Παρατηρώντας τη θέση της σελήνης των ωροσκοπίων διάφορων ανθρώπων παρατήρησα ότι σχετίζεται άμεσα με το ζώδιο ή τον άξονα στον οποίο βρίσκεται η ήλιος της μητέρας τους. Π.χ. η μητέρα μου είναι αιγόκερως, εγώ έχω τη σελήνη στον αιγόκερω και η αδελφή μου τη σελήνη της στον καρκίνο. Οι γενέθλιες σελήνες μας δηλαδή βρίσκονται στον άξονα καρκίνου-αιγόκερω, εκεί που βρίσκεται και ο ήλιος της μητέρας μας. Το ίδιο παρατήρησα και για φίλους σε σχέση με τις μητέρες τους.
Βέβαια αναφέρομαι σε μητέρες που γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό και εφόσον τους "έπιασαν οι πόνοι" και όχι όπως σήμερα που οι περισσότεροι τοκετοί γίνονται προγραμματισμένα. Η ημέρα του τοκετού έχει καμία σχέση με τη διέλευση της σελήνης; Το αναρωτήθηκα όταν η μητέρα μου μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να είχα γεννηθεί δύο μέρες πριν, θαρρείς και περίμενα να μπει η σελήνη στον αιγόκερω. Το ίδιο και η αδελφή μου γεννήθηκε πιο νωρίς, σαν να την ανάγκασε να γεννηθεί η διεύλεση της σελήνης στον καρκίνο.
Πρέπει να φαίνεται λίγο τρελός ο συλλογισμός μου, αλλά αν το παρατηρήσει κανείς δεν είναι πολύ περίεργο;:weird: