Quote:
Την ίδια απορία είχα παλιά κι εγώ. Κατά καιρούς έρχονταν μαζεμένα στη ζωή μου άτομα ίδιου ζωδίου. Μια εποχή ήταν Ιχθύες, μια ήταν Καρκίνοι, τώρα είναι Αιγόκεροι. Από παρατηρήσεις και διασταυρώσεις που έχω κάνει, έχω καταλήξει στην άποψη ότι μάλλον έχει να κάνει με τη διέλευση βαριών πλανητών πάνω από τον Ήλιο του σύνθετου ωροσκοπίου σας. Εξηγούμαι. Αν εγώ είμαι Καρκίνος κι η σύντροφος μου Ταύρος, υπάρχει ένα ωροσκόπιο που το ονομάζουμε σύνθετο και απεικονίζει τη σχέση μας. Αυτό προκύπτει με διάφορες μεθόδους, η πιο συνηθισμένη των οποίων είναι να λαμβάνονται οι μέσοι όροι των μοιρών των πλανητών των δύο ατόμων. Π.χ. αν ο Ήλιος μου είναι στις 3 μοίρες του Καρκίνου και του συντρόφου μου στις 11 μοίρες του Ταύρου, ο Ήλιος του σύνθετου ωροσκοπίου μας θα είναι στις 7 μοίρες των Διδύμων (ακριβώς στη μέση). Όταν λοιπόν περνάνε βαριοί πλανήτες (κυρίως ο Δίας και ο Κρόνος) πάνω από το σύνθετο Ήλιο, μένετε μαζί με κάποιους ανθρώπους για να πάρετε κάποια μαθήματα. Γι' αυτό και κατά καιρούς αλλάζουν τα ζώδια που έρχονται στη ζωή σας. Αν π.χ. φέτος ο Δίας είναι στους Διδύμους θα τραβήξει ο Καρκίνος τον Ταύρο. Του χρόνου όμως, αν ο Δίας είναι στον Καρκίνο, θα τραβήξει τους Καρκίνους, κ.ο.κ.
Εγω παλι,