Re: Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αυτο που λες μου φαινεται πολυ φυσιολογικο! :bigsmile:
Ο ανθρωπος για τον οποιο μιλαω, ηταν απιστευτος! Μπορει να εκανε και 5 φορες της ημερα ντους και να αλλαζε ρουχα καθε φορα!!:nuts:
Μία απ' τα ίδια με τα ρούχα :toung:...αλλά όχι και 5 την ημέρα :blink: (αν και η τάση υπάρχει)...τουλάχιστον μία:love: (άσχετο..επίσης έχω ρωτήσει άλλους Τοξότες αν έχουν εμμονή με την καθαριότητα των χεριών -παλάμες- και μου μίλησαν για ψυχαναγκασμό..τουλάχιστον σ' εμένα ισχύει:toung:)
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
και εγω το ιδιο κανω και οσο για τα ρουχα αστα !ανω κατω αλλα!!!!!!!!!!!!!!!μοσχοβολαμε!!
Mου θυμιζεις την κορη μου! [ωρ. Τοξοτης]!! :bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Μία απ' τα ίδια με τα ρούχα :toung:...αλλά όχι και 5 την ημέρα :blink: (αν και η τάση υπάρχει)...τουλάχιστον μία:love: (άσχετο..επίσης έχω ρωτήσει άλλους Τοξότες αν έχουν εμμονή με την καθαριότητα των χεριών -παλάμες- και μου μίλησαν για ψυχαναγκασμό..τουλάχιστον σ' εμένα ισχύει:toung:)
Ναι αλλαζεις τοσες φορες ομως γιατι θεωρεις οτι βρωμισαν ή για αλλαγη; Εχει διαφορα!! Οσο για τα χερια, η μαλλον και για τα χερια, θ ανατρεξω στο ιδιο ατομο! Ισως τελικα να ειναι ψυχαναγκασμος! Μια γνωστη μου Τοξ. με ωρ. Τοξ. εχει απιστευτη μικροβιοφοβια και μανια με την προσωπικη καθαριοτητα. Και το παραδεχεται οτι δεν ειναι φυσιολογικο!!:unsure::unsure:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
ισαμε τριαντα φορες την μερα συνεχεια
δεν μεταφερομαστε οπως είμαστε στους ζυγούς??????:toung::toung::toung: