Ατνε, αν τελειωσαν όσα είχατε να πείτε για τους Υδροχόους να το σχολάσουμε το θέμα, γιατι βλέπω στερέψατε και αρχίσατε να τα βάζετε με τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ιχθύς :toung:
Printable View
Ατνε, αν τελειωσαν όσα είχατε να πείτε για τους Υδροχόους να το σχολάσουμε το θέμα, γιατι βλέπω στερέψατε και αρχίσατε να τα βάζετε με τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ιχθύς :toung:
Δεν ξερω αν ειστε ατελειωτοι εσεις οι Ιχθεις αλλα ειστε ποτε μηλα ποτε φυλλα...
Ειστε ομως καλα παιδια το παραδεχομαι:love:
και ομως...οι Καρκινοι γουσταρουν Υδροχοους...:bigsmile:
Όπως και να έχει, οι συνδυασμοί είναι άπειροι, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να ταιριάσει πολύ καλά με εκπρόσωπο οποιουδήποτε ζωδίου.
1)Δεν έπιασα ακριβώς που το πας για να είμαι ειλικρινής.Εννοείς πως ακριβώς η πολικότητα υδροχόου - λέοντα ή αιγόκερου-καρκίνου(αν αντίστοιχα ο υδροχόος έχει στοιχεία αιγόκερου)είναι που φέρνει...το πάθος;
2)Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά είναι και ανάλογα το τετράγωνο.Τετράγωνα ήλιου-Κρόνου,άρη - Κρόνου ,σελήνης- σελήνης πχ(ο Κρόνος με...κεφαλαίο:nuts:) δεν είναι και πολύ επιθυμητά ομολογουμένως.Καλύτερα να είναι τρίγωνα ή εξάγωνα.Τα υπόλοιπα τετράγωνα ίσως έχουν καλύτερα αποτελέσματα.:toung:
Λατρευω τους Υδροχόους!Ολα κ όλα!Ειναι θα έλεγα το αγαπημενο μου ζωδιο, ειμαι Τοξότης με σελήνη στον Υδροχοο, ο πατερας μου και η κολλητη μου ανηκουν σε αυτο το ζωδιο.Λατρευω Υδροχοους για την ευφυΐα τους, είναι πρωτοποριακοί, πνευματωδεις και .....ολιγον τι...απροβλεπτοι...αυτο το τελευταιο ειναι καλο και..κακο....Ολιγον τι σνομπ και ψυχροι αμα τους πιανει το δυστροπο (κανεις δεν ειναι τελειος :bigsmile:) αλλα κατα τα αλλα τοσο η εφευρετικοτητα τους συναμα με την ευφράδεια του λογου τους τους κανουν μο-να-δι-κους και αξιοθαυμαστους. Α!και εφοσον καταληξουν οτι αξιζεις της εμπιστοσύνης τους, ειτε σε φιλικο ειτε σε ερωτικο επιπεδο ειναι πιστοι