Ζητω συγνωμη για την μη σωστη παραβολη των στοιχειων για την ευρεση του ωροσκοπου
μου.Επαναλαμβανω 12/10 1963 Σαββατο 01.10 πμ Θεσσαλονικη. Ευχριστω και συγχαρητηρια .
Printable View
Ζητω συγνωμη για την μη σωστη παραβολη των στοιχειων για την ευρεση του ωροσκοπου
μου.Επαναλαμβανω 12/10 1963 Σαββατο 01.10 πμ Θεσσαλονικη. Ευχριστω και συγχαρητηρια .
pasxalis
Ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 08° 26' 45'' του Αιγόκερω και η Σελήνη σου στις 20° 46' του Λέοντα.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας δώσω τα στοιχεία μου για να μάθω τον ωροσκόπο μου!! Είμαι γεννημένη 20/06/1980 στον Πειραιά, και ώρα 08:30!
Αν σας είναι εύκολο να με ενημερώσετε και για τον ωροσκόπο ενός ατόμου που με ενδιαφέρει θα με κάνατε πραγματικά ευτυχισμένη...Λοιπόν τα στοιχεία του είναι τα εξής: 15/08/1974, ώρα:15:30, μέρος: Αθήνα!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Αγαπητή blue toulip
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 29 Καρκίνου 24' και η Σελήνη σας στις 25 Παρθένου 51'. Ο Ωροσκόπος του νεαρού είναι στις 21 Τοξότη 05' και η Σελήνη είναι στις 20 Καρκίνου 38'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Καλησπέρα σας και απο εμένα,
θα μπορούσα να μάθω τον ωροσκόπο μου και αυτό του συντρόφου μου??
Έχω μπεί σε δεκάδες sites και όλα μου δίνουν διαφορετικό ωροσκόπο.
Γεννήθηκα την 01/06/1977 στη Σητεία της Κρήτης και στις 02.35 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο σύντροφός μου γεννήθηκε στις 17/06/1975 στην Αθήνα στις 10.30 το πρωϊ.
Ευχαριστώ
Ο δικος σας ωροσκοπος ειναι Ιχθυς στις 28 μοιρες και 44' . Του αγοριου σας στις 20 μοιρες και 34 ' του Λεοντα.
Ακης Αντωνιου
Καλημέρα σε όλους! Εγώ ξέρω τον ωροσκόπο μου (νομίζω σωστά) αλλά από τις απαντήσεις των αστρολόγων είδα ότι στην κινέζικη αστρολογία δεν έχει μόνο σημασία το ζώδιο που είσαι αλλά και ένα δευτερεύων αν κατάλαβα καλά. Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν κατάλαβα καθόλου καλά τι σημαίνει αυτό, εκτός από το να μου επιβεβαιώσετε τον ωροσκόπο μου μήπως θα μπορούσατε να πείτε και σε μένα για το κινέζικο και αν δεν σας κουράζω να μου εξηγήσετε με δυο γραμμές τι σημαίνει αυτό το δεύτερο ζώδιο.
Γεννήθηκα 24/5/1971
Ωρα 19.45
Αθήνα
Ευχαριστώ :)
Την ερώτηση να την μεταφέρετε εδώ http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=67
Γειά σας!Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.Εχω γεννηθεί στις 15/12/77 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στην Aθήνα, Ελλάδα.Ευχαριστώ προκαταβολικά, να'στε καλά :)
Αγαπητη leila
ο ωροσκοπος σας ειναι Κριος στις 4 μοιρες και 32΄, ενω η Σεληνη σας βρισκεται στο ζωδιο του Υδροχοου στις 28 μοιρες 43 ΄.
Ακης Αντωνιου
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα στις 25/04/79, στις 2.30 μ.μ
στην Αθηνα.
Παρακαλώ πλύ θα ήθελα να γνωρίζω τον αληθινό ωροσκόπο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!
Αγαπητό μέλος anak
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του Λέοντα 54' και η Σελήνη σας είναι στις 20 μοίρες 37' του Κριού
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Quote:
Originally Posted by magikadespell
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ γράφω την ερώτησή μου εκεί όπου γράφουν και οι άλλοι και η ερώτηση μου μπαίνει ακριβώς από κάτω από των άλλων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, δεν παίρνω ποτέ απάντηση :emb και κανείς δεν μου εξηγεί τι κάνω λάθος. Σας θυμίζω ότι δεν είμαστε όλοι απόλυτα σχετικοί με το internet :(
Καλημέρα αγαπητη magikadespell!Quote:
Δεν μπορει να απαντηεθι η ερωτηση σου διοτι αφορα κινεζικη αστρολογια,ενω εδω που γραφεις αφορα ωροσκοπο δυτικης!
Θα πας στη κινεζικη αστρολογια,θα δεις την ενοτητα που εχει ξεκινησει η κα Λιλιαν και εκει θα γραψεις τα στοιχεια σου για να βρεθει ο ωροσκοπος και το στοιχειο σου.(η ενοτητα ονομαζεται "σε πιο ζωδιο ανηκετε στο κινεζικο ωροσκοπιο"νομιζω)
Τις διευκρινησεις σχετικα με το κινεζικο στοιχειο ,θα προτεινα να το κανεις μια ερωτηση στην ενοτητα "συζητησεις -αποριες.."
Ελπιζω να βοηθησα!
Φιλικα,
φωτεινή
Δόθηκε άμεση λύση και καθοδήγηση όταν παρέθεσα το σύνδεσμο που πρέπει να γραφεί η ερώτηση που δεν ανήκε βεβαίως σε αυτό το forum.Quote:
Μπορείς να το δεις http://myhoroscope.gr/showthread.php?p=3925#post3925
Πολλοί δεν είμαστε απόλυτα σχετικοί με το διαδίκτυο αλλά αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα όταν βρίσκονται άλλοι και μας βοηθούν. Κι εγώ βοήθησα αμέσως :)
Με τις αναλυτικές σας οδηγίες επιτέλους το καβουρντηστήρι μου (το μυαλό μου δηλαδή!) πήρε μπροστά!! :p Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας. Εντέλει κατάλαβα ότι σωστά έγραψα την ερώτηση αλλά σε λάθος ενότητα ερωτήσεων και με βοήθησε πολύ η "γραμμούλα" ( link νομίζω λέγετε) του del pierro που με οδήγησε στη σωστή ενότητα ;)
γεια χαρα!θα ηθελα και εγω να μαθω τον ωροσκοπο μου.
Ειμαι γεννημενη στις 5 Νοεμβριου 1973, ωρα 10.45, στη θεσσαλονίκη.
Ευχαριστω
Αγαπητη gertie o ωροσκοπος σας ειναι ( με ωρα 10.45 πρωι) στις 27 μοιρες 10΄του Τοξοτη , ενω η Σεληνη σας ειναι στις 6 μοιρες 26΄των Ιχθυων.
Ακης Αντωνιου
geia sas tha ithela na mathw ton oroskopo emena kai tou aderfou mou.egw gennithika 31 iouliou 1980 tis 14:30 stin kerkyra kai o aderfos mou 8 iouliou 1986 tis 16:15 peripou stin kerkyra.sas eyxaristw.
Έχω γεννηθεί στις 23/06/1978 και ώρα 9:15 το πρωί στην Αθήνα και χώρα Ελλάδα. Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Ευχαριστώ. Divina
Ο Ωροσκοπος σας ειναι Λεων στις 10 μοιρες και29 ΄ενω η Σεληνη σας ειναι στον Υδροχοο στις 5 μοιρες και 43'
Ακης Αντωνιου
20/2/1978
00:20
Ελλαδα, Αθηνα
Αγαπητό μέλος marthara
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα (γιατί λέτε μόνο "Ελλάδα"), ο Ωροσκόπος σας είναι στις 16 μοίρες 58' του Σκορπιού. Η Σελήνη σας είναι στις 25 μοίρες Καρκίνου 34'.
Αν έχετε γεννηθεί σε άλλη πόλη, ξαναγράψτε μου, γιατί ο Ωροσκόπος θα είναι σε άλλη μοίρα. Ωστόσο, νομίζω να παραμένει στον Σκορπιό. Πρέπει να το υπολογίσω.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεια και από εμένα..
Γεννήθηκα 12/5/1980 και ώρα 23:10, στην Αθήνα
Ευχαριστώ!!!
Ο ωροκοπος σας ειναι στις 27 μοιρες και 29 ΄του Τοξοτη ενω η Σεληνη σας ειναι στις 29 μοιρες και 14' Κριου.
Ακης Αντωνιου
Sas Parakalo Na Mou Vreite Ton Oroskopo, Exontas Gennhthei Sto Didimoteixo Evrou Stis 06:30.eyxaristo.a!jexasa Hmeromhnia Kai Etos.26 Maiou Toy 1976.
Κουμπάκι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και διόρθωσε σε παρακαλώ το κείμενο γράφοντας ελληνικά. Κείμενα που γράφονται με greeglish υπάρχει όρος να μην απαντιούνται ή αν αυτό γίνει εκ παραδρομής θα διαγράφεται ερώτηση και απάντηση.Quote:
Originally Posted by marie
Κ.Αντωνιου,σας ευχαριστω για την ευρεση ωροσκοπου και σεληνης.soniaD
Λευκωσια Κυπρου
14 Σεπτεμβριος 2005 14:53
Σε ευχαριστώ πολύ Λιλιαν αλλά έχω κάνει λάθος την ώρα γέννησης είναι 2.30 π.μ.Quote:
Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
Συγνώμη για την ταλαιπωρία, μήπως είναι εύκολο να βρούμε τον σωστό.
Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων,
Αnak
Αγαπητή anak ο ωροσκόπος σου με τη νέα ώρα που μας δίνεις είναι στις 29° 45' 02'' του Αιγόκερω και η Σελήνη στις 13° 30' του Κριού
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, quote!Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Παρακαλώ τους αστρολόγους αν μπορούν να απαντήσουν στο φίλο μας διότι προφανώς δεν είδαν το ποστ του και καθότι πολύ σωστά διόρθωσε τα κεφαλαία με πεζά και τον ευχαριστώ για αυτή την κίνηση και την συνεργασία :)Quote:
Originally Posted by ΧΡΗΣΤΟΣ
Αγαπητε Χρηστο ο ωροσκοπος που ζητας ειναι για 14/9/2005 ωρα 14 53 στην Λευκωσια. Προφανως προκειται για νεογεννητο. Ειναι ωροσκοπος Αιγοκερως στις 06 μοιρες56' , ενω η Σεληνη του ειναι στις 01 μοιρες 45' του Υδροχοου
Ακης Αντωνίου
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο παρακαλώ. Η ημερομηνία γένησσης είναι 23/8/1978 και ώρα 11 το βράδυ στην Αθήνα . Ευχαριστώ
Γεια σας!! Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου!Γεννήθηκα στις 22/07/1985 στις 15.20 ώρα Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς μέχρι στιγμής οι απόψεις διαφέρουν και έτσι δε ξέρω αν είναι Σκορπιός ή Τοξότης. Δε ξέρω βέβαια αν βοηθάει, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι Τοξότης. Ελπίζω να με διαφωτίσετε σχετικά με το θέμα αυτό, γιατί με απασχολεί αρκετά. Ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητη divina o ωροσκοπος σας ειναι Ταυρος στις 09 μοιρες 47' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 10 μοιρες 49 του Ταυρου επισης.
Αγαπητη Μαργαριτα. Ο Ωροσκοπος σου ειναι Σκορπιος στις 15 μοιρες 27' ενω η Σεληνη σου ειναι στις 27 μοιρες 11' της Παρθενου.
Παρακαλώ πολύ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 20 Μαρτίου 1982 στις 04:00 στη Νάουσσα Ημαθίας. Σας ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας!
Γεννήθηκα στις 30.09.1978, στις 01:45, στην Αθήνα. Μπορείτε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου;
Γεννήθηκα στις 17 Νοεμβρίου 1983 στις 15:00 στο Μαντσεστερ Η.Π.Α. Ποιοσς είναι ο ωροσκόπος μου