καλωσηρθες στο:horoscope:
Printable View
καλωσορισες στο:horoscope:
μπορεις να δεις την αναλυση του χαρτη σου
αφου πρωτα βαλεις τα στοιχεια σου στην εφαρμογη
που ειναι ακριβως πανω αριστερα της σελιδας εκει που λεει'' Δωρεαν Ωροσκοπιο''
Θα λυσεις τις αποριες σου και θα μαθεις πολλα επιπλεον για σενα πραγματα!!!:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!
:nogrgl
καλώς σασ βρήκα!!! καλησπέρα..
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ HOME ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
Καλησπέρα κι από μένα ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα προσέθετα διεθνώς !!! Χωρίς ίχνος υπερβολής. Το έχω ψάξει. Το ελληνικό δαιμόνιο βλέπεις. Εχετε δώσει άλλη διάσταση στο όλο θέμα. Η ιστοσελίδα όχι μόνο έχει αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα από τότε που είμαι μέλος, αλλά κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο κοινό. Συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντελεστές της/πολύ ενεργά μέλη (να μην αναφέρω ονόματα από επιφύλαξη μήπως ξεχάσω κάποιους) για την βαθειά γνώση γύρω από το αντικείμενο και γενικά για αυτό που μας προσφέρετε. Να σκεφθεί κανείς ότι άλλοτε θεωρείτο ένα παρεξηγημένο είδος κυρίως από καλλιεργημένους ανθρώπους. Ε λοιπόν, αυτό το έχετε ανατρέψει εντελώς. Μόνο χαρισματικά άτομα θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μία τέτοια ανατροπή και να προσδώσουν τόση ποιότητα σε αυτό που κάνετε.
Γεια σας!
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους διαχειριστές και αστρολόγους αυτής της σελίδας για τις ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες που μας δίνετε για την κατανόηση της αστρολογίας!
Καλως ήρθες κοντά μας!
Όλες οι υπηρεσίες, οι συζητήσεις και τα άρθρα έγιναν από ανθρώπους που αγαπούν την αστρολογία και ηθελαν να το προσφέρουν αυτό στα μέλη. Σε ευχαριστούμε λοιπόν, όλοι μας. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε να εχει αντίκρυσμα ο κόπος τόσων ανθρώπων. :bigsmile:
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι προληπτικος και μ'αρεσει!