Ωριαία αστρολογία. Ερώτηση για σημειοδότες
Γεια σας,
γνωρίζω λίγα πράγματα για την ωριαία, αλλά θα ήθελα να ακούσω και απόψεις για να καταλάβω καλύτερα για μια ερώτηση που έθεσα προ ημερών.
Η ερώτηση ήταν αν θα γίνει σχέση με κάποιον από το επαγγελματικό μου περιβάλλον που μόλις γνωριστήκαμε, αλλά εξ' όψεως γνωριζόμαστε μήνες και έχουμε κάπως πλατωνική σχέση. Ενώ στην αρχή είχα κατασταλάξει στους σηματοδότες, ωροσκόπος Υδροχόος = Κρόνος στον 8ο οίκο Ζυγού αλλά 23 μοίρα που είναι η Spica μετά σκέφτηκα μήπως είμαι ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον 1ο οίκο ? Από την άλλη τα χαρακτηριστικά μου είναι Κρόνια γιατί τυχαίνει να είμαι Υδροχόος και ο Κρόνος κυβερνήτης μου και με επηρεάζει αρκετά στη συμπεριφορά. Μετά εκείνος ακμή 7ου στο Λέων και ο Ήλιος 9ο στο Σκορπιό αλλά ο 7ος περιέχει τον Άρη. Ποια είμαι εγώ και ποιός εκείνος? μου φαίνεται πολύπλοκο τελικά. Αν είμαστε όμως Κρόνος-Άρης πάει για όψη εξαγώνου, ενώ αν είμαι ο Ποσειδώνας κάνει αντίθεση με Άρη, που δεν ξέρω αν είναι καλό... Η Σελήνη δεν έχει όμως καμία αρνητική όψη και ο 4ος στον Ερμή έχει σύνοδο με Αφροδίτη στον 10ο οίκο..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και αν βγαίνει θετική κατάληξη? Την ερώτηση την έθεσα στις 07/11/2011 και ώρα 13:15 Αθήνα.