Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Θα ηθελα να μαθω εαν ειναι δυνατη η δημιουργια ενος χαρτη με αστεροϊδεις και arabic parts:unsure: :embarrest
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Θα ηθελα να μαθω εαν ειναι δυνατη η δημιουργια ενος χαρτη με αστεροϊδεις και arabic parts:unsure: :embarrest
Αγαπητή Marlene, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία σου γιατί είναι λιγάκι δύσκολο να ψάχνω τόοοοοσες σελίδες...
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή Marlene, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία σου γιατί είναι λιγάκι δύσκολο να ψάχνω τόοοοοσες σελίδες...
16/07/85,10:10 π.μ. Βαθυ Σαμου
(και για συναστρια-εκεινος 06/03/80,03:00 π.μ. Αγ.Κωνσταντινος - Σαμος)
Quote:
Originally Posted by
Marlene
16/07/85,10:10 π.μ. Βαθυ Σαμου
(και για συναστρια-εκεινος 06/03/80,03:00 π.μ. Αγ.Κωνσταντινος - Σαμος)
Αγαπητή marlene,
σου παραθέτω τον κατάλογο με τους αραβικούς κλήρους: εδώ
Ο χάρτης συναστρίας, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μου έδωσες, είναι αυτός.
Αν παρατηρήσεις, ο εσωτερικός χάρτης είναι ο δικός σου. Μπορείς να δεις εκεί τις θέσεις των αστεροειδών-πλανητοειδών.
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή
marlene,
σου παραθέτω τον κατάλογο με τους αραβικούς κλήρους:
εδώ
Ο χάρτης συναστρίας, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μου έδωσες, είναι
αυτός.
Αν παρατηρήσεις, ο εσωτερικός χάρτης είναι ο δικός σου. Μπορείς να δεις εκεί τις θέσεις των αστεροειδών-πλανητοειδών.
Eυχαριστω πααραα πολυ!
Μονο αν δεν ειναι κοπος,εκανα λαθος στην ημ/νια γενν. του (ειναι 07/03/80:embarrest :unsure: )
Συγνωμη:sad:
Ααα και τι προγραμμα χρησιμοποιεις?
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Eυχαριστω πααραα πολυ!
Μονο αν δεν ειναι κοπος,εκανα λαθος στην ημ/νια γενν. του (ειναι 07/03/80:embarrest :unsure: )
Συγνωμη:sad:
Ααα και τι προγραμμα χρησιμοποιεις?
Αν ισχύουν λοιπόν τα προηγούμενα στοιχεία, σου έχω ήδη παραθέσει εδώ τόσο το χάρτη συναστρίας, όσο και τον πίνακα με τις όψεις...
Καλησπέρα!!
θα με ενδιέφεραν κ εμένα τα αραβικά σημεία του χάρτη μου. Μπορείς να ασχοληθείς??
Ευχαριστώ!!
Θα χαρω να εχω τις θεσεις των πλανητων μου. 5/8/1966 στο Celle της Γερμανιας(Hannover) στις 9 και 10 το πρωι.Θα περιμενω
Γειά σας!Μαρουλίτα σ'ευχαριστώ πολύ για τον χάρτη μου, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι ο νότιος και ο βόρειος δεσμός μου? Γεννήθηκα στις 05/09/81, 00:10, στην Αθήνα. Ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
may
Καλησπέρα!!
θα με ενδιέφεραν κ εμένα τα αραβικά σημεία του χάρτη μου. Μπορείς να ασχοληθείς??
Ευχαριστώ!!
Ευχαρίστως! Αν μπορείς δώσε τα στοιχεία σου.