Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Quote:
Originally Posted by
kosovaros
Mporei na mou apantisei kapios?????????????????????????????????/
Mllon as grapso Agllika...
I am right now at the Belgium,I DON'T have Greek on my p.c How can I communicate with you??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??
It is 3 time im writing about that.
Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις την Ελληνική στο πληκτρολόγιό σου παρόλο που θα είναι βέλγικο??? (η διαδικασία εξαρτάται και απο το λειτουργικό που έχεις:cheesy:)
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις την Ελληνική στο πληκτρολόγιό σου παρόλο που θα είναι βέλγικο??? (η διαδικασία εξαρτάται και απο το λειτουργικό που έχεις:cheesy:)
Doulavo sto NATO kai den mporo na egatastiso tipote se ipiresiako P.C...
Sto spiti den provlepsan egkatastasi p.c akoma.....:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kosovaros
δουλευεις στο νατο; είχε έρθει η αδερφή μου εκει το καλοκαίρι για πρακτική απο υπ.εξ. (:offtopic: )
Quote:
Originally Posted by
kosovaros
Μπράβο πρόοδος το ΝΑΤΟ :blink:...και είσαι ελεύθερος να μπαίνεις σε τέτοια sites ή απλά δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα επειδή είναι ελληνικό???:toung::toung:
Σε λίγο θα μπαίνει σύσσωμο το ΝΑΤΟ και για προβλέψεις:toung::toung:
Καπου ειχε ρωτησει ο Κοσοβαρος γιατι δε μπορει να διαβασει καποια αρθρα ας του απαντησει καποιος υπευθυνος με παραθεση μη νομιζει οτι τον γραφουμε
Οι υπεύθυνοι απαντούν άμεσα σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις. Λάβαμε e-mail απαντήσαμε τα επόμενα λεπτά να μας γίνουν γνωστά πια είναι τα συγκεκριμένα άρθρα και απάντηση δεν ήρθε.
Συνήθως, το προσεχώς εννοούν ως μη προσπελάσιμο κείμενο και άλλα μέλη μας.
Αν και δεν θα έπρεπε με μεγάλη υπομονή απαντάμε σε δεκάδες ερωτήσεις την ημέρα του στυλ
- "Δεν θυμάμαι τι κωδικό έβαλα πριν λίγα λεπτά",
- "Προσπαθώ να συνδεθώ και βλέπω 1 κουτάκι άρα που μπαίνει ο κωδικός εισόδου",
- "Ο φίλος μου με χώρισε τι με συμβουλεύετε"
- "Δεν διαβάζω ελληνικά στο φόρουμ"
- "Ο υπολογιστής μου έχει πρόβλημα κάντε κάτι"
- "Γιατί δεν με αφήνετε να διαβάσω"
- "Που πήγε το ποστ μου"
- "Γενικό Πρόβλημα....... ;;;;"
κ.λπ κ.λπ.
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Καπου ειχε ρωτησει ο Κοσοβαρος γιατι δε μπορει να διαβασει καποια αρθρα ας του απαντησει καποιος υπευθυνος με παραθεση μη νομιζει οτι τον γραφουμε
γειάάάάάά:xmas-smiley-032:
Κατ αρχήν ένα πολύ Μεγάλο Γεια σας και άλλο ένα Μεγάλο ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην οικογένεια σας.
Αφού ξεψαρώσω (γιατί είμαι ένας πολύ νέος χρήστης του Ίντερνετ) μόλις 2 εβδομάδων, θα προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω, να ενταχτώ κι εγώ στην οικογένεια.
Με την Αστρολογία ασχολούμαι από το 1990 και θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου σαν « ψώνιο » αφού μέσα σε δύο χρόνια κατάλαβα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο έκτός από την Αστρολογία .
Έτσι από τότε το μόνο που κάνω είναι να διαβάζω Αστρολογία και Ταρό.
Ελπίζω να μη σας ζάλισα γι αρχή !!!
Καλωσόρισα κι ελπίζω να με συμπαθήσετε !!!
Καλώς ήρθες skorpine! Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σου μιας και ασχολείσαι με το αντικείμενο.