Και ξεκινώντας απ΄τον εαυτό μου θα έλεγα ότι έχει χιούμορ, ίσως καυστικό πολλές φορές αλλά τα καταφέρνει να μας τη λέει,να μας πετάει έξω, να μας συνετίζει και να γελάμε πριν βάλουμε τα κλάματα.Ειναι cool:blink: ...λέμε τώρα.........
Printable View
Και ξεκινώντας απ΄τον εαυτό μου θα έλεγα ότι έχει χιούμορ, ίσως καυστικό πολλές φορές αλλά τα καταφέρνει να μας τη λέει,να μας πετάει έξω, να μας συνετίζει και να γελάμε πριν βάλουμε τα κλάματα.Ειναι cool:blink: ...λέμε τώρα.........
Α κακομοίρα μου αν σε περιλάβω που ανοίγεις τέτοια θέματα... :cry:
Έλα καλέ...μην κάνεις έτσι και μ΄εκανες και γέλασα πάλι.Αχ και νάξερες πόσες φορές μου ΄χεις φτιάξει την διάθεση πλάκα-πλάκα.Νάσαι καλά καλέ μας Dell Pierako:love:
Ήρεμη δύναμη!
χαιρομαστε που υπάρχει!
σωστός, εμημερωνένος, με χιουμορ και...κινήται στο ρυθμό (λέω για το ανθρωπάκι που χορεύει):love:
Αυτό που θα πω είναι ότι οι ατάκες το είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ε Σ!!! Άρα και ο ίδιος πιστεύω ότι είναι άπαιχτος σαν άτομο:bigsmile: . Και επίσης η απουσία του ήταν αισθητή για το διάστημα που έλειψε ...οπότε αυτό συνεπάγεται πολύ αξιαγάπητο άτομο!!!:bigsmile:
Η δικιά μου γνώμη είναι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και να συνεχίσει την καλή δουλειά.
Και ξέρει να βάζει κάποιους στην θέση τους με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
:cheesy:
Αν και κατα καιρους με εχουν ενοχλησει αποψεις του ή ο τροπος που χειριζοταν τις παρεκτροπες των μελων, δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι διαθετει αν μη τι αλλο "αστραφτερο" χιουμορ.
Πολύ χαίρομαι που οι απόψεις των μελών συμφωνούν με τη δική μου.Είδες Dell Piero;¨Ολα καλά!Άδικα πήγες να μου τις "βρέξεις".Και σου'κανα και τζάμπα galop:nuts: