Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
Quote:
Originally Posted by
liontarouli
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
ευχαριστωωω....
Quote:
Originally Posted by
sara mara
Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,
Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
Καλώς μας ήρθες!
Ο,τι πρόβλημα και αν έχεις, θέσε την απορία σου στην κατάλληλη ενότητα και σίγουρα θα απαντηθεί!:bigsmile:
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
Quote:
Originally Posted by
μελμορ
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
Quote:
Originally Posted by
μελμορ
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!!:bigsmile: Θα μάθεις πολλά πραγματα,το φόρουμ έχει πολλά αρθρα,μην χάνεις χρόνο ξεκίνα την περιήγηση....:cheesy:
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
Quote:
Originally Posted by
1212
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
Γεια σου και εσένα!
Καλως ήρθες, αλλά γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish:bigsmile: