Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
Quote:
Originally Posted by
DESPOINA PAPA
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
:bigsmile:Καλώς ηρθες Δέσποινα!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση στη ΄γνώση!!!!:cheesy:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
Quote:
Originally Posted by
skorpios43
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
Καλημερα:bigsmile:
και καλωσορισες στο μεγαλυτερο και καλυτερο
αστρολογικο σαιτ!!!!
Σου ευχομαι καλη συνεχεια !!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Quote:
Originally Posted by
ΗΡΕΜΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Καλωσορισες στο :horoscope:
και εμεις την αγαπαμε την αστρολογια
αγαπητο νεο μελος ΗΡΕΜΙΑ:bigsmile::bigsmile::bigsmile::love:
επομενως καλη συνεχεια σου ευχομαι σε αυτο που αγαπας!!!!!!!!!:bigsmile:
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ήρθες:horoscope:!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
gniko64
Γεια σε όλους.
Γεια σου και εσένα!
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile: