Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Τελικά όπως καταλαβαίνω πρόκειται για μια επιθυμία να γνωριστούν τα μέλη μεταξύ τους. Αν μπορέσω θα έρθω και εγώ καμια μέρα
Quote:
Originally Posted by
starfish
Scorpion, ελπιζω οτι η αιθουσα θα μας χωρεσει ολους!! :toung::weird:
ναι καλε θα μας χωρεσει:bigsmile:... το πολυ πολυ να διωξουμε τους αλλους:laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
Zorro
Καλή Φάση...
Ναι. Αρκεί να μη καταληξει σαν το ισπανικό CNT του 36 :nuts:
Προσωπικά μπορώ να σας παραχωρίσω το "Εγχειρίδιο Αστρολογίας" της Όλγας Σακκά...όποιος θέλει να το μελετήσει ας μου το κάνει γνωστο ώστε να το φέρω την επομένη:cheesy:
Καλημέρα σε όλους:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Προσωπικά μπορώ να σας παραχωρίσω το "Εγχειρίδιο Αστρολογίας" της Όλγας Σακκά...όποιος θέλει να το μελετήσει ας μου το κάνει γνωστο ώστε να το φέρω την επομένη:cheesy:
Εχω άγνοια. Είναι καλό, ποιά είναι αυτή? Πόσο το αγόρασες?
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εχω άγνοια. Είναι καλό, ποιά είναι αυτή? Πόσο το αγόρασες?
Αν έρθεις σου το φέρνω για να αποφανθείς μόνος σου...δεν θέλω να προκαταβάλω κανέναν για το αν είναι εκπληκτικό ή το αντίθετο ή ακόμα και μέτριο...έτσι κι αλλιώς ο καθένας, και αυτό αφορά κάθε βιβλίο και είδος, βρίσκει αυτό που του ταιριάζει :cheesy:
Προφανώς πρόκειται για αναγραμματισμό του ονόματος της συγγραφέως η οποία λέγεται Ολγα Κασσά :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Όλγα Κασσά ;)
Με συγχωρείτε...έχουμε ένα προβληματάκι εδώ...ευχαριστώ για την διευκρίνηση:bigsmile::bigsmile: