Originally Posted by
Αργοναύτης
Την λαμαρίνα την δαγκώνεις για τα καλά με διελεύσεις Ποσειδώνα, πχ ένα τρίγωνο Ποσειδώνα με Αφροδίτη είναι ένα παράδειγμα ερωτικής τύφλωσης, όπως και σχεδόν όλες οι διελεύσεις του Ποσειδώνα από επίμαχα σημεία του γενέθλιου. Για να έχει επιτυχία όμως και καλή έκβαση πρέπει να υποστηρίζεται από διελεύσεις Δία και Πλούτωνα, αλλιώς είναι απογοητευτικός έρωτας ή ουτοπικός. "
Περση που των γνωρησα,ειταν ο Διας και Πλουτωνας στον Τοξοτη,δλδ στον 5ο οικο του Διδυμου.Γιαυτες τις διελευσεις εννοοιται?Και αν ναι,αρα δεν ειταν τυχεω οι γνορημια μας :love:(σορρυ που δεν γραφω σωστα:toung:)
Η ο Διας και Ποσειδωνας του κανει συνοδο με τη Ποσειδωνα μου, η ο Διας μου κανει τριγωνο με την Σεληνη του :love:.Και περση χωρησαμε 1 μηνα μετα τη γνωρημεια και τα ξανα φιαξαμε 28/09/07 και τωρα τα χαλασαμε παλι στις 16/05/08:cry:.Αρα λετε οτι πυθανον να τα ξανα φιαξουμε :nuts:?Παντος δεν ειναι τυχεω που τα χαλασαμε παλι τωρα ιδεικα αυτες τις μερες με τοσους πλανητες ΑΝΑΔΡΟΜΑ :cry::angry:.
"Να υπάρχουν διελεύσεις Ποσειδώνα ώστε να τον/την εξιδανικεύσεις αλλά να υπάρχουν ταυτόχρονα και διελεύσεις όπως αυτή του Δία από την Αφροδίτη σου, ή να ενεργοποιείται με κάποιο τρόπο θετικά ο κυβερνήτης του 5ου οίκου. Χαρακτηριστικά θετικές εμπειρίες όταν ο Δίας φτάσει την Αφροδίτη σου ή τη Σελήνη σου (σε άντρες) και όταν συμβαίνει αυτό πολύ συχνά σε αντρικούς χάρτες, οι άντρες γνωρίζουν κάποια γυναίκα που είναι κάτι παραπάνω από περαστική που αν η συναστρία είναι καλή, ακόμα κι αν χωρίσουν μπορεί να επανέλθει εκεί που δεν το περιμένεις. "
Τωρα εχω καπια εμπιρεια πια με την συναστρια κτλπ. και λετε για τιν διελευσει του Ποσειδωνα με την Αφροδιτη.Εννοοιται τη διελευσει του πλανητη απο ενα χαρτη με το αλλο πλανητη του αλλου η τη διελευσει του πλανητη που ειναι τωρα δλδ ο Ποσειδωνας ειναι στον Υδροχοο και με καπιο πλανητη στον χαρτη μας?Γιατι αμμα ειναι ετσι τοτε το 2ο δλδ που ειπα, οι διελευσει του Ποσειδωνας που ειναι στον Υδροχοο κανει συνοδο με την Αφροδιτη,Σεληνη και Δια μου (12ο οικο) και στον φιλο μου τον Διδυμο παιυτει συνοδο με τον Αρη και Β.Δ στον 7ο οικο του:cry:.
"Το Vertex αν έχει κάποια θέση στον 5ο ή στον 3ο οίκο, μπορεί επίσης όταν ενεργοποιηθεί κατάλληλα να σου στείλει κάποιο έρωτα και φυσικά ο βόρειος δεσμός Σελήνης. Από πρόοδους ή κατευθύνσεις συνδυασμοί 'Ηλιου-Αφροδίτης, ή κάποιος πλανήτης να ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα 'Ηλιου/Αφροδίτης. Αφροδίτη - Δία/Ποσειδώνα, Αφροδίτη - Δία/Μεσουράνημα, Αφροδίτη - Σελ/Δία/. Στους πολύ κεραυνοβόλους και συχνά παράνομους έρωτες με πολύ λιγότερη αυταπάτη απ'αυτή του Ποσειδώνα, συμμετέχει ο Ουρανός, πχ Ουρανός σε κάποια διέλευση από Αφροδίτη. Οι συνδυασμοί είναι πολύ περισσότεροι φυσικά.