Re: Δείκτες "επιτυχημένης"συναστρίας
Η επιτυχία καλή μας φίλη, ειδικά μιας σχέσης είναι πολυπαραγοντική.
Υπάρχει ερωτική έλξη αλλά χολένει η επικοινωνία;
Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία αλλά τους ενώνουν άλλα κοινά;
Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας, όπως δεν υπάρχουν χρυσές λύσεις.
Δεν παίρνουμε τα δεδομένα παραμάσχαλα και πάμε στο παζάρι ψάχνοντας τον/την συμβατό μας. Όταν βρεθεί όμως κάποιος να μας συγκινήσει , ναι τότε παίρνουμε και μια δεύτερη και τρίτη γνώμη. Αν τα στραβά του είναι από αυτά που μπορούμε να προσπεράσουμε καλώς, αν όχι ας σκευτούμε ότι αυτό που εμείς θεωρούμε χουσούρι πχ. φοβερή εργασιομανία, άλλος το βλέπει σαν την τέλεια συμβίωση.(ξέρεις πόσοι γάμοι κρατιούνται επειδή και μόνο ο ένας δεν μπλέκεται στα πόδια του άλλου;) :idea:
Η επιλογή πάντα δική μας.
Αγαπητή μου Sagimoon ,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , αλλά μάλλον δεν με κατάλαβες.
Είναι γνωστά αυτά που μου γράφεις , και θα΄ήμουν αφελής αν περιμενα κάποιον να μου λύσει και να μου αποκωδικοποιήσει το αέναο παιχνίδι των σχέσεων και την ανακάλυψη της τέλειας σχέσης!!
Επίσης θα ήταν πολύ εύκολο να έπερνε ο καθένας τα δεδομένα παραμάσχαλα και να έβγαινε για κυνήγι ,μαζι με το αλαθανστο του Πάπα και άλλα παρόμοια ... 'Αλλά ασφαλώς δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα και κάθε νοήμων άτομο μπορεί να το κατάλαβει !!!:)
Η έρώτηση λοιπόν που έκανα , ακουμπάει στο εξής :
Αστρολογικά ,αν καποιο άτομο ρωτουσε την συμβουλή σου για τις δυνατότητες και την επιτυχία μιας σχέσης με΄ένα συγκεκριμένο άτομο , που θα προτιμούσες να αναφερθείς για να δώσεις αστρολογικά ή σε ποια μέθοδο για να δώσεις την πιο ουσιαστική ένδειξη , πάντα μέσα στα πλαίσια της αστρολογιάς και στο βαθμό που αυτή μπορει να επιρρεασει την ζωή κάποιου?
Η ερώτηση μου λοιπόν ήταν καθαρά αστρολογικής φύσεως και καθόλου φιλοσοφικής , άλλωστε ειμαι στο σωστό φόρουμ " Συζητήσεις αστρολογίας ".;):blink1: .
Χωρίς παρεξήγηση.
Με εκτίμηση
Gesa
Πολυ γενικα και ενδεικτικα λοιπον:
Ευνοικες οψεις μεταξυ των:
Ηλιου-Σεληνη
Σεληνη-Αφροδιτη
Αφροδιτη-Αρης
Αφροδιτη-Διας
Αφροδιτη-Ποσειδωνας
Αφροδιτη-Πλουτωνας
Αφροδιτη σε συνοδο με Αρη.
Οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν συμπληρωση, ελξη αλλα και εντασεις.
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Πολυ γενικα και ενδεικτικα λοιπον:
Ευνοικες οψεις μεταξυ των:
Ηλιου-Σεληνη
Σεληνη-Αφροδιτη
Αφροδιτη-Αρης
Αφροδιτη-Διας
Αφροδιτη-Ποσειδωνας
Αφροδιτη-Πλουτωνας
Αφροδιτη σε συνοδο με Αρη.
Οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν συμπληρωση, ελξη αλλα και εντασεις.
Αγγελική μου ,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Οπότε στο δική μου περίπτωση έχουμε :
Εγώ Εκείνος
'Ηλιος ( Δίδυμοι ) -Σελήνη (Κριός )
Σελήνη (Κριός ) - 'Ηλιος (Παρθένος )
Αφροδίτη (Ταύρος ) - 'Αρης (Λέων )
'Αρης (Λέων ) - Αφροδίτη ( Λέων ) σε Σύνοδο
Σελήνη (Κριος ) - Αφροδίτη (Λέων )
Αφροδίτη ( Ταύρος ) - Σελήνη ( Κριός )
Αφροδίτη (Ταύρος ) - Διάς (Υδροχόος )
Διάς (Ταύρος ) - Αφροδίτη ( Λέων )
Αφροδίτη (Ταύρος ) - Ποσειδώνας (Αιγόκερος )
Ποσειδώνας (Τοξότης ) - Αφροδίτη ( Λέων )
Αφροδίτη (Ταύρος ) - Πλούτωνας (Σκορπιός )
Πλούτωνας (Ζυγός ) - Αφροδίτη ( Λέων ) .
Δεν γνωρίζω την ώρα γεννησης του ,έτσι δεν έχω οικοθεσία παρα μόνο πλανήτες στα ζώδια για να εξετάσω συμβατότητα .
Οι γνώσεις μου στη αστραλογία ειναι σε εμβριακή φαση :toung: . Επομένως για μια ερωτευμένη γυναίκα όπως εγώ , κάθε βοηθεια , για μια ενδεικτική περίληψη συμβατότητας , ειναι ευπροσδεκτη !!!:laugh:
Σας ευχαριστώ .
Φιλικά
Gesi
Αγγελική η γυναίκα δηλώνει ερωτευμένη. Πρόσεχε καλά αν αποφασίσεις να βοηθήσεις ερασιτεχνικά στην ανάλυση της συναστρίας για να μην πληρώσουμε αποζημίωση :toung:
Quote:
Originally Posted by ScP
Αγγελική η γυναίκα δηλώνει ερωτευμένη. Πρόσεχε καλά αν αποφασίσεις να βοηθήσεις ερασιτεχνικά στην ανάλυση της συναστρίας για να μην πληρώσουμε αποζημίωση :toung:
Δεν ήξερα οτι μπορώ να ζητήσω , αποζημίωση !!:idea:
τωρα που το λές όμως .... δεν ειναι κακή ιδέα Spc :toung: !
Ευχαριστώ για την υπόδειξη .:bigsmile:
Αν δηλώσω άρρωστη , και ρωήσω για την πορεία της ασθένιας , μπορώ να ζητήσω και εκεί αποζημίωση ? χα χα
Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα , για αρχή : ο έρωτας ! (Μάιος μήνας άλλωστε ! )
Λοιπόν ... περιμένω με αγωνία .
Φιλικά
Gesa
Aγαπητή Αγγελικουλα ,
Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα :sad2: !
Δεν έχω καμία απάντηση απο σένα γι αυτό λέω να ζητήσω βοηθεία σε άλλο φόρουμ , ε?
'Ετσι ίσως να είναι καλύτερα. Με πλήγωσες , αλλά σε συγχωρώ , δεν πειράζει αφού δεν μπορείς να μου απαντησεις .
Thanks anyway.
Φιλικά
Gesa
Αγαπητή φιλη,
ζητησατε απο οποιον γνωρίζει καποιους θετικους δεικτες συναστρίας.
Απο οτι είδα η Αγγελική,σας παρέθεσε καποιους.
Επειτα παραθεσατε τις πλανητικες θεσεις με το ατομο που σας ενδιαφέρει-χωρις να αναφερετε τις οψεις που σχηματιζουν και σας προβληματιζουν,ωστε να προσπαθησουμε να βοηθησουμε ,αν και αρχάριοι!Αν επιθυμείτε πειτε μας συγκεκριμενα ποιες οψεις σας απασχολουν.
Αν θέλετε παντως μια πληρη ερμηνεία της συναστρίας σας,καλο θα είναι να συμβουλευτείτε καποιον αστρολόγο της επιλογής σας που στα σίγουρα θα σας ενημερώσει αν και ποσο ταιριαζετε με τον συντροφο σας και θα σας λυσει ολες σας τις αποριες.Επισης μπορειτε να αγοράσετε μια απο τις πολυ ενημερωτικές αναλυσεις συναστριας απο το σάιτ.
Για οποιαδήποτε απορία σας στην διαθεσή σας,εφόσον οι λιγοστες μου γνωσεις το επιτρεψουν!
Φιλικα,
Φωτεινή