Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Προσωπικά, το βρίσκω μια χαρά :toung:
Ουφ!(αναστεναγμος).Ωραια!Σ ευχαριστω.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Ουφ!(αναστεναγμος).Ωραια!Σ ευχαριστω.:bigsmile:
Εμενα με ξαφνιασε ... καπως δυσαρεστα γιατι το "μετεφρασα" οπως ισως και αλλα μελη: "puta" [το υπολοιπο δεν χρειαζεται :cheesy:] μανα! Δεν μπορω να το συνηθισω αλλα, αυτο... ειναι δικο μου προβλημα!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Εμενα με ξαφνιασε ... καπως δυσαρεστα γιατι το "μετεφρασα" οπως ισως και αλλα μελη: "puta" [το υπολοιπο δεν χρειαζεται :cheesy:] μανα! Δεν μπορω να το συνηθισω αλλα, αυτο... ειναι δικο μου προβλημα!:bigsmile:
ωχ ναι,αλλα ειδες ομως..δεν σημαινει αυτο.Μου φαινεται οτι θα το αλλαξω τελικα.
Συνεχιζω να περιμενω προτασεις και νονους!!:love:
Μια χαρά είναι! Μην κολλάς καθόλου!
Quote:
Originally Posted by
putamadre
ωχ ναι,αλλα ειδες ομως..δεν σημαινει αυτο.Μου φαινεται οτι θα το αλλαξω τελικα.
Συνεχιζω να περιμενω προτασεις και νονους!!:love:
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Μια χαρά είναι! Μην κολλάς καθόλου!
Ναι μωρε,και γω ετσι νομιζω.Ειναι δυνατον να μπαινει καποιος και να υπογραφει πουτα'μανα και να το εννοει κυριολεκτικα; Ειναι πολυ χοντρο .δεν περιμενα να το παρει κανεις στραβα και στα σοβαρα,εννοοντας την ετοιμολογια της λεξης. Αυτη η φραση ειναι και πολυ ψωμοτυρι εντω μεταξυ στα ισπανικα...οποτε φανταστηκα οτι θα γνωριζουν πολλοι τι σημαινει.....αλλα δεν...
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Καλη ιδεα σ ευχαριστω,Θα το βαλω στη λιστα να ψηφισουμε μετα!:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
friary
putamare
:cheesy:
:lol::lol::lol:Καλο! Θυμιζει το ανεκδοτο με τον λουτσο!!:laugh::laugh:
εγω παλι δεν καταλαβα οτι διαλεγα ψευδωνυμο και βγηκε αυτη η πατατα...:bigsmile:
θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω πως γινεται...:σφύριγμα
με τα ιντερνετικα τελευταιας κοπης δεν ειμαι και σαϊνι...:bigsmile: