Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
Printable View
Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.
Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.
Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ :cry:
Λοιπον ως μελος ειμαι προβατο και μεγαλο....εχω ομως ωραιο τραγο μπροστα οποτε...καλο το προβατο...
για τα χαζα παιδια χαρα γεματα οκ...ειναι καλυτερο ομως να γνωριζεις οτι εισαι κουτος παρα να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...
Τωρα λιγο μονο λιγο αυταρχικος εεε...ενταξει...
Ασχετος αστρολογος.....ναι εγω θελω να ρωτησω ποτε γεννηθηκε ο Χριστος ψηνομαι να του κανω χαρτη μονο ωρα θελω...(καπου πηρε το ματακι μου τον Μ.Αλεξανδρο αν ειδα καλα....)
Ιδιοκτητες....ΚΑτω ο καπιταλισμος και η εκμεταλευση των εργατων...(φωναζε με Αλεκα...η Σταλιν...)
Συνεργατες σκοτεινοι τυποι....Dell εδωσες τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ παραεξω?????ΔΕν σου ξαναμιλω ποτε!
Κια αυτο με το 9 εχει να κανει και με το skip οπου 9 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν αυτο???ΔΙΑφημιση και λεφτα μυριζομαι....
Καλέ, τι είσαι εσύ;
Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:
Αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον μου ανήκει και δεν στον δίνω με τίποτε, κοριτσάκι :bigsmile: Αν θες, γίνε και εσύ σαν και εμένα (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) και αν ξεβρωμίσει κανείς σίγουρα θα σου δώσουν και εσένα ...τίτλο :cheesy:Quote:
# Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές