Βρε βρε ο Κρόνος...τον έχω και κυβερνήτη μου!:weird:
Printable View
Βρε βρε ο Κρόνος...τον έχω και κυβερνήτη μου!:weird:
Γεια σου Κια,
Απο που εχεις κυβερνητη τον Κρονο;
Στα χαρακτηριστικά των ζωδίων λέει ότι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός! Πως γίνεται να υπάρχουν δύο κυβερνήτες?Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Ο Κυβερνητης του ωροσκοπου εξεταζεται πρωτα και ο οικος στον οποιο βρισκεται.
Και μην ξεχναμε και τις οψεις!!!
Αυτήν την εποχή γνωρίζω την πρώτη επιστροφή του Κρόνου κ μάλιστα είναι δύσκολη γιατί απέχει μόνο 3 μοίρες από τον Ωροσκόπο μου. Είναι δύσκολη επείσης γιατί είναι κυβερνήτης του 6ου μου κ μου έχει φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα κ πολλές περίεργες καταστάσεις στον επαγγελματικό μου χώρο, οι οποίες ακόμα δεν μπορώ να προβλέψω πως θα εξελιχθούν, αφού βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη φορά.
Είδομεν, λοιπόν..
:love:
Ο Κρόνος δεν είναι ο Κυβερνήτης του Αιγόκερου? :suspiciou:suspiciouQuote:
Originally Posted by kia
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά!
Αγαπητή Panther,
από όσο γνωρίζω, υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν δύο κυβερνήτες, π.χ. ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, αλλά έχει κ έναν δεύτερο.. "παραδοσιακός κυβερνήτης ονομάζεται", που είναι ο Άρης.
Κάποιες φορές κρίνεται σκόπιμο να κοιτούμε κ τους παραδοσιακούς πλανήτες. Δηλ. ο Άρης σε ένα ωροσκόπιο δεν "έρχεται" μόνο από τον Κριό, αλλά κ από το Σκορπιό.
Αυτά γνωρίζω και αν είμαι κάπου λάθος, είμαι και πρόθυμη να το συζητήσουμε.
Αγαπητή May,Quote:
Originally Posted by may
Το γνωρίζω αυτό αλλά εγώ δεν το πολυκοιτάω γιατί παρατήρησα ότι ο Ερμής έχει κυβερνήτη τους Διδύμους και την Παρθένο. Αλλά, παράλληλα η Παρθένος στον Ερμή είναι σε Πτώση! Τελικά είναι κυβερνήτης ή είναι σε πτώση.
Επειδή βγαίνω εκτός θέματος και θα με κυνηγάνε :sad::sad: επιστρέφω στο θέμα ...
πως μπορεί ο Κρόνος να είναι και κυβερνήτης του Υδροχόου. Ο αιγόκερως είναι συντηρητικός και ο Υδροχόος ανεξάρτητος!
Ο Κρονος κυβερνουσε και τον Υδροχοο μεχρι που ανακαλυφθηκε ο Ουρανος. Ο Αρης τον Σκορπιο μεχρι ανακαλυψεως του Πλουτωνα και ο Ερμης την Παρθενο μεχρι ανακαλυψεως του Χειρωνα. Γι αυτο λεγονται παραδοσιακοι κυβερνητες.
Quote:
Originally Posted by panther
ναι, αυτό που θέτεις είναι ένα ζήτημα.. :weird:
εγώ καταθέτω!!
αναμένω να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα!!
Αυτό πάλι δεν το ήξερα!! Πρόκειται για επίσημη θέση ή για τάση;; Γιατί από όσο ξέρω ο Χείρωνας δεν διαθέτει τα επικοινωνιακά κ αναλυτικά χαρακτηριστικά του Ερμή που έχει σε μεγάλο βαθμό ο Παρθένος!! :suspiciouQuote:
Originally Posted by starfish