Αγαπητή Marlene,
σου παραθέτω το χάρτη συναστρίας και τον πίνακα με τις όψεις:
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
(προς διευκόλυνση: εσένα σε έχω ως "Marlene" και το άλλο ανδρικό πρόσωπο ως "Marlene b") :bigsmile:
Printable View
Αγαπητή Marlene,
σου παραθέτω το χάρτη συναστρίας και τον πίνακα με τις όψεις:
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
(προς διευκόλυνση: εσένα σε έχω ως "Marlene" και το άλλο ανδρικό πρόσωπο ως "Marlene b") :bigsmile:
18 Ιουλίου 1974
Αθήνα
Ώρα 23:30
Θέλω να μάθω τη θέση της Εστίας της Ήρας και του Χείρωνα
dr maroulita επειδη δε ξερω να διαβαζω χαρτες,τα πιο πολλα συμβολα δε τα ξερω..θα μπορουσες να μου γραψεις τις θεσεις μας η αν υπαρχει καποιο link με τα συμβολα..επισης πως ξεχωριζω αν εχω εγω η ο συντροφος μου καποιον πλανητη αναδρομο??ευχαριστω κ σορυ για τη κουραση...
mei σου έχουν απαντήσει στα παραπάνω λινκ που σου έχει παραθέσει και η DrMaroulita. Κλίκαρε πάνω τους σε παρακαλώ και θα δεις ότι είναι γραμμένες όλες οι θέσεις αναλυτικά.
Η σελίδα με τα σύμβολα είναι υπό κατασκευή. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια σύγκριση των θέσεων που σου έχουν δοθεί γραμμένες με τους χάρτες για να καταλάβεις ποιο σύμβολο αντιστοιχεί σε ποιον πλανήτη, πλανητοειδή κλπ.
Οι ανάδρομοι πλανήτες συμβολίζονται με ένα Rx
;)
entaxei tha to prospathisw..euxaristw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
θα μπορουσα να εχω κ ενα χαρτη συναστριας με το συντροφο μου??κ εναν πινακα με τις οψεις??
ναι δε μπορω αλλα θα με βοηθησουν οι αστρολογοι σας οι εσεις...
Αγαπητή mei,
σου παραθέτω τους εξής χάρτες, για να τα έχεις όλα μαζεμένα:
Δικός σου γενέθλιος χάρτης: χάρτης 1
Δικός του γενέθλιος χάρτης: χάρτης 2
Χάρτης συναστρίας: χάρτης 3
Πίνακας με όψεις συναστρίας: πίνακας όψεων
Με βάση αυτό το υλικό που σου παραθέτουμε και κάνοντας λίγη υπομονή, καθώς σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμοι οι βοηθητικοί πίνακες με τα αστρολογικά σύμβολα, και διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα του φόρουμ, θα μπορέσεις να πάρεις μια πρώτη ιδέα για τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη, αλλά και της συναστρίας. Καλό όμως είναι πρώτα να ξεκινήσεις από την αρχή, προσπαθώντας να "διαβάσεις" το χάρτη σου. :bigsmile: