Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
παρακαλω πολυ αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση να μου πει αν οι πλανητες μου ειναι σε αρμονια στον 7 οικο μου; 11\5\1980 18 ωρα γεννησης πειραιας.ευχαριστω εκ των προτερων
παρακαλω αν μπορει καποιο μελος να μου απαντησει
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ
παρακαλω πολυ αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση να μου πει αν οι πλανητες μου ειναι σε αρμονια στον 7 οικο μου; 11\5\1980 18 ωρα γεννησης πειραιας.ευχαριστω εκ των προτερων
Από ό,τι είδα, δεν έχεις πλανήτες στον 7ο αλλά πλανήτη: τον Ερμή. Αν και δεν είμαι ειδικός, μια χαρά βλέπω να είναι :bigsmile: Αν και ίσως θα έπρεπε να χαλαρώνεις λίγο περισσότερο και να μην είσαι κάποιες φορές απόλυτη :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Από ό,τι είδα, δεν έχεις πλανήτες στον 7ο αλλά πλανήτη: τον Ερμή. Αν και δεν είμαι ειδικός, μια χαρά βλέπω να είναι :bigsmile: Αν και ίσως θα έπρεπε να χαλαρώνεις λίγο περισσότερο και να μην είσαι κάποιες φορές απόλυτη :cheesy:
Ax θα μου πειτε και εμενα που εχω Ουρανο στον 7ο οικο..τι να κανωωω???Να διαβω τα σκαλια της εκκλησιας?????:toung:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Ax θα μου πειτε και εμενα που εχω Ουρανο στον 7ο οικο..τι να κανωωω???Να διαβω τα σκαλια της εκκλησιας?????:toung:
Ναι. Αλλα δωσε εναν εξαντρικ τονο! [Προσγειωσου με ελικοπτερο, ας πουμε, για να "δειξει" περισσοτερο ο Ουρανος!!:cheesy::cheesy::cheesy:]
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ναι. Αλλα δωσε εναν εξαντρικ τονο! [Προσγειωσου με ελικοπτερο, ας πουμε, για να "δειξει" περισσοτερο ο Ουρανος!!:cheesy::cheesy::cheesy:]
Η αληθεια ειναι οτι εχω σκεφτει να ειμαι συνδεδεμενη με link με το μυστηριο..video wall και τετοια ...:toung:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Η αληθεια ειναι οτι εχω σκεφτει να ειμαι συνδεδεμενη με link με το μυστηριο..video wall και τετοια ...:toung:
Ωσει παρουσα δηλαδη!!!
[Ω Θεοι!! Θα πεσει ο Ουρανος στο κεφαλι μας!!!:toung::toung:]
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Την ταινία "η νύφη το 'σκασε" την έχεις δει;
:toung:
εμενα που ο 7ος ειναι στον πλουτωνα και η ακμη στην παρθενο - μηπως μπορει να ταιριαξει με του παρθενου μου που εχει 7ο αδειο:weird: και ακμη στον ταυρο???
Λοιπόν,αν δεν έχω κάνει λάθος γιατί είμαι πολύ "φρέσκια" στον χώρο, δεν έχω πλανήτη στον 7ο οίκο, ο οποίος 7ος είναι στον Ταύρο και η Αφροδίτη μου είναι στην Παρθένο (10ο) όπως και ο ήλιος μου. Επίσης η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, τετράγωνο με Vx και είναι σε πτωση Ηρα. Σελήνη στον τοξότη και άρη στον υδοχόο.
Πολύ θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας...!!