Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Quote:
Originally Posted by
ANGE
Παλιότερα όταν ήμουν εκνευρισμένη ή στεναχωρημένη το ΄ριχνα στο φαί. Επειδή όμως τελικά αυτό είχε άσχημη επίδραση σε μένα και ευχάριστη στους¨"εχθρούς μου", το άλλαξα και τώρα κάνω το αντίθετο. Δεν τρώω καθόλου. Τουλάχιστον μπορεί να αισθάνομαι ψυχολογικά χάλια αλλά στο τέλος μου βγαίνει σε καλό. Το κυριότερο πάντως είναι ότι μιλάω με μια φίλη.
Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:
Εμένα πάλι, το να το συζητήσω με κάποιον, το μόνο που μου προσφέρει είναι να ανακυκλώνω τον θυμό.
Συνήθως πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί αν δεν περάσει λίγος χρόνος να το δώ εξ'αποστάσεως, ψύχραιμα, δεν μπορώ να κάνω βήμα
Εγώ πάλι κλείνομαι στο δωματίο μου και ακούω καταθλιπτικά τραγούδια!
Δεν ξέρω ίσως η ομοιοπαθητική βοηθάει τελικά :blink: :toung:
Αν θυμωσω τα χωνω πολυ!!!
Παίζω τέννις με τις ώρες!!!
:blink:
πιστέψτε με δεν υπάρχει καλύτερη εκτόνωση για τέτοιες στιγμές!!! :nuts: :clapping:
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
kymatenia
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:
Σωστήηηη Perfect
Αναστενάζει το ψυγείο ...χιχιχιχιχι...................
και μετά η ζυγαριά...σνιφ...σνιφ...σνιφ...
Δεν ξερω αν εχει σχεση το ζωδιο του καθενος για το πως αντιμετωπιζει τις καταστασεις οταν ειναι στα down του,εγω παντως ως ιχθυς με ωροσκοπο λεοντα, απλως απομωνονομαι σπιτι μου και το ριχνω στον υπνο!Ξυπνωντας ειτε γιατι εχω πιαστει απο τον πολυ υπνο, ειτε γιατι εχει ξημερωσει η επομενη μερα,αλλαζει και η διαθεση μου!!!!Ας μην ξεχναμε οτι η ζωη ειναι κυκλος και τις χαρες τις διαδεχονται οι λυπες και ουτω καθεξης....και παλι απο την αρχη
ανάλογα την φάση..δλδ άλλες φορές αναστενάζει το ψυγείο και ειδικά το "τμήμα γλυκών" άλλες φορές αναστενάζει η πιστωτική κάρτα σε συνδυασμό με το πορτοφόλι και άλλες φορές το αυτοκίνητο μου...