Καλησπερα σας!Βασικα δεν ειναι ερωτηση αυτο που θελω να κανω ακριβως .Γιατι κατι εχω αρχισει να σκαμπαζω και εγω απο αστρολογια (διαβασε-διαβασε μεσα στο σαιτ κατι μενει και ευχαριστουμε :bigsmile:) .Μαλλον περισσοτερο επιβεβαιωση (και παρηγορια :laugh:)ψαχνω (Γι αυτο θεμα στους "εραστες της αστρολογιας " γιατι δεν ψαχνω για ερμηνειες και "προβλεψεις" περισσοτερο ,θελω να βρω ατομα που ειχαν παλιοτερα τετοιες οψεις στην ηλιακη και τι εμπειριες αποκομισαν ,πως αισθανοντουσαν κ.λ.π.
Λοιπον στην ηλιακη μου επιστροφη εχω ωροσκοπο στον Ζυγο ετσι εχω σετακι και τον κρονο στο πρωτο οικο (που ολοι γνωριζουμε τι σημαινει κρονος στο πρωτο οικο ανασφαλεια στο φουλ),μια αφροδιτη αναδρομη στο πρωτο οικο στην μηδενικη μοιρα του σκορπιου (τουλαχιστον ας την ειχα στο ζυγο την ρημαδα :embarrest επρεπε να βρισκεται ΚΑΙ αναδρομη ΚΑΙ αδυναμη ???:toung:) και τελος σον 2ο οικο συσσωρευονται ηλιος,σεληνη,ερμης και αρης .Η σεληνη σε πτωση (2ος οικος σκορπιος) και σε συνοδο με τον γενεθλιο κρονο(4ος οικος ΚΑΙ η γενεθλια σεληνη (9ος κριος)μου σε αντιθεση με τον κρονο(1ος ζυγος)της ηλιακης επιστροφης .
Καταλαβαινω ξεκαθαρα:cheesy: οτι τρωω ταλαιπωρια φετος ιδιαιτερα συναισθηματικης φυσεως (η αδυναμη αφροδιτη μου στο σκορπιο κανει και μια συνοδο με τον γενεθλιο πλουτωνα (παρε και παραλογες εμμονες δηλαδη).
Το κακο ειναι οτι ειχα χαρει ιδιαιτερα με τον προοδευτικο μου χαρτη και το ηλιακο μου τοξο που δειχνουν οτι απο το Φλεβαρη και μετα υπαρχει κινητικοτητα στα βαλτωδη μου:toung: συναισθηματικα .Αλλα τωρα που βλεπω την ηλιακη μου επιστροφη σκεφτομαι να το βαλω στα ποδια (τι τζαμπα εχω τον κρονο φετος στον ωροσκοπο της ηλιακης?Να μην χτισω ενα τειχακι απο ανασφαλεια ?:bigsmile:) σε οτιδηποτε με πλησιασει παρα να "φορτωσω" ακομα περισσοτερο την ανασφαλεια (μου φτανει ηδη το αγχος για το πανεπιστημιο και τα χρηματα που, εχω μην τρεχω και στα βουνα )..
Υπαρχει πιθανοτητα να βγει κατι καλο απο αυτα ?(Ξερετε πειτε κατι του στυλ "ενδυναμωση" η καμμια πτυχη αυτων των οψεων και οικων που μπορει να ελαφρυνει λιγο την ατμοσφαιρα :bigsmile:)