσότερο στο φλερτ παρά στην ολοκλήρωση.Quote:
Originally Posted by ζουζούνα1977
Προφανώς θα είστε καρκίνος και μετά τα 30....χιχι....:bigsmile:Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Δλδ οι Καρκίνοι δεν;;;;
Χμ.Καπου κανουμε λαθος νομίζω!:blink:
Να γράφαμε τις όψεις και όλα στοιχεία που σας οδηγησαν στα συμπεράσματά σας;;;Γιατι πχ μην μου πειτε πως πχ ενας Καρκίνος η και παρθενος με ωροσκόπο Σκορπιο η ..η. η.. δεν κανει τίποτα!
Ναι, πράγματι είμαι, αλλά ο αυτοθαυμασμός οφείλεται μάλλον στη Σελήνη μου στο Λέοντα... :)Quote:
Originally Posted by ζουζούνα1977
Μιλώντας σοβαρά, τώρα, αυτό είναι κάτι που είχα δει σε άλλους Καρκίνους και είχα διαβάσει από τότε που ήμουν πολύ μικρότερος. Δε θα το απαντούσα αν βασιζόταν αποκλειστικά στη δική μου εμπειρία...
Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφω... Απλά ο Καρκίνος είναι πολύ συνεσταλμένος μικρός και γι' αυτό έχει τάση να είναι "παρθένος"... Το αν θα "ξεβγεί" ένας Καρκίνος σε νεαρή ηλικία, επιτρέψτε μου να πω ότι εξαρτάται από το αν θα βρεθεί μία ώριμη γυναίκα να τον εκπαιδεύσει "έγκαιρα". Ο ίδιος σπάνια θα πάρει την πρωτοβουλία σε νεαρή ηλικία γιατί φοβάται την απόρριψη. Επομένως, ναι, μπορεί να είναι ώριμος και καθόλου "παρθένος", αρκεί να έχει βρεθεί κάποια γυναίκα που να θεώρησε ότι αξίζει αρκετά τον κόπο για να τον "εκπαιδεύσει"...Quote:
Originally Posted by roadrunner
Νομίζω ότι στην περιγραφή αυτή ταιριάζουν περισσότερο οι Ιχθείς, και λιγότεροι οι Καρκίνοι.Quote:
Originally Posted by Vassilis13